|
|
#4981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011 część X
Spacer pomógł i nie bo i tak rzucała sie po łóżku ponad pół godz
![]() Fotelik kupiony jeszcze udało sie o 20zl mniej bo przez aplikacje Allegro Wzięłam całkiem czarny, chociaż bardzo chciałam zebre,ale to dwie stówy w kieszeni.Idę spać
|
|
|
|
#4982 |
|
Zakorzenienie
|
P pojechał a ja zas spania nie mam.
Co do aparatu musze wlasnie polukac za nim bo ten moj to kiepski niestety. A noz widelec i sie uda ![]() Monitko wózek jest z firmy Chicco? O ile dobrze pamietam. Tylko kolor mi sie nie widzi no ale Ja mam faze na zielony i szary a wózek bordo Ide jeszcze w kime
|
|
|
|
#4983 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki. My wstalismy, P. wciagnal kasze z dokladka
![]() Takaya, super, ze Madzia ladnie usnela. Asia, pewnie, pospij jeszcze! Mam problem dziewczyny i juz nie wiem co robic. Moze mi cos madrego poradzicie. P. od jakichs 10 dni prawie co noc sie zasikuje. Ok. 3ciej, 4tej ma z boku cale mokre plecki (on spi tylko na jednym boku). Probowalam juz yzywac na noc wiekszych pieluszek, nawet dwoch rodzajow, ale przy kazdym to samo. Co noc do wymiany jego body, pizamka, przescieradlo, ochraniacz.. i to pinowne usypianie... Dzis to samo, padnieta jestem
|
#4984 |
|
Zakorzenienie
|
Monita moze trzeba mu czesciej w nocy zmieniac pieluszke
Hej
|
#4985 |
|
Zakorzenienie
|
Hymm i co większe pielszki nie pomogły mówisz? U nas jak tak się zdarzało to zakładalam większe i po kłopocie. Na to wychodzi, że musisz go przez sen przewijać
|
|
|
|
#4986 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie
On przez sen to się nie da... budzi się, no ale spróbuję go przewijać przed tym jak ja idę spać, wtedy on już ze 2 godzinki śpi, może to coś da. Przedwczoraj kupiłam większe pieluchy (od 9 kg, on waży z 8 z hakiem) i było jedną noc ok, już się cieszyłam! A dziś powtórka z rozrywki Niestety to chyba nawet nie wynika z tego, że pielucha jest bardzo mokra, tylko z tego jego spania na boczku... jakoś bokiem to wycieka, nawet jak siku dużo nie ma....---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Ewcia, sęk w tym, że tu chodzi o to, aby go nie przewijać w nocy... W nocy trzeba spać, i on i ja ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Dziewczyny, fajna strona z niedrogimi drewnianymi zabawkami dla dzieciaków: http://www.nefere.pl/
|
#4987 |
|
Zakorzenienie
|
Monita no wiem wiem
![]() Tak sie chcialam udzielic ![]() Ja szukam lozeczka na all to mi sie spodobalo!http://allegro.pl/lozeczko-klups-zyr...740269063.html A jaki materac najlepszy?
|
#4988 |
|
Zakorzenienie
|
Monita M też tylko na boku spała na początku i miałam dokładnie to samo, pielucha w miarę sucha a ubranko całe zasikane. Zobacz czy może nie ma za luźno w okół nóżek. Zwróć uwagę by ta 'falbanka' była na zewnątrz. A może ma za ciasne ubranko w kroku? Jest za bardzo ściśnięte i dlatego robi się 'otwór' z boku pieluszki?
|
|
|
|
#4990 |
|
Zakorzenienie
|
Monita a może zmień pieluszki na inną firmę
![]() Ewka, Zosia ma takie łóżeczko - tylko bez szuflady To jest super : http://www.nefere.pl/1317,GOKI-Puzzl...le-Wyscig?cid= moja Zośka teraz uwielbia puzzle i chyba się skuszę a u nas nic nowego ja ciągle narzekam na brak czasu, ale za to nie narzekam na brak kasy więc się jakoś wyrównuje ![]() Takaya - obiecuje że dziś pomierzę ten kombinezon!! |
|
|
|
#4991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo sie naczytalam ze silikonowy niby najlepszy My dawniej spalismy na najzwyklejszych i zyjemy ![]() Ik a robilas juz to zamowienie na all? ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
Badziu no niestety cos za cos ![]() Dziewczyny czulyscie u swoich dzidziusiow czkawke?? Bo mi brzuch podskakuje
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-11-05 o 11:54 |
||
|
|
|
#4992 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka ja też mam najtańszy piankowo kokosowy
Badzia zapomniałam Ci napisac, ze jednak nie będę brała go od Ciebie, przepraszam. TŻ mówi,że szkoda kasy skoro już mamy dwa no a z kasą u nas tak różnie |
|
|
|
#4993 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia, Paweł miał ciągle czkawke w brzuchu
Tkże u Ciebie to też pewnie to Ja mam materac z ikei,.... nawet nie wiem jaki, taki dość twardy ![]() Dziewczyny, dziękuję Wam za rady, postaram się zwrócic uwage na to wszystko, co mówicie. Badzia, to chociaz jestes odpowiednio nagrodzona za trudy pracy i pewnie satysfakcje też masz, super!
|
#4994 |
|
Zakorzenienie
|
Ciężko mi z ta wczoraj wczorajsza informacja
Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Do tego jest dopiero 5 a my praktycznie bez kasy. Zejdzie rata kredytu i nie wiem czy starczy na 18. A wcale dużo nie dajemy Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4995 |
|
Zakorzenienie
|
Passion,a co się stało?
|
#4996 |
|
Zakorzenienie
|
Monita chyba chodzi o to co się w klubie dowiedziałyśmy
Ja tez ciągle myślę o tym i trzyam kciuki.Passion do końca roku na pewno WIBOR będzie jeszcze spadał to raty zmaleją, gorzej, że trzeba się szykować na to,ż eniedługo zacznie odbijać ;/ |
|
|
|
#4997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4998 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia robiłam
![]() postaram się wszystko wrzucić wieczorem ![]() dostałam kasę z zus... ale jakoś dużo :/ 2,5 raza więcej niż przewidywałam i nie wiem czy się cieszyć i pooddawać długi czy trzymać bo będą kazali oddać
|
|
|
|
#4999 |
|
Zakorzenienie
|
I_K a może to taki przelew już do końca roku
Zrobili Ci jeden
|
|
|
|
#5000 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wiem Takaya
|
|
|
|
#5001 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dziś jakiś taki kiepski dzień ;/ w ogóle skupić się nie mogę
W sumie powinnam chyba jeździć do biura, ale tracę koło godziny w jedną stronę a dojazd kosztuje mnie koło 30zł |
|
|
|
#5002 |
|
Zakorzenienie
|
Ik wiedzieli ze potrzebujesz kasy na zakuppy
![]() Kto zaklada nowy watek?
|
#5004 |
|
Zakorzenienie
|
Ach, nie załapałam.... Myślałam, że coś u Passion ...
Ik, fajnie, że dostałaś dużo Ja od połowy zeszłego miesiąca już nie dostaje nic.... Teraz będę obserowawć jak zniża się stan mojego konta... ![]() Takaya, nie dziwię Ci się, przy dziecku to nie robota...
|
#5005 |
|
Zakorzenienie
|
Monita bez swojej kasy ciężko
Oby Twój stan się szybko nie wyzerował... najlepiej dotrzymał do wypłaty ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Moja sis właśnie pakuje się do Meksyku lecą w podróż poślubną.. zazdroszczę niesamowicie
|
|
|
|
#5006 |
|
Zakorzenienie
|
IK, no ciężko, tym bardziej jak ktoś nieprzyzwyczajony. Na szczęście mam sporo zaskórniaków, to damy radę, mam nadzieję.
Ale dziecko mi awanturę zrobiło... o mleko, że kaszki nie dosypałam....
|
#5007 |
|
Zakorzenienie
|
meksyk
IK, ja bym zadzwoniła bo jeśli przez pomyłkę to i tak sie dopatrzą a będziesz wiedziała, czy możesz szaleć ![]() mi kiedyś stażowe podwójnie wypłacili, ostatnio mężowi coś więcej, w jednym i drugim trzeba było zwrócić ![]() już nei mam takiego doła jak parę h temu
|
|
|
|
#5008 |
|
Zakorzenienie
|
O IK, super ma siostra. Też chcę
|
#5009 |
|
Zakorzenienie
|
przeczytałam, że masz dużo zaskórników
żarty chłopak
|
|
|
|
#5010 |
|
Zakorzenienie
|
Passion, to też
No na apetyt to on nie narzeka, nie mówiąc o zainteresowaniu naszym jedzeniem.... Samo mleko to jest bleeeee. Ciekawsza nawet mamy herbata czy kawa ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Teraz rozpierdziela swój leżaczek i jęczy przy tym i jęczy.... Idę się przejśc bez niego, he he.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

Wzięłam całkiem czarny, chociaż bardzo chciałam zebre,ale to dwie stówy w kieszeni.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Ja mam faze na zielony i szary a wózek bordo
On przez sen to się nie da... budzi się, no ale spróbuję go przewijać przed tym jak ja idę spać, wtedy on już ze 2 godzinki śpi, może to coś da. Przedwczoraj kupiłam większe pieluchy (od 9 kg, on waży z 8 z hakiem) i było jedną noc ok, już się cieszyłam! A dziś powtórka z rozrywki