Sprawdzone produkty z Lidla cz. 7 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-03, 09:30   #991
201804100943
Konto usunięte

Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla cz. 7

Piszcie jak tam łowy czy były walki?
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 09:40   #992
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
Co do De Luxe, to w tym tygodniu sobie odpuszcze, za to w przyszlym na pewno zapoluje na mlynki z przyprawami i gnocchi
Ja rownież chciałabym kupić przyprawy

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość

Liczę, że do rękoczynów nigdzie nie doszło

Sama chętnie poczytam relacje, to prawie jak czytanie powieści sensacyjnej
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 09:44   #993
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Myślicie, że jak zadzwonie na infolonie w moim mieście Przemyśl to dowiem się czy drugi Lidl jest nieczynny? Bo jeden aż do 13-go i ciekawe czy będę w nim oferty z ciuchów itp...

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 09:44   #994
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie walczyli o kurtki narciarskie....

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 09:47   #995
260c4d4fdb0e7f4840fc70476d5f7e46d82a0f3e
Konto usunięte

U mnie kocioł przy tekstyliach, za to przy smakołykach Deluxe spokój, ale co z tego, skoro po mozzarelli ani śladu - pewnie wczoraj wystawili albo w ogóle nie dotarła. Dobre (i bardzo słodkie) lody zabaglione.
260c4d4fdb0e7f4840fc70476d5f7e46d82a0f3e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 10:00   #996
kuki9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inka_1 Pokaż wiadomość

Używałam obydwu, te wszystkomające są lepsze, tańsze u mnie zostawiały biały osad na szkle.

No właśnie kupiłam te wszystkomające plus sól (bo niedroga jest, 6zł kosztowała) nabłyszczacz sobie darowałam. Efekt zmywania jest super! Wszystko i tak jest błyszczące i mega czyste.

kuki9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 10:10   #997
annajustyna
BAN stały

Cytat:
wróciłam z Lidla, walki nie było dziś, ciuchy tez były ale ja nie kupowałm. Zauważyłam limitke kosmetyków zimowych-jest plakat nad nimi i nad oliwnymi tez jest plakat bo jeszcze są. Kupiłam krem do rąk a był krem do twarzy, do rak, krem do stóp, balsam do ciała. Liczyłam na rogale dzis ale nikt nic nie wiedzial. Tydzień deluxe rozkładali, nie byłam zainteresowana bo ide na nastepny tydzien. Spokój, kultura, miła obsługa i słonecznie dziś, jak od 4 msc.
kupiłam warzywa na patelnie zwykłe i hiszpańskie-przecena 32%
annajustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 10:28   #998
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Ja rownież chciałabym kupić przyprawy

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Liczę, że do rękoczynów nigdzie nie doszło

Sama chętnie poczytam relacje, to prawie jak czytanie powieści sensacyjnej

U mnie prawie bo malutko bylo małych rozmiarów. Kurtek za 119 bardzo duzo ale większość nieciekawe kolory. Zgarnelam jedna z dwoch 36 niebiesko białych musialam mocno pilnować bo sie na mnie czaili zeby mi zabrać z rak
Kurtek softshell tez bylo sporo. Ciezko bylo wybrać czy różowa w kratkę czy szara. I tez malutko 36. Wzięłam szara. Spodnie softshell wzięłam czarne ale sa bardzo obszerne na mnie i Mysle czy nie oddać. Czapki mnie nie powaliły.

Oczywiscie na wejściu tłum i trzeba bylo biec przez sklep szaleństwo

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 10:32   #999
annajustyna
BAN stały

bedąc w sklepie zauwazyłam w lodówce z deluxe gotowe sosy do podgrzania w takich zamykanych torebkach o smaku smietanowym z dodatkami grzybowymi i czyms tam jeszcze; nie widziałam w gazetce.
Stary 2014-11-03, 11:00   #1000
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klapouszek29 Pokaż wiadomość
U mnie prawie bo malutko bylo małych rozmiarów. Kurtek za 119 bardzo duzo ale większość nieciekawe kolory. Zgarnelam jedna z dwoch 36 niebiesko białych musialam mocno pilnować bo sie na mnie czaili zeby mi zabrać z rak
Kurtek softshell tez bylo sporo. Ciezko bylo wybrać czy różowa w kratkę czy szara. I tez malutko 36. Wzięłam szara. Spodnie softshell wzięłam czarne ale sa bardzo obszerne na mnie i Mysle czy nie oddać. Czapki mnie nie powaliły.

Oczywiscie na wejściu tłum i trzeba bylo biec przez sklep szaleństwo

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Zakupy udane , super.

Ja polowałam w zeszłym roku. Było ogromne zainteresowanie i powędrowałam do sklepu rano przed wyjściem do pracy
Jeszcze w drodze do pracy wymienialiśmy z Tż spodnie na mniejszy rozmiar. Istne szaleństwo
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 11:22   #1001
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez annajustyna Pokaż wiadomość
bedąc w sklepie zauwazyłam w lodówce z deluxe gotowe sosy do podgrzania w takich zamykanych torebkach o smaku smietanowym z dodatkami grzybowymi i czyms tam jeszcze; nie widziałam w gazetce.
Składy w miarę sensowne? Zawsze jestem ciekawa takich wynalazków, a po spróbowaniu żałuję
Stary 2014-11-03, 11:25   #1002
madzia6217
Raczkowanie

Ja dziś pierwszy raz poszłam na łowy do Lidla.
Byłam o 7:40, jeszcze było pusto, ale po chwili już się zaczęli zbierać ludzie. No i o 8 zaczął się bieg. Nawet jedna Pani była o kulach i też biegła. Ja w kurtkę narciarską już się zaopatrzyłam, a spodziewałam się, że to kurtki będą miały największe wzięcie, dlatego też po swoje spodnie narciarskie szłam. Ale przy koszach chyba każdemu się to szaleństwo udziela. Kupiłam spodnie snowboardowe, rękawice, gogle, skarpety narciarskie, zieloną bluzę z misiem pod spodem. Te zielone miały największe wzięcie. Zgarnęłam M, mierzę, a tu za duża. Lecę po S, a tam już ani jednej zielonej. Myślę, dobra zostanę z tą M. I tak idę po Lidlu, rozglądam się, a tu S sobie leży w zupełnie innym miejscu. Także udało się. Za to nie udało się z bielizną termoaktywną. Chciałam tę po 44zł. Jakoś tak o niej zapomniałam i jak doszłam do tego kosza to zostały same męskie. Ta z wełny mi się jakoś nie podobała. Zadzwoniłam do mojego chłopaka, który był w drugim Lidlu i on powiedział, że akurat tam się na tę bieliznę tak ludzie nie rzucili. Więc pojechałam tam i dorwałam koszulkę M. Niestety z legginsów same S, więc wzięłam już te wełniane. Gdybym, wiedziała, najpierw po te bieliznę bym poszła.
Ogólnie było bardzo dużo kurtek i po przejściu tej porannej fali, dużo jeszcze zostało. Nie wiem jak z rozmiarami, ale kolory były chyba wszystkie. Spodnie też. Bluzy z misiem szybko się rozchodziły, za to polarowych dużo zostało. Tylko ta nieszczęsna bielizna się tak rozeszła.
Także ogólnie upolowałam wszystko co chciałam.

Kierowca od 22.09.2011
madzia6217 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 11:31   #1003
annajustyna
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Składy w miarę sensowne? Zawsze jestem ciekawa takich wynalazków, a po spróbowaniu żałuję
niestety nie pamiętam ale data była coś ok połowa grydnia, zwróciłam na nie uwagę i były 3..bede przejazdem pózniej to moge popatrzec i zrobic foto bo to bardzo ciekawe rozwiazanie, tylko nie wiem czy smaczne. Kremy q10 wróciły i kupiłam krem do rąk z limitki zimowej i dokupie bo krem ciezkawy ale sie błyskawicznie wchłania do suchosci. Na drugim miejscu ma gliceryne.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00867.jpg (96,8 KB, 55 załadowań)

Edytowane przez annajustyna
Czas edycji: 2014-11-03 o 11:38
Stary 2014-11-03, 11:38   #1004
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
niestety nie pamiętam ale data była coś ok połowa grydnia, zwróciłam na nie uwagę i były 3..bede przejazdem pózniej to moge popatrzec i zrobic foto bo to bardzo ciekawe rozwiazanie, tylko nie wiem czy smaczne. Kremy q10 wróciły i kupiłam krem do rąk z limitki zimowej i dokupie bo krem ciezkawy ale sie błyskawicznie wchłania do suchosci. Na drugim miejscu ma gliceryne.
Byłabym wdzięczna za foto
Stary 2014-11-03, 11:47   #1005
justynalenka
Zadomowienie

Ja w Lidlu byłam koło 10:00, ludzi sporo ale i rzeczy mnóstwo choć fakt sajgon straszny. Zawiodłam się szarym softshellem - dziwny materiał na wierzchu, strasznie sztywny i nie wzięłam. Skusiłam się tylko na koszulke funkcyjną zieloną z kapturem (liczyłam na to,że będzie bardziej ocieplona ale i tak się przyda do biegania) i zrobiłam niezłe deal zastanawiałam się nad bielizną termoaktywną, łaziłam miedzy koszami i trafiłam na kosz z wyprzedażą, patrze a tam wersje rowerowe przecenione i nawet wybór rozmiarów Więc mam prawie identyczną tylko że za 29.99 zł

Kupiłam jeszcze karmnik dla ptaszków : ]

Zawsze należy starać się odpowiednio ubierać myśli w słowa,myśleć zanim słów się użyje i używać słów,które ukazują że się myśli.
justynalenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 12:01   #1006
annajustyna
BAN stały

Cytat:
Byłabym wdzięczna za foto
nie ma sprawy, zrobimy foto sosów ale wstawie wieczorem.
Stary 2014-11-03, 12:16   #1007
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
nie ma sprawy, zrobimy foto sosów ale wstawie wieczorem.
Ok
Stary 2014-11-03, 12:20   #1008
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
jaka cena kremu?

gazetka na przyszly tydzien
http://issuu.com/iulotka.pl/docs/lid...073891/9979644
Stary 2014-11-03, 12:25   #1009
Klementyna12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynalenka Pokaż wiadomość
Kupiłam jeszcze karmnik dla ptaszków : ]
ile kosztuje?
Klementyna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 12:40   #1010
annajustyna
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tapetka22 Pokaż wiadomość
jaka cena kremu?

gazetka na przyszly tydzien
http://issuu.com/iulotka.pl/docs/lid...073891/9979644
nie pamiętam aleza godzine powinnam dopisac, bede w sklepie musze zrobic zapas..że tesz na stronie nie ma info
Stary 2014-11-03, 12:46   #1011
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
nie pamiętam aleza godzine powinnam dopisac, bede w sklepie musze zrobic zapas..że tesz na stronie nie ma info
a masz porownanie z tym:
Stary 2014-11-03, 12:58   #1012
justynalenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Klementyna12 Pokaż wiadomość
ile kosztuje?
Były różne formy, m.in. w siateczce nylonowej różne rodzaje ziaren, ja wzięłam taki plastikowy koszyczek z orzechami za 9,99zł, inne były po 7,99 i 5,99 same ziarna chyba

Zawsze należy starać się odpowiednio ubierać myśli w słowa,myśleć zanim słów się użyje i używać słów,które ukazują że się myśli.
justynalenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 12:59   #1013
annajustyna
BAN stały

Cytat:
a masz porownanie z tym:
mam, ten jest gęsty i zostaje na skórze a mój jest mniej gesty i wchłania sie całkowicie
Stary 2014-11-03, 13:03   #1014
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
mam, ten jest gęsty i zostaje na skórze a mój jest mniej gesty i wchłania sie całkowicie
jak tez jest po 3,99to sie skusze
Stary 2014-11-03, 13:28   #1015
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia6217 Pokaż wiadomość
Ja dziś pierwszy raz poszłam na łowy do Lidla.
Byłam o 7:40, jeszcze było pusto, ale po chwili już się zaczęli zbierać ludzie. No i o 8 zaczął się bieg. Nawet jedna Pani była o kulach i też biegła. Ja w kurtkę narciarską już się zaopatrzyłam, a spodziewałam się, że to kurtki będą miały największe wzięcie, dlatego też po swoje spodnie narciarskie szłam. Ale przy koszach chyba każdemu się to szaleństwo udziela. Kupiłam spodnie snowboardowe, rękawice, gogle, skarpety narciarskie, zieloną bluzę z misiem pod spodem. Te zielone miały największe wzięcie. Zgarnęłam M, mierzę, a tu za duża. Lecę po S, a tam już ani jednej zielonej. Myślę, dobra zostanę z tą M. I tak idę po Lidlu, rozglądam się, a tu S sobie leży w zupełnie innym miejscu. Także udało się. Za to nie udało się z bielizną termoaktywną. Chciałam tę po 44zł. Jakoś tak o niej zapomniałam i jak doszłam do tego kosza to zostały same męskie. Ta z wełny mi się jakoś nie podobała. Zadzwoniłam do mojego chłopaka, który był w drugim Lidlu i on powiedział, że akurat tam się na tę bieliznę tak ludzie nie rzucili. Więc pojechałam tam i dorwałam koszulkę M. Niestety z legginsów same S, więc wzięłam już te wełniane. Gdybym, wiedziała, najpierw po te bieliznę bym poszła.
Ogólnie było bardzo dużo kurtek i po przejściu tej porannej fali, dużo jeszcze zostało. Nie wiem jak z rozmiarami, ale kolory były chyba wszystkie. Spodnie też. Bluzy z misiem szybko się rozchodziły, za to polarowych dużo zostało. Tylko ta nieszczęsna bielizna się tak rozeszła.
Także ogólnie upolowałam wszystko co chciałam.

Mój pierwszy raz będzie w czwartek bo idę po spódnice, ale kurde jeden L jest nieczynny i nie wiem czy drugi tak samo jak będzie to się wkurzę bo nie dość, że wstanę rano i o 8 tam będę to jeszcze jak będzie zamknięty to masakra....
Nie wiem zupełnie czego się spodziewać to mój pierwszy raz w końcu :P i nie wiem nawet gdzie te ciuchy leżeć będę bo u Lidlu byłam bodajże z dwa razy.

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Jak te spódniczki będę w miarę i nie za krótkie to kupię trzy wzory i przymierze w domu a potem najwyżej pójdę oddać, jeśli będę złe

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

http://www.lidl.pl/pl/remonty-sklepow-3177.htm o dobra czyli jeden L będzie czynny git git

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Stary 2014-11-03, 13:36   #1016
Agatttaa
Raczkowanie

ja dzis przygranelam 2 x te czarne pierozki z łososiem, pamietam z zeszłego roku, ze byly b. dobre, kupilam tez krem mocca z kawałkami ziaren kawy, mi smakuje, male ziarenka chrupia fajnie pod zebami

BMI przy wzroście 176 cm:
79,5 kg - 25,66
61,4 kg - 19,82
59,9 kg - 19,33
Agatttaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 13:38   #1017
Chantell
Rozeznanie

Jeszcze raz zapytam czy ktos cos wie o piłkach itp gimnastycznych?

Chantell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 14:37   #1018
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
wróciłam z Lidla, walki nie było dziś, ciuchy tez były ale ja nie kupowałm. Zauważyłam limitke kosmetyków zimowych-jest plakat nad nimi i nad oliwnymi tez jest plakat bo jeszcze są. Kupiłam krem do rąk a był krem do twarzy, do rak, krem do stóp, balsam do ciała. Liczyłam na rogale dzis ale nikt nic nie wiedzial. Tydzień deluxe rozkładali, nie byłam zainteresowana bo ide na nastepny tydzien. Spokój, kultura, miła obsługa i słonecznie dziś, jak od 4 msc.
kupiłam warzywa na patelnie zwykłe i hiszpańskie-przecena 32%
A to rogale miały nie być od czwartku? No to się przejechałam, bo chciałam kupić, ale coś mi się umaniło,że to w czwartek

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
Mój pierwszy raz będzie w czwartek bo idę po spódnice, ale kurde jeden L jest nieczynny i nie wiem czy drugi tak samo jak będzie to się wkurzę bo nie dość, że wstanę rano i o 8 tam będę to jeszcze jak będzie zamknięty to masakra....
Nie wiem zupełnie czego się spodziewać to mój pierwszy raz w końcu :P i nie wiem nawet gdzie te ciuchy leżeć będę bo u Lidlu byłam bodajże z dwa razy.

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Jak te spódniczki będę w miarę i nie za krótkie to kupię trzy wzory i przymierze w domu a potem najwyżej pójdę oddać, jeśli będę złe

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

http://www.lidl.pl/pl/remonty-sklepow-3177.htm o dobra czyli jeden L będzie czynny git git
też pójdę zobaczyć te spódnice, interesują mnie dwa wzory,a i tak pewnie nie będzie z obu Ski, bo jest napisane,że nie wszystkie kolory w każdym rozmiarze. Myślę, że może dzikich tłumów przy nich nie będzie w sumie są inne rzeczy, jakieś grubsze swetry , kurtki itp
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 14:49   #1019
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
A to rogale miały nie być od czwartku? No to się przejechałam, bo chciałam kupić, ale coś mi się umaniło,że to w czwartek

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

też pójdę zobaczyć te spódnice, interesują mnie dwa wzory,a i tak pewnie nie będzie z obu Ski, bo jest napisane,że nie wszystkie kolory w każdym rozmiarze. Myślę, że może dzikich tłumów przy nich nie będzie w sumie są inne rzeczy, jakieś grubsze swetry , kurtki itp
Mnie ten czaro-biały i czarna ale kurde oby S z nich były no nic zobaczymy
Najgorzej to nie wiem jak ja wstaje spać pójdę chyba po dobranocce.

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Stary 2014-11-03, 15:46   #1020
annajustyna
BAN stały

Cytat:
jak tez jest po 3,99to sie skusze
krem jest po 6.99 do rak, do stóp a do twarzy po 11.99. uzyłam juz 3 razy i jestem zadowolona, dokupie jeszcze.

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość

rogale sa od czwartku..gapa ze mnie, juz sie dowiedziałam i sa to takie, które sa juz upieczone.

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Cytat:
Ok
sosy ma pstrykniete, wrzuce wieczorem bo teraz nie mam mozliwosci. sosy były dwa i maja dobry skład" 30% smietanka, reszta to grzyby trufle letnie, skrobia, ser, woda..nie pamietam dalej, ser, pieczarki i inne rzeczy. sa 3 konserwanty: beznoesan sosu, kwas cytrynowy, sorbinian potasu
nazwy: sos PERIGOULDINE , TARTUFATA .Ty gotujesz na blogu to moze je znasz. Data do ok połowy grudnia i stoja w lodówce to kuszace sie robi.
i co sądzisz? aha cena 5.99
sa tu http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?act...etail&id=23964

Edytowane przez annajustyna
Czas edycji: 2014-11-03 o 16:03
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości