|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI
gratuluje kochana
widac ze lekarz ma podejscie i oby wam pomogl ... no to teraz robic ten rezonans i dalej dzialac... oby jak naszybciej sie udalo i w zadnym wypadku mi sie nie poddawac !!! bo
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI
Aniutka, super że macie pozytywne wrażenia po wizycie! A co do rezonansu to bardzo rozsądne,bo takie gruczolaki przysadki są bardzo częste,ale to są zmiany łagodne i zazwyczaj niegroźne,tylko właśnie w gospodarce hormonalnej mieszają...będzie dobrze
Justynka,Ty nie miej żadnych wyrzutów sumienia,tylko bierz jutro L4 i niech się szefowa w zadek cmoknie jak taka mądra! ![]() A co do wzdec to ja tak mam o różnych porach dnia,bierz espumisan, na szczęście pomaga w miarę szybko
|
#1863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Widzę, ze wizyta pozytywnie na Ciebie wpłynęła cieszę się i też mam bardzo dobre przeczucia. Najważniejsze to być pod dobrą opieką. Teraz wszystko sprawdzicie i na pewno będzie dobrze. Wizja o guzku może być przerażająca, ale nie ma co się martwić przed sprawdzeniem Na pewno ma duże dośiwadczenie i przeróżne przypadki, więc i z Wazym się upora.Trzymam kciuki
|
|
#1864 |
|
Wtajemniczenie
|
kruca fa wszystko mi się skasowano
|
#1865 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() za wizytę każdy ma gorszy dzień a Ty jesteś w ciąży więc nic dziwnego ![]() cieszę się, że trafiliście na fajnego doktorka a mocno za dużą miał tą prolaktynę bo nie pamiętam?
|
|
#1866 |
|
Wtajemniczenie
|
aniutka super ze lekarz konkretny i ma wizje
dobrze ze chce zacząć od podstaw . będzie rezonans to zobaczycie . niema co martwić się na zapas ![]() justynka ja myślę tak jak natalka teraz to bez żadnych oporów walnelabym l4 na STOL i niech się buja jak taka mądra co do tych dolegliwości to wspolczuje ja na poczatku tez tak miałam ze noge prawie ciagnelam za sobą uciska cos na nerwy i dlatego... przejdzie po jakimś czasie . przynajmniej powinno . my juz po śniadaniu . moje dojce chyba cos zaczynaja rosnąc tak się ostatnio cieszylam ze przez miesiąc malo co przytylam a tu proszę kilo w tydzień ![]() eee niewiem co jeszcze buzi dla każdej
|
#1867 |
|
Wtajemniczenie
|
india - idź za ciosem i zrób tą drożność w tym cyklu, jeśli zaproponuje. Z tygodniowej perspektywy mówię, że to nic strasznego i jakby było trzeba, poddałabym się temu jeszcze raz.
Ja po cichutku liczę, że może u mnie dzięki temu się uda. Choć co prawda nie byliśmy aktywni za bardzo w tym cyklu Aniutka - grunt to trafić na lekarzy, którzy "nie zabiją" Twoich nadziei. Mam nadzieję, że rezonans wyjdzie w porządku i będziecie mogli szybko działać ![]() larara123 - nie przejmuj się szefową, skoro się źle czujesz. Zostaw zwolnienie i miej ją w nosie. Annasar - a jak Twoje nogi? Nadal masz z nimi spokój? Nie męczą Cię w nocy? Guerka - już nie mogę się doczekać testowania ![]() Nie pamiętam już co komu, więc wszystkim miłego dnia życzę |
|
|
|
#1868 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No a mam nadzieję, że u Ciebie mimo nieintensywnego działania się udało. Pamiętaj, że czasem wystarczy raz, a w odpowiednim momencie
|
|
#1869 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dzięki za miłe słowa. No szefowa nagadala że te młode to teraz od razu lecą na zwolnienie bo im sie robić nie chce a szefa mają w nosie itd. Zbieram się sam potem znać pa
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
ale u mnie super pogoda Justynko nie przejmuj się szefową ![]() najwazniejszy jest dzidzius. dziś załatwiaj L4 i wypoczywaj kochana Aniutka Ty wiesz ![]()
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Aniutka, super że lekarz konkretny, powodzenia na rezonansie dla tż Justynka, a miej ją w du.pie i wykladaj L4. Sama o tym mówiła, a teraz nagle obracanie kota ogonem ![]() Dorotka dla cycorków ![]() Lecę się szykować na sesję, będę popołudniu
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
u mnie dzisiaj tragiczne samopoczucie juz dawno tak sie nie czulam ,a najgorsze ze nie ma zadnego konkretnego powodu... Nocka srednia ,obudzilam sie z bolem i zawrotami glowy . Ogolnie slaba ,mala sie cos nie rusza chyba tez udzielil sie jej ten humor mamy... ale pomarudzilam
|
#1873 |
|
Wtajemniczenie
|
Justyna zaczynają się uroki pierwszego trymestru niedługo minie A szefową się nie przejmuj tylko rzuć l4. Aniutka cieszę sie ze wszystko pozytywnie i oby rezonans wyszedł pozytywnie trzymam kciuki zeby problem okazał sie jak najprostszy do rozwiązania i żebyście jak najszybciej cieszyli się pozytywnym testem Annasar biedulko juz tak niedługo i będziesz tuliła swoją córeczkę. Mam nadzieje ze przed porodem jeszcze zaznasz spokojnego snu Ja ostatnio tez spać nie mogę, wstaje o 5-6 i leżę jak głupek Aneczka udanej sesji zazdroszczę A ja dzisiaj muszę pojechać na zakupy, jedziemy do siostrzeńca męża na 3 urodziny. Do prezentu sie dokladaliśmy ale jakies słodycze chociaz dla dzieci żeby nie iść z pustymi rekami no i przy okazji jadę cos kupić dla swojego siostrzeńca bo w weekend jedziemy odwiedzić moją rodzinę.
|
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
Annasar Kochana
Dorotka - napawasz mnie nadzieją z tymi cycorkami bo moje póki co minimalnie zrobiły się pełniejsze na samym początku i od tej pory nic Swoją drogą lepiej późno niż wcale ![]() Aneczka - powodzenia na sesji ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- A ja sobie puściłam na youtube Baby Mozart ![]() U mnie cały dzień na uczelni, poranny wykład odpuściłam bo muszę się na kolokwium pouczyć, a potem mam od 11.30 do 19 ciurkiem
|
#1875 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie. Wszystkim milego dnia zycze. Ja dzisiaj do dentysty...brrr nie cierpie.
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
Aniutka ciesze sie ,ze jestes zadowolona z wizyty to jest bardzo wazne
![]() Justynka nie miej oporow i bierz l4. Powodzenia na wizycie ![]() Aneczko udanej sesji . Juz nie moge sie doczekac zdjec. Ewus udanych zakupowNatalko wytrwalosci na uczelni ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Ja tez nie cierpie . Powodzenia na wizycie
21.12.2008 18.12.2014 Edytowane przez ANNASAR Czas edycji: 2014-11-04 o 10:00 |
|
|
|
#1877 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1878 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bym dla swojego 3 latka nie chciała czegoś takiego bo uważam ze troche za szybko. |
|
|
|
|
#1879 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kochane
u nas ostatnio był mały remont, potem wizyty rodzinne, także teraz nadrabiam Karolinka no to faktycznie nie zazdroszczę uczenia takiej osóbki... ale na szczęście już za chwilkę idziesz na L-4 i z głowy ![]() Żanetko mmmm jakie piękne pazuraski India trzymam kciuki za wizytę ![]() Marta gratulacje!!! Justynka no to uroki pierwszych miesięcy witajcie.. ale mam nadzieję, że szybciutko się u Ciebie to skończy Dorotka uuu to brawa dla cycorków ![]() Aniutka cieszę się, że taki fajny doktorek no i widzę, że optymistycznie Cię nastroił, superowo, że tak pozytywnie Izasalamon nie odbierz źle tego co napiszę, ale ja też brałam clo... wiem jak to jest kiedy gin mówi.. dzisiaj i dzisiaj proszę próbować... a to nie chodzi przecież o to, żebyś się zmuszała cały miesiąć, 3 razy dziennie... przecież to tylko kwestia 2-3 dni przy clo i monitoringu... Aneczka daj znać jak po sesji, na pewno spędzisz super dzionek dzisiaj Aniu Annasar bidulko, oby to samopoczucie odpuściło ![]() Ewunia udanych zakupów a ja odebrałam wyniki testu Pappa w piątek i wszystko w porządku
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Kasiu
India i jak tam wizyta u gin? Co ci powiedzial? Justynko Ty tez prosze nam zdac relacje
|
#1881 |
|
Raczkowanie
|
U mnie plamienie ustalo. Brzuch tez nie boli. Dziwne.
Annasar ja to sie boje dentysty- to szkolna trauma
|
#1882 |
|
Wtajemniczenie
|
kasica_89 - spoko
Tylko że w tym cyklu właściwie nie miałam monitoringu, bo lekarz uznał że i tak będą resztki kontrastu, więc nie ma sensu. Idę dopiero dziś i zobaczymy co tam będzie widać. Nie jest tak, że nie działamy, bo działamy. Nie do końca sprawia nam to frajdę i to mnie denerwuje india - i jak po wizycie? mikusha - a kiedy będziesz robić test? |
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu super ,że wyniki dobre
|
#1884 |
|
Raczkowanie
|
Iza jak do soboty nic nie przyjdzie to wtedy zrobie.
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
Iza a może Wam nie wychodzi własnie dlatego że sex nie sprawia juz wam frajdy
![]() duzo jest przypadków że pary sie starają, staraja i nic - potem odpuszczają i ciach udaje się!! Może u was będzie pdobnie. z punktu widzenia biologii do zapłodnienia potrzebna jest komórka jajowa i plemnik i u Was wszystko by grało ale jak wspomniałam wczesniej czasami trzeba czegoś więcej... skoro sex nie sprawia wam juz przyjemności to odpuście na miesiąc dwa - żadnych monitoringów itp. kochajcie się spontanicznie nie zważając na dzień cyklu ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- czyli weekend zapowiada sie nam testująco w końcu bo już był straszny zastój
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuś i Aniu co używałaście do pielegnacji pępka?
|
#1887 |
|
Wtajemniczenie
|
kocuro88 - ogólnie sprawia nam przyjemność, bo robimy to nie tylko w "te" dni. U nas nie jest tak łatwo niestety, bo bez clo nie mam pęcherzyków. A do tego jeszcze te niedrożne jajowody... Więc na spontanie nic nie wyjdzie - już to przerabialiśmy przez cały zeszły rok...
|
|
|
|
#1888 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
aaa to dobrze
bo taki zakupiłam ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Ewciu to jeszcze zapytam o piersi co do pielegnacji. Bo w pierwszej uzywałąm bepanthen i nie wiem moze jest cos lepszego ?
|
#1890 |
|
Wtajemniczenie
|
annasar juz nie dlugo kochana
pomysl ze porodowka juz sie czai za rogiem ![]() ooo cos o pepeuszku to ja to tez zakupie ja obskoczylam wieliczke i kupilam jeszcze 2 pary legginsow tamte juz sie wysluzyly a i udalo mi sie dostac takie rozciagliwe ale nie ciazowe i siedza jak ta lala ![]() justa czekamy na relacje kasiu za wyniki
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.

widac ze lekarz ma podejscie i oby wam pomogl ... no to teraz robic ten rezonans i dalej dzialac... oby jak naszybciej sie udalo i w zadnym wypadku mi sie nie poddawac !!! bo

paskudna @
wizyta dluga, powrot dlugasny, wiec zeszlo...
na razie o tym nie mysle.
Na pewno ma duże dośiwadczenie i przeróżne przypadki, więc i z Wazym się upora.

tak się ostatnio cieszylam ze przez miesiąc malo co przytylam a tu proszę kilo w tydzień
buzi dla każdej