![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 366
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Hej
![]() U mnie 88,5kg ![]() ![]() Dzi¶ du¿o roboty, ma³o czasu, zasz³am rano do sklepu po pieczarki to siê za g³owê z³apa³am jakie kolejki. A przecie¿ tylko jeden dzieñ wolnego, a ludzie zakupy jak na wojnê ![]() Na obiad robie kotleciki z kaszy jaglanej http://feeleat.blogspot.com/2013/06/...aglanej-z.html ciekawa jestem jak bêd± smakowaæ ![]() Gratulujê spadków ![]()
#4832 | |||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() A skacze Ci teraz waga przed @? I czy w ogóle tak skaka³a zanim zaczê³a¶ tak ³adnie je¶æ ? ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja jestem zaskoczona, bo uruchomi³ siê ju¿ pms, ogólnie czujê siê wiêksza i ciê¿sza. Zapomnia³am siê dzisiaj zwa¿yæ rano, nastawia³am siê na du¿o na plusie, a tu po ¶niadaniu, z mokrymi w³osami i tu¿ po wypiciu butelki wody jest 76,3, czyli 0,3kg mniej ni¿ tydzieñ temu ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- A nasza nowa gigantyczna tabelka wygl±da tak ![]() Jak mówi³am wcze¶niej - robiê now± tabelkê, tak¿e kto poda wagê to siê w niej znajdzie, a kto nie to nie ![]() Niech nas nowa tabelka motywuje, a w nastêpnej, mam nadziejê, ¿e w kolumnie "do zrzucenia" zostan± jakie¶ pojedyncze kilogramy! ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
![]() Kotleciki wygl±daj± przepysznie ![]() A jakie suszone pomidory kupujesz? Jak jem gdzie¶ co¶ z suszonymi pomidorami to jestem zachwycona. Ale kupi³am kiedy¶ takie w s³oiku i by³y okropne. One chyba by³y w occie ![]() ![]() ![]() I koniecznie daj znaæ, jak Ci smakowa³y kotleciki i czy w ogóle wysz³y ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- nurek119 widzê Ciê ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-10-31 o 12:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Cytat:
Brakuje mi jeszcze tylko legendy do kolorów, ale na pewno siê domy¶lê o co chodzi. Szkoda, ¿e Aadmirale i LadyDaga ju¿ z nami nie ma, ciekawe czy chocia¿ nas czytaj±??? ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- U mnie dzisiaj dzieñ bez szaleñstw. Chcia³am tu wypisaæ kilka oczywisto¶ci bo jak je wypisujê to lepiej mi idzie: 1. Zró¿nicowane posi³ki powoduj± i¿ nie ma napadu na jedzenie 2. Dobry plan jedzeniowy = 90% sukcesu 3. Nale¿y je¶æ 5 razy dziennie o sta³ej porze
![]() |
#4834 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() LadyDagaMilon siê pojawia raz na jaki¶ czas. Co¶ chyba jak Jej nie idzie to siê nie odzywa, a jak Jej idzie to siê pojawia, wiêc mam nadziejê, ¿e siê pojawi wkrótce ![]() Z 1 i 2 siê zgodzê, a z 3 nie ![]() Ilo¶æ i godziny posi³ków to bardzo indywidualna kwestia. Sta³e godziny - poza psychik±, nie maj± ¿adnego znaczenia. Sama ilo¶æ posi³ków kompletnie nie ma znaczenia. Wa¿ne s± ilo¶ci warto¶ci od¿ywczych. Tzn. musisz zje¶æ odpowiedni± ilo¶æ bia³ka itd. Gdyby nie to, ¿e bia³ko z jednego posi³ku wch³ania siê tylko do okre¶lonej ilo¶ci (której teraz z pamiêci nie przytoczê, ale jest to mniej ni¿ dzienne zapotrzebowanie), to mo¿naby by³o je¶æ jeden posi³ek dziennie i tyle ![]() Jeszcze co do tabelki - legendy nie bêdê robiæ, bo nie ma sensu, nie ma jej gdzie umie¶ciæ. Kolory s± te same co by³y, jak siê pojawi± kolejne tygodnie to nikt nie bêdzie mia³ problemu z rozszyfrowaniem: zielony - waga spad³a, niebieski - waga utrzymana , czerwony - waga wzros³a . A jeszcze powiedzcie - mo¿e w tej nowej tabelce usun±æ t± pierwsz± wagê? T±, która jest na czerwono. Wtedy by³by ju¿ kompletnie "¶wie¿y start" ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-10-31 o 12:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
Cytat:
Nie zgadzam siê na usuniêcie czerwonej pierwszej wagi, bo wtedy widaæ ile naprawdê walczymy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mo¿liwe, ¿e to jest 30g, w ka¿dym razie ta ilo¶æ siê bierze w³a¶nie st±d, ¿e wiêcej organizm i tak nie przyswoi, wiêc nie ma sensu jedzenia wiêkszej ilo¶ci.
![]() |
#4837 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 366
|
Cytat:
![]() Kupujê w biedronce w oleju z zio³ami. S± te¿ z pestkami dyni i ¿urawin±, ale ja wolê tê podstawow± wersjê ![]() ![]() Tych suchych nie próbowa³am jeszcze. A kotleciki wysz³y mega ![]() zjad³am 4, do tego zrobi³am sobie dorsza z p³atkami czosnku, papryk± i pieprzem w papierze na patelni i ogórek kiszony. Obiad mia³am przepyszny ![]() Co do tabelki ja bym nie wyrzuca³a, a doda³a tam, ¿e to waga pocz±tkowa/startowa ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#4838 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, ¿e jutro wszystko pozamykane, pewnie dopiero w poniedzia³ek kupiê. Cieszê siê, ¿e znajdujê (sama, albo przez Was ![]() ![]() Ja bym do tego zjad³a jakiego¶ kurczaka i surówkê albo w³a¶nie te¿ ogórki kiszone, pycha ![]() To mo¿e tak, bêdzie mniej miejsca zajmowa³o: Tak to teraz wygl±da
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-10-31 o 16:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Przepraszam was dziewczyny ze nie udzielam siê na w±tku!
Zatem informujê uroczyscie ze moja wga polecia³a o kilo w dó³ mimo wszystko siê ciesze! 83kg pozdrawiam was i gratulujê spadków! oby tak dalej~! Ja zameldujê siê w po³owie listopada mam nadziejê z wynikiem 78kilo ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
Cieszê siê ze chociaz kto¶ o mnie pamiêta mi³e to ![]() ![]() czytam czasami ale nie regularnie, ![]() ![]() jestem na wiza¿u ca³y czas ![]() spoko nie zniknê tak szybko ! musze powrócic do rytmu i z³apac równowage i systematycznosc do której mi bardzo daleko! narazie mam trochê problemów z synem i zajmuje mi to sporo miejsca w g³owie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 83
|
89
Mizeria ![]() Szkoda, ¿e nie mio¿na sobie kupiæ czasu w supermarkecie. Wziê³abym sobie jakie¶ dodatkowe wolne dni. ;( Kurczê nie wyrabiam siê z niczym, nawet na rowerek czasu brak... Pytanie do pocz±tkuj±cych rowerzystek - jak wam idzie? MissTerrible, pupa siê przyzwyczai³a? Arcymoneq, rowerek ju¿ dotar³?
#4841 |
Konto usuniête
|
[QUOTE=Melonade;48749119]Aamidale
![]() ![]() LadyDagaMilon siê pojawia raz na jaki¶ czas. Co¶ chyba jak Jej nie idzie to siê nie odzywa, a jak Jej idzie to siê pojawia, wiêc mam nadziejê, ¿e siê pojawi wkrótce ![]() Przykro mi ze mysli¶z ze jak mi nie idzie to siê nie pojawiam ;( nie w tym rzecz ,to nie temat na forum publicznym ![]() napiszê kilka s³ów o tym w klubie. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#4842 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O Ciebie siê nie martwiê, na pewno Ci siê uda osi±gn±æ cele, wiêc tylko siê spodziewam, ¿e jak siê pojawisz to nas zaskoczysz kolejnym spadkiem ![]() ![]() Nic siê nie musisz t³umaczyæ, s± wa¿niejsze rzeczy w ¿yciu ni¿ forum ![]()
![]() |
#4843 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 290
|
Hej
Za to mi nie idzie. Dzi¶ meldujê 76kg Matko i córko, jak siê porz±dnie do kupy nie wezmê, to mogê zapomnieæ o fajnych ciuchach i innych bajerach. Jestem leniwa i tyle. Jak siê nie zmotywujê, to zaliczê pora¿kê, i pewnie ju¿ nie bêdzie kolejnej próby. Czas goni, nie m³odniejê. Czujê brak si³, i to nie z powodu dwójki dzieci, tylko moje ma³¿eñstwo od kilku lat tonie, a moje skrzyd³a co drugi dzieñ s± podcinane. Nie potrafiê na nowo, po kilka razy w tygodniu, rozpalaæ w sobie rado¶ci ¿ycia - choæ chwile spêdzone z moimi dziewczynami pomagaj± mi zapomnieæ siê na trochê. Odnajdê si³ê, i bêdzie dobrze ![]() Nie szukam pocieszenia, szkoda waszego czasu. Trzymajcie siê cieplutko i rodzinnie, w ten smutno-wspomnieniowy weekend ![]()
#4844 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 627
|
Cytat:
![]() Melonade - skoki wagi zawsze mia³am przy @, ale te 70 kg utrzymuje mi siê prawie od roku. tzn utrzymywa³o i mam nadziejê ¿e ju¿ nie wróci ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4845 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
[/COLOR]nurek119 widzê Ciê
![]() ![]() cos za duzo usunelam no ale trudno:/ wage podam jutro rano bo dzis spalam bez wagi ![]() co u mnie? chyba coraz czesciej stwierdzam ze za duzo na siebie wzielam.... 2 kierunki studiow w tym jedne zaocznie + praca w pelnym wymiarze godzin Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
Gratulujê spadków i wspó³czujê wzrostów. U narzeczonego obiad spoko - krupnik i udko dla ka¿dego
![]() Ale zdarzy³a siê pewna sytuacja. Moja przysz³a-byæ-mo¿e-te¶ciowa nie ma nogi. Dlatego od jakiego¶ czasu przed Wszystkimi ¦wiêtymi groby sprz±ta siostra jej mê¿a (de facto ojca narzeczonego). Siostrzanymi uczuciami do siebie nie pa³aj±. Wiêkszo¶æ czasu siê olewaj± i maj± do siebie pretensje. Ale nie o tym. Otó¿ te¶ciowa kupi³a ró¿e i jakie¶ kwiatuszki na grób. Te¶ciowa majêtna nie jest, ale stówka na to posz³a. Otó¿ wspomniana kobieta posz³a i usunê³a z grobu kwiaty te¶ciowej, bo jej nie pasowa³y do kompozycji. Ona sprz±ta i uwa¿a ¿e ma prawo. Oczywi¶cie to, ¿e wiele lat wcze¶niej, mówi±c kolokwialnie "dup± je¼dzi³a po nagrobku" (jej s³owa - bez nogi sprz±ta siedz±c) to siê nie liczy. Tesciowa siê tym niesamowicie przejê³a i rycza³a. Te¶æ siê miota³ i wykrzykiwa³ co by zrobi³ jakby ja spotka³. I nie by³y to s³owa parlamentarne. Religijna nie jestem, sama nie mam do kogo chodziæ na grób, ale co¶ takiego mi siê w g³owie nie mie¶ci. Nie istniej± kulturalne s³owa mog±ce przybli¿yæ to co ja pomy¶la³am o osobie, której nigdy na oczy nie widzia³am
![]() |
#4847 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 117
|
Hej.
Moja waga bez zmian 95,8 kg. Zapowiada mi siê weekend pe³en grzechów... uuuaaa ![]()
#4848 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 009
|
Mi proszê przepisaæ wagê z zesz³ego tygodnia bo dzi¶ mi wskaza³a 75.4 kg i trzeba w niej baterie wymieniæ bo lekko niemo¿liwe jest zrzuciæ prawie 30 kg w tydzieñ :-P
#4849 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
moja waga 74kg -niestety nie na niebiesko bo pisze z tel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Konto usuniête
|
druga tabelka jest wyrazna i przejrzysta tylko dlaczego mnie w niej nie ma? nie poda³am wagi w zesz³ym tygodniu tylko ;(
by³o mówione ze wykreslamy po nieobecnosci d³uzszej niz 3 razy niepodawania wagi ...... zreszta po starej tabelce widac kto ile razy nie poda³ a w tabelce istnieje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poda³a¶ wczoraj wagê to siê pojawisz w tabelce. Zawsze zbieram dane w pi±tek, robiê pierwsz± wersjê tabelki, pó¼niej zbieram dane dalej i w sobotê pojawia siê wersja ostateczna. W zale¿no¶ci od tego, kiedy podasz wagê to za³apujesz siê do pierwszej wersji, jakiej¶ po drodze, je¶li takie s±, do ostatniej albo wcale. Zawsze mówiê, kiedy wrzucam ostateczn± wersjê tabelki, dzisiaj jeszcze tego nie zrobi³am, cierpliwo¶ci. A ze wzglêdu na to, ¿e jest to nowa tabelka, nie wpisujê do niej osób, które nie podadz± wagi, o czym te¿ mówi³am. Ma³o motywuj±ce jest dodawanie 20 osób ze znakami zapytania ![]() Jeszcze w kwestii zasad - nie umieszczamy w tabelce osób, które dwa razy nie poda³y wagi, wszystko jest w pierwszym po¶cie. ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- BlankaSz, pretty_girl19892, pannaatopowa, MonnieB, Amelca87, maniastania czekam na Wasze dane! Aktualna wersja tabelki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-11-01 o 11:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzi¶ wsta³am po 10 (nie mog³am siê obudziæ), zjad³am ¶niadanie. Godzina treningu i drugie ¶niadanie. Zaraz idziemy na spacer z psem. O nie nie mam zamiaru siedzieæ ![]() Dzi¶ rano obudzi³am siê sztywna. Nie mog³am g³owy pochyliæ do przodu aby w³osy u³o¿yæ. Narzeczony te¿. Podczas treningu nie dosiêgn±³ stóp a normalnie ca³e d³onie k³adzie. To ³ó¿ko jest do chrzanu. Za miêkkie. Dzi¶ ¶piê na pod³odze ![]() A jak wam Wszystkich ¦wiêtych mija?
![]() ![]() |
![]() |
#4854 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4855 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Cytat:
![]() pannaatopowa - wstrêtne zachowanie, zero kultury! Nie ka¿dego staæ na piêkne drogie bukiety a ka¿dy ma prawo co¶ od siebie dodaæ. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 144
|
Witajcie
![]() ![]() Mam dzi¶ urodziny, wiêc jestem usprawiedliwiona ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4858 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4859 |
Zadomowienie
|
Nikt ju¿ wiêcej wagi nie poda³, wiêc to jest ostateczna wersja tabelki na ten tydzieñ
#4860 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 009
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.