|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
|
|
#2642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.fragrantica.pl/perfumy/Ma...ssin-2459.html http://www.fragrantica.pl/perfumy/Wo...Men-16310.html A wczoraj http://www.fragrantica.pl/perfumy/Cr...nce-12817.html A dziś Mursz epatuje flakonami http://www.fragrantica.pl/perfumy/Ca...igue-6711.html Brak fryzjera odcierpię, ale potrzebuję torebkę, bo moja się już rozleciała prawie, na szczęście mam awaryjną Brdzo współczuję sytuacji mieszkaniowej... Kurcze totalny brak poczucie pbezpieczeństwa..
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-11-05 o 11:31 |
|
|
|
|
#2643 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Faktycznie poszalałaś ja sobie wczoraj poprawiłam nastrój nową bielizną.... Pustynia leci i zaraz będę miała pustynię w portfelu
|
|
#2644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-11-05 o 11:48 |
|
|
|
|
#2645 | |
|
To ja :)
|
No niestety, w Warszawie. Ale kto wie, skąd będzie następna dawka???
Cytat:
Ale figa mi bardziej się podoba, taka jest puchata
|
|
#2646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Znad czerwonej herbaty
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na całe bym sobie sama nie pozwoliła 2 O ja niedobra ... Jakoś mi ten zapach pasuje na teraz
|
|
#2648 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak raz nie wstaniesz nic się nie stanie Cytat:
Cytat:
![]() Komp się zawiesza, ponieważ jest przeżarty tj. przeciążony tak jak Ty Cytat:
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;48803165] Gdzie jest Spo?[/QUOTE] Tu żem ja
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#2649 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aż się właśnie wytapetowałam ze wstydu, że geny babciowe i na mnie oddziałują ![]() Cytat:
i za pół h mi się przypomina że chyba robiłam herbatę, pewnie ostygła ZNOWU idę do kuchni a kubek pusty. woda w czajniku zimna. ktoś gazu nie włączył
|
|
#2650 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie mogeu seraaaa ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- w krk milion stopni,uciekam z didkom na spacer ,pogoda super, liscie leco z drzef, ipad naladowany ksionszkami ,noremalnie zyc nie umierac
|
|
|
#2651 |
|
Wtajemniczenie
|
oessssuuu co ludzie potrafią wymyślić
obleśny tort kurtałka dla chłopaka, ciekawa byłaby wersja dla dziewczyny ![]() dla zapracowanych matek - kojarzy mi się z hodowaniem królików albo świnek morskich bardziej fogle cała tablica jest pełna takich dziwności
|
#2652 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2653 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Też akurat jem śniadanie.....
|
|
#2654 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no właśnie w tem temacie chrzcinowym mi się skojarzył, na moje nieszczęście już zamówiłam i zapłaciłam za inny Polly też już zamówiła a serio to nie wiem, może bejbiszałer? nie mam pojęcia pod jaką okazję by to podpiąć, chyba miało być zabawnie no ale są granice chyba jakieś w robieniu komuś niespodzianek na imprezach ![]() robieu kaweu, kto chce ![]() i Baru mam pytanie. czy zaryzykować z kororem i srobić się na "intensywną ciemną czerwień" czy puknąć się w guoweu, wywalić farbeu czerwono i kupić brązowo?
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-11-05 o 13:12 |
|
|
|
|
#2655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Snad zbierania się do pracuni
Cytat:
![]() Cytat:
ale tort faktycznie obleśny![]() Nie zacytowało mi nic allegro na szczęście też mi świruje Mursz jakoś do Ciebie to miałabym za daleko, na szczęście moja joga jest znacznie bliżej Gryxiu a jaki kolor ma Anna?
|
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2657 | |||
|
Zakorzenienie
|
I jak poszło?
Cytat:
ale pewnie gdzieś bliżej Ciebie też jakiś biedak potrzebuje pomocy2. ale masz cudoYyyy, ja jem takie drożdżówki a optymizmu ani widu ani słychu ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
|
|
#2658 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale poważnie...się muszę wziąść w garść i pozbyć tego co nie używam...niby moje kolory, formuly, ale leży i sie starzeje... ![]() Cytat:
![]() Ale to mozesz osobno sobie, a osobno TŻetu i starszej didce dodać . Dużo lepsze ![]() 2. U nas też cudnie dzis Cytat:
Cytat:
O ile dobrze pamiętam z foty, to masz taki typ urody,że pasuje idealnie
|
||||
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze
, dziś byłam ją odwiedzić, czuje się ok. ![]() kokufa znowu nie nadrobię , wczoraj wieczorem chciałam, ale zasnęłam dobry
|
|
#2660 | |||||||
|
BAN stały
|
Znad kawy i śniadania
Zmieliłem sobie resztę colombian espresso ![]() Od parafarmaceuty, zwanego w pewnych kręgach dealerem? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A tak w ogóle nie ma to jak jęczmienna Cytat:
![]() Żadnej innej nie mam, to wymysły i insynuacje! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ciemna, chłodna zieleń |
|||||||
|
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
Gryxiu, a jaka jest Justyna
|
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
Wciskając "oj tam, oj tam"
|
|
|
#2663 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
taki feeding system ma didkowy szczur ![]() Cytat:
o własnie! bedzie pokapoka torta? ![]() kiedy masz te chrzciny? a propos torta to historia mojego torta miala pewien ciag dalszy ktory opiszeu zaiste był to zbieg okolicznosci
|
|
|
#2664 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
To ta od spadku, już sobie przypomniałem ![]() Z moich obserwacji wynika, że straszna zołza ![]() Ale jeśli o kolor pytasz, to ciemny fiolet |
||
|
|
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wg mojego brata, to malo...twierdzi,że ludzie się mnie boją A ja nie wiem dlaczego...;-) Hm...no w sumie, to jak by pomysleć, to moze i pasuje trochę
|
|
|
|
|
#2666 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dziewczyny i chłopaku!
zwracam sie do was po raz kolejny z tym samym problemem, otoz potzrebuje pomysłów na szybkie, proste przekąski na mała imprezkę, oraz na jakąs fajna sałatke (bez serów-chyba ze da sie wygrzebac , łososi ,grzybów itp) mam kilka dyzurnych pomysłów ale ilez mozna zrec to samo,super byłoby gdyby poziom trudnosci i skomplikowania podobny był do caprese ![]() portujcie pliiis ![]() to ma byc na biforek przedchrzcielny
|
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I mnie naszło na rozkminki..a to żle... Zła jestem( może nawet to zle określenie) ,że mi sie trafil ostatni taki mieszaniec kundla z amstafem.....kocham to psisko, jest cudny, przytulasty, pieszczotliwy, uwielbia ludzi, nawet obcych zdrajca, kurierzy zawsze mają coś dla niego ![]() ![]() Ale...chcialaby jeszcze jakiegoś psa, kota - brytyjczyka A, no ja już jestem pani od michy i spacerkow, pan i władca asystent to tato, ale to wszystkie zwierzaki przejmuje...moje na chwilę, po wprowadzeniu, potem wolą ojca
|
|
|
|
|
#2669 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Kolor Agnieszki?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2670 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Kurna, w jakim tempie mi dziś komputer działa to nie mogę
![]() 1. podwojna piers kurczaka kapucha pekinska 4 ogory kiszone dwie cebule 3 zabki czosnku majonez, smietana, musztarda duuuzo przyprawy gyrosowej Cyca kroimy w kostke i obsypujemy przyprawa 3/4 paczki zuzywamy. Podsmazamy na oliwie i przekładamy do gara. Cebulke kroimy i tez podsmazamy dosypujac przyprawy do końca. Przekładamy do gara. Kroimy drobno pekine i go gara. I to samo z ogórasami. Beltamy wsio z majonezem, smietana i musztarda i wycisnietym czosnkiem. 2. Niestety, z serem brokuły,świeże albo mrożone, obgotować i wystudzić,- do zimnych brokułów dodać surowe pokrojone pieczarki, ser feta pokrojony w kosteczkę i czerwoną fasolę - ja daję z puszki,ale pewnie można i ugotowaną. Sos do tego to majonez pół na pół z jogurtem greckim albo śmietaną, i dużą ilością czosnku 3. Upiec buraki. Pokroić w cienkie plasterki. Ułożyć na dowolnej mieszance zielonych sałat. Posypać orzechami, opcjonalnie - serem feta pokrojonym w kosteczkę. Pokropić oliwą i octem balsamicznym. Świeże figi do tego bardzo pasują. Przyprawy wg gustu, do pieczenia rozmaryn.
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

ja sobie wczoraj poprawiłam nastrój nową bielizną.... Pustynia leci i zaraz będę miała pustynię w portfelu

Obżarstwo to zło i powód do wstydu 

aż się właśnie wytapetowałam ze wstydu, że geny babciowe i na mnie oddziałują 

, wczoraj wieczorem chciałam, ale zasnęłam