|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla cz. 7
Piszcie jak tam łowy
czy były walki?
|
|
|
|
#992 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Liczę, że do rękoczynów nigdzie nie doszło Sama chętnie poczytam relacje, to prawie jak czytanie powieści sensacyjnej
|
|
|
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
Myślicie, że jak zadzwonie na infolonie w moim mieście Przemyśl to dowiem się czy drugi Lidl jest nieczynny? Bo jeden aż do 13-go i ciekawe czy będę w nim oferty z ciuchów itp...
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie walczyli o kurtki narciarskie....
|
#995 |
|
Konto usunięte
|
U mnie kocioł przy tekstyliach, za to przy smakołykach Deluxe spokój, ale co z tego, skoro po mozzarelli ani śladu - pewnie wczoraj wystawili albo w ogóle nie dotarła. Dobre (i bardzo słodkie) lody zabaglione.
|
|
|
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie kupiłam te wszystkomające plus sól (bo niedroga jest, 6zł kosztowała) nabłyszczacz sobie darowałam. Efekt zmywania jest super! Wszystko i tak jest błyszczące i mega czyste.
|
|
#997 |
|
BAN stały
|
wróciłam z Lidla, walki nie było dziś, ciuchy tez były ale ja nie kupowałm. Zauważyłam limitke kosmetyków zimowych-jest plakat nad nimi i nad oliwnymi tez jest plakat bo jeszcze są. Kupiłam krem do rąk a był krem do twarzy, do rak, krem do stóp, balsam do ciała. Liczyłam na rogale dzis ale nikt nic nie wiedzial. Tydzień deluxe rozkładali, nie byłam zainteresowana bo ide na nastepny tydzien. Spokój, kultura, miła obsługa i słonecznie dziś, jak od 4 msc.
kupiłam warzywa na patelnie zwykłe i hiszpańskie-przecena 32% |
|
|
|
#998 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie prawie bo malutko bylo małych rozmiarów. Kurtek za 119 bardzo duzo ale większość nieciekawe kolory. Zgarnelam jedna z dwoch 36 niebiesko białych musialam mocno pilnować bo sie na mnie czaili zeby mi zabrać z rak Kurtek softshell tez bylo sporo. Ciezko bylo wybrać czy różowa w kratkę czy szara. I tez malutko 36. Wzięłam szara. Spodnie softshell wzięłam czarne ale sa bardzo obszerne na mnie i Mysle czy nie oddać. Czapki mnie nie powaliły. Oczywiscie na wejściu tłum i trzeba bylo biec przez sklep szaleństwo ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#999 |
|
BAN stały
|
bedąc w sklepie zauwazyłam w lodówce z deluxe gotowe sosy do podgrzania w takich zamykanych torebkach o smaku smietanowym z dodatkami grzybowymi i czyms tam jeszcze; nie widziałam w gazetce.
|
|
|
|
#1000 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja polowałam w zeszłym roku. Było ogromne zainteresowanie i powędrowałam do sklepu rano przed wyjściem do pracy ![]() Jeszcze w drodze do pracy wymienialiśmy z Tż spodnie na mniejszy rozmiar. Istne szaleństwo
|
|
|
|
|
#1001 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
#1002 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś pierwszy raz poszłam na łowy do Lidla.
![]() Byłam o 7:40, jeszcze było pusto, ale po chwili już się zaczęli zbierać ludzie. No i o 8 zaczął się bieg. Nawet jedna Pani była o kulach i też biegła . Ja w kurtkę narciarską już się zaopatrzyłam, a spodziewałam się, że to kurtki będą miały największe wzięcie, dlatego też po swoje spodnie narciarskie szłam. Ale przy koszach chyba każdemu się to szaleństwo udziela. Kupiłam spodnie snowboardowe, rękawice, gogle, skarpety narciarskie, zieloną bluzę z misiem pod spodem. Te zielone miały największe wzięcie. Zgarnęłam M, mierzę, a tu za duża. Lecę po S, a tam już ani jednej zielonej. Myślę, dobra zostanę z tą M. I tak idę po Lidlu, rozglądam się, a tu S sobie leży w zupełnie innym miejscu .Ogólnie było bardzo dużo kurtek i po przejściu tej porannej fali, dużo jeszcze zostało. Nie wiem jak z rozmiarami, ale kolory były chyba wszystkie. Spodnie też. Bluzy z misiem szybko się rozchodziły, za to polarowych dużo zostało. Tylko ta nieszczęsna bielizna się tak rozeszła. Także ogólnie upolowałam wszystko co chciałam .
|
|
|
|
#1003 |
|
BAN stały
|
niestety nie pamiętam ale data była coś ok połowa grydnia, zwróciłam na nie uwagę i były 3..bede przejazdem pózniej to moge popatrzec i zrobic foto bo to bardzo ciekawe rozwiazanie, tylko nie wiem czy smaczne. Kremy q10 wróciły i kupiłam krem do rąk z limitki zimowej i dokupie bo krem ciezkawy ale sie błyskawicznie wchłania do suchosci. Na drugim miejscu ma gliceryne.
Edytowane przez annajustyna Czas edycji: 2014-11-03 o 11:38 |
|
|
|
#1004 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
#1005 |
|
Zadomowienie
|
Ja w Lidlu byłam koło 10:00, ludzi sporo ale i rzeczy mnóstwo choć fakt sajgon straszny. Zawiodłam się szarym softshellem - dziwny materiał na wierzchu, strasznie sztywny i nie wzięłam. Skusiłam się tylko na koszulke funkcyjną zieloną z kapturem (liczyłam na to,że będzie bardziej ocieplona ale i tak się przyda do biegania) i zrobiłam niezłe deal
zastanawiałam się nad bielizną termoaktywną, łaziłam miedzy koszami i trafiłam na kosz z wyprzedażą, patrze a tam wersje rowerowe przecenione i nawet wybór rozmiarów Więc mam prawie identyczną tylko że za 29.99 zł ![]() Kupiłam jeszcze karmnik dla ptaszków : ]
|
#1006 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1007 |
|
Pani Mizantrop
|
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gazetka na przyszly tydzien http://issuu.com/iulotka.pl/docs/lid...073891/9979644
|
|
|
#1009 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1010 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1012 |
|
Zadomowienie
|
Były różne formy, m.in. w siateczce nylonowej różne rodzaje ziaren, ja wzięłam taki plastikowy koszyczek z orzechami za 9,99zł, inne były po 7,99 i 5,99 same ziarna chyba
|
#1013 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój pierwszy raz będzie w czwartek bo idę po spódnice, ale kurde jeden L jest nieczynny i nie wiem czy drugi tak samo jak będzie to się wkurzę bo nie dość, że wstanę rano i o 8 tam będę to jeszcze jak będzie zamknięty to masakra....![]() Nie wiem zupełnie czego się spodziewać to mój pierwszy raz w końcu :P i nie wiem nawet gdzie te ciuchy leżeć będę bo u Lidlu byłam bodajże z dwa razy.---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Jak te spódniczki będę w miarę i nie za krótkie to kupię trzy wzory i przymierze w domu a potem najwyżej pójdę oddać, jeśli będę złe ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- http://www.lidl.pl/pl/remonty-sklepow-3177.htm o dobra czyli jeden L będzie czynny git git
|
|
#1016 |
|
Raczkowanie
|
ja dzis przygranelam 2 x te czarne pierozki z łososiem, pamietam z zeszłego roku, ze byly b. dobre, kupilam tez krem mocca z kawałkami ziaren kawy, mi smakuje, male ziarenka chrupia fajnie pod zebami
|
|
#1017 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze raz zapytam czy ktos cos wie o piłkach itp gimnastycznych?
|
#1018 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kurde oby S z nich były no nic zobaczymy ![]() Najgorzej to nie wiem jak ja wstaje spać pójdę chyba po dobranocce.
|
|
#1020 | |
|
BAN stały
|
krem jest po 6.99 do rak, do stóp a do twarzy po 11.99. uzyłam juz 3 razy i jestem zadowolona, dokupie jeszcze.
---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- sosy ma pstrykniete, wrzuce wieczorem bo teraz nie mam mozliwosci. sosy były dwa i maja dobry skład" 30% smietanka, reszta to grzyby trufle letnie, skrobia, ser, woda..nie pamietam dalej , ser, pieczarki i inne rzeczy. sa 3 konserwanty: beznoesan sosu, kwas cytrynowy, sorbinian potasunazwy: sos PERIGOULDINE , TARTUFATA .Ty gotujesz na blogu to moze je znasz. Data do ok połowy grudnia i stoja w lodówce to kuszace sie robi. i co sądzisz? aha cena 5.99 sa tu http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?act...etail&id=23964 Edytowane przez annajustyna Czas edycji: 2014-11-03 o 16:03 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.

czy były walki? 

tp

musialam mocno pilnować bo sie na mnie czaili zeby mi zabrać z rak
w zeszłym roku. Było ogromne zainteresowanie i powędrowałam do sklepu rano przed wyjściem do pracy 

jak będzie to się wkurzę bo nie dość, że wstanę rano i o 8 tam będę to jeszcze jak będzie zamknięty to masakra....