Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-10-31, 11:36   #4831
mooonik
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 366
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Hej
U mnie 88,5kg w koñcu jaki¶ spadek

Dzi¶ du¿o roboty, ma³o czasu, zasz³am rano do sklepu po pieczarki to siê za g³owê z³apa³am jakie kolejki. A przecie¿ tylko jeden dzieñ wolnego, a ludzie zakupy jak na wojnê
Na obiad robie kotleciki z kaszy jaglanej http://feeleat.blogspot.com/2013/06/...aglanej-z.html ciekawa jestem jak bêd± smakowaæ

Gratulujê spadków

nie znoszê osób, które MUSZ¡ mieæ zawsze racjê

Julitka

mooonik jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-31, 12:16   #4832
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Napisane przez michalova Poka¿ wiadomo¶æ
zadrêczaæ siê nie bêdê, jestem po prostu z³a. mog³am pokombinowaæ i wybraæ co¶ lepszego, no ale trudno waga lekko w górê 66.8 .
Ale MissTerrible ma absolutn± racjê - kebab nie jest taki z³y. Zawsze mo¿na wybraæ lepiej i wiadomo, nie polecamy je¶æ kebabów codziennie , ale Ty siê tak ³adnie od¿ywiasz, ¿e ten jeden kebab nic nie zmieni, a naprawdê lepiej, ¿e go zjad³a¶ ni¿ gdyby¶ mia³a nic nie je¶æ d³u¿szy czas.

A skacze Ci teraz waga przed @? I czy w ogóle tak skaka³a zanim zaczê³a¶ tak ³adnie je¶æ ?

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ
Dzi¶ jadê na weekend to T¯. Nie przepadam za jego rodzicami, ale mu zalezy ¿eby czasem ja do niego przyjecha³a a nie on do mnie. Wczoraj robi³am zupê meksykañsk± na s³odko, mam jeszcze gulasz z soczewicy w s³oiku (chcia³ aby mu zostawiæ) i jadê do królestwa super t³ustej i przetworzonej kuchni.

Tak sobie pomy¶la³am o o tym, o czym pisa³y¶my niedawno. O dawnym gotowaniu. Zupa pomidorowa w wykonaniu moich rodziców: Masê kostek roso³owych, przecier pomidorowy i czasem marchewka. Koniec. Oczywi¶cie do tego ry¿ albo makaron.

Wagi nie bêdzie bo zapomnia³am jak zwykle. T¿ ma wagê to mo¿e tam siê zwa¿ê. Muszê u siebie chyba wymieniæ wagê. Mam specjaln±, która dobrze dzia³a zarówno na p³askich powierzchniach, krzywych jak i dywanach. Czasem miêdzy pod³og± a dywanem by³ 0,1 kg ró¿nicy. To nie jest tragedia, ale teraz pokazuje kilogram i nawet wiêcej. Wiêc teraz nie wiem ile wa¿ê. T¿ ma równiutkie panele, wiêc siê dowiem

A jak u was dzieweczki?
Trzymaj siê mocno w tym królestwie .

Ja jestem zaskoczona, bo uruchomi³ siê ju¿ pms, ogólnie czujê siê wiêksza i ciê¿sza. Zapomnia³am siê dzisiaj zwa¿yæ rano, nastawia³am siê na du¿o na plusie, a tu po ¶niadaniu, z mokrymi w³osami i tu¿ po wypiciu butelki wody jest 76,3, czyli 0,3kg mniej ni¿ tydzieñ temu . Naprawdê spodziewa³am siê przynajmniej kilograma na plusie, bo tak wygl±dam i tak siê czujê. Pewnie za tydzieñ siê to poka¿e na wadze :/.

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

A nasza nowa gigantyczna tabelka wygl±da tak
Jak mówi³am wcze¶niej - robiê now± tabelkê, tak¿e kto poda wagê to siê w niej znajdzie, a kto nie to nie .

Niech nas nowa tabelka motywuje, a w nastêpnej, mam nadziejê, ¿e w kolumnie "do zrzucenia" zostan± jakie¶ pojedyncze kilogramy!

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
Napisane przez mooonik Poka¿ wiadomo¶æ
Hej
U mnie 88,5kg w koñcu jaki¶ spadek

Dzi¶ du¿o roboty, ma³o czasu, zasz³am rano do sklepu po pieczarki to siê za g³owê z³apa³am jakie kolejki. A przecie¿ tylko jeden dzieñ wolnego, a ludzie zakupy jak na wojnê
Na obiad robie kotleciki z kaszy jaglanej http://feeleat.blogspot.com/2013/06/...aglanej-z.html ciekawa jestem jak bêd± smakowaæ

Gratulujê spadków
Mooonik, chyba mi umknê³a wcze¶niej Twoja waga, a mo¿e napisa³y¶my w tym samym czasie. Ju¿ Ciê dodalam do tabelki, jak jeszcze siê kilka osób pojawi to j± zaktualizujê .

Kotleciki wygl±daj± przepysznie .
A jakie suszone pomidory kupujesz? Jak jem gdzie¶ co¶ z suszonymi pomidorami to jestem zachwycona. Ale kupi³am kiedy¶ takie w s³oiku i by³y okropne. One chyba by³y w occie . Nie wiem,czy kupowaæ takie suche w paczkach czy jednak w s³oiku ale nie z octem?

I koniecznie daj znaæ, jak Ci smakowa³y kotleciki i czy w ogóle wysz³y .

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

nurek119 widzê Ciê . Podaj wagê i pisz co u Ciebie .

Edytowane przez Melonade
Czas edycji: 2014-10-31 o 12:18
Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-31, 12:20   #4833
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ

A nasza nowa gigantyczna tabelka wygl±da tak
Jak mówi³am wcze¶niej - robiê now± tabelkê, tak¿e kto poda wagê to siê w niej znajdzie, a kto nie to nie .

Niech nas nowa tabelka motywuje, a w nastêpnej, mam nadziejê, ¿e w kolumnie "do zrzucenia" zostan± jakie¶ pojedyncze kilogramy!
Tabelka super.
Brakuje mi jeszcze tylko legendy do kolorów, ale na pewno siê domy¶lê o co chodzi.
Szkoda, ¿e Aadmirale i LadyDaga ju¿ z nami nie ma, ciekawe czy chocia¿ nas czytaj±???

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

U mnie dzisiaj dzieñ bez szaleñstw.
Chcia³am tu wypisaæ kilka oczywisto¶ci bo jak je wypisujê to lepiej mi idzie:
1. Zró¿nicowane posi³ki powoduj± i¿ nie ma napadu na jedzenie
2. Dobry plan jedzeniowy = 90% sukcesu
3. Nale¿y je¶æ 5 razy dziennie o sta³ej porze

Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-31, 12:32   #4834
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
Tabelka super.
Brakuje mi jeszcze tylko legendy do kolorów, ale na pewno siê domy¶lê o co chodzi.
Szkoda, ¿e Aadmirale i LadyDaga ju¿ z nami nie ma, ciekawe czy chocia¿ nas czytaj±???

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Aamidale faktycznie nas chyba opu¶ci³a .
LadyDagaMilon siê pojawia raz na jaki¶ czas. Co¶ chyba jak Jej nie idzie to siê nie odzywa, a jak Jej idzie to siê pojawia, wiêc mam nadziejê, ¿e siê pojawi wkrótce .

Z 1 i 2 siê zgodzê, a z 3 nie .
Ilo¶æ i godziny posi³ków to bardzo indywidualna kwestia. Sta³e godziny - poza psychik±, nie maj± ¿adnego znaczenia. Sama ilo¶æ posi³ków kompletnie nie ma znaczenia. Wa¿ne s± ilo¶ci warto¶ci od¿ywczych. Tzn. musisz zje¶æ odpowiedni± ilo¶æ bia³ka itd. Gdyby nie to, ¿e bia³ko z jednego posi³ku wch³ania siê tylko do okre¶lonej ilo¶ci (której teraz z pamiêci nie przytoczê, ale jest to mniej ni¿ dzienne zapotrzebowanie), to mo¿naby by³o je¶æ jeden posi³ek dziennie i tyle .

Jeszcze co do tabelki - legendy nie bêdê robiæ, bo nie ma sensu, nie ma jej gdzie umie¶ciæ. Kolory s± te same co by³y, jak siê pojawi± kolejne tygodnie to nikt nie bêdzie mia³ problemu z rozszyfrowaniem: zielony - waga spad³a, niebieski - waga utrzymana , czerwony - waga wzros³a .

A jeszcze powiedzcie - mo¿e w tej nowej tabelce usun±æ t± pierwsz± wagê? T±, która jest na czerwono. Wtedy by³by ju¿ kompletnie "¶wie¿y start" .

Edytowane przez Melonade
Czas edycji: 2014-10-31 o 12:36
Stary 2014-10-31, 12:51   #4835
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

Cytat:
LadyDagaMilon siê pojawia raz na jaki¶ czas. Co¶ chyba jak Jej nie idzie to siê nie odzywa, a jak Jej idzie to siê pojawia, wiêc mam nadziejê, ¿e siê pojawi wkrótce .

Z 1 i 2 siê zgodzê, a z 3 nie .
Ilo¶æ i godziny posi³ków to bardzo indywidualna kwestia. Sta³e godziny - poza psychik±, nie maj± ¿adnego znaczenia. Sama ilo¶æ posi³ków kompletnie nie ma znaczenia. Wa¿ne s± ilo¶ci warto¶ci od¿ywczych. Tzn. musisz zje¶æ odpowiedni± ilo¶æ bia³ka itd. Gdyby nie to, ¿e bia³ko z jednego posi³ku wch³ania siê tylko do okre¶lonej ilo¶ci (której teraz z pamiêci nie przytoczê, ale jest to mniej ni¿ dzienne zapotrzebowanie), to mo¿naby by³o je¶æ jeden posi³ek dziennie i tyle .

Jeszcze co do tabelki - legendy nie bêdê robiæ, bo nie ma sensu, nie ma jej gdzie umie¶ciæ. Kolory s± te same co by³y, jak siê pojawi± kolejne tygodnie to nikt nie bêdzie mia³ problemu z rozszyfrowaniem: zielony - waga spad³a, niebieski - waga utrzymana , czerwony - waga wzros³a .

A jeszcze powiedzcie - mo¿e w tej nowej tabelce usun±æ t± pierwsz± wagê? T±, która jest na czerwono. Wtedy by³by ju¿ kompletnie "¶wie¿y start" .
Kiedy¶ s³ysza³am, ¿e bia³ko powinno sie je¶æ do 30 g (czy 40) na posi³ek, ale nie wiem jaka jest jego wchnialno¶æ.

Nie zgadzam siê na usuniêcie czerwonej pierwszej wagi, bo wtedy widaæ ile naprawdê walczymy

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-31, 13:03   #4836
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Kiedy¶ s³ysza³am, ¿e bia³ko powinno sie je¶æ do 30 g (czy 40) na posi³ek, ale nie wiem jaka jest jego wchnialno¶æ.

Nie zgadzam siê na usuniêcie czerwonej pierwszej wagi, bo wtedy widaæ ile naprawdê walczymy
I tak widaæ po tej tabelce, gdzie jest ilo¶æ zrzuconych kg . Ale ok, mo¿e zostaæ .

Mo¿liwe, ¿e to jest 30g, w ka¿dym razie ta ilo¶æ siê bierze w³a¶nie st±d, ¿e wiêcej organizm i tak nie przyswoi, wiêc nie ma sensu jedzenia wiêkszej ilo¶ci.

Stary 2014-10-31, 15:45   #4837
mooonik
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 366

Cytat:

Mooonik, chyba mi umknê³a wcze¶niej Twoja waga, a mo¿e napisa³y¶my w tym samym czasie. Ju¿ Ciê dodalam do tabelki, jak jeszcze siê kilka osób pojawi to j± zaktualizujê .

Kotleciki wygl±daj± przepysznie .
A jakie suszone pomidory kupujesz? Jak jem gdzie¶ co¶ z suszonymi pomidorami to jestem zachwycona. Ale kupi³am kiedy¶ takie w s³oiku i by³y okropne. One chyba by³y w occie . Nie wiem,czy kupowaæ takie suche w paczkach czy jednak w s³oiku ale nie z octem?

I koniecznie daj znaæ, jak Ci smakowa³y kotleciki i czy w ogóle wysz³y .
spoko

Kupujê w biedronce w oleju z zio³ami. S± te¿ z pestkami dyni i ¿urawin±, ale ja wolê tê podstawow± wersjê Przyznam, ¿e nie spotka³am siê w occie
Tych suchych nie próbowa³am jeszcze.

A kotleciki wysz³y mega Polecam!
zjad³am 4, do tego zrobi³am sobie dorsza z p³atkami czosnku, papryk± i pieprzem w papierze na patelni i ogórek kiszony. Obiad mia³am przepyszny

Co do tabelki ja bym nie wyrzuca³a, a doda³a tam, ¿e to waga pocz±tkowa/startowa

nie znoszê osób, które MUSZ¡ mieæ zawsze racjê

Julitka

mooonik jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-10-31, 15:57   #4838
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mooonik Poka¿ wiadomo¶æ
spoko

Kupujê w biedronce w oleju z zio³ami. S± te¿ z pestkami dyni i ¿urawin±, ale ja wolê tê podstawow± wersjê Przyznam, ¿e nie spotka³am siê w occie
Tych suchych nie próbowa³am jeszcze.

A kotleciki wysz³y mega Polecam!
zjad³am 4, do tego zrobi³am sobie dorsza z p³atkami czosnku, papryk± i pieprzem w papierze na patelni i ogórek kiszony. Obiad mia³am przepyszny

Co do tabelki ja bym nie wyrzuca³a, a doda³a tam, ¿e to waga pocz±tkowa/startowa
Poszukam takich .
Szkoda, ¿e jutro wszystko pozamykane, pewnie dopiero w poniedzia³ek kupiê.
Cieszê siê, ¿e znajdujê (sama, albo przez Was ) coraz wiêcej nowych, ciekawych przepisów na fajne dania .
Ja bym do tego zjad³a jakiego¶ kurczaka i surówkê albo w³a¶nie te¿ ogórki kiszone, pycha .

To mo¿e tak, bêdzie mniej miejsca zajmowa³o:

Tak to teraz wygl±da

Edytowane przez Melonade
Czas edycji: 2014-10-31 o 16:07
Stary 2014-10-31, 16:32   #4839
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

Przepraszam was dziewczyny ze nie udzielam siê na w±tku!

Zatem informujê uroczyscie ze moja wga polecia³a o kilo w dó³ mimo wszystko siê ciesze!

83kg

pozdrawiam was i gratulujê spadków! oby tak dalej~!

Ja zameldujê siê w po³owie listopada mam nadziejê z wynikiem 78kilo

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
Tabelka super.

Cieszê siê ze chociaz kto¶ o mnie pamiêta mi³e to

czytam czasami ale nie regularnie, przyzanjê
jestem na wiza¿u ca³y czas
spoko nie zniknê tak szybko ! musze powrócic do rytmu i z³apac równowage i systematycznosc do której mi bardzo daleko!
narazie mam trochê problemów z synem i zajmuje mi to sporo miejsca w g³owie
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-31, 16:34   #4840
womendontcry
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 83

89

Mizeria

Szkoda, ¿e nie mio¿na sobie kupiæ czasu w supermarkecie. Wziê³abym sobie jakie¶ dodatkowe wolne dni. ;(

Kurczê nie wyrabiam siê z niczym, nawet na rowerek czasu brak...

Pytanie do pocz±tkuj±cych rowerzystek - jak wam idzie?
MissTerrible, pupa siê przyzwyczai³a?
Arcymoneq, rowerek ju¿ dotar³?

----98-97-96-95-94-93-92-91-90-
89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-
79-78-77-76 -75-74-73 -72-71-70-
69-68-67-66-65
womendontcry jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-31, 16:37   #4841
201709081028
Konto usuniête

[QUOTE=Melonade;48749119]Aamidale faktycznie nas chyba opu¶ci³a .

Przykro mi ze mysli¶z ze jak mi nie idzie to siê nie pojawiam ;(
nie w tym rzecz ,to nie temat na forum publicznym

napiszê kilka s³ów o tym w klubie.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-31, 17:39   #4842
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ
Cytat:
Przykro mi ze mysli¶z ze jak mi nie idzie to siê nie pojawiam ;(
nie w tym rzecz ,to nie temat na forum publicznym

napiszê kilka s³ów o tym w klubie.
Ajj, nie, nie, nic z³ego nie mia³am na my¶li, po prostu mam wra¿enie, ¿e jak Ci super idzie to jeste¶ entuzjastyczna i du¿o siê udzielasz .
O Ciebie siê nie martwiê, na pewno Ci siê uda osi±gn±æ cele, wiêc tylko siê spodziewam, ¿e jak siê pojawisz to nas zaskoczysz kolejnym spadkiem . W ka¿dym razie mo¿e faktycznie kiepsko to ujê³am, przepraszam .
Nic siê nie musisz t³umaczyæ, s± wa¿niejsze rzeczy w ¿yciu ni¿ forum .

Stary 2014-10-31, 18:21   #4843
Ralfioza
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 290

Hej
Za to mi nie idzie. Dzi¶ meldujê 76kg
Matko i córko, jak siê porz±dnie do kupy nie wezmê, to mogê zapomnieæ o fajnych ciuchach i innych bajerach. Jestem leniwa i tyle. Jak siê nie zmotywujê, to zaliczê pora¿kê, i pewnie ju¿ nie bêdzie kolejnej próby. Czas goni, nie m³odniejê. Czujê brak si³, i to nie z powodu dwójki dzieci, tylko moje ma³¿eñstwo od kilku lat tonie, a moje skrzyd³a co drugi dzieñ s± podcinane. Nie potrafiê na nowo, po kilka razy w tygodniu, rozpalaæ w sobie rado¶ci ¿ycia - choæ chwile spêdzone z moimi dziewczynami pomagaj± mi zapomnieæ siê na trochê.
Odnajdê si³ê, i bêdzie dobrze
Nie szukam pocieszenia, szkoda waszego czasu.
Trzymajcie siê cieplutko i rodzinnie, w ten smutno-wspomnieniowy weekend
Stary 2014-10-31, 18:42   #4844
michalova
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 627

Cytat:
Napisane przez Ralfioza Poka¿ wiadomo¶æ
Hej
Za to mi nie idzie. Dzi¶ meldujê 76kg
Matko i córko, jak siê porz±dnie do kupy nie wezmê, to mogê zapomnieæ o fajnych ciuchach i innych bajerach. Jestem leniwa i tyle. Jak siê nie zmotywujê, to zaliczê pora¿kê, i pewnie ju¿ nie bêdzie kolejnej próby. Czas goni, nie m³odniejê. Czujê brak si³, i to nie z powodu dwójki dzieci, tylko moje ma³¿eñstwo od kilku lat tonie, a moje skrzyd³a co drugi dzieñ s± podcinane. Nie potrafiê na nowo, po kilka razy w tygodniu, rozpalaæ w sobie rado¶ci ¿ycia - choæ chwile spêdzone z moimi dziewczynami pomagaj± mi zapomnieæ siê na trochê.
Odnajdê si³ê, i bêdzie dobrze
Nie szukam pocieszenia, szkoda waszego czasu.
Trzymajcie siê cieplutko i rodzinnie, w ten smutno-wspomnieniowy weekend
Kochana, je¿eli potrzebujesz siê wygadaæ to ja nie widzê najmniejszego problemu. nie jeste¶my tu tylko po to by pisaæ o odchudzaniu. je¿eli takie wypisanie siê Ci choæ trochê pomo¿e - to dawaj. a weekend u mnie taki jak piszesz, smutno-wspomnieniowy, 5 lat temu zmar³a moja Mama, tydzieñ temu by³a rocznica. strasznie mi Jej brakuje.

Melonade - skoki wagi zawsze mia³am przy @, ale te 70 kg utrzymuje mi siê prawie od roku. tzn utrzymywa³o i mam nadziejê ¿e ju¿ nie wróci ale dzisiaj juz nie mam @ wiec my¶lê ¿e ta lekka zwy¿ka to od moich odstêpstw których trochê by³o ostatnio. ale dzisiaj dzieñ póki co wzorowo, jeszcze mi kolacja zosta³a a tabelka piêkna, choæ u mnie zaczyna siê na czerwono :P liczê na to ¿e wiêcej kolor czerwony nie pojawi siê w naszej tabelce w ¿adnej rubryce
Stary 2014-10-31, 19:39   #4845
nurek119
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 513

[/COLOR]nurek119 widzê Ciê . Podaj wagê i pisz co u Ciebie .[/QUOTE]

cos za duzo usunelam no ale trudno:/ wage podam jutro rano bo dzis spalam bez wagi
co u mnie? chyba coraz czesciej stwierdzam ze za duzo na siebie wzielam.... 2 kierunki studiow w tym jedne zaocznie + praca w pelnym wymiarze godzin

Cytat:
[B]

nie usuwajmy
nurek119 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-31, 20:50   #4846
pannaatopowa
Zakorzenienie

Gratulujê spadków i wspó³czujê wzrostów. U narzeczonego obiad spoko - krupnik i udko dla ka¿dego Mo¿e nie do koñca dietetycznie i smacznie (gdzie zio³a i pieprz?), ale bez kie³bas i miês, wiêc tragedii nie ma.

Ale zdarzy³a siê pewna sytuacja. Moja przysz³a-byæ-mo¿e-te¶ciowa nie ma nogi. Dlatego od jakiego¶ czasu przed Wszystkimi ¦wiêtymi groby sprz±ta siostra jej mê¿a (de facto ojca narzeczonego). Siostrzanymi uczuciami do siebie nie pa³aj±. Wiêkszo¶æ czasu siê olewaj± i maj± do siebie pretensje. Ale nie o tym. Otó¿ te¶ciowa kupi³a ró¿e i jakie¶ kwiatuszki na grób. Te¶ciowa majêtna nie jest, ale stówka na to posz³a. Otó¿ wspomniana kobieta posz³a i usunê³a z grobu kwiaty te¶ciowej, bo jej nie pasowa³y do kompozycji. Ona sprz±ta i uwa¿a ¿e ma prawo. Oczywi¶cie to, ¿e wiele lat wcze¶niej, mówi±c kolokwialnie "dup± je¼dzi³a po nagrobku" (jej s³owa - bez nogi sprz±ta siedz±c) to siê nie liczy. Tesciowa siê tym niesamowicie przejê³a i rycza³a. Te¶æ siê miota³ i wykrzykiwa³ co by zrobi³ jakby ja spotka³. I nie by³y to s³owa parlamentarne.
Religijna nie jestem, sama nie mam do kogo chodziæ na grób, ale co¶ takiego mi siê w g³owie nie mie¶ci. Nie istniej± kulturalne s³owa mog±ce przybli¿yæ to co ja pomy¶la³am o osobie, której nigdy na oczy nie widzia³am

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
Stary 2014-10-31, 21:28   #4847
jagoodka21
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 117

Hej.
Moja waga bez zmian 95,8 kg.
Zapowiada mi siê weekend pe³en grzechów... uuuaaa

Stary 2014-10-31, 21:57   #4848
Bella2212
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 009

Cytat:
Jak mówi³am wcze¶niej - robiê now± tabelkê, tak¿e kto poda wagê to siê w niej znajdzie, a kto nie to nie
Mi proszê przepisaæ wagê z zesz³ego tygodnia bo dzi¶ mi wskaza³a 75.4 kg i trzeba w niej baterie wymieniæ bo lekko niemo¿liwe jest zrzuciæ prawie 30 kg w tydzieñ :-P
Stary 2014-10-31, 22:24   #4849
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bella2212 Poka¿ wiadomo¶æ
Mi proszê przepisaæ wagê z zesz³ego tygodnia bo dzi¶ mi wskaza³a 75.4 kg i trzeba w niej baterie wymieniæ bo lekko niemo¿liwe jest zrzuciæ prawie 30 kg w tydzieñ :-P
Haha, a szkoda .

Stary 2014-11-01, 06:16   #4850
nurek119
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 513

moja waga 74kg -niestety nie na niebiesko bo pisze z tel
nurek119 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-01, 08:03   #4851
201709081028
Konto usuniête

druga tabelka jest wyrazna i przejrzysta tylko dlaczego mnie w niej nie ma? nie poda³am wagi w zesz³ym tygodniu tylko ;(
by³o mówione ze wykreslamy po nieobecnosci d³uzszej niz 3 razy niepodawania wagi
......
zreszta po starej tabelce widac kto ile razy nie poda³ a w tabelce istnieje
Stary 2014-11-01, 11:37   #4852
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ
druga tabelka jest wyrazna i przejrzysta tylko dlaczego mnie w niej nie ma? nie poda³am wagi w zesz³ym tygodniu tylko ;(
by³o mówione ze wykreslamy po nieobecnosci d³uzszej niz 3 razy niepodawania wagi
......
zreszta po starej tabelce widac kto ile razy nie poda³ a w tabelce istnieje
Ale wiesz, ¿e ja te¿ mam ¿ycie poza tym forum i nie siedzê tu 24/7 uzupe³niaj±c tabelkê?
Poda³a¶ wczoraj wagê to siê pojawisz w tabelce.
Zawsze zbieram dane w pi±tek, robiê pierwsz± wersjê tabelki, pó¼niej zbieram dane dalej i w sobotê pojawia siê wersja ostateczna. W zale¿no¶ci od tego, kiedy podasz wagê to za³apujesz siê do pierwszej wersji, jakiej¶ po drodze, je¶li takie s±, do ostatniej albo wcale. Zawsze mówiê, kiedy wrzucam ostateczn± wersjê tabelki, dzisiaj jeszcze tego nie zrobi³am, cierpliwo¶ci.

A ze wzglêdu na to, ¿e jest to nowa tabelka, nie wpisujê do niej osób, które nie podadz± wagi, o czym te¿ mówi³am. Ma³o motywuj±ce jest dodawanie 20 osób ze znakami zapytania .

Jeszcze w kwestii zasad - nie umieszczamy w tabelce osób, które dwa razy nie poda³y wagi, wszystko jest w pierwszym po¶cie.

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

BlankaSz, pretty_girl19892, pannaatopowa, MonnieB, Amelca87, maniastania
czekam na Wasze dane!

Aktualna wersja tabelki

Edytowane przez Melonade
Czas edycji: 2014-11-01 o 11:40
Stary 2014-11-01, 12:38   #4853
pannaatopowa
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]BlankaSz, pretty_girl19892, pannaatopowa, MonnieB, Amelca87, maniastania
czekam na Wasze dane!
Ja jak pisa³am jestem poza domem. Waga u narzeczonego pokaza³a ponad 89 kilo, narzeczony ma 95 (a tydzieñ temu wa¿y³ 91), a bateria pokazuje s³ab±. Kupiê now± i mo¿e jutro podam

Dzi¶ wsta³am po 10 (nie mog³am siê obudziæ), zjad³am ¶niadanie. Godzina treningu i drugie ¶niadanie. Zaraz idziemy na spacer z psem. O nie nie mam zamiaru siedzieæ
Dzi¶ rano obudzi³am siê sztywna. Nie mog³am g³owy pochyliæ do przodu aby w³osy u³o¿yæ. Narzeczony te¿. Podczas treningu nie dosiêgn±³ stóp a normalnie ca³e d³onie k³adzie. To ³ó¿ko jest do chrzanu. Za miêkkie. Dzi¶ ¶piê na pod³odze

A jak wam Wszystkich ¦wiêtych mija?

Stary 2014-11-01, 12:55   #4854
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Ja jak pisa³am jestem poza domem. Waga u narzeczonego pokaza³a ponad 89 kilo, narzeczony ma 95 (a tydzieñ temu wa¿y³ 91), a bateria pokazuje s³ab±. Kupiê now± i mo¿e jutro podam

Dzi¶ wsta³am po 10 (nie mog³am siê obudziæ), zjad³am ¶niadanie. Godzina treningu i drugie ¶niadanie. Zaraz idziemy na spacer z psem. O nie nie mam zamiaru siedzieæ
Dzi¶ rano obudzi³am siê sztywna. Nie mog³am g³owy pochyliæ do przodu aby w³osy u³o¿yæ. Narzeczony te¿. Podczas treningu nie dosiêgn±³ stóp a normalnie ca³e d³onie k³adzie. To ³ó¿ko jest do chrzanu. Za miêkkie. Dzi¶ ¶piê na pod³odze

A jak wam Wszystkich ¦wiêtych mija?
Ok, to jak dasz radê jutro to Ciê dopiszê .

Stary 2014-11-01, 14:27   #4855
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

Cytat:
Napisane przez womendontcry Poka¿ wiadomo¶æ

Pytanie do pocz±tkuj±cych rowerzystek - jak wam idzie?
MissTerrible, pupa siê przyzwyczai³a?
Arcymoneq, rowerek ju¿ dotar³?
U mnie jeden problem siê pojawi³, zaczynam przebieraæ i czytywaæ opinie - przez co nadal zastanawiam siê który rowerek wybraæ. Ale my¶lê, ¿e do kolejnego wa¿enia bêdê go ju¿ mieæ.

pannaatopowa - wstrêtne zachowanie, zero kultury! Nie ka¿dego staæ na piêkne drogie bukiety a ka¿dy ma prawo co¶ od siebie dodaæ.

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-01, 15:29   #4856
MissTerrible
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 144

Witajcie ja dzisiaj niedietetycznie choæ wci±¿ bez s³odyczy

Mam dzi¶ urodziny, wiêc jestem usprawiedliwiona
MissTerrible jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-01, 15:35   #4857
Bella2212
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MissTerrible Poka¿ wiadomo¶æ
Sto lat! :-*

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-01, 19:01   #4858
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MissTerrible Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie ja dzisiaj niedietetycznie choæ wci±¿ bez s³odyczy

No to wszystkiego najlepszego i szybkiego osi±gniêcia celu!

Stary 2014-11-01, 21:38   #4859
Melonade
Zadomowienie

Nikt ju¿ wiêcej wagi nie poda³, wiêc to jest ostateczna wersja tabelki na ten tydzieñ

Stary 2014-11-01, 23:49   #4860
Bella2212
Zadomowienie

Cytat:
Nikt ju¿ wiêcej wagi nie poda³, wiêc to jest ostateczna wersja tabelki na ten tydzieñ
Piêkna! <3

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.