Listopad- Grudzień 2014- część VII :) - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-02, 09:59   #961
Zanet84
Zakorzenienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VII :)

Cytat:
Napisane przez Kasia427 Pokaż wiadomość
Myślicie, że uda nam się kontynuować wątek...? Fajnie by było... przyzwyczaiłam się do Was
Ja tez . Pomimo ze nie zawsze mam czas cos skrobnac, staram sie byc z Wami i Was czytac -
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 10:01   #962
szybkawolna
Rozeznanie

witam sie nie urodzilam ale nc tez mialam koszmar ;p bo wieczorem sie mezowi pizza zachciala i jak wyjmowalam ten goracy ruszt z pizza to sie go chycilam golymi palcami .... /budyn/ ;P no i potem siedzialam z palcami w lodzie do 2 :P i myslam ze umre :P potem bylam tak zmeczona ze zasnelam z reka w szklance :P

maz oznajmil mi po raz kolejny ze dzis moge rodzic bo mu sie do roboty nie chce isc ;P ale nasz corusia sie nie spiszy i pewnie urodzi sie w przyszly weekend :P

dopada mnie juz zmecznie materialu ;p zrobienie herbaty to zaczyna byc wyzwanie roku normalnie :p wszystko boli i chodze jak pobity przez taysona pingwin :p

oglaszam ze nie rodze bo nadal nie mam czasu
Stary 2014-11-02, 10:02   #963
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez silesianna Pokaż wiadomość
Skurcze, nkkgi opuchniete takk ze ledwie jestem w stanie chodzic, nudnksci i inne parszywe doleiwosci.... naprawde spokojnie moglabym w ciazy chkdzic jeszcze ze e2 miesiace gdyby nie TO. bo czuje sie fatalnie i mam mega chandre przez to

Jeszcze trochę i wszystko minie

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 10:08   #964
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ela_86 Pokaż wiadomość
Dzis bede sama jak palec ale byle do jutra!
I ciekawe za ile wroce na porod....

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

A co do udzielania sie to mam nadzieje ze nam sie uda
ja tez mam nadzieje,ze uda się!
będziemy na odchowalni z reszta, hm?????
Elcia wytrzymaj dzisiaj jeszcze!

Cytat:
Napisane przez LolaMontez Pokaż wiadomość
Wywołałam ich bedą za 10 min z szafą

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Szkoda,ze Lilka tak mnie nie słucha
to musisz uzyc większej sily perswazji wobec Lilki!

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
Witajcie, wczoraj nie mialam sily trzymac telefonu a jak wstalam pod prysznic to mroczki przed oczami;( porod opisze w domu ale kurcze na to sie nie da nastawic niestety..
Mlody slodki, ssie piers i nawet chyba cos leci, dostal 8 pkt. Tak byl wymeczony porodem.
Sle wszystko jest ok. Wazy 3450g
Nscieli mi krocze niewiele ale tez popekalam niestety wiec troche szwow mam.
I rodzenia bez tzeta sobie nie wyobrazam, bardzo pomogl we wszystkim,

Tiera, Rosalie gratulacje
musze poczytac co u Was
z dnia na dzień będzie coraz lepiej! sciskamy!

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 10:10   #965
manieczka1
Zakorzenienie

Ja dzis rano to nawet glupia sie mezowi poplakalam, ze juz od kilku dni nie mam sil...nie dam rady itp.
Ogolnie to u Was czopy, skurcze, a u mnie nic. Czasem kluje w szyjce i wydzieliny bialej sporo i to tyle.
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 10:16   #966
AnetkaIzabell
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sloneczko_1201 Pokaż wiadomość
Marta ja też mgr administracji po,tych wszystkich testach w urzędach i nic pracowałam 5 lat w Nike w sklepie a potem w obuwniczym, więc wiem o czym mówisz. Jak dojdę do siebie to myślę o jakiejś swojej firmie tylko do końca jeszcze nie wiem dokładnie o jakim profilu.
też chciałam własny biznes otwierać i to taki bez dużych nakładów finansowych..z dofinansowaniami z UP...ale po przeliczeniu iiie muszę państwu oddać a firma bez ryzyka finansowego.....to zrezygnowałam.. się nie kalkuluje... a ile oficjalnych zgód i uprawnień.. same przeszkody..

w rodzinie mam 2 firmy- obie dobrze prosperują - zero wakacji od 30 lat i dni wolnych! na wesela, albo mąż albo żona jeździ..wiedzie sie, ale życia brak...
rodzice mieli swoją firmę, która dobrze prosperowała, ale STRES i nieprzespane codzienne noce..swoje robią..nie da się relaksować..mając własną firmę..ciągłe decyzje..jakieś podjęte ryzyko..i co z tego wyniknie... to w głowie siedzi non stop...przed snem.. z rana przy śniadaniu...i pomału zakończyli interes..teraz bezstresowe szczęśliwe życie

ja zarządzam działem w zagranicznej firmie (dosłownie za wszystko tam odpowiadam - no w sumie..księgowością się tylko nie zajmuję) - tylko z tą różnicą, że nie swoim kapitałem - (obroty są w mln zł) i lubię to w tej formie.. powiem Ci szczerze, że pomimo rentowności ja swojej działalności bym nie otwierała...bo inaczej czyimiś pieniędzmi, a inaczej swoimi...jakbym te decyzje podejmowała swoim kapitałem..to bym chyba w wariatkowie wylądowała...jakbym miała wziąć kredy np na maszynę za ponad pół miliona..co w perspektywie czasu by sie zwróciło..no ale..przez 5 lat...a to kolejne inwestycje etc.. bo przeciez w miejscunei można stać..przepisy sie zmieniają, więc kolejne inwestycje..i kolejne..ehh...
Poza tym w programach typu uwaga pokazują ludzi co w Polsce otwierali fajne biznesy rodzinne..to nawet jak wszystko rzetelnie zrobisz i przygotujesz... papiery..dostaniesz zgody... to małe firmy konkurencja zje albo ludzie w urzędach zniszczą wszystko... bo będą np cofać zezwolenia.. a Ty już np.kredyt weźmiesz... kredyt.. z własnej kieszeni...i kolejny stres...

nie chcę zniechęcać.. ale miliard razy przemyśl sprawę... i zorientuj się gdzie i czy masz znajomości...no i powodzenia..
AnetkaIzabell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 10:17   #967
szybkawolna
Rozeznanie

a co do odchowalni to jestem za ! :P tez sie przyzwyczailam do Was ;p i co wazne zarzucacie od czasu do czasu za☠☠☠istymi przepisami :P

no i rady dobrej kolezanki sie przydadza ;p i bedzie komu sie wyzalic i wogole ....chyba bym tesknila i musialabym sie poplakac jakbyscie mnie opuscily ;P

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-02, 10:20   #968
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Ja dzis rano to nawet glupia sie mezowi poplakalam, ze juz od kilku dni nie mam sil...nie dam rady itp.
Ogolnie to u Was czopy, skurcze, a u mnie nic. Czasem kluje w szyjce i wydzieliny bialej sporo i to tyle.
manieczka przybijam piatke!

u mnie to zależy od dnia, raz nie mam ochoty z lozka się podnieść na sniadanie, innym razem uda mi się nawet cos ogarnąć od rana. ciaza jest pięknym czasem, gdyby nie te bezsenne noce, ale na to nic nie poradzę chyba wczoraj zaczelam sobie gra w rumikubaonline

Stary 2014-11-02, 10:20   #969
esti87
Rozeznanie

Indra pójde do tego kościoła,spróbuje małego w ten sposób przycisnąć do dziurki,niech wie co to matka wariata

Manieczka mam tak samo z wodami,czekam na nie jakoby święcone miały być:-P

Czekoladka ja to pierwszejsza w Rydach nie będę, pachwiny też mnie ciągną:-(

Beige gratki bulionetki

Kostka,wierze ze bylo cięzko ale juz po wszystkim..wracaj do sił

Kasia ja w miarę możliwosci bd się udzielała

I znów śniaanie poszlo się walić.. Rzygam całą ciąże-to juz przestaje n mnie robic wrażenie:-(

Zbieram sie kochane..po ktg jeszcze wpadniemy na szybkie zakupy i wracam.
Stary 2014-11-02, 10:20   #970
justynaw1982
Zadomowienie

Ela trzymaj się jeszcze chwilka i będzie dobrze

Silesianna kurcze współczuje tych wszystkich dolegliwości...zwłaszcza tych spuchniętych nóg cholercia...

Kostka odpoczywaj...z każdym dniem będzie lepiej!!!Czekam na zdjęcia

Szybka z tym zmęczeniem to tak jak u mnie cholera wcześniej moogłam chodzić na spacerki z psiurami a tera wejdę po schodach to jestem czerwona i spocona jak święty mikołaj na ringu heh masakra...a to jeszcze prawie 3 tygodnie...i lżej to raczej nie będzie

Kasia miłego spcerku z rodzinką ja chyba tez spróbuję...chociaż nie wiem jak to się skończy

A ja wlaśnie się kąpłam wyszorowałam sobie suty i teraz bolą!!!!małż pojechał po śniadanko twarożek ze szczypiorkiem mmmmm no i oglądam Zakochanego Kundla na Disney Channel...uwielbiam Disneya!!!
A no i witam się w 38 tygodniu!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png

Edytowane przez justynaw1982
Czas edycji: 2014-11-02 o 10:21
justynaw1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 10:21   #971
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Od jutra nowa gazetka Tesco z zabawkami za pol ceny-jest tam lezaczek FP i mata edukacyjna,zerknijcie sobie

Dominika 04.11.2014

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-02, 10:27   #972
manieczka1
Zakorzenienie

Martha ja już mahjonga i wykreślankę mam na telefonie na takie bezsenne noce
A z humorem to właśnie też mam różnie raz lepiej, raz gorzej boję się strasznie porodu, ale naprawdę chciałabym, aby się już zaczęło, bo z dnia na dzień fizycznie chyba coraz gorzej
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-11-02, 10:28   #973
begie13
Zadomowienie

Dziewczyny ile tego czopu jest? jak się ruszyło teraz to leci i leci... jak długo to może odchodzić?
Mąż z małą poszli do kościoła a ja chyba ubiorę łóżeczko z tego wszystkiego.
Jeszcze mamy iść do teściów na obiad a ja mimo, że się wyspałam jestem obolała i zmęczona.

Wanda
begie13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 10:31   #974
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez esti87 Pokaż wiadomość
I znów śniaanie poszlo się walić.. Rzygam całą ciąże-to juz przestaje n mnie robic wrażenie:-(

Zbieram sie kochane..po ktg jeszcze wpadniemy na szybkie zakupy i wracam.
Esti Twój czas nadchodzi! zbliza się nieubłaganie
biedulka z tym sniadaniem
daj znac jak KTG!

Cytat:
Napisane przez justynaw1982 Pokaż wiadomość
A ja wlaśnie się kąpłam wyszorowałam sobie suty i teraz bolą!!!!małż pojechał po śniadanko twarożek ze szczypiorkiem mmmmm no i oglądam Zakochanego Kundla na Disney Channel...uwielbiam Disneya!!!
A no i witam się w 38 tygodniu!!!
za mocno szorowalas
ja w ogole to uwielbiam bajki disney to klasa! nie ma co z innymi porownywac - moja ulubiona Anastazja!

a w ogole to już od jutra wszędzie gazetki swiateczne już, nawet lidl ma swiateczna reklamę już, to co się dziwic!
będzie dużo zabawek!

a my z TZ jedziemy jak się ogarniemy do parku, porobimy może ostatnie zdjęcia ( do tej pory nie było okazji ), ale tacy z nas fotografowie, ze hej! no ale jedziemy na chwile i potem placki ziemniaczane! zjem mnóstwo!moj Tata robi najlepsze placki pod sloncem!

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
A z humorem to właśnie też mam różnie raz lepiej, raz gorzej boję się strasznie porodu, ale naprawdę chciałabym, aby się już zaczęło, bo z dnia na dzień fizycznie chyba coraz gorzej
ja mam na telefonie 2048 plus! wieksza wersje! chodzi cala noc jak spac nie mogę! przez co moja bateria wola o pomste do nieba, bo laduje rano i wieczorem, żeby wytrzymala moje meczenie fb i wizażu! i gry!

Stary 2014-11-02, 10:35   #975
mgds
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Monian Pokaż wiadomość
Masakra. Prawie się popłakałam na tym kibelku
Dołączam sie do Ciebie i Manieczki, dyskomfort okropny, nie do zniesienia i bol jelit... Moze dzieci nam tam siedzą i gniotą?

Cytat:
Mamy ten sam termin i tak samo brak objawow zblizajacego sie rozwiązania ehhh

mgds jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 10:37   #976
Kasia427
Wtajemniczenie

Begie a to czop napewno? Czy plamienie? Moze lada chwila skurcze poczujesz?
Stary 2014-11-02, 10:39   #977
Monian
Zakorzenienie

Mi schodził 3 dni ten czop, trzy duże zbite kawałki, więc chyba sporo go jest.
Monian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 10:40   #978
justynaw1982
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez begie13 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ile tego czopu jest? jak się ruszyło teraz to leci i leci... jak długo to może odchodzić?
Mąż z małą poszli do kościoła a ja chyba ubiorę łóżeczko z tego wszystkiego.
Jeszcze mamy iść do teściów na obiad a ja mimo, że się wyspałam jestem obolała i zmęczona.
Kurcze współczuję!!!z chęcią bym pomogła...ale nie mam pojęcia...mi niestety jeszcze nic nie odchodzi heh a czy zawsze odchodzi??

Cytat:
Ja gram w madjonga i takie kulki jakieś też na kom...tylko nieraz tak się wkręce że nieze snu to już wogóle nici!!!!

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość
manieczka przybijam piatke!

u mnie to zależy od dnia, raz nie mam ochoty z lozka się podnieść na sniadanie, innym razem uda mi się nawet cos ogarnąć od rana. ciaza jest pięknym czasem, gdyby nie te bezsenne noce, ale na to nic nie poradzę chyba wczoraj zaczelam sobie gra w rumikubaonline
To ja też chcę przybić!!! wczoraj np wysprzątałam cały domek i dzisiaj też mam werę...jeszcze a np w piątek to ledwo co się przekręcałam z boku na bok...Marta ale bliżej niż dalej hihi

Cytat:
za mocno szorowalas
ja w ogole to uwielbiam bajki disney to klasa! nie ma co z innymi porownywac - moja ulubiona Anastazja!

a w ogole to już od jutra wszędzie gazetki swiateczne już, nawet lidl ma swiateczna reklamę już, to co się dziwic!
będzie dużo zabawek!

a my z TZ jedziemy jak się ogarniemy do parku, porobimy może ostatnie zdjęcia ( do tej pory nie było okazji ), ale tacy z nas fotografowie, ze hej! no ale jedziemy na chwile i potem placki ziemniaczane! zjem mnóstwo!moj Tata robi najlepsze placki pod sloncem!

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

ja mam na telefonie 2048 plus! wieksza wersje! chodzi cala noc jak spac nie mogę! przez co moja bateria wola o pomste do nieba, bo laduje rano i wieczorem, żeby wytrzymala moje meczenie fb i wizażu! i gry!
Anastazja Super!!!!bez porównania do tych dziwactw na cartoonie
U i zdjęcia robisz...no to ja chcę zobaczyć!!!!Ja nie chce żadnych zdjęć bo czuje się jak ORKA!!!!
A z tymi plackami to dałaś!!!Kurcze aż mi ślina cieknie...!!! ja lubię jeszcze z takim sosem z mięskiem!!!!Miesko jest pycha!!!

Moja bateria też ma chyba dosyć hhihi

Stary 2014-11-02, 10:40   #979
manieczka1
Zakorzenienie

Mgds może nas weźmie znienacka
23.06.2011
01.06.2013

Edytowane przez manieczka1
Czas edycji: 2014-11-02 o 10:41

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-02, 10:43   #980
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaw1982 Pokaż wiadomość
Kurcze współczuję!!!z chęcią bym pomogła...ale nie mam pojęcia...mi niestety jeszcze nic nie odchodzi heh a czy zawsze odchodzi??

Ja gram w madjonga i takie kulki jakieś też na kom...tylko nieraz tak się wkręce że nieze snu to już wogóle nici!!!!

To ja też chcę przybić!!! wczoraj np wysprzątałam cały domek i dzisiaj też mam werę...jeszcze a np w piątek to ledwo co się przekręcałam z boku na bok...Marta ale bliżej niż dalej hihi

Anastazja Super!!!!bez porównania do tych dziwactw na cartoonie
U i zdjęcia robisz...no to ja chcę zobaczyć!!!!Ja nie chce żadnych zdjęć bo czuje się jak ORKA!!!!
A z tymi plackami to dałaś!!!Kurcze aż mi ślina cieknie...!!! ja lubię jeszcze z takim sosem z mięskiem!!!!Miesko jest pycha!!!

Moja bateria też ma chyba dosyć hhihi
te na cartoonie to nie dla mnie, w ogole ich nie rozumiem

zdjęć tez nie chce, bom pingwin, ale co tam będą tylko dla nas!
skoro nie mielismy sesji, to sami zrobimy

ja lubie placki z cukrem! mój TZ je z keczupem bleeeeee

Stary 2014-11-02, 10:46   #981
Aleaa_
Wtajemniczenie

Witam sie wreszcie, jak was nadrobie to znajdzie sie zajecie i nie daje rady nic napisac i tak w kolko

Dziewczyny, gratuluje dzieciaczkow!! Ogladalam fotki na kompie i sa cudowne

U nas wszystko dobrze, w piatek maly wazyl 2770g, ubrania na 50cm juz sa idealne, nie wisza na nim takze rosniemy
Ja czuje sie bardzo dobrze, wysypiam sie nienajgorzej. Gorzej relacje z TZ, bo mnie pare razy w ciagu ostatnich dni tak wnerwil, ze mialam ochote mu cos zrobic.
Ogolnie daje rade

Co do odchowalni to jestem za, bo zzylam sie z wami baaardzo

Aleaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 10:48   #982
manieczka1
Zakorzenienie

Martha ja sama sobie taka mini sesje w domku zrobilam tez zdjecia tylko dla nas na pamiatke
Uwielbiam placki ziemniaczane, ale maz nie i niezbyt czesto robie tez jem z cukrem ale z ketchupem???? Haha fuuuuj

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Aleaa swietnie, ze maly przybiera ciesze sie, ze dajesz sobie rade trzymaj sie
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-11-02, 10:50   #983
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Od jutra nowa gazetka Tesco z zabawkami za pol ceny-jest tam lezaczek FP i mata edukacyjna,zerknijcie sobie
Szukam w sieci i znaleźć nie mogę Podasz linka?
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 10:52   #984
Kasia427
Wtajemniczenie

Justyna mi w pierwszej ciazy odszedl, a w drugiej nie, wiec nie zawsze odchodzi
Stary 2014-11-02, 10:52   #985
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość
Szukam w sieci i znaleźć nie mogę Podasz linka?
http://www.tesco.pl/promocje/gazetki...l-widzewska-22

Stary 2014-11-02, 10:57   #986
AnetkaIzabell
Rozeznanie

pod czym dziecko śpi na początku....?
pod niczym.. w pajacu....czy śpiworek kupiłyście ?
bo kołderki odpadają przez pierwsze pół roku...co by się nie udusiło..
AnetkaIzabell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 11:00   #987
ela_86
Wtajemniczenie

Moja to w rozku bedzie spala

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-02, 11:03   #988
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Moja napewno będzie spać w rozku na początku

Dominika 04.11.2014
Stary 2014-11-02, 11:03   #989
Aleaa_
Wtajemniczenie

U mnie Wojtek spal w rozku tylko pierwszy tydzien, teraz w dzien jest przykrywany lekkim kocykiem ale skopuje i tak, bo w domu cieplo a on w body i pajacu spi ew w innych polaczeniach.

Aleaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 11:04   #990
justynaw1982
Zadomowienie

Cytat:
te na cartoonie to nie dla mnie, w ogole ich nie rozumiem

zdjęć tez nie chce, bom pingwin, ale co tam będą tylko dla nas!
skoro nie mielismy sesji, to sami zrobimy

ja lubie placki z cukrem! mój TZ je z keczupem bleeeeee
Ja też z cukrem albo ze śmietaną i cukrem ale KECZUP!!!!!?????tego jeszcze nie słyszałam!!!! hihihi

Cytat:
Napisane przez Aleaa_ Pokaż wiadomość
Witam sie wreszcie, jak was nadrobie to znajdzie sie zajecie i nie daje rady nic napisac i tak w kolko

Dziewczyny, gratuluje dzieciaczkow!! Ogladalam fotki na kompie i sa cudowne

U nas wszystko dobrze, w piatek maly wazyl 2770g, ubrania na 50cm juz sa idealne, nie wisza na nim takze rosniemy
Ja czuje sie bardzo dobrze, wysypiam sie nienajgorzej. Gorzej relacje z TZ, bo mnie pare razy w ciagu ostatnich dni tak wnerwil, ze mialam ochote mu cos zrobic.
Ogolnie daje rade

Co do odchowalni to jestem za, bo zzylam sie z wami baaardzo
No super że mały nabiera Pewnie zmienia się z każdą chwilką... Alea ty miałaś cc prawda??I jak się czujesz teraz??

Cytat:
Napisane przez Kasia427 Pokaż wiadomość
Justyna mi w pierwszej ciazy odszedl, a w drugiej nie, wiec nie zawsze odchodzi
Aha...bo myślałam że zawsze to musi odejść i y\tak czekam i patrze a tu nic

Cytat:
Napisane przez AnetkaIzabell Pokaż wiadomość
pod czym dziecko śpi na początku....?
pod niczym.. w pajacu....czy śpiworek kupiłyście ?
bo kołderki odpadają przez pierwsze pół roku...co by się nie udusiło..
Powiem Ci że mi na początku położna powiedziała że maly śpi w rożku żeby był w miarę ściśnięty jak w brzuniu A potem kupiłam śpiworek no ale mam też kocyk i kołderkę w razie czego...trzeba tylko patrzeć po karku i rączkach czy nie sa chłodne ale to są moje teorie....czekam na bardziej doświadczone mamuśki aż się wypowiedzą Wiem tyle że nie wolno przegrzewać maluszka na początku

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości