|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
Cytat:
I teraz zamawias zjeydnie u kolezanki dla siebie Czasmai trzeba użyc kłamstwa![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4874487]gratuluje !
[/QUOTE]och dziękuję
|
#3453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Moja mama zadko zamawia ale jak już zamawia to nei chce żadnego rabatu - smeije sie że i tak kasa zostanie w rodzinie Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spokojnie, ja uparta jestem i znajdę sama konsultantkę w Stanach jak już będę miała wszystkie informacje to wtenczas dam znać na pewno
|
|
#3455 |
|
Zadomowienie
|
Witam.
Przekopałam się przez kilka ładnych stron postów. Ja z katalogu 10 mam na razie zamówienie na 55,80.(zestaw spa, podkład antystresowy) jednak aby skorzystać z promocji taniej w zestawie - wezmę dla siebie błyszczyk do ust i korektor w pędzelku, a za te rzeczy zapłacę 13zł
|
#3456 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No wiesz, zawsez taniej dla siebie kosmetyki, prezenty, może KR. |
|
|
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
chyba że tak... Ja i tak mało dla siebie biore (wole kosmetyki kupić w "normalnje" drogerii czy aptece) - zamówienia mam małe, wiec jeśli coś kupuję to zostaje niewiele tego "zarobku".
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie się przekopałam przez kilka stronek postów... ech...
|
|
#3459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą rodzina cała mówi podobnie. Czasem nawet nie do końca mi każą wydawać jak dają więcej. Ale mówią, że np. płyny do kąpieli itp wolą kupić u mnie i dać mi zarobić niż iść do sklepu. I jeszcze dostaną bez wychodzenia z domu
|
|
|
|
|
#3460 |
|
Raczkowanie
|
Witam ,dziękuję za zrozumienie wlasnie mi oto chodziło co napisałas,nie zalezy mi na opuscie tylko ja daje rabat 20% a moje zamowienia dobijały do 30% bo kolezanki tak duzo zamawiają(teraz są wakacje i nie pracuję bo jestem nayczycielka,więc jest troszkę mniej)wiec mi zalezy bym miala taniej kosmetyki dla siebie,przy wiekszym zamowieniu mialam troszke zarobku i to mi wystarcza i powinnam miec teraz w kampani 10 -KR. A to zaden dla mnie kłopot jeśli chodzi o składanie zamowienia itp, ja to poprostu lubie.
|
|
|
|
#3461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3462 |
|
Raczkowanie
|
witam w niedizelny poranek
![]() ja mam miesięcznie zarobku około 50 zł to nie jest niestety dużo, ale jak zamawiam miesięcznie za 100 zł, to dopłacam tylko połowę, a to już da się odczuć po porfelu z rodzinki kupuje tylko u mnie mama. od koleżanek licze normalnie po cenach katalogowych, bo inaczej pewnie bym do tego dopłacała hihi na razie chyba wszyscy są zadowoleni
|
#3463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3465 |
|
Rozeznanie
|
caroline_1988 tak na marginesie to ja też jestem studentką I roku Kosmetologii ale we Wrocławiu
Gratuluje Tobie, ja też się ciesze, że się dostałam A co do wielkości mojego zarobku to prezeciętnie 50-85zł. Zalezy od katalogu. Fajnie bo zawsze to mniej płace za kosmetyki dla siebie
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
wklejam obiecane fotki Mauvelous Metal
Niestety zdjęcia nie oodają w pełni efektu na ustach - najbardziej jednak zbliżone są zdj 2 i 3 - mimo to, naprawde jest barzdiej "brudny" zgaszony roż, ze złotymi drobinkami
|
#3467 |
|
Rozeznanie
|
A ja jak na razie zamówienie z K10 mam na : 78.50 ale to bez mojego zamówienia- bo jeszcze nie wiem co wezmę. Mam nadzieję że dozbieram do 150 zł aby dostać SPA
![]() U mnie czasem zamawia mama TŻeta i powiedziałam że ta cena która płaci to jest ze zniżką że nie bede na niej zarabiała a ona że nie,żebym się z nią nie kłóciła że ona zapłaci normalnie po cenach katalogowych. Dla TŻeta daję zniżkę jak chce wziąć sobie jakieś perfumki..to wtedy wychodza one sporo taniej ![]() Mamie,tacie,siostrze daję ze zniżką A reszcie ludu to w zależności od wysokości zamówienia..chyba że mam mało na dany katalog wtedy daję wszystkim 10% rabatu tylko po to aby dobić do tych 150zł i zgarnąć jakiś prezent z programu motywującego czy aby dobić do większego rabatu ![]() Do tych kosmetyków z USa- bym się pisała o ile znajdę coś ciekawego w katalogach..bo na razie tylko pobieżnie je przejrzałam...i zależy od kwoty końcowej ...bo cena kosmetyku+przesyłka z usa do polski+wysylka w kraju. Fakt dla jakiegoś balsamu i czegoś tam jeszcze to się nie kalkuluje...ale jakbym zamawiała większą ilość to tak.Więc jeszcze wszystko przemyślę
|
#3468 |
|
Konto usunięte
|
ja rodzinie daję rabat i nie potrzebuję na nich zarobić
i tak się cieszę że dają mi wysokie zamówienia często jak tam zadowolone jestescie z zelu do kapieli czy cos tam z PS?
|
|
|
|
#3469 |
|
Wtajemniczenie
|
Odkryłam stronę Avon India, mają inną wersję Naturalsów http://www.avonindia.in/index.php?option=com_frontpage , a poza tym balsamy do ust w słoiczkach, a nie jak u nas w sztyftach
Tym razem nie wywołam zamieszania, bo nie sadzę by ktoś chciał je stamtąd sprowadzać |
|
|
|
#3470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3472 |
|
Raczkowanie
|
Czy tusz stylista kolor Onyx to jest taki zwykły grafit czy jakieś połyskujące badziewie???
I ktoraś z Was go bardzo chwaliła. Co w nim takiego fajnego? Bo chyba się skuszę, choć nie lubię tuszy Avonowskich |
|
|
|
#3473 |
|
Zadomowienie
|
Ja obejrzalam sobie wlasnie katalog hiszpanski i zauwazylam,ze maja drogo , np. podklad w musie w promocji 10 euro albo wody Today, Tomorrow,Always kazda w promocji po 25 euro(za 30 euro mozna kupic tam wysokopolkowce
) kremy do stop kazda tubka za 4,25
|
#3474 |
|
Raczkowanie
|
http://www.avonindia.in/images/stories/c807PO.pdf ---> zobaczcie - mają inne opusty!
|
|
|
|
#3475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mmm mniam!! ale pyszności:P
|
|
#3476 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was dziewczynki.
Konsultantką Avonu jestem od 6 lat - ale robię to hobbystycznie a nie zarobkowo (chodzi głównie o to, aby zwróciło mi się za kosmetyki, które biorę dla siebie )Mam do Was prośbę i pytanko - czy do K10 była Oferta Netto? Jeżeli tak - to czy mogłabym prosić kogoś o zeskanowanie - albo chociaż informację co w niej jest? |
|
|
|
#3477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też jestem 6 lat konsultantką, ale robie to zarobkowo, bo dla siebie mało zamawiam Indyjski katalog nie poruszył mnie tak jak amerykański. Nie wiem czy nei bede musiala obejsc sie smakiem na ta paletke Cool Knits bo kupiłam własnie 2 potrójne cienie Isa Dory (Sandy Sky i Retro Chrome) i jedne poczwórne też Isa Dory (Pearls) - ponad stóweczka sobie więc poszła. Poza tym chyba zloże zamówienie na III termin K9 i wezme: - z demo szminkę Sparkling Nude - poczwórne cienie Sandy Corals aha - szkoda ze nie oznaczają teraz kolorów symbolami oznaczającymi kolory ciepłe, chłodne i neutralne - zdecydowanie ułatwiłoby to wybór I w związku z tymm pytanie do posiadaczek Sandy Corals - czy one sa bardzo ciepłe? Czy raczej chłodnawe?
|
|
#3478 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam te cienie i sa swietne. kupilabym nawet gdyby nie pasowaly do mojego pytu urody, wg mnie sa cieple.
|
|
|
#3479 |
|
Zadomowienie
|
cale szczescie ze mnie nie kusza zadne inne zagraniczne avony, nie kupilabym i juz. wystarczy mi to co my mamy.
|
|
#3480 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ladne, podobaja mi sie I wygladaja na cieple.Szkoda,ze az do katalogu 12 nie ebdzie ich w katalogach w promocji
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

i chyba tylko dlatego je przyjmuje).
choć ja wcale tego nie oczekuję.
i tak źle i tak niedobrze

[/QUOTE]