WIZAŻ logo
Korektory do twarzy

Wibo 4 in 1 Concealer Palette (Paleta korektorów do twarzy)

3 (342)
34 hity!

allegro

star fullstar fullstar half fullstar emptystar empty
star fullstar fullstar half fullstar emptystar empty
star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
Nasi użytkownicy zostawili 342 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 25 czerwca 2026 o 21:20
    Niestety nie spełnił moich oczekiwań
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Kupiłam głównie z myślą o neutralizowaniu cieni pod oczami, ale niestety produkt zupełnie się u mnie nie sprawdził. Liczyłam, że różne odcienie pozwolą lepiej dopasować korekcję kolorystyczną, jednak efekt końcowy okazał się mocno przeciętny. Przede wszystkim korektory słabo wtapiają się w skórę i mam wrażenie, że bardziej siedzą na powierzchni niż rzeczywiście stapiają się z cerą. Konsystencja nie pracuje najlepiej, przez co aplikacja nie jest tak komfortowa, jak oczekiwałam. Największy problem to jednak samo krycie produkt naprawdę słabo maskuje. Przy moich cieniach pod oczami praktycznie nie zauważyłam większej różnicy, nawet próbując budować produkt warstwami. Finalnie jest to kosmetyk, po którym spodziewałam się zdecydowanie lepszego działania.
    Zalety:
    • kilka odcieni w jednej palecie do różnych zastosowań
    • łatwo dostępny i przystępny cenowo
    Wady:
    • słabo wtapia się w skórę
    • korektory mają dość ciężką, mniej plastyczną konsystencję
    • krycie jest słabe
  • 25 marca 2026 o 16:29
    Słaby zestaw, liczyłam na dobry efekt - niestety nie tutaj.
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Przez pewien czas używałam tego zestawu korektorów do twarzy w moim makijażu, szczególnie w okresie, kiedy moja cera była aktywnie trądzikowa i wymagała "dopasowania". Początkowo byłam bardzo ciekawa tego produktu, ze względu na atrakcyjną cenę kółeczka (około 15–20 zł) i możliwość pracy z kilkoma odcieniami w jednym opakowaniu wydawały się baaardzo obiecujące. Zestaw miał potencjał, aby stać się praktycznym narzędziem do kamuflowania moich niedoskonałości oraz modelowania konturów twarzy, ale! Niestety, już pierwsza aplikacja przyniosła wyraźne rozczarowanie. Sam korektor jest baaardzo trudny do równomiernego rozprowadzenia na skórze, ponieważ jego konsystencja wydaje się zbyt gęsta, "tępa". Przy nakładaniu palcem lub pędzlem produkt ma tendencję do nierównomiernego osadzania się w załamaniach skóry, co pogłębia wrażenie niechlujności. Nie ma znaczenia, czym go aplikuję - wygląda tak samo nieestetycznie... Nawet przy delikatnym przypudrowaniu makijaż traci swoją początkową formę i zaczyna się nierównomiernie "ścierać się" na twarzy. Produkt nie radził sobie także z moimi zmianami trądzikowymi - zamiast je maskować, często eksponował nierówności lub podkreślał je jeszcze bardziej, szczególnie w świetle dziennym przy wyjściu do pracy (zdaję sobie sprawę, że przy trądziku i makijażu często jest efekt czekolady z orzechami ;)). Zestaw zawiera kilka odcieni, ale żaden z nich nie dopasowywał się do mojej karnacji w sposób naturalny - każdy wymagał dodatkowego blendowania, które często i tak nie dawało zadowalającego rezultatu... Korektory zdawały się podkreślać suche partie skóry, co w połączeniu z moim trądzikiem sprawiało, że makijaż wyglądał mało estetycznie. Nawet lekkie potarcie twarzy powodowało błyskawiczne rozmazanie, co sprawiało, że czułam się niekomfortowo, a starając się poprawić makijaż pudrem efekt wyglądał jak przy laleczce Chucky. Mimo że cena zestawu była niska, a jego miłe, kompaktowe opakowanie wydawało się praktyczne, efekt końcowy znacznie nie odpowiadał tej inwestycji. Moje doświadczenie z tym zestawem korektorów nie spełnia oczekiwań pod względem aplikacji, trwałości i minimalnego efektu krycia, szczególnie w przypadku cery problematycznej. Zamiast subtelnie maskować niedoskonałości, tworzy efekt ciężkiej, tępej warstwy, która łatwo się rozmazuje. Produkt nijak nie radzi sobie z kamuflowaniem zmian trądzikowych, a jego konsystencja pogłębia widoczne nierówności skóry. Choć cena jest niewysoka, stosunek jakości do efektu jest niezwykle słaby, przez co ten żaden z tych korektorów zdecydowanie mi się nie sprawdził i nie planuję go ponownie używać, a szkoda.
    Wady:
    • trudna aplikacja, korektory są ciężkie i nie rozprowadzają się równomiernie na skórze
    • rozmazywanie się, produkt łatwo się przesuwa i ściera podczas noszenia.
    • sztuczny efekt, po aplikacji korektor wygląda nienaturalnie, tworząc efekt "maski"
    • nie radzi sobie z niedoskonałościami skóry i podkreśla nierówności
    • nie stapia się z cerą, wymagają dużo blendowania
    • niska trwałość
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    15 lutego 2026 o 21:07
    Paleta korektorów która ratuje!
    Kupi ponownieTak
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Paleta korektorów naprawdę pozytywnie mnie zaskoczyła i szybko stała się jednym z moich ulubionych kosmetyków do codziennego makijażu. Najbardziej doceniam ją za skuteczność w maskowaniu przebarwień, z którymi od dawna mam problem. Mam skórę wrażliwą i skłonną do reakcji alergicznych, dlatego zawsze ostrożnie podchodzę do nowych produktów, ale w tym przypadku wszystko sprawdziło się idealnie. Korektor nie podrażnia, nie powoduje zaczerwienienia ani uczucia dyskomfortu, a przy tym świetnie stapia się ze skórą.Bardzo dobrze radzi sobie z ukrywaniem wszelkich niedoskonałości od drobnych zmian po bardziej widoczne przebarwienia. Szczególnie zaskoczona jestem tym, jak skutecznie neutralizuje zasinienia i cienie, zarówno pod oczami, jak i w innych miejscach na twarzy. Co ciekawe, przetestował go również mój brat i u niego także świetnie zakrył zasinienia, więc mogę śmiało powiedzieć, że jest naprawdę uniwersalny.Formuła jest przyjemna w aplikacji, łatwa do rozblendowania i daje naturalny efekt bez uczucia ciężkości. To produkt, który realnie poprawia wygląd skóry i dodaje pewności siebie każdego dnia.
    Zalety:
    • Latwo się blęduje Swietnie zakrywa
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
    30 sierpnia 2025 o 21:41
    Meeeeeh
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Kupiłam pierwszy raz z 10 lat temu i ostatnio znów kupiłam po tylu latach. Naprawdę przez tyle lat nadal tak słaba jakość? Wibo zatrzymało się w 2015. Nic dziwnego, że tak cicho o tej marce. Krycie znikome, trwałość tak samo, jest tłusty
      star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    27 sierpnia 2025 o 8:53
    Dobry produkt w niskiej cenie
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Paletka korektorów w cenie promocyjnej ok. 14 zł oferuje dobry stosunek jakości do ceny. Produkt poprawnie sprawdza się do codziennego kamuflowania cieni pod oczami - szczególnie najciemniejszy odcień, który skutecznie neutralizuje zasinienia, również na powiekach. Kolory dobrze się ze sobą łączą, co pozwala dopasować odcień w zależności od stopnia opalenia skóry. Wykończenie jest matowe, kolory nie ciemnieją z czasem. Paletką raczej nie da się konturować, ponieważ odcienie są zbyt jasne. Konsystencja jest lekka, nie zbiera się nadmiernie w zmarszczkach, pod warunkiem że nakładamy produkt oszczędnie i utrwalamy pudrem. Na drobnych niedoskonałościach korektor sprawdza się przeciętnie - nie zapewnia długotrwałego krycia. Największą wadą jest opakowanie – wykonane z bardzo kruchego plastiku, łatwo ulega uszkodzeniu, co obniża komfort użytkowania. Produkt wart uwagi dla osób szukających taniego i funkcjonalnego korektora głównie pod oczy.

szukaj