|
|
#1711 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann cz. XXIV
Cytat:
|
|
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
a czy podczas tych promocji można placic karta podarunkowa?
|
|
|
|
#1714 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1715 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1716 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Zrobiłam sobie przegląd paru rzeczy w necie, m.in. na blogach i cena niektórych rzeczy aktualnie jest większa o 5 zł, np. kredka czy tam eyeliner kosztuje nie 20, a już 25. Ogólnie w Rossmannie jest dość drogo.
|
|
|
|
|
#1717 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Choć ja nie kupuję kolorówki w R bez promocji, bo większość to moje “widzimisie“, których nie potrzebuję na już Wyboru pomiędzy drogeriami nie mam, więc cieszę się na jakąkolwiek większą promocję
Edytowane przez Fabryczna23 Czas edycji: 2014-11-02 o 15:41 |
|
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1719 |
|
Klientka w krawacie
|
Takim sztandarowym przykładem była cena eyelinera Maybelline - w innych drogeriach 27 zł, w Rossmannie 34 zł... Ostatnio patrzyłam na korektor Dream Lumi Touch - cena w innych drogeriach waha się w granicach 35 zł, w Rossmannie 38 zł.
|
#1720 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1721 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
Spiszę sobie zaraz kilka cen interesujących mnie kosmetyków
![]() Ktoś, coś wie o tym wynalazku? https://www.google.pl/search?q=max+f...P&ved=0CDcQsAQ
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
#1723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a klasyczna wersja MX 2000 podkręca? Mi się marzy korektor pod oczy MX 3w1(o ile wgl mówicie o tym co myśle, czyli tym co ma serum w sobie) on posiada pompke tą taką co idzie do góry? Podpinam pod pytanie
|
|
#1725 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z rozświetlających polecany jest ogólnie Rimmel Wake me up-mama ma i sobie bardzo chwali, podkład wyrównuje koloryt, kryje drobne niedoskonałości, cera jest taka promienna i wygładzona. Sama posiadam tez Bourjois 1,2,3 i uważam że nie jest on najgorszy, wyrównuje koloryt, właściwości kryjące także jakieś posiada i mnie "nie zapchał", ale u mnie on bardzo szybko schodzi z twarzy, nawet teraz, gdy moja cera nie należy do przetłuszczających się, po prostu się ściera i mimo płynnej konsystencji jest jakiś taki tępy w nakładaniu, sama nie wiem dlaczego. Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2014-11-02 o 17:56 |
|
|
|
|
#1728 |
|
Wtajemniczenie
|
ja używam i jestem z niego bardzo zadowolona, ale najjaśniejszy odcień dostępny u nas w drogeriach 47 nude jest trochę dla mnie za ciemny, więc kupiłam sobie na allegro jaśniejszy 40 light ivory
|
|
|
|
#1729 |
|
Raczkowanie
|
Dlamnie był bardzo fajny i nie żałuję zakupu. Nawet rozważam kupna go ponownie na okres zimowy, bo się super sprawdzał zarówno pod względem krycia, matu, jak i ogólnej ochrony skóry, aczkolwiek nie wiem czego od podkładu oczekujesz.
Mnie osobiście przeszkadzał fakt, że (dla mnie) miał zbyt mocne krycie i delikatnie ciemniał, ale to już chyba reguła dla podkładów MF...
|
|
|
|
#1730 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Wstępnie łącze sobie w pary. Jednak zrezygnije z bourjois cc, może w majowej promocji bo teraz i tak nie bede uzywac. Planuje kredke max factor 090 + podkład rimmel 25h Tusz max factor dla mnie + puder sypki bourjois siostry musze pokombinowac aby dobrac cos do korektora eweline za 13 zł.Moze jakiś top albo piaskowy lakier. Wyjdzie kilka zł taniej niż na -40% Mam pytanie czy sally hansen też się wlicza jesli nie ma u mnie szafy tylko lezą na półkach? |
|
|
|
|
#1731 |
|
Rozeznanie
|
ja przetestowałam i bardzo mi się nie podoba... ponieważ mam suchą skórę podkład wręcz piekł mnie na twarzy i wysuszał jeszcze bardziej
|
|
|
|
#1732 |
|
Raczkowanie
|
A co poleciłybyście osobie z cerą problemową, taką jak moja? Mam łuszczycę i trądzik, szukam pokładu który będzie dobrze krył wypryski, po którym nie będę się świecić jak latarnia, ale jednocześnie chciałabym, żeby nie podkreślał suchych skórek. Macie jakiś pomysł?
|
|
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
I mi jakis dobrze kryjacy podklad?
lub krem ktory zredukuje mi slady po niedoskonalosciach
|
|
|
|
#1735 |
|
Rozeznanie
|
Wybitnie mi się nie podoba ta promocja 1+1, bo przy moich zaplanowanych już zakupach w tej opcji niestety wychodzi to drożej.
A można się takowej w najbliższym czasie spodziewać? ![]() Mam ochotę wypróbować parę rzeczy z szafy Catrice. Ja uwielbiam Miyo sypki.
|
|
#1736 |
|
Klientka w krawacie
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Czyli trzeba się im bliżej przyjrzeć
![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
Dzięki
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
|
#1738 |
|
Wredny kotecek
|
Rossmann sobie nieźle wykombinował :P Przy -49% człowiek sobie mógł iść po jedną rzecz a jak 1+1 to zapłaci przykładowo 60zł za dwa podkłady no ale to tak jakby na -49% musiał kupić dwie rzeczy :P
|
|
|
|
#1739 | |||
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
Cytat:
Dobre krycie wyprysków ma ten korektor. Można go mieszać z podkładem, bo jest półpłynny: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...concealer.html Nie nadaje się on jednak na sińce pod oczami, bo jest zbyt ciężki. Za małe pieniądze można przetestować poczwórny korektor WIBO na jakieś większe wypryski: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...do-twarzy.html Niestety nie można zdiagnozować cery, jeśli się jej nie zobaczy. Może poszukajcie coś z aptecznych np. Dermablend Vichy. Czasem trzeba zainwestować w pielęgnację, np. stosując np. Effaclar Duo z La Roche Posay.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-11-02 o 19:31 |
|||
|
|
|
#1740 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny jaka jest regularna cena BB Bourjois? Polecacie jakiś puder z Bourjois? Zastanawiam się czy by w końcu nie zdradzić Stay Matte
![]() Sent from my Windows Phone using Tapatalk |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.

mam pytanie, czy któraś z Was używa podkładu Max factor facefinity 3w1 ?? Chciałabym przetestować coś nowego i tak się nad nim zastanawiam 

tp

lub krem ktory zredukuje mi slady po niedoskonalosciach