|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011 część X
melduję się z kubkiem pokrzywy
dla mnie w smaku ok![]() myślicie z tym smoczkiem? jakoś nie moge sobie tego wyobrazić ![]() DELL, pierwsze miesiące M miałą smoczek w buzi ze 2 razy, nei był potrzebny. Byli koldzey TŻ u nas, zaczęła płakać nei wiadomo o co, Oni żeby smoka dać, podziałalo i tak został ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Monita, bardzo fajny pomysł Takaya, no to takie święto, ktore każdy uznaje. Może pomślcie o niedzieli? Z drugiej strony fajnie chociaż te pierwsze urodziny zrobić w TEN dzień. A sukienka genialna
|
|
|
|
#4832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ślicznie! ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
pokrzywę pijesz? chcesz nam o czymś powiedzieć...?
Edytowane przez DELL Czas edycji: 2014-10-30 o 09:34 |
||
|
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
tak, chcę
włosy mi masakrycznie lecą ![]() biorę od jakiegoś czasu cynk ale i pokrzywa nei zaszkodzi samo zdrowie, zmobilizowałyście mnie
|
|
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
Passion ta to akurat fota z neta
Chciałam sprawdzić czy mięta będzie pasowac do granatu. Generalnie spódniczka jest taka bardziej zielona niż miętowa i na każdym zdjęciu wychodzi jakoś inaczej Chyba na pierwszym jest najbliższa prawdzie
Edytowane przez takaya Czas edycji: 2014-10-30 o 09:42 |
|
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya, już się nie mogę doczekać zjęć MAdzi w tym ubranku
|
|
|
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
Passion hymm może i ja się przyłączę do picia pokrzywy
|
|
|
|
#4837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u nas dzis slonecznie Cytat:
Mi nie przejdzie pokrzywa
|
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Ja muszę dziś ogarnąć pakowanie.... to jakiś kosmos z dzieckiem! Wyjazd na weekend, a trzeba zabrac, prócz ciuchów, pieluch, mleko, 2 rodzaje kaszek, zupkę w termos, sloiczki na kolejne dni, owoce.... Czy ja to oragnę? ![]() Półeczki są nieduże, w sensie niedługie. Ja chyba wykorzystam ten pomysł bo akurat mam kawałek ściany przy oknie w pokoju P. Powoli cos tam wynajduję dla niego. Mieszkanie nie nasze, więc też nie chce niewaidomo ile wydawać, no ale chciałabym, aby miał ładnie. Koleżanka kupi mi taką chmurkę turkusową, chyba powieszę w oknie, mamy akurat granatowe zasłonki. Jeszcze bym chciała jakiś obrazek, plakat do oprawienia w ramki lub fajną naklejkę na ścianę, gdzie będzie łóżeczko, ale jakoś nic mnie nie przekonuje. Takaya, super ten zestaw!!!! Pokaż koniecznie zdjęcia M w tym... choc Ty i tak na pewno nam pokażesz ![]() Passion, ja znad kawki i ciasteczek owsianych się witam Nabiłam sobie w nocy kilka spraw do łba i jak P się przebudził o 5tej, to już usnąć nie mogłam.... Idę zaraz mu zupę robić.
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
Monita kto jak nie Ty dasz rade
Zawsze wszystko perfekcyjnie zaplanowane to i pakowanie ogarniesz
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka, chyba mnie z kimś pomyliłaś
Jak tam nasza Gwiazda się ma dzisiaj?
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
O kuurde jaka droga ta chmurka
![]() Nie uśmiechało mi się dawać 40zł na same body i rajstopki, zwłaszcza, ze body to chce jeszcze przerabiać ![]() Aaa zapomniałam wam napisac,że nie oddaliśmy tych bucików 22 bo pojechaliśmy do innego CCC a tu sie okazuje,że to nie jest sieć sklepów |
|
|
|
#4843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gwiazda niewiem ja dobrze ![]() Jade z tesciowa na zakupy moze nie zwariuje
|
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya, droga?! Widziałam na blogo dziewczyna robiła podobną i koszt filcu i materiałów wyniósł ją ponad 50 zlotych. Mnie się wydaje właśnie, że tania
Zazwyczaj nieźle sobie liczą za dekoracje dla dzieciaków.
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Joasia nie martw się może ją ktoś faktycznie gdzieś zamknął, u nas jedna starsza wróciła 2 razy po 2 tygodniach wygłodzona, przestraszona, a druga też jakoś tak wróciła. Nasze ktoś zamknął w jakieś piwnicy albo nie wiadomo gdzie i przetrzymywał. Kotki wracają Monitka dasz radę, tak wogóle to bawcie się dobrze i super pogody Takaya jakie to fajne
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Kuleczka. Właśnie skończyłam pakować dziecko i siebie.... dochodzę do wniosku, że wyjazd na weekend z takim maluchem nie ma sensu.... więcej pakowania, przygotowywania niż tego weekendu
Zobaczymy jak na miejscu będzie.
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
Monita udanego wypoczynku
No! Serniczek sie piecze dom w miare ogarniety Teraz udalam sie na odpoczynek bo juz "wysiadam" ![]() Macie ktoras liste z wyprawka?? I moze jakiegos sprawdzonego allegrowicza co kupowalyscie u niego te pie.rdo.lki ![]() Posciel jest potrzebna na poczatku?? Musze sie wziasc za to bo juz mi sie sni po nocach ze rodze
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia ja będę kupowała u tego
http://allegro.pl/kompresy-jalowe-z-...656682382.html Monita bawcie się dobrze
|
|
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewuszki
![]() Ewcia serniczek mmm No i odpoczywaj sobie Ja też właśnie odpoczywam po malowaniu. Skończyliśmy. Za tydzień mamy się brać za pokój rodziców Hehe nabrali ochoty na zmianę ![]() Takaya strój dla Madziuchny piękny Ty to zawsze coś fajnego wymodzisz Monitko miłego weekendu ![]() Aaaa Dziewczyny pokrzywa super sprawa,ale nie za dużo. Ja swojego czasu piłam nagminnie i mnie uczuliła. Ale na każdego działa inaczej ![]() Co do kotki-Ona już nie wróci Nie ma szans Szkoda,bo była taka kochana...
|
|
|
|
#4850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tz szoku dozna chyba jak sie dowie ile to kosztuje wszystko ![]() Asiu no odpoczne chyba niewiem kiedy... Jeszcze dzis nie zdazylam i narazie sie nie zanosi Tesciowa zamiast wziasc tescia zeby jezdzil z nia ze zniczami to po co on niech sobie w domu porobi a ja wszedzie jezdze Plecy to mi zaraz pekna...
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka to się narobiłaś dzisiaj bidulko
No jak się kupuje wszystko naraz to może kosmiczna kwota wyjść, ale jak się tak na raty kupuje to się raczej nie odczuwa tak tego, będzie miał Twój niezłą minę ![]() Takaya Wszystkiego najlepszego dla Madziulki w jej pierwsze urodzinki
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
I_K dużo tego jest?
![]() Ewcia ojjj bidulko... Rzeczywiście więcej odpoczywaj. Nie możesz tak ciągle biegać. Obchodzicie halloween? Ale z tym wariują w mediach... Aaaa znalazła się moja Zulka Słuchajcie siedziała kilka dni na drzewie... Po pierwsze nie miała jak zejść bo na tui była. A po 2... Non stop jej pies pilnował. Bała się go. 3 domy dalej była! A myśmy nie wiedzieli dopiero dziś się sąsiadka pytała siostry czy mamy kota w domu i jak kot wygląda Wystraszona i wygłodzona już w domciu ![]() Buziole
|
|
|
|
#4854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas na cmentarzu siedzi kot na tui od wczoraj Strazacy go zciagneli to wylazl znowu i nie umie zejsc ![]() Moze to ten sam ![]() Ja hallowen nie obchodze i dla mnie to bezsensu ![]() Takaya dla Madziulki duuuuuzo duuuuuuzo zdrowka w dniu urodzin
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia o popatrz jaki zbieg okoliczności
Moja też na tui Ale odsypia... I dojada za te kilka dni... ![]() Takaya wsiego najlepsiejszego dla Madzi |
|
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
Co to wszyxtkie spia?!
Ja sie witam
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
hej ho
święta święta i po świętach tyle się nałaziłam, że starczy mi ruchu na następny rok ![]() meldować się, jak w domu, jak w pracy, co z dziećmi, ciężarówki
|
|
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
Helooo
W imieniu Magdaleny dziękuję za życzenia Zdjęcia mam, może uda mi się wieczorem wrzucić.Asiu widzisz tak myślałam, że gdzieś wlazła ![]() Mamy przynajmniej Lamuichę a ona jest idealnym kotem dla dziecka ![]() jak słyszymy pisk szczęścia tzn Lamia weszła do pokoju ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Passion święta to dopiero będą, swoją droga opadła mis zczena jak w sobotę zobaczyłam świąteczną reklamę Lidla |
|
|
|
#4859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam uwielbiam Boze Narodzenie Juz sie doczekac nie moge Takaya no z reklama to sie pospieszyli Ja jakis miesiac temu bylam w sklepie i juz byly w ssprzedazy figurki mikolajow balwankow ![]() Ja dzis jade ostro z praniem bo pogod a ku temu idealna slonce i wiatr
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-11-03 o 10:53 |
|
|
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Laski,
takaya, spóźnione ale szczere uściski i życzonka dla Madzi Joasiunia-super, że kotka się odnalazła Passion, jak można to święto lubić? teraz z górki i do Bożego Narodzenia! my w tym roku mamy Wigilię wolną u nas w sobotę pojeździliśmy trochę, pochodziliśmy... a w niedzielę kiepsko się czułam TŻ zajął się Małym, a ja poza zrobieniem obiadu to leżałam i odpoczywałam. Nawet pospałam w ciągu dnia- co dobrze mi zrobiło.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.

dla mnie w smaku ok

samo zdrowie, zmobilizowałyście mnie![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Nie ma szans