![]() |
#3061 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2
Patrzcie na to http://allegro.pl/meble-dzieciece-ba...750043432.html . Jakbym miała pokój dla dziecka to bym licytowała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3063 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/meble-klups-pilnie...746823410.html patrzcie jaka okazja szok.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3065 |
Zakorzenienie
|
Muszę się zbierać na pogrzeb.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3066 |
Wtajemniczenie
|
a mi mdłości wróciły :/
wczoraj przeżyłam istny koszmar wieczorem... nakroiłam sobie owoców do miseczki i w pewnym momencie poczułam jak zalewają mnie poty.. poszłąm do łazienki, wróciłam otworzyć okno w pokoju żeby mnie orzeźwiło. i zaśmierdział dym z dworu.. nie zdążyłam dobiec do wc... ![]() a później przez 3 godz. leżałam jak jakaś nieprzytomna. zadzwoniłam tylko do TŻ i dałam radę powiedzieć "wracaj szybko". jak wrócił to myślałam że na zawał padnie. byłam blada jak ściana...
#3067 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Chociaz czasem idzie trafic na fajna okazje. My z mebli dla dziecka bedziemy chciec raczej dusza szafe i komode.Nic wiecej nam nie potrzeba... ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- A Olka dala znac co z tymi wynikami czy gdzies mi umknelo?? ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
![]() Ja bedac w wakacje na wsi, czujac ze beda ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3068 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam Jedo Fyn 4 DS i fakt gondola dla mnie rewelacja wielbialam ją. Mam koła pompowane a można wybrać piankowe i ustawia się amortyzacje. Co do spacerówki to niestety jak zapniesz dziecko jak siedzi a dziecko zasypia i chcesz położyć oparcie to pasy trzeba ustawiac od nowa (poluźnić). To jest minus ale plusem jest to że rozkłada sie praktycznie na płasko co jest wygodne.
Ja planuje zakup zwykłej pacerówki takiej lekkiej i małej na szybkie wyjazdy. Ta Jedo super sprawdza sie u mnie na wsi ale po sklepach jest troche spora. Także po zakupie fotelika szukam spacerówki a potem dostawki do wózka. |
![]() ![]() |
![]() |
#3070 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja będę rodzić w Rudzie śl na Goduli bo tam mieszkałam wcześniej i tam do lekarza chodzę w Kato mieszkam od 4 lat i jeszcze nie znalazłam lekarza ![]() ![]() Cytat:
![]() kochane trzymajcie kciuki dziś za moją wizytę o 16:00... !! u mnie sąsiedzi remontują od rana i chyba się wścieknę mój cudowny wolny dzień ![]()
Kruszynek Edytowane przez Lily ofthe Valley Czas edycji: 2014-11-04 o 09:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3071 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3072 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mebelki cudne, choć ja chcę całe białe, bez wzorków ![]() Mnie chyba refluks dopadł ... wieczorami szczególnie czuję, jak jeszcze poleżę na plecach .... to mi się treść cofa i mam duszności... ehh no chociaż nudności nie miałam ;p
![]() |
#3073 |
BAN stały
|
Czemu tutaj dzisiaj taka cisza
![]() W grudniu mam 2 egzaminy i powoli zaczynam przygotowywac material do nauki. Ciezko mi idzie...... Czy Wy tez macie taaaaaka ochote na jedzenie jak ja? |
![]() ![]() |
![]() |
#3074 |
Raczkowanie
|
sorry, ale nie mam dzisiaj ochoty na nic
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3075 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3076 |
Wtajemniczenie
|
Kurde nie wiem czemu, ale nie chciało mi zacytować i nie pamiętam co miałam pisać....
szkoda, że nie pójdziemy razem na genetyczne, ale dobrze, że dzidzia rośnie i masz wcześniej ![]() mebelki piękne te białe, ale ja również chcę całe białe bez wzorków i ciężko znaleźć ![]() fistaszek - współczuję pogrzebu.. nie lubię chodzić bo jestem zbyt słaba.. ja mam ostatnio fatalne dni i płaczę co chwile... właśnie jeszcze do aural miałam pisać, co się stało biedulko ? nie denerwuj się tylko ![]() aa i trzymam ![]()
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3077 |
Raczkowanie
|
próbowałam mniej więcej napisać o co chodzi w klubie, ale mi się wszystko skasowało
![]() generalnie chodzi o to, że nawet jak kogoś kochasz i on cię kocha i wspieracie sie, to i tak taka osoba potrafi w chwili zaćmienia umysłu zrobić ci olbrzymią przykrość, której skutki będziesz ponosić sam ewentualnie z najbliższą rodziną... ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Ruskaa, Iluzja jeśli chodzi o białe meble to sosonowe można zamówić takie (bez wzorków też ![]() ![]() możecie sobie zobaczyć na np. zrobionezdrewna.pl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3078 | |
Zakorzenienie
|
Ja też... do czasu
![]() Cytat:
![]() Byliśmy na spacerku - wiosna ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3079 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
TienShan - ja nauczyłam sie tą bude chować tak ze wyglada oki. Zreszta mi ona nie przeszkadzała tylko czasem. Koleżanka ma XLandera i tam ta buda wygląda okropnie. Ale wózek fajny A ja mam wieści. Są wyniki z krwi z badan prenatalnych. Są OKI. Wyniki pani przesle mi pocztą i mam koło 20 tyg dzwonić i sie umówić na kolejną wizyte. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3080 | |||
Wtajemniczenie
|
Nie wiem, ale na szczęście nie muszę wiedzieć
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mimi współczuję takiego dzieciaka w przedszkolu. Podziwiam Cię, że dajesz radę. Ja taka nerwowa się w ciąży zrobiłam, że nie dałabym rady chyba. Z tymi omdleniami to nie za ciekawie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3081 | |
BAN stały
|
Cytat:
Niestety zycie nas nie oszczedza. Nie wiem co sie dokladnie stalo ale sprobuj z ta osoba porozmawiac ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Mi chodzi wlasnie o zwykla najzwyklejsza szafe i komode.Kolor bialy bo uniwersalny. A po co mam jakies zwierzaczki czy lalki miec na tym a za kilka lat wymieniac bo dziecko duze i nie pasuje. A jesli meble dobre to pieniadze w bloto pojda |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3082 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, ja znowu z partyzanta się odzywam
![]() dziękuję bardzo za wsparcie ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj miałam koszmarny dzień, chyba się czymś strułam, albo złapałam jakiegoś wirusa, ale o 4:30 obudziły mnie mdłości i tak już zostało, przez cały dzień średnio co pół godziny było ![]() A jeśli chodzi o wizytę to z dzidzią wszystko ok, nadrobiła ten tydzień różnicy jaki wyszedł przy poprzednim badaniu, ma 4,8cm i fikała jak szalona, aż lekarz nie mógł jej zmierzyć ![]() ![]() ![]() Lily ofthe Valley ![]()
![]() |
#3083 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3084 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Moje łóżko chyba ma jakieś nadprzyrodzone moce, bo codziennie kolo południa się budzę ![]() ![]() Wczoraj wieczorem strasznie mnie w brzuchu rozpychało i zdaje się znów skok miałam, bo dziś brzuch jakiś większy ![]() 3mam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() ![]()
#3085 |
Zadomowienie
|
Wy tu już o wózkach,a ja podglądam wszystkie
![]() I wózek też bardzo fajny, spodobał mi się. Miał z Was ktoś taki, ktoś coś o nim wie? Tylko wydaje mi się że jest duży, gondola na 85 cm, a my będziemy miały majowe dzieci, więc odchodzą kocyki, śpiworki, a na zimę będzie potrzebna duża spacerówka, tak jak któraś tu kiedyś pisała ![]() ![]()
#3086 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja przez chwile leze i mysle 'matko i co teraz bedzie.przeciez dzieckiem nigdy sie nie opiekowalam.nie bedzie sie mialo czasu dla samej siebie, dla TZ.wszystko sie teraz drastycznie zmieni.przeciez nie dam rady'. Ale za chwile mysle.Ze przeciez takie humory to przez ciaze.Ze jak ta mala Kruszynka sie urodzi to nie bede sobie mogla wyobrazic jakby jej moglo nie byc. To chwilowe i wcale nie musi byc tez po porodzie. Wazne zeby nie byc w tym czasie samemu ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Aaa i super ze z dzieckiem wszystko dobrze. Teraz to juz z gorki.Dzidzia rosnie, wierci sie. Tylko zastanawiam sie jak beda wygladac kopniaki po 30 tygodniu skoro ja juz teraz podskakuje raz na jakis czas :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3087 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla drugiego zostawiam tą spacerówkę a gondolę ze swojego bebetto pożyczy mi koleżanka ![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3089 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3090 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój syn miał 8 miesiecy jak przesiedlismy sie z gondoli do spaccerówki. zakładając że dziecko będzie jeżdzić w niej 6 miesiecy to mamy prawie listopad a wrzesień lubi byc kapryśny a październik przewaznie jest ładny ale już chłodny |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.