![]() |
#1921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3
Każda mama lubi co innego, ja nie byłam zadowolona z kapturow przy sweterkach dla leżących maluchów, no i wkurzałam sie przy pajacach, które miały zapiecie po skosie, ciezko mi sie tą drugą nozke wkładalo. To mi na szybko do głowy przyszło.
---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Pamietam jeszcze, że na początku jak bałam sie młodego ubierać to wybawieniem były dla mnie rozpinane body, a jak nabrałam wprawy to sie wkurzałam na nie, bo szybciej i łatwiej było mi założyć te przez głowe ![]()
#1922 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja słyszałam, że źle się też ubiera pajace czy śpiochy zapinane na pleckach i że guziczki z tyłu są niewygodne dla malucha bo mogą się odciskać, a widziałam takie ciuszki.
![]() |
#1923 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście, miałam pojedyncze sztuki i szybko z nich zrezygnowalam.
#1924 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() ![]() Ciągle rozmyślam o wózku i im dłużej się zastanawiam tym bardziej nie wiem co wybrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1927 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki !
U mnie czas pedzi tak szybko, nawet nie wiem kiedy minal prawie tydzien kiedy tu nie zagladalam... postaram sie nadrobic, mam nadzieje, ze u Was i Waszych malenstw wszystko dobrze. Ja dzisiaj mialam wizyte i jest ok ![]() ![]() Nie wiem jak duze jest dziecko,wiem tylko, ze z wyliczen wynika, ze termin mam zblizowny do tego z OM bo na 8 marca (a normalnie mam termin na 9.03). Wiec ok. Niestety nie udalo sie pani potwierdzic plci mimo, ze bardzo dlugo podgladalysmy maluszka i mi sie tym razem wydawalo, ze to dziewczyna jednak... ale pani nie potwierdzila jednak ani nie zaprzeczyla. Nadal wiec nie kupuje ubranek ![]() Wczoraj chcialam przed wizyta sie ladnie ogolic i chyba cos przesadzilam i tak sobie pordaznilam mala, ze musialam dostac czopki i krem. Sama sie zalatwilam. Poza tym Marcel znowu jakiegos wirusa przyniosl z przedszkola i mam juz pomalu tego dosc... ciagle chodzimy zasmarkani.
#1928 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mysle ze w Polsce jakbym chodzila do ginekologa, zlecilby mi cos, nawet dla mojego spokoju, no ale niestety w kazdym kraju inaczej..... ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie cierpie byc sama w domu, zawsze czekam z utesknieniem na mojego TZ wiec rozumiem co czujesz ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1929 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Stwierdziliśmy z Mężem, że kupimy tańszy wózek a za pieniążki zaoszczędzone kupimy fotelik z bazą isofix. I tak będziemy musieli kupić później lekką i szybko składaną spacerówkę, więc wydaje mi się, że na początek ten wózek wystarczy. Jak Mąż przyleci do kraju to mamy się porozglądać za wózkami , ale jak nic nam nie wpadnie w oko to kupimy ten z allegro ![]()
![]() |
#1930 |
Zadomowienie
|
mi doświadczone mamuśki tyle o ubrankach nagadały, że już sama nie wiem co warto kupić
![]() poza tym co wypisałyście to: zwracać uwagę na to żeby było zapięcie przy szyjce, a i niby te bodziaki z zakładkami przy szyjce to później dzidzia z gołą szyjką leży, zwracać uwagę na gumki w spodenkach i geterkach, że najlepsze takie niby ściągacze czy coś jak się bluza kończy przy rękawach, bo gumeczki mogą cisnąć; ubranka zapinane z boku też niby nie są praktyczne tak jak i te zapinane z tyłu i coś tam jeszcze zapewne ale już zapomniałam
![]() |
#1931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurcze, nie straszcie mnie bo jak moj maluszek sie nie pokaze za 3 tygodnie, to dopiero dowiem sie pod koniec stycznia, o ile sie dowiemy... ![]() ![]() ![]() ![]() Jesien sie zaczela i wszyscy choruja..... zdrowka dla was ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1932 |
Zakorzenienie
|
Szkrabeniek
piękne ubranka, bardzo mi się podobają 😍 ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- A ja przespalam godzinę i wracam do żywych ![]() Edytowane przez nouvelle2 Czas edycji: 2014-11-03 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A z ubraniami to jest tak, ze dla kazdego znajdzie sie cos za i przeciw dlatego stwierdzilismy ze kupimy co kupimy a reszta wyjdzie w czasie poprostu.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1934 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moje dziecko to jakis wariat i specialnie zeby sie malo ruszal poszlam na wizyte nie jedzac wczesniej sniadania a i tak buszowal i nie dal sie podgladnac. Boje sie co to za szogun wyjdzie ha ha ![]() Marcel ostatnio do mnie mowi, ze jak bedzie dziewczyna to ma byc Lucynka ![]() ![]() A maz mi dokucza, ze chlopak bedzie Adolf ... ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
Jedyne sluszne body dla mnie to te z wkladane przez glowe ![]()
![]() |
#1935 |
Zadomowienie
|
Jaaaa
![]() |
#1936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mi sie podoba bardzo Marcel, ale moj 8 letni brat matak na imie, wiec odpada ![]() ![]() Mamy dwie bluzy takie misiowate z kapturem dla maluszka, i mam wrazenie ze te kaptury wcale przeszkadzac nie beda, mam taka nadzieje... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1937 |
Zakorzenienie
|
Kogo typujesz do odstrzalu? 😀 bo na moje poleci góral albo Ewelina. Chociaż gorala mogą trzymać jeszcze ze względu na to, że prawie żadnego faceta juz by nie było. ..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1938 |
Zakorzenienie
|
witam brzuchatki
![]() ja jestem po "pracy" i ledwo dycham. dzis sie strasznie zle czuje, nieodbrze mi ciagle, po tym kefirze z rana ktory wypiłam. a potem co bym nie zjadła jets mi zle....albo to zgaga albo nie wiem. gratuluje wizyt! ![]() dzis mnie o 4 rano dzidek obudził i dopiero teraz niedawno mnie cos pyknelo, juz sie stresowałam ze cos nie teges..;/ eh dzis kolejna noc z cyklu "napier&^%$ają mnie plecy" bo juz bólem tego nie nazwę ;(( zle mi ;(( ps tez stawiam na górala lub Eweline na odpadnięcie.. swoją drogą nie lubie tej blondynki i tej Oli całej-takie zlosliwe dwie sie dobrały. ten Baryza tez juz cwaniakuje.
38/40 ![]() ![]() Edytowane przez smv Czas edycji: 2014-11-03 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1939 |
Zadomowienie
|
Eee nie mam typu. Najbardziej mnie Maga drażnił.
![]() |
#1940 | ||||
Raczkowanie
|
Debra
![]() ![]() ![]() Edith Mam nadzieję, że z dziadkiem będzie coraz lepiej! ![]() Cytat:
![]() A spodnie też kupiłam w H&M-czarne rurki. I tak jak Ty, czułam że jestem jakby między rozmiarami- 36 niby za ciasne, 38 spadają... Ale najgorsze, że z tyłu, w panelu poszły mi oczka :/ Chyba będę je reklamować... Ale na pocieszenie dodam, że po praniu materiał jest dużo milszy ![]() Cytat:
![]() A zakupów gratuluję ![]() ![]() Cytat:
![]() Śliczne zakupy ![]() Cytat:
![]() ![]() Sobotę miałam znów tragiczną- brzuch bolał cały czas ![]() ![]() Mój A. też kilka razy czuł już Malucha, ale Ola niestety jeszcze nie, biedna smuci się z tego powodu. Aha- Wszystkim Wam chorym, przeziębionym i obolałym życzę dużo zdrówka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1941 |
Zakorzenienie
|
Dostałam cały worek ubrań chyba ze 100 sztuk znowu także nic nie kupuję , chyba że na końcu coś nowego do szpitala
![]() oczywiście to co będzie brakować , ale narazie stwierdziłam bez sensu jak co chwilę dostaję ![]() a rzeczy jak nowe <3
#1942 |
Zakorzenienie
|
Niunia to super
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Tez mi sie wydaje, że góral odpadnie jakiś sztywny jest na tych zdjęciach. No i nie przepadam za tą blondyną, wredna mi sie wydaje.
#1943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1944 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja chyba jestem jakas inna ale nie ogladam programow ktore pokazuja w tv. Nie wiem co sie w nich dzieje ![]() Jest jeden prgram rozrywkowy ktory lubie... no moze dwa. Pierwszy to top gear ![]() Zostalo mi do odrobienia 15 stron a juz tyle fajnych tematow poruszylyscie. Nie bede cytowac bo pewnie do nich wrocimy ![]()
![]() |
#1945 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Czytam od początku, ale dopiero teraz zdecydowałam się napisać. Mam nadzieję, że jeszcze znajdzie się dla mnie miejsce ![]() Tak więc jak to wygląda u mnie : mam na imię Nina, l.26 ( za całe 2 tygodnie), a pod serduchem 22tygodniowa Pola. Dziś jesteśmy po połówkowym usg. Mała pięknie i zdrowo rośnie. Waży 480g. No i w końcu poznaliśmy płeć, która dla mnie była ogromną niespodzianką, ponieważ od początku wydawało mi się, że to będzie chłopiec ![]() ![]() Mam nadzieję, że wiadomość nie zginie gdzieś w tłumie i uda mi się dostać na Waszą listę ![]() No i rzecz jasna postaram się być regularnie aktywna. Pozdrawiam serdecznie ![]()
#1946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1947 |
Zadomowienie
|
Witam Was cieplutko w nowy dzień
![]() Wczoraj (z okazji wejścia w 5 miesiąc) wreszcie rozpoczęłam zakupy ciuszkowe ![]() Później obiecuję wkleić fotki z polowania. I pochwalę się jeszcze, że dziś nasza córunia wspólnie ze mną obchodzi moje urodziny ![]() ![]()
![]() |
#1948 |
Zakorzenienie
|
Halo halo grubasulki
![]() U mnie w sumie nic nowego... Dzieciak mi się teraz odzywa po nocach, dziś np o 2 w nocy buszowalo mi po bebenku a teraz spiiiii... Juz się nie mogę doczekać swoje wizyty 14.11 może coś się dowiem w związku z płcią... Na razie do ludzia mówię dzidziu a chciałabym już jakoś imiennie ![]() Niunia fajnie ze masz ubranka jak będę mieć córkę to w zasadzie też odpada mi kupowanie ubrań ale coś mi się wydaje ze będzie chop jak nic ![]()
#1949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1950 |
Zakorzenienie
|
Mikakrolikowa fajnie ze razem wizytujemy
![]() ![]() Jak brat był w niedzielę u mojej mamy to wręcz nakazał mi powiedzieć i nie trzymać tajemnicy co będzie i nie wierzył mi ze naprawdę nie wiem hehe ![]() Dziewczynazgitara witaj :róża:
38/40 ![]() ![]() Edytowane przez smv Czas edycji: 2014-11-04 o 06:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.