|
|
#2371 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXII
ale to jest bez sensu ze oni wypisuja... zaluja? a nie widzieli wczesniej ze dzieje sie zle i nie mogli nic zrobic ? moj ex mi dzisiaj powiedzial ze ztczy mi szczescia ze szukam czegos cale zycie czego przy nim nie moge znalezc to faktycznie nie ma sensu... zle mi z tym bo to tak dziwnie... w szoku bylam tak to prosil plakal otd a teraz taka zmiana... i od razu mysl...ma kogos...
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Pewnie że mogę, tak właśnie myślałam ale mam dziwne poczucie że wtedy on uzna mnie za tchórza, pomyśli że nawet nie umiem mu głupiej płyty osobiście oddać[/QUOTE] Co cie obchodzi co ON pomysli |
|
|
|
#2372 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzeba zacząć wprowadzać to w życie. Nie płacz Kochana, jesteśmy z Tobą ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Damy radę.
|
|
|
#2373 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, a nie lepiej po prostu usunąć byłego z fejsa?
Mniej męczenia się i pokazanie w dodatku, że ma się go w odbycie. Czyli tak, jak powinno być. Po co ich trzymacie? To tylko powoduje, że jesteście niespokojne, myślicie o nich itd.. Bez sensu.
|
#2374 |
|
Raczkowanie
|
No tez tego nie rozumiem wlasnie
|
|
|
|
#2375 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2376 |
|
Wtajemniczenie
|
Odnajdź w sobie siłę, bo bez tego nie ruszysz dalej. Wiem, że jest ciężko, ale ile minęło już czasu? Trzy miesiące? To już spory staż i sporo czasu upłynęło, by się z tym jakoś pogodzić i ustąpić, ruszyć dalej.
Nie mówię, że nie masz prawa niczego do niego nie czuć, tylko, że nie powinnaś pielęgnować tych uczuć, ciekawości względem niego i tracić czas na kontrolę życia kogoś, w życiu kogo już nie uczestniczysz. Kto jak kto, ale ja doskonale wiem, że to bolesne. Ale trzeba przez to przejść.
|
#2377 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W sumie to mój eks mnie z fejsa skasował, ale ja go jeszcze zablokowałam, że ani on mi się nie wyświetla w "propozycjach znajomych" ani nigdzie indziej. I z wszystkich innych portali też go pokasowałam. Brak kontaktu całkowity. I nie uważam, żeby to było niedojrzałe. On nie jest już częścią mojego życia, też po co ma mnie kusić i po co mam tracić czas, żeby go podglądać i patrzeć co on tam robi... Nie interere mnie to ![]() Jak dla mnie, to jest zamknięcie drzwi i rozdziału na dobre za nim. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2378 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2379 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co staram sie zacjowac jakos zdrowy rozsadek. Sama sie rozstalam.sama tego chcialam to czego ja wyje glupia no ale mam taka mysl a co jesli by sie zmienil, wzielibysmy slub itp no masakra jakas
---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- a to nie lepiej od razu wziac usunac? Jakbym miala fb to pierwsze co to bym to zrobila... |
|
|
|
#2380 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poza tym nie chcę go usuwać z fb, bo nigdy nie wiadomo jakie Ci się kiedyś znajomości przydadzą, a poza tym nie będę mu dawać tej satysfakcji, że się poczuje jak drań.
|
|
|
|
|
#2381 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Taaa... Ech, chyba jeszcze masz nadzieję, że może za jakiś czas się zejdziecie. Przyznaj, że tak myślisz? Ewidentne nie chcesz go stracić z pola widzenia i uczuć. Bo nigdy nie wiadomo..
|
|
#2382 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co dziewczyny, stało się coś dziwnego i zarazem miłego. Dwa lata temu na stażu poznałam takiego chłopaka i zaprzyjaźniliśmy się. Bez żadnych pod tekstów, czysto koleżeńska relacja. Potem on wyjechał do Anglii, ja zostałam tu i związałam się z moim poprzednim chłopakiem. A z kolegą cały czas utrzymywałam kontakt. Jak ze mną zerwał chłopak, to on nie pocieszał i wspierał po rozstaniu. Potem kontakt się urwał, a teraz znów się tak złożyło, że jestem po rozstaniu i do mnie zagadał i nawet z nim trochę o tym rozmawiałam. Ale było bardzo miło, fajnie bo czasem myślałam, że już nie będziemy gadać.
|
|
|
|
#2383 |
|
chaos maker
|
Dzisiaj po raz pierwszy od 2 miesięcy widziałam się z eksem.
Powiedzmy, że pomogłam mu z dobrego serca w pewnej sytuacji, która wystąpiła dość nagle. Przy okazji pogadaliśmy sobie na tematy dość neutralne, o wszystkim, o niczym, pośmialiśmy się i było spoko. Coś tam powiedziałam o jakimś interesującym chłopaku, w sumie głównie po to, żeby podkreślić, że nie mam wobec niego żadnych zamiarów poza koleżeńskimi, że szanuję fakt, iż on się z kimś tam niby spotyka... Przeszło bez echa, dalej gadu-gadu, pierdu-pierdu, pożegnaliśmy się... 2 godziny później sms: "tak na przyszłość, to nie musisz mi mówić, kogo byś brała, bo średnio mnie to obchodzi." WTF?? Nie dość, że nie powiedziałam nic takiego, to jeszcze faceci są niewdzięczni: pomożesz z dobrego serca - jeszcze coś nie pasuje
"I didn't ask for this pain, it just came over me(...) I'm so suprised you want to dance with me now, I was just getting used to living life without you around." "Boję się (...), że on zniknie, wiesz,
ten ktoś, kogo pokocham całym sercem bladym, chociaż mówią, że go już nie mam." |
|
|
|
#2384 |
|
Raczkowanie
|
Chmurko, nie ładnie się zachował. Tak jakby walnął focha albo myślał, że próbujesz w nim wzbudzić zazdrość. Co za egoista. A jestem pewna, że jakoś go to w środku zabolało, wiesz ta męska duma
|
|
|
|
#2385 |
|
Wtajemniczenie
|
Chmura, ja myślę, że Twój były zwyczajnie poczuł się zazdrosny. Sama powiedziałaś, że mówił ,że z tą swoją panną nie jest do końca szczęśliwy i ciągle się mu przewijasz w myślach. Myślę, że przeraziło go to, że możesz się zakochać i być szczęśliwa. Bez niego.
|
|
#2386 |
|
chaos maker
|
Też tak pomyślałam, że to jest taki lekki odcień zazdrości. No trudno
![]() Odpisałam mu, że był to element kumpelskiej rozmowy, ale że w sumie spotkanie chyba było całkiem spoko i wydawało mi się, że on też tak uważa. Nie wydaje mi się, żebym coś jeszcze do niego czuła, jakoś nie patrzyłam na niego jak na "jedynego faceta na ziemi", ale na wszelki wypadek zbyt często tych spotkań powtarzać nie będę. Nawet, jeżeli on będzie próbował.
"I didn't ask for this pain, it just came over me(...) I'm so suprised you want to dance with me now, I was just getting used to living life without you around." "Boję się (...), że on zniknie, wiesz,
ten ktoś, kogo pokocham całym sercem bladym, chociaż mówią, że go już nie mam." |
|
|
|
#2387 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Jak sie domyslam ta ksiazke jedynie w empiku mozna dostac nie ma szans na pdfa ---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ---------- Szukam i szukam i nie ma. Na dniach zakupie w takim razie |
||
|
|
|
#2388 |
|
Raczkowanie
|
Ewidentna zazdrość, takie ukucie w sercu. Glupio skoro mu pomoglas to mógł sobie darowac.
Ksiazka ponoc jest w pdf, ale i tak trzeba zapłacić za nią, to chyba lepiej kupic normalnie w sklepie. Gdzies na allegro widzialam za 20.99 zl. Ja właśnie spędzam kolejny dzien w lozku. Jakos nie czuje sily, zeby z niego wychodzić. Ciągle sie zastanawiam nad jego zachowaniem i czy za parę dni nie napisac do niego. Na spotkaniu chaotycznie mowilam co czuje a chciałabym jakos to uporządkować i zeby wiedzial. Ciagle mam mala nadzieje, ze to gorszy czas, ze kazdy zwiazek potrzebuje kłótni zeby potem było lepiej. Wiem, sama sie oklamuje, ale tylko te myśli sprawiają ze nie rycze cały czas. |
|
|
|
#2389 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj jakoś sobie wspomniałam pewne sytuacje z byłym, które nie wiem czy będę potrafiła odtworzyć z innym.. Jakoś tak z nim było tak swojsko, bez spiny, bardzo swobodnie. I te sytuacje, ktorych notabene, przypominanie nie sprawia u mnie bólu uzmysławiają mi, że to było coś wyjątkowego. Szkoda trochę, że w dużej części jestem odpowiedzialna za spieprzenie tego wszystkiego..
|
#2390 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Z nikim juz nie bedzie tak jak z nim... |
|
|
|
|
#2391 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja zaczynam przeżywać początki złości na exa. Jeszcze ciągle miesza mi się to z żalem za tym, co było, i że nam nie wyszło. Ale też już potrafię się wkurzyć na niego, że był palantem, dzieciakiem, niedojrzałym idiotą Tak sobie myślę, że jeszcze jakiś miesiąc będę z tego wychodzić. Pięknie mi wychodzi afirmacja o cierpliwości i w ogóle się nie poganiam.---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- No raczej, kolejny facet nie będzie Cię wyzywał |
|
|
|
|
#2392 |
|
Raczkowanie
|
No tak ale chodzi o to ze przed nikim sie tak nie otworze ciezko mi bedzie sie przytulic do jakiegos faceta itd
---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- coz to za afirmacje? |
|
|
|
#2393 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Afirmacje to pozytywne przekazy do siebie samego, które mają na nas wpływ (zaczynamy tak myśleć i odczuwać). |
|
|
|
|
#2394 |
|
Raczkowanie
|
Ja nawet nie myślę o kimś innym, nawet nie mam jak poznać. Poza tym bym porównywała i by i tak nie zaiskrzyło. Mam nadzieję, że jednak za 2-3 miesiące trochę się zdystansuję i będę mogła spojrzeć na innego. Pamiętam, po poprzednim rozstaniu byłam taka dumna, że spodobał mi się pewien chłopak, jak się cieszyłam, że jeszcze jednak poczułam do kogoś chemię. Potem wpadł mi w oko ktoś jeszcze, a potem już mój ostatni eks.
|
|
|
|
#2395 | |
|
Raczkowanie
|
Czy ja wiem... nie potrafie pomyslec jak to jest sie do kogos przytulac owszem jego moge sobie wyobrazic przytulajacego mnie ... chyba zostane lesba. Wiem co to afirmacje tylko myslalam ze jakis konkret
![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Mam piekna pogode za oknem...mam ochote nornalnie napisac do niego smsa ZROB COS DLA MNIE JEDEN JEDYNY I OST RAZ CHODZ ZE MNA NA SPACER. no ale nie no nie wysle |
|
|
|
|
#2396 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2397 |
|
Raczkowanie
|
Nie napisze. Czytam rozne historie tu na forum widze ze to co opisuja dziewczyny z toksycznych zwiazkow to dokladnie ten sam schemat zdaje sobie sprawe z tego ze nie moge z nim byc... ale musze chyba przeplakac swoje ...
|
|
|
|
#2398 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ladnie sie ubierz, umaluj i idz na spacer sama
|
|
|
#2399 |
|
Raczkowanie
|
Nie no tutaj gdzie mieszkam to sie na spacer nie wybiore
|
|
|
|
#2400 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja dotyczy cierpliwości i wewnętrznego spokoju.Cytat:
Po prostu musisz teraz przejść przez takie myślenie, nic nie przyspieszysz. Mnie też czasem trudno mieć nadzieję, że z kimś innym zaskoczy, ale już nie mam takiego nastawienia "tylko on", to na szczęście z czasem przeszło.
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.

Trzeba zacząć wprowadzać to w życie. 
chociaż w sumie to akurat idzie mi dobrze i praktycznie caly czas mam go wyłączonego :d
Damy radę.