Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-02, 19:50   #1861
rosarioV
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Kurde ..musisz teraz jakos rozjasnic..moze wods z cytryna? Woda utleniona czy jakies plukanki z rumianku czy cos?
ciul z rozjaśnianiem Przemęczę się jakoś mamka powiedziała, że może w grudniu da mi na fryzjera abym zrobiła sobie na głowie porządek Bo teraz przez remont nie ma

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 19:56   #1862
nancy822
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość

a jaki to rozmiar ? z tego co słyszałam to nie jest on za ciepły a rozmiar 62 niektóre brały już na wyjście ze szpitala i kilka dni po, a w kwietniu i maju spokojnie można ponosic
Rozmiar na 3-6 miesięcy i faktycznie za gruby to on nie jest, na zimę sie nie nadaje. Może jeszcze na jesień dzidzia wejdzie. Chrześniak dostał go na hallowen i jeszcze na swięta był dobry a urodził się na początku sierpnia.

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Ja też wolę zawierzyć fryzjerce ;-) swoją drogą muszę iść,bo mam już z 3cm odrost i wyglądam jakbym siwiala...

Dziewczyny, zamówiliśmy wózek
Pokaż wózeczek

Apke obczaję jeszcze ale jutro bo tablet chyba został w samochodzie :/
nancy822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 19:57   #1863
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
ciul z rozjaśnianiem Przemęczę się jakoś mamka powiedziała, że może w grudniu da mi na fryzjera abym zrobiła sobie na głowie porządek Bo teraz przez remont nie ma
Na pewno jest dobrze, tylko inaczej i musisz się przyzwyczaić

Ja teraz jakbym wózek kupowała to bym kupiła taki http://allegro.pl/cybex-wozek-callis...722007580.html lekki i z dobrym fotelikiem i później ma się super spacerówkę
tu wersja z bazą:
http://allegro.pl/cybex-wozek-callis...722007607.html
Stary 2014-11-02, 20:00   #1864
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Jaki???
Pochwal się bo ja dziś też coś mam wenę wózkową
A mnie właśnie ten temat już męczył bo w kółko analizowalismy wszystkie opcje i nic...i chyba po prostu chcieliśmy mieć z głowy... Zamówiliśmy to co chcieliśmy na początku, czyli Bugaboo Cameleon 3, w kolorze spod szary a góra turkusowa (petrol blue)... Z tym,że zamówiliśmy używany na allegro,bo pojawił się w miarę dobrej cenie,a że ten kolor właśnie chcieliśmy to postanowiliśmy że nie czekamy tylko klikamy... Minus taki,że sama spacerówka,więc musimy teraz albo znaleźć używaną gondolę,albo dokupić nową,plus podstawowe dodatki (do niego jest tylko uchwyt na butelkę i folia przeciwdeszczowa),ale mam dużo czasu więc liczę ze na allegro albo na tablicy wyszukam... W najgorszym wypadku i tak nam wyjdzie ponad 1000zl taniej niż nówka,a ten był używany niecałe pół roku...

Co do farbowania to ja chciałam przetrzymać jak najdłużej,żeby włosów nie niszczyć,a nie farbowalam od ślubu więc już dwa miesiące i tragedia zafarbowalabym sama,ale ziołowa farba prawie 40zl kosztuje,to już wolę dołożyć drugie tyle i mieć gwarancję że będzie okay jak zawsze ;-) ale jeszcze z tydzień przetrzymam, a co

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 20:01   #1865
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:

hehe to trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
Na ciemny kolor pomaga mycie w przeciwlupiezowych szamponach, kolor szybcieej sie spiera.
Ogladam Masterchefa i ide lulu
Buzka
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 20:05   #1866
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za wizytę i cipulkę u dzidzi
Ja mam strój Mikołaja i taki świąteczny pajacyk ale to na wiek 3 m-ce i pajac-piżamkę na 2 lata. Na Wielkanoc pajacyk i spodenki ale to znów na 6-9m-cy tak jak synkowi pasowało. Może i tym razem moja kochana chrzestna, która jest w Stanach coś na fajnego podeśle Zawsze kupuję jakąś świąteczną bluzkę Młodemu, bo lubię ten świąteczny czas w każdej odsłonie

Też widziałam dziś tę reklamę Uważam, że dużo za wcześnie. U mnie nie ma Tesco, ale dziś w Auchan widziałam półki z zabawkami, zamiast zniczy już będą zabawki. Ja w ubiegłym roku kupiłam zabawki na prezenty na Nocy Zabawek w Auchan, było -20% na wszystkie zabawki. Teraz też planuję tam się obłowić

Madison - w ulotkach z warsztatów widziałam jakiś wózek bliźniaczy gdzie gondole były jedna nad drugą i wózek wąski, jeśli chcesz to spr. jaki to model
A wiadomo już kiedy w tym roku jest taka noc zabawek?
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 20:06   #1867
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
A mnie właśnie ten temat już męczył bo w kółko analizowalismy wszystkie opcje i nic...i chyba po prostu chcieliśmy mieć z głowy... Zamówiliśmy to co chcieliśmy na początku, czyli Bugaboo Cameleon 3, w kolorze spod szary a góra turkusowa (petrol blue)... Z tym,że zamówiliśmy używany na allegro,bo pojawił się w miarę dobrej cenie,a że ten kolor właśnie chcieliśmy to postanowiliśmy że nie czekamy tylko klikamy... Minus taki,że sama spacerówka,więc musimy teraz albo znaleźć używaną gondolę,albo dokupić nową,plus podstawowe dodatki (do niego jest tylko uchwyt na butelkę i folia przeciwdeszczowa),ale mam dużo czasu więc liczę ze na allegro albo na tablicy wyszukam... W najgorszym wypadku i tak nam wyjdzie ponad 1000zl taniej niż nówka,a ten był używany niecałe pół roku...

Co do farbowania to ja chciałam przetrzymać jak najdłużej,żeby włosów nie niszczyć,a nie farbowalam od ślubu więc już dwa miesiące i tragedia zafarbowalabym sama,ale ziołowa farba prawie 40zl kosztuje,to już wolę dołożyć drugie tyle i mieć gwarancję że będzie okay jak zawsze ;-) ale jeszcze z tydzień przetrzymam, a co
No ja też mam ochotę znaleźć bądź zamówić nowego donkeya co by już się nie zastanawiać :p
Ale w grudniu lecimy do Stanów i może tam nawet nowego za dużo niższą cenę udałoby mi się wyrwac, więc chociaż do początku stycznia pewnie się wstrzymam. Ale gratuluję zakupu
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
_Madison_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-02, 20:08   #1868
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
A wiadomo już kiedy w tym roku jest taka noc zabawek?
W tamtym roku u mnie w mieście była 29 listopada w piątek. Teraz myślę, że będzie podobnie ok.tydzień przed Mikołajkami czyli może 28 listopada, mam nadzieję, ze w ogóle będzie
Stary 2014-11-02, 20:08   #1869
Nati_kk
Zakorzenienie

To zastanawianie i kombinowanie najgorsze,ja już miałam ciągły ból głowy od tego i po nocach mi się te wózki śniły...

Oooo,to zaraz popatrzę ile nasze akcesoria kosztuje w stanach i będę się uśmiechać jak coś :-D

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Stary 2014-11-02, 20:09   #1870
rosarioV
Zakorzenienie

Majka wyglądam teraz jal zombi man jasną karnacje i lekkie since pod oczami z ciemnymi włosami dramat podkład i pudry brazujace w ruch chyba wreszcie pójdą

Matko dziewczyny was też tak bolą nogi? Ledwo stoje i chodzę, łydki i mięśnie nie wiem pod pupą. Masakra laska albo kule by mi się przydały bo ledeo doszlam do łazienki. Teraz leże w ciepłej kąpieli i mam nadzieję że pomoże bo mam trudności z chodzeniem :/

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 20:12   #1871
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Majka wyglądam teraz jal zombi man jasną karnacje i lekkie since pod oczami z ciemnymi włosami dramat podkład i pudry brazujace w ruch chyba wreszcie pójdą

Matko dziewczyny was też tak bolą nogi? Ledwo stoje i chodzę, łydki i mięśnie nie wiem pod pupą. Masakra laska albo kule by mi się przydały bo ledeo doszlam do łazienki. Teraz leże w ciepłej kąpieli i mam nadzieję że pomoże bo mam trudności z chodzeniem :/
Mnie dziś bolą piszczele. Moze to po wczorajszym spacerze, taką mam świetną kondycję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-02, 20:36   #1872
soniuska
Zakorzenienie

Ja nawet jak mowie tzn cos opowiadam to lapie zadyszke:/

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Ja juz po kapieli w lozku
Stary 2014-11-02, 20:42   #1873
_Madison_
Zadomowienie

Ja idę się kąpać i też do łóżka Marcel zasnął u siebie więc mamy sukces.
Dobranoc ;*
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-02, 20:45   #1874
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Ja to nigdy nastroju na ćwiczenia nie mam, ale ćwiczę bo jednak dla maluszka lepiej, więcej tlenu dostanie, no i może poród lepiej pójdzie, poza tym ( ćwiczę te rozciągające z fithappy - uwielbiam ją ) i raz w tygodniu takie mocniejsze trochę, zauważyłam, że naprawdę o wiele rzadziej boli mnie kręgosłup!
ja tez uwazam ze cwiczenia pomagja. codziennie robie rozciagajace a co drugi trzeci dzien te intensywniejsze
wczoraj nie cwiczylam bo nie bardzo mialam kiedy i jakos zle mi z tym bylo mimo ze czasami motywacji brak

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 20:45   #1875
Nati_kk
Zakorzenienie

Brawa dla Marcela!

Ja też lecę do wanny i spać ;-)

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Stary 2014-11-02, 20:45   #1876
Majka232
Zakorzenienie

Dobranoc Dziewczyny

Ja kończę oglądać Lekarzy i też idę spać
Stary 2014-11-02, 20:55   #1877
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Obiecane zdjecie
oo jakie sliczne

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
kiem

jutro na obiad quesadilla z kurczakiem
a dzis bigosik od tesciowej, a we wtorek moze roladki ze schabu
my pozarlismy obiadu, wpadla kuzynka tzta na kawe i razem wybralismy sie do tesciow. tz od wczoraj dziala mi na nerwy, mam wrazenie ze mysli tylko o sobie... :/

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Ja urodzona w terminie 3600 wazylam, na 18stke dowiedzialam sie ze bylam wpadka a do tego wybuchl czarnobyl i mama chciala mnie usunac bo bala sie urodzic kaleke i nawet juz byla na zabieg umowiona ale tato powiedzial ze jak to zrobi to juz sie wiecej do niej nie odezwie..
oo matko ale ci rodzice na 18-stke historie sprzedali :/

JAŚ

Stary 2014-11-02, 21:03   #1878
cashmere
Zakorzenienie

Hej Kochane!

Melduję się po trzech dniach milczenia! W piątek naszedł mnie jakiś dół, nie dałam rady nic robić, leżałam pod kocem cały dzień. Jeszcze TŻ mnie wkurzył wtedy. Na szczęście przeszło a on przeprosił z kwiatami. A weekend minął niewiadomo kiedy
Pochwalę się Wam że w czwartek na Bezpiecznym Maluchu wygrałam nawet nagrodę Wylosowałam podkład na materac od Fiki Miki

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 21:09   #1879
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość

Dziewczyny nie wiem, czy był już ten temat, bo jestem z Wami dopiero od kilku dni. Czym smarujecie swoje brzusie? I jak często? Czy polecacie konkretną firmę? Ja weszłam sobie na bloga sroki i wyczytałam, że świetnie sie sprawdza olejek i emulsja z babydream i taką wlasnie stosuje. Musze powiedzieć, ze poczatkowo, jak mialam problemy z wymiotami zapach mi przeszkadzal prawie wszystkiego, w tym tej emulsji, wiec nie smarowalam sie niczym, ale teraz jade 2 razy dziennie i jestem zadowolona. Czuje, ze skóra jest fajnie nawilżona, oby sie udało uniknac rozstępów...
ja od samego poczatku stosuje Palmersa

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Mirelka_90 Pokaż wiadomość
Melduje się w nowym numerze naszego wątku. jestem w szoku jak wy w szybkim tempie piszecie. Ja nigdy tego tygodnia mojej nieobecnosci nie nadrobię a jeszcze jestem u rodziców wypoczywam gdzieś do około środy. Bo w końcu zakupiłam okulary i czekam na odbiór. Mała tez w piątek ma wizyte u ortopedy i może juz jej zdejmą gips w końcu mam taka nadzieje. Moje małe kopie nie litościwie i to po pęcherzu tak że aż bardzo boli czasami. No i zauważyłam ze jak tylko dużo pochodzę to zaraz mnie brzuch dosc mocno boli. Wszyscy tu z rodziny mówią że wyglądam na to że będę miała synka... A usg mam połówkowe dopiero 20 listopada. ale coż doczekam się na pewno. Leci ten czas bardzo szybko nie ustannie. Już mam 19 tydzień i za chwilę będzie połowa.... równiutka. Trzymajcie się kochane odezwę się teraz dopiero po powrocie do domku dziś ukradłam siostrze laptopa i dorwalam sie do internetu poczytać was Bo tęsknie za wami
czesc kochana odpoczywaj jak tlyko masz taka mozliwosc, my sie poki co nigdzie nie wybieramy

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Pokażę Wam parę rzeczy po chrześniaczku Buciki sa super a te niby emu przeurocze Stroju Mikołaja niestety nie wykorzystam bo bedzie za mały na święta. Mam dwa nie grube kombinezoniki i dwie grzechotki od siostry. Wyszła mi cała walizka rzeczy, które się przydadzą Do tego jeszcze podgrzewacz do butelek i laktator elektryczny którego sis nie używała
raaany juuulek jakie pieknosci!

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:
Fajna wyprawka i sporo pieniążków zaoszczędzonych ja wczoraj też sporo rzeczy przywiozłam od siostry tżta i po Madzi i po Kacperku. Głównie rozm.56-62
suoer ja wlasnie te najmniejsze musze dokupic, bo malo

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Wnętrze jest piękne I wszystko było dobrze do póki nie polała się krew

Dziewczyny, moja siostra z chrześniaczkiem chyba jadą do Polski Tak czuję Miał jechać tylko szwagier ale siostry już drugi dzień nie ma na necie a ostatnio gdy jej tyle czasu nie było okazało się, że byli już w drodze do Polski Oby i teraz tak było Zawsze się o nich boję jak jadą bo to 3500 km samochodem :/ Trzymajcie kciuki, żeby zrobili nam niespodziankę i przyjechali wszyscy razem
kciuki!

JAŚ

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-02, 21:13   #1880
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja idę się kąpać i też do łóżka Marcel zasnął u siebie więc mamy sukces.
Dobranoc ;*

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Dobranoc Dziewczyny

Ja kończę oglądać Lekarzy i też idę spać

Cytat:
Brawa dla Marcela!

Ja też lecę do wanny i spać ;-)

Dobranoc kochane!
Ja tez lece juz spac,do jutra
Stary 2014-11-02, 21:16   #1881
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
A miałam napisać może którejś info się przyda sporo zabawek fp jest w promocji w tesco -akcja świąteczna) od jutra do 19.11 w tym garnuszek na klocuszek w super promocji za 52 lub 58zł ( dokładnie nie pamiętam).
Mąż Marcelowi i Kacprowi jedzie jutro kupić. I dla nich prezent pod choinkę z głowy
uuuwielbiam garnuszek na klocuszek "luubie ciasteczka sa mniam mniam.."
szkoda ze to przed wyplata, ale moze po swietach bedzie jakas wyprzedaz.

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
O nir właśnie widziałam świąteczną reklamę lidla
Aaa czyżby to już początek sezonu?
my bylismy w czw kupowac znicze to w HM Tesco sciagali lamki i ustawiali bombki

JAŚ

Stary 2014-11-02, 21:18   #1882
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
uuuwielbiam garnuszek na klocuszek "luubie ciasteczka sa mniam mniam.."
szkoda ze to przed wyplata, ale moze po swietach bedzie jakas wyprzedaz.
Tak garnuszek jest świetny :p
Te jego piosenki mnie rozbrajają, zreszta zabawki fishera ogólnie sa fajne. Tylko drogie

Dziewczynki za to sobie zazyczyły każda po lalce chou chou
Narazie jeszcze z mężem się nie radziliśmy co zrobimy, ale to koszt ponad 300zł dla dwóch... No chyba, że gdzieś promocja by była zobaczymy. Jest jeszcze czas.
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-02, 21:20   #1883
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Bezowy ciemny blond
moze dlatego ze swoj wyjsciowy mialas ciemniejszy niz blond i nie zlapalo albo podmienili tubki z farba, ja zawsze jak kupuje to spr czy sie nr sie zgadzaja:P

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
O właśnie:p
Hormony! U mnie fryzjerka mówi, że w ciąży to najlepiej w profesjonalnym salone kolor nakładać
dobrze ze ja sie farbuje na czarno. blond mi z tego raczej nie wyjdzie

JAŚ

Stary 2014-11-02, 22:02   #1884
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
moze dlatego ze swoj wyjsciowy mialas ciemniejszy niz blond i nie zlapalo albo podmienili tubki z farba, ja zawsze jak kupuje to spr czy sie nr sie zgadzaja:P

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

dobrze ze ja sie farbuje na czarno. blond mi z tego raczej nie wyjdzie
No raczej nie chociaż wiesz... Nigdy niewiadomo

Położyłam się, ale mnie w kościach łamie i nie mogę zasnąć
Na dodatek Mati szaleje po pęcherzu, a nie jest to zbyt miłe

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

GOSIA - kicuki za jutrzejszą wizytę ;*
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-03, 05:17   #1885
nancy822
Zadomowienie

Witam dziewczynki z rana :P Ja już w pracy Ale przeszczesliwa bo siostra napisała esa, że są już w Polsce!! Jak tylko moja podopieczna wstanie to jedziemy do moich rodziców zobaczyć się z tymi wariatami Nawet sobie nie wyobrażacie, jak sie za nimi stęsknilam...

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Hej Kochane!

Melduję się po trzech dniach milczenia! W piątek naszedł mnie jakiś dół, nie dałam rady nic robić, leżałam pod kocem cały dzień. Jeszcze TŻ mnie wkurzył wtedy. Na szczęście przeszło a on przeprosił z kwiatami. A weekend minął niewiadomo kiedy
Pochwalę się Wam że w czwartek na Bezpiecznym Maluchu wygrałam nawet nagrodę Wylosowałam podkład na materac od Fiki Miki
Gratuluję wygranej
nancy822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 06:27   #1886
malinka1984
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV

Witaski.
Zawiozłam męża na busa do pracy, włączyłam prnie,zjadłam śniadanie i idę jeszcze na godzinkę spać ponieważ na 10:00 jadę na fitness a potem na zakupy.
Udanego,słonecznego dnia,kizianki w brzusie przyszłe mamusie
Ps.Kciuki za dzisiejsze wizyty.
23.08.14 Bąbelek ma już 2cm
27.10.14 Synuś całe 230 gram
Tp 31.03.2015

Edytowane przez malinka1984
Czas edycji: 2014-11-03 o 06:36
malinka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 06:34   #1887
_Madison_
Zadomowienie

Dobry

Mnie choróbsko zmogło. W nocy temperatura i jeszcze katar mnie złapał
Marcel w nocy też gorączkował. Jestem padnięta i zupełnie nie wyspana. Jako, że mąż zawozi panny do przedszkola, a mały już śpi u mnie w łóżku to i ja jeszcze się przespię. Może choć trochę nocy uda mi się nadrobić

Miłego!
I kciuki za wizytujące ;*
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-03, 07:17   #1888
blackberry89
Zakorzenienie

Hej dziewuszki.
Właśnie wzięłam tabletkę i czekam na sniadanko, jeszcze 15min musze głodować
nadrobiłam Was po łebkach bo nie bede miała kiedy. Dowiadywałam sie u kolezanki której mama w zusie pracuje i mam racje co do wypłaty. Musze sie z szefem umówić i pogadać... choć mi się nie uśmiecha ale cóż.
Wczoraj cały dzien sprzątanie po remoncie, pokoje gotowe. Zostało obrobić okno w kuchni i łazience ale to juz w pokojach ogarniam po mału. Wieczorem byliśmy na różancu za zmarłego wujka a dziś na 10 pogrzeb.Po pogrzebie musimy jechać z tż się przemeldować także cały dzień w locie. Bo potem z rodzinką trzeba posiedzieć i też nas nie bedzie w domu. Zyczę Wam miłego dnia ;*
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 07:17   #1889
Nati_kk
Zakorzenienie

To i ja się witam w ten piękny (?) poniedziałek ;-) My już po śniadanku i porannych pomiarach,uroslismy cały centymetr ;-) teraz trzeba się ogarnąć,spakować i jechać na uczelnię...

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujace, a reszcie przesyłam buziaki,zwłaszcza Madison - wracaj do zdrówka Kochana

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Stary 2014-11-03, 07:42   #1890
kordelka85
BAN stały

Cytat:

A co do tych adapterow to gdzie one go obniżają?przecież on i tak jest bardzo nisko...i co przy hamowaniu go blokują czy jak? Bo przecież on i tak szarpnie i tak chyba nie?
To masz ten pas w adapterze na udach. Przy szarpnieciu nie scisnie ci brzuchas. Nie potrafie tego wytlumaczyc za bardzo...

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

Cytat:
Tak.. byla bita, duszona..zastraszana..
Topiona w toalecie..[COLOR="Silver"]
Matko

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
Na ciemny kolor pomaga mycie w przeciwlupiezowych szamponach, kolor szybcieej sie spiera.
Ogladam Masterchefa i ide lulu
To ja probuje zmyc rumiankowym i nie pomaga.Farbowalam na sredni braz a mam czarne.

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:

Nie,ale poprzednio mnie bolaly, zaczelam rajstopy przeciwzylakowe nosic.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości