|
|
#1171 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów
Otrzymałam paczuszkę i od razu wypróbowałam produkty. Teraz jeszcze czekam na ankietę
|
|
|
|
#1172 |
|
Przyczajenie
|
moje włosy podobnie nie grzeszą gładkością i bez nałożenia odżywki mam kłopot z ich przesuszoną strukturą a przez to łamliwością , nie mówię już o rozczesywaniu- to jest dopiero wyzwanie! strasznie mnie to drażni, ciesze się, że przetestuję serię z Dove
|
|
|
|
#1173 |
|
Przyczajenie
|
Ja będę testowała zestaw do włosów dojrzałych. Kto jeszcze ma taki?
Dziś przyszła przesyłka. Jutro pierwsze użycie
|
|
|
|
#1174 |
|
Przyczajenie
|
Ja też dostałam paczkę
Najbardziej jestem ciekawa działania olejku wygląda pięknie mam nadzieję że i efekt będzie piękny |
|
|
|
#1175 | |
|
Przyczajenie
|
Ja dostałam zestaw Dove Youthful Vitality
czekam na efekty, jutro pierwsze użycie ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- ~Ja mam taki ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1176 |
|
Raczkowanie
|
Ja dostałam paczuszkę dziś
![]() Zestaw też składa się z 3 kosmetyków, Pure care dry oil for dull, dry hair Super!
|
|
|
|
#1177 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny
![]() Ja też dziś dostałam swoje Dove - czyli Youthful Vitality. Pora na pierwsze wrażenia ![]() Szampon - wydajność 4/5, wystarczy niewielka ilość, ale jednak nałożyłam (umyłam) dwa razy. Zapach idealny, bo przyjemny, a nie agresywny, zdolności myjące bardzo dobre - rzekłabym, że bez zastosowania odżywki włosy mogłyby dla mnie nie przejść jako "za suche" i potencjalnie wystawione na większe szarpanie przy czesaniu. Odżywka - zgodnie z zaleceniem nałożyłam nie na całość, czyli omijając nasady włosów. Tu wydajność wręcz 5/5, totalnie mała ilość przepięknie obejmuje włosy i wnika do nich, jest bardzo lekka, również przyjemnie pachnie. Zostawiłam sobie na 5 minut i spłukałam. Ponieważ zostawiam włosy do naturalnego wyschnięcia, jutro dam znać, jak wrażenia i wygląd. No i zdam relację z kremu BB, bo postanowiłam go nałożyć na suche włosy, żeby wpierw dostrzec efekty po samej odzywce
|
|
|
|
#1178 |
|
Przyczajenie
|
mega okazja, by poznać tajniki ujarzmiania nieposłysznych fryzurek
|
|
|
|
#1179 |
|
Przyczajenie
|
Ja też dostałam do włosów dojrzałych.Jutro będę testować.
|
|
|
|
#1180 |
|
Przyczajenie
|
ja również mam zestaw do włosów dojrzałych
![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- pierwszy raz coś tutaj testuję i nie za bardzo wiem gdzie mam pisać opinie i co się ode mnie dokładnie oczekuje, niech któraś z was będzie tak miła i mnie uświadomi. ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Dziś przetestowałam mój zestaw (do włosów dojrzałych), którym początkowo byłam ogromnie zachwycona. Podobał mi się zapach, konsystencja... no w ogóle się bardzo cieszyłam. Szamponem umyłam głowę dwa razy - spoko, przyjemny zapach, wrażenie miękkości, mega delikatna pianka. A później użyłam odżywki.... i no niestety, moje początkowe dobre wrażenie, przyćmił fakt, że w trakcie spłukiwania odżywki wyszło mi dwa razy więcej włosów niż zazwyczaj! Auu, dlaczego? Odżywkę trzymałam tylko 5 minut, nałożyłam ją zgodnie z zaleceniami- pomijając skórę głowy, i efekt no niestety ale mnie przeraził... Gdy włosy mi trochę podeschły, naniosłam ten delikatny krem i tutaj (na szczęście!) było wszystko w porządku. Teraz moje włosy są miękkie, takie jedwabiste w dotyku i wszystko byłoby w porządku, gdyby nie odżywka. Jeszcze ją przetestuję przy następnym myciu, ale szczerze mówiąc to trochę się boję. |
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj wieczorem otrzymałam mój zestaw Dove nawilżający i zwiększający objętość do włosów cienkich
Zestaw prezentuje się pięknie! Zapach obłędny. Dziś rozpoczynam testowanie. |
|
|
|
#1182 |
|
Raczkowanie
|
Ja także wczoraj po południu otrzymałam zestaw Dry Oil i jestem podekscytowana, dzisiaj zaczynam testowanie i już nie mogę się doczekać jakie będą pierwsze efekty
Produkty zapowiadają się ciekawie, tym bardziej, że bardzo lubię kosmetyki Dove, tym bardziej wierzę, że spełnią moje oczekiwania.
|
|
|
|
#1183 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj po raz pierwszy użyłam szamponu i odżywki z serii Oxygen & Moisture i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona
Szampon ma żelową, gęstą konsystencje, wydaje się być bardzo wydajny, nie musiałam nabierać go wiele by uzyskać gęstą, pachnącą pianę A odżywka jest dla mnie, jak na razie, po tym pierwszym użyciu, absolutnym hitem! Ma lekką konsystencję, nie zbyt gęstą, i po wysuszeniu włosów widzę jak bardzo są lekkie, puszyste i co najważniejsze, nie zbijają się w strączki Piękny zapach utrzymujący się na włosach to kolejny plus ![]() W najbliższych dniach wypróbuje suflet i być może jeszcze dzisiaj spray unoszący włosy u nasady
|
|
#1184 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny i jakie wrażenia? Ja jestem zaskoczona. Szczerze muszę przyznać, ze nie spodziewałam się tak fantastycznego efektu. Testuję O&M. Dziś umyłam włosy tym szamponem i nałożyłam odzywkę... i co chwilę przeglądam się w lustrze nie mogąc uwierzyć, ze to moje włosy. Zawsze miałam problem z puszącą się fryzurą. Kosmetyki do tego rodzaju włosów niestety obciążały je przez co wyglądały na nieświeże. A tutaj taka niespodzianka -nie dość, ze są nawilżone to jeszcze tak pięknie się unoszą u nasady. Super. No i ten zapach...
|
|
|
|
#1185 |
|
Raczkowanie
|
Ja otrzymałam serię Dry Oil. Jeszcze nie próbowałam odżywki i szamponu, ale pokusiłam się o nałożenie na końcówki olejku. Zapach jest porazajacy! W pozytywnym sensie oczywiście
bomba! Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez macic Czas edycji: 2014-11-05 o 12:57 |
|
|
|
#1186 |
|
Przyczajenie
|
Wczoraj dostałam paczkę i przyjęłam ją z niemałym entuzjazmem
Od razu wypróbowałam no i będę testować... Próbuję odżywić moje włosy po tym jak długo traktowałam je prostownicą no a nie zetnę włosów, które zapuszczałam 2 lata :P Tak więc, podcięłam końcówki i może Dove mi pomoże... Na razie cieszy mnie to, że odżywka i olejek nie przetłuszcza włosów Pozdrawiam! |
|
|
|
#1187 |
|
Przyczajenie
|
Wczoraj otrzymałam paczuszkę i na drugi dzień, tzn. dzisiaj wypróbowałam całą serię. Pierwszy wizerunek bardzo dobry. Eleganckie i ekonomiczne opakowanie kosmetyków o przyjemnym zapachu. Szampon trochę za mało się pieni, ale może to ze względu na moje ekstra grube włosy
Odżywka łatwo się spłukuje i po jej wypróbowaniu czuję, że moje włosy zostały wypielęgnowane. Na koniec olejek o złocistym kolorze. Na moje grube i długie włosy wystarczyły 4 porcje (naciśnięcia), by rozprowadzić go łatwo. Dalsze uwagi i opinie będę pisała co jakiś czas, by uwzględnić efekty.
|
|
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
Rano zabrałam się za testowanie mojego zestawu - Oxygen&Moisture. Wczoraj wieczorem nie wytrzymałam i otworzyłam suflet, żeby go powąchać
Bardzo ładnie pachnie, testować go będę dopiero w piątek albo sobotę. Dzisiaj użyłam pozostałych produktów. Szampon bardzo ładnie pachnie, fajnie się pieni, jednak po spłukaniu na włosach nie czułam żadnego zapachu, kompletnie nic. Następnie nałożyłam odżywkę, którą trzymałam przez około 5 minut. Dopiero po spłukaniu odżywki czuć było na włosach delikatny zapach Po wyschnięciu włosy były miękkie, lekkie, nie puszyły się, bardzo łatwo się rozczesywały Nie zauważyłam jednak zwiększenia objętości ani uniesienia u nasady. Wydaje mi się, że moje włosy lekko oklapły.Jutro używać będę tylko szamponu, zobaczę co z tym zapachem i jak szampon radzi sobie z rozczesywaniem w pojedynkę.
|
|
#1189 |
|
Przyczajenie
|
Ja testuję serię Youthful Vitality.Jestem juz po pierwszym użyciu.Zapach rewelacja.Najbardziej zaciekawił mnie krem BB ,Nałożyłam tylko na końcówki i.....nie wiem włosy wyglądają jak niemyte strąki.Jutro wypróbuję po raz drugi na całkiem suchych włosach
|
|
|
|
#1190 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny
dołączam się do grona testerek otrzymałam od Dove serię dry oil i od dziś zaczynam stosowanie To, że od dziś, jest jednym z większych wyzwań, ponieważ moje włosy bardzo szybko się przetłuszczają i często gęsto, gdy robi się zimno, staję przed wyborem - myć wieczorem i mieć oklapnięte czy regularnie nie dosypiać. Moje włosy są gęste, grube, farbowane, czasem układane na ciepłą szczotkę, często przyklapujące i do łopatek. Aktualnie w fazie zapuszczania stąd nie oddam ani centymetra bez potrzeb. Liczę, że seria pozwoli mi na zachowanie 1) koloru 2) zdrowia 3) połysku 4) objętości i lekkości. Krótko mówiąc mam nadzieję, że Dove pozwoli mi cieszyć się hollywoodzką fryzurą jesnocześnie zachowując pielęgnację. Już nie mogę się doczekać, szczególnie, że Dove granatowy do zniszczonych włosów był strzałem w dziesiątkę całuję Dziewczyny! Mam nadzieję, że dzięki tej akcji każda z nas odnajdzie swój KWC!Aha, zapomniałam dodać, że moje włosy ze względu na grubość i ilość niemiłosiernie się plączą, a podczas rozczesywania rwą się nawet przy czesaniu najlepszą szczotką. Mam nadzieję, że Dove poradzi sobie z tym problemem - szczególnie, że zawiera SLS'y, bez których mam mopa zamiast włosów dokładnie tak! Czasami bez SLSow ano rusz. CIAO!
Edytowane przez joannaolga Czas edycji: 2014-11-05 o 18:45 |
|
|
|
#1191 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja od razu wczoraj przetestowałam całą serię Dry Oil i niestety chyba nie polubię się z szamponem. Umyłam włosy 2 razy, szampon mało sie pieni a włosy były jakies takię szorstkie w dotyku, co nie miało miejsca gdy używałam szamponu Intense repair. Wtedy włosy był gładkie i miłe. Nie przejełam się tym za bardzo bo pomysłałam że od tego jet odzywka aby je wygładzić. Po niecałej godzinie od umycia nałozyłam olejek, 3 krople na włosy do łopatek. Wysuszyłam na szczotce i prezentują się całkiem ładnie, olejek pieknie je wygładził i nawilzył suche końce i nadał blasku. Jednak są troche obciążone u nasady zatem to wina szamponu bo odżywke i olejek nakładałam tylko na długości włosów. Na pewno bede musiała szybciej umyć ponownie. Być może włosy muszą się przyzwyczaić. Następnym razem użyje innego szamponu i zobaczę czy będzie lepiej. Sprawdzę także olejek na drugi sposób czyli nałożę na pół godziny przed myciem.
|
|
|
|
#1192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1193 |
|
Przyczajenie
|
Już dzisiaj wypróbowałam szamponu ,odżywki i olejku dove- i na prawdę rewelacja , moje włosy są zazwyczaj suche podniszczone a rozczesanie ich to koszmar tak jak to bywa z kręconymi włosami - a tu nagle nawilżone i bez problemu rozczesałam włosy są gładziutkie
to na razie pierwsze wrażenie ale jestem zachwycona ... hmm i na prawdę bardzo przyjemny zapach![]() |
|
|
|
#1194 |
|
Raczkowanie
|
Dziś rano po raz pierwszy uzyłam szamponu, odżywki i mgiełki O&M (suflet zostawiłam na następny raz. No i jestem zaskoczona - jest 21 godz. a one wyglądaja jakbym je dopiero umyła. Są extra gładkie, nie puszą się i rzeczywiscie maja większą objetość niż zazwyczaj. No i wciąż czuć delikatny zapach. Jestem ciekawa jak moja fryzura będzie się prezentowała rano - czy efekt się utrzyma? Czy nie będą przyklapnięte? Jutro zdam relacje.
|
|
|
|
#1195 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam zestaw dla włosów dojrzałych.
Właśnie uśpiłam córeczkę, więc zabieram się za testowanie. Jestem bardzo ciekawa tych kosmetyków
|
|
|
|
#1196 |
|
Raczkowanie
|
Otrzymałam serie Dry Oil. Mam włosy wysokoporowate. Przetestowałam już wszystkie produkty. I tak:
- szampon - wystarczy bardzo mała ilość aby dobrze się pienił. Z uwagi na fakt, że używam dużej ilości lakieru myje włosy dwa razy. Po spłukaniu nie były w miarę "śliskie". - odżywka - daje fajny efekt jedwabistych włosów, łatwo się rozczesują i nie plączą. - olejek - NIE OBCIĄŻA WŁOSÓW ! Wypróbowałam już wiele olejków, ten jako jedyny nie wywołał u mnie efektu tłustych włosów Po całej kuracji włosy są baaardzo błyszczące i dobrze się układają. Po wyprostowaniu również nie były przyklapnięte. Spodziewam się efektów w postaci odżywienia i poprawy włosów, ale to wymaga jeszcze kilku użyć
|
|
|
|
#1197 |
|
Raczkowanie
|
Włosy umyte wczoraj a dziś nadal wygladają rewelacyjnie. Widać, ze pozostana dłużej swieże. Może nie są tak uniesione jak wczoraj, ale i tak jestem zachwycona. No i nie puszą się.
|
|
|
|
#1198 |
|
Rozeznanie
|
Ja też wczoraj rano myłam włosy szamponem O&M, potem nałożyłam odżywkę i wieczorem na suche włosy jeszcze spray. Dzisiaj włosy są w dobrej kondycji, całkiem świeże, lekkie i puszyste i mięciutkie
Chociaż po tym jak zaaplikowałam wczoraj spray na suche włosy, to troszkę je posklejał i wydaje mi się że lepiej będzie używać go na wilgotne lub mokre Poza tym zapach nadal się utrzymuje na włosach, a rozczesywanie wczoraj nie przysporzyło mi żadnego problemu, nie musiałam wspomagać się odżywką b/s
|
|
#1199 |
|
Konto usunięte
|
Testuję serię dry oil i po dwóch użyciach szamponu, odżywki i olejku jestem bardzo zadowolona
Szampon jest bardzo wydajny, mala ilosc wystarczy na umycie włosów. Odżywka jest dość gęsta i przez to również wydajna. Po zastosowaniu całej serii włosy pięknie się błyszczą i są bardzo gładkie. Zgadzam się z innymi Wizażanki- produkty serii dry oil nie obciążają włosów, czego mówiąc szczerze trochę się obawiałam. Cieszy mnie, że zapach utrzymuje się na włosach przez cały dzień, jest przyjemny i delikatny ) Podsumowując, moje pierwsze wrażenie jest bardzo pozytywne. Jutro spróbuję użyć samego szamponu i odżywki, ciekawa jestem jak będą wyglądać włosy jeśli nie użyję olejku, oraz jak sprawdza się olejek nałożony na suche włosy
|
|
|
|
#1200 |
|
Raczkowanie
|
Ja jutro zabieram się do testowania i zobaczymy "co to będzie"
Mam również nadzieję, że nie będą produkty zanadto obciążały włosów i uniknę codziennego mycia.
|
|
Nowe wątki na forum Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.

Piękny zapach utrzymujący się na włosach to kolejny plus
Bardzo ładnie pachnie, testować go będę dopiero w piątek albo sobotę.