|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXIV
Cytat:
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się, u mnie też nie widać różowych tonów.
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
#2015 |
|
Konto usunięte
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4880604 4]11,99
Dziewczyny okazało się , że potrzebuję jasnego pudru w kamieniu takiego jak najjaśniejszy Synergen, bo ten który mam będzie jednak za ciemny na teraz. Polecacie coś? Niekoniecznie z Rosska bo nie uśmiecha mi się kupować 2 rzeczy.[/QUOTE] dla mnie najjaśniejszy synergen jest za ciemny i wpada w pomarańczowy ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Nieprawda. U mnie są tylko zapasy, mydeł nie było - dopytywałam ekspedientki. |
|
|
|
#2016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dopiero ze 2 tygodnie, trudno powiedzieć ale standardowo 1 pompka mi wystarcza na twarz.
|
|
|
|
#2019 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2020 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2022 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam cerę mieszaną(bardo przetłuszcza się na nosie,zaś mniej na policzkach) i posiadam wszystkie wymienione pudry.Rimmel u mnie się nie sprawdza,Manhattan Clearface jest wg mnie bardzo podobny,choć o niebo lepszy.Z całej trójcy dla mojej cery najlepszy jest Manhattan soft compact powder.Odzień 070 jest bardzo jasny Bardzo polubiłam się także z Bourjois Healthy Balance Unifying Powder.W połączeniu z podkładem Max Factor Facefinity to dla mnie duet idealny.![]() Kosmetyki testuję na podstawie opinii z Wizażu i mimo,iż inni również mają cerę mieszaną to u każdego sprawdza się co innego.Teraz poszukuję tuszu idealnego,ponieważ Bourjois twist up the volume kończy się u mnie zdecydowanie za szybko.Miałam już żółty Lovely ,ale w porównaniu z wyżej wymienionym wypadł gorzej.W przyszłym tyg.planuję zakup Loreal Volume Million Lashes So Couture lub Volume Million Lashes + Max Factor False Lash Effect. Dzięki poleceniom innych "dorobiłam się" również różu Bourjois,ale strasznie wysypuje mi po nim policzki.Niestety musieliśmy się pożegnać A szkoda,bo kolor piękny i trwałość niesamowita.
Edytowane przez Inal Czas edycji: 2014-11-05 o 14:05 |
|
|
|
|
#2023 | |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
|
|
#2024 | |
|
Zadomowienie
|
Na pewno nie polecam Ci TEGO z Lovely, jeśli masz wrażliwą skórę i dużą skłonność do zapychania. Nie znam się na składach i nie wiem co on w sobie ma, ale bardzo pozapychał mi miejsca w których go nakładałam. Demakijaż przeprowadzam zawsze bardzo dokładny, więc to nie tego wina chyba. Miałam chyba kilka podejść do niego, dopóki nie wylądował w koszu. Na szczęście na promo -40% był strasznie tani.
Polecam wszystkim za to TEN z Avonu. Nie lubię ich kosmetyków jakoś szczególnie, ale ten bronzer w kulkach naprawdę im się udał ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2025 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2026 |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48810584]Dla mnie ten zapach jakiś jadalny nie jest
[/QUOTE]Waniliowego bym nie tknęła ale zapach Vibovitu/Visolvitu byłby kuszący
|
#2027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja używam właśnie Lovely golden coś tam i faktycznie tam gdzie go używam tam mnie wysypuje(ale to pewnie też przed okresem i ogólnie muszę iść do dermatologa) to zaraz się malować idę i użyje tego Ingrid
|
|
#2028 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
opinie na KWC ma bardzo fajne, więc w sumie nie wiem skąd taka reakcja mojej skóry na niego.
|
|
|
|
|
#2030 |
|
Life is a drink ...
|
eeee to już poszła informacja, że będzie normalne -40%, że już ludzie tworzą liste zakupów ?
|
#2031 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.
|
|
#2033 | |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
Mam pytanko, czy gdziekolwiek można znaleźć stan zaopatrzenia poszczególnych Rossmannów. Może źle się wyraziłam, chodzi mi o to by dowiedzieć się w których Rossmannach są jakie szafy z kolorówką. Szczególnie interesuje mnie Rossmann w Atrium Felicity Lublin, ponieważ będę tam w czasie promocji. Chyba, że któraś z Was coś wie. Ja niestety jeszcze tam nie byłam, a teraz jestem chora i nijak nie mam jak sprawdzić. Proszę o jakąś informację i z góry dziękuję ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2034 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2035 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
|
|
#2036 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak, na szczęście już nie ma buntu i oburzenia. W sumie nie rozumiem dlatego takowy się pojawił, bo ta promocja zła nie jest.Większość osób nie kupuje jednej rzeczy, dlatego będzie to korzystne. Ale może ja tak mówię jako osoba wiecznie licząca (matematyka to mój konik )I logicznie licząc. Ja chcę np. kupić tusz za 33,99 i puder za 29,99. Na promocji -40% zapłaciłabym za to 38,39 zł a tak zapłacę tylko 34 zł
|
|
|
|
|
#2037 |
|
Life is a drink ...
|
No ja logicznie rzecz ujmując to pomyślałam, że z koleżanką bierze się dane rzeczy (dwie takie same :P) i dzieli na pół i heja - nagle jest promocja -50 % :P
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet nie wiedziałam ze to ma znaczenie.
Ale zaczęłam czytać że to zamiennik
|
#2039 |
|
Raczkowanie
|
Popieram w 100%. MP słabo kryje, krótko się trzyma. 25h ma lepsze krycie i ładnie trzyma bronzer/róż na twarzy, tylko niestety dla mnie - kolorystyka dużo za ciemna... na lato najjaśniejszy 25h był dla mnie ok, teraz jak mudżin
|
|
|
|
#2040 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2014-11-05 o 15:47 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.

tp

A szkoda,bo kolor piękny i trwałość niesamowita.
Jak w użyciu jeszcze nie wiem. Posiadam i mydło z pompką i uzupełniacz.
ja używam właśnie Lovely golden coś tam i faktycznie tam gdzie go używam tam mnie wysypuje(ale to pewnie też przed okresem i ogólnie muszę iść do dermatologa) to zaraz się malować idę i użyje tego Ingrid
opinie na KWC ma bardzo fajne, więc w sumie nie wiem skąd taka reakcja mojej skóry na niego.

i z góry dziękuję