|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
ja znowu tylko przelotem, ale muszę
![]() niniejszym oficjalnie dziękuję Rejcz za tego linka z puszką pandory znaczy z podkładem astora gdyż albowiem po obejrzeniu paru filmików tej pani, zapragnęłam silnie 3 dzępelków oraz rzeczonego podkładu i korektora a kors się odaaaaaaala (ale to chyba może oznaczać, iż tak na prawdę, wcale go nie potrzebuję )lete dalej
|
|
#2672 | ||
|
BAN stały
|
Od moich wizji nie ma odwołania
![]() Cytat:
No i jeszcze gyros nieśmiertelny, ja bym się nie obraził, bo uwielbiam A jeśli nie łosoś, to może śledź akceptowalny, albo owoce morza?Z szybkich przekąsek - krakersy z kawiorem, pycha! ![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#2673 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Gryksiu, narobiłeś mi smaka na koktajl z krewetek
i chyba se zrobię we w łikęd
|
#2674 | ||
|
BAN stały
|
Fuksja
Cytat:
Cytat:
Mnie się kalmary w sezamowym cieście marzą |
||
|
|
|
#2675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 1 Jakoś to zniese ![]() 2. No i strasznie przykro,że się ma warunki, chce się i nie mozna.....przecież u mnie by się z 6 psów pomieściło....tylko nie tak charakternych....nawet wet mi probował tłumaczyć ( jak bym głupia byla i nie wiedziała.... )..... .
|
|
|
|
|
#2676 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Tyz pyszne
![]() Ale ja tak na fali sałatkowej pomyślałam, że na zimno - i bez sera, i eleganckie, i proste w wykonaniu, i pyszne. Hmmm... zmieniłam przeglądarkę na IE i chodzi bez problemu - w Mozilli jeden post pisałam 10 minut i o chwilę mi się zacinał....
|
#2677 | |
|
BAN stały
|
Po prostu znajdź swój fiolet
![]() Cytat:
![]() --- Piosenka |
|
|
|
|
#2678 |
|
To ja :)
|
Gryx, a jakiego koloru są Murszafki? I dlaczego właśnie niebieskie? :-D
|
#2679 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
nom dokladnie ,ewentualnie moze byc tez cos czego nie bede jesc..trudno ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
fajne, na 2 ostatnie pomysly bynm w zyciu nie wpadła ,a czy zamiast swiezych figm moą byc suszone dakltyle? ![]() bte-skad sie bierze swieze figi? nigdy nie jadłam i nie wdzialam w sklepie Cytat:
ale ze jak? po prostu krakers i na to kawior? czy jest jakis haczyk?
|
|
|
#2680 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Murszafki są w kolorze ochry ![]() Edit: Polly, krakers z cieniutką warstwą kawioru, po prostu
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2014-11-05 o 17:02 |
||
|
|
|
#2681 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szału nie ma i fogle się zdenerwowałam bo w cukierni jest połowa zdjęć w katalogu w porównaniu ze stroną internetową a nie przeglądałam wcześniej bo nie pamiętałam jak się ta cukiernia nazywa :zły: a teraz widzę że mają insze dekoracje i wzięłabym co innego. 16-go a Ty? dawaj ciąg dalszy ![]() Cytat:
kutak - gyros warzywna tradycyjna śledzie mogo być? jak tak to śledzie z jajo japkiem śmietaną majo osobiście jakbym zobaczyła na stole ziemniaczaną to zniosłabym jajo z radości i zeżarła cało miche ale to ja więcej nie wiem i nie robię, niesałatkowa jestem dobra przegłosowana intensywna czerwień. idę się kororować. najwyżej jutro wrócę do brązu
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-11-05 o 17:05 |
||
|
|
|
#2682 | |
|
|
Cytat:
O, znakomita przystawka!
|
|
#2683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż ja bym zrobiła 2 rodzaje, z buraków i z polędwicy wołowej
|
|
#2684 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. Też nie będę ryzykowala..za bardzo kocham to moje zwariowane stadko.... Ale fatallnie wiedzieć,że przez naście lat, już nic nie przybędzie...jakoś żle mi z tym ![]() Cytat:
![]() A..a Magdy są czerwono fioletowe...spokojne, panowane, ale cieple i piękne.... Cytat:
|
|||
|
|
|
#2685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kilkanaście lat temu musiałam obiecać, że już nigdy sobie nie zrobię czerwonych włosów ![]() no ale różowy czy fioletowy to nie czerwony....
|
|
#2686 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Jak będzie carpaccio z wołowiny to ja poproszę osobny półmisek - wciągnę każdą ilość
Polly - nie wiem,czy suszone nie będą za słodkie. Świeże figi widuję w zieleniakach,pewnie też w delikatesach typu Alma czy Piotr i Paweł powinny być. Smakowo dla mnie żadna rewelacja,ale dekoracyjne są.
|
#2687 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ej ładny ten tort moj pokaze jak sie objawi, bo jego wyglont pozostawilam panu cukierniku ![]() topra ciag dalszy historii torta. otoz zamawiajac tort spotkalismy w cukierni znajomego Tza i on do nas ze jakbysmy potrzebowali tort to zeby sie do niego zgłosic to on załatwi taniej. myslelismy ze ma tam jakies znizki czy cos, no ale było juz po ptokach. wczoraj spotkalam go znowu i on sie mnie wypytujeide dalismy za ten tort itd..i tak od słowado słowa okazało sie ze jago wujek robi torty no i jakbysmy chcieli to zeby sie zgłosic. pomyslalam se ze zenuła, bo ja szukam torta w mym wysublimowanym guscie a on mi tu z wujkiem wyjezdza co robi torty na chacie. ale facet sie zapalił i zaczał grzebac w telefonie zeby mi torty pokazac...stoje zniecierpliwiona oczekujac tortu z plasteliny ....az w koncu zonk! jak mi gosz pokazal tort to mi szczenka o beton kłapła, a jesczze bardziej mi kłapła jak zobaczyłam tort prawie identyko jak ten z moich inspiracji, tylko z innym imieniem i wiekszy, najwidoczniej gosc sie inspirował dokladnie ty samym zdjeciem. tak to własnie załatwiajac tort naokoło miasta krakowa okazalo sie ze ideał mam w klatce obok ![]() dla mnie ta historia jest dziwna , ze tort jeden z 5 czy 6ciu wyselekcjonowanych po kilkunastu godzinach buszowania w sieci ,znalazł sie w telefonie sąsiada jako realizacja jego wujka-amatora ![]() Cytat:
jak sie robi carpacchio z buraków? Cytat:
a jaja z kawiorem to jak? noremalnie jajo i kawior czy jakos bardziej fikuśnie?
|
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śmiejcie się ![]() chuop do dziś nie wie co zaszło, że wróciłam roztrzęsiona i mało kawy nie rozlałam. a ten dzwonek za barem słyszałam nawet po wyjściu stamtąd ![]() tak jak Margot pisała w punkcie trzecim ![]() kurcze, rok przygotowałam kilkdziesiąt ofert z propozycjami menu na różne okazje, ale jak Polly wyskoczyła z pytaniem, to mam pustkę... coś ostatnio za często ta pustka ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- a ja od wczoraj wciągnęłabym yorkshire pudding z sunday roast chociaż ani to smaczne, ani zdrowe, ani wyszukane... ale tak mi się już przez ten windsor uczepiło
|
|
#2689 | ||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym, gdyby każdy wziął przykład z Ciebie choćby w połowie, nie byłoby tylu czworonożnych nieszczęść na tym świecie (a sama go nie zbawisz) Też byłem przygotowany na zgrzebny tort chałupniczy w typie lat '80
|
||
|
|
|
#2690 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a może Tż kawał strzelił? jak nie on, no to faktycznie dziwne. chociaż - z drugiej strony - znaczy się, że wybrałaś najlepsze z najlepszych
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny i chłopaki
Czy ktokolwiek miał torbę z szafomanii? Takie coś sobie upatrzyłam tylko boję się że sztuczna skóra nie wytrzyma mojej eksploatacji ![]() Gryksu a neski jakiego są koloru?
|
#2692 | |
|
|
Cytat:
Ale się nie upieramy przy tym różowym, dobra?? Z różowych rzeczy, to w domu mam tylko środek kotha... Ja obstawiam kawę z mlekiem :-D
|
|
#2693 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zaraz pomyślę o bosz, aż ciepło mi się zrobiło, pomyślałam że ten twój cukiernik to spłonął albo komornik mu "wszedł" ![]() Cytat:
wiem, bulek to inny trochę problem, ale zawsze możesz robić inne dobre rzeczy polecam bo daje takiego pozytywnego kopaCytat:
![]() Cytat:
i Ty do Chorwacji jeździsz? i nigdy świeżych fig nie jadłaś? toć tam są najlepsze na świecie, smak nie do zapomnienia, sok cieknie po łapach ). U nas świeże są w lidlu i biedrze (rzadziej) jednak troche bez smaku, tzn. gorsze, ale się nadadzą ale nie, no bez przesady , spodobało mi się co ta pani pokazuje ![]() lete nadrabiać dalej
|
|
|
#2694 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2. chyba normalnie jajo i na to kawior, ewentualnie jakieś dodatkowe ozdóbki typu plasterek rzodkiwki, itepe, u mnie na jajku pracowym takie podają i zawsze pierwsze schodzą ![]() co do prostych sałatek to lubię taką kurczakową słodko-pikantną curry: pierś podduszona na masełku na rumiano, ale żeby była soczysta. po lekkim przestudzeniu w kosteczkę do tego seler naciowy w kosteczkę, jabłko i zielone winogrona (najlepiej każdą kulkę na pół) do tego duuuuużo ulubionej dobrej mieszanki curry w proszku - i to jest kluczowy składnik sałatka może być nawet bez majonezu czy jogurtu, bo sosik z kurczaka z masełkiem daje odpowiednią wilgotność ---- macham tak fogle w ostatnio przeważającym nastroju blue normalnie czuję się jak w jakimś miksie piosenek..... http://www.youtube.com/watch?v=U4cE7tfBVug http://www.youtube.com/watch?v=GVnrEh56f_g http://www.youtube.com/watch?v=-crgQGdpZR0
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2695 | ||
|
BAN stały
|
Znad klusek ziemniaczanych z boczkiem i kapustą
Właśnie pytać miałem, z mlekiem, czy bez? ![]() Cytat:
Albo siedzi, bo okazało się, że to ten od drożdżówek ![]() Cytat:
![]() --- Nigdy świeżych fig nie jadłem To się w całości je?
|
||
|
|
|
#2696 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
taaak... całe majtki prosto z drzewa jeszcze z metkami
ło popa ![]() a tu nawet drzewo w pory obrodziło
|
#2699 | ||||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
,ale zeby jesc to niii w mojej uposledzonej biedrze ni ma ![]() Cytat:
Cytat:
kurde..notmalnie nie fidzeu tego , brzmi jak jakas szatanska mieszaniana ![]() ---- Cytat:
a jak pytałam o smetny dzezik gdzie kobitka zawodzi a w tle nonszalancko pobrzmiewa saksofon lub insza trompka to nie linkałas!
|
|
|
#2700 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy ![]() Machnę tylko |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.

(ale to chyba może oznaczać, iż tak na prawdę, wcale go nie potrzebuję
)

No i jeszcze gyros nieśmiertelny, ja bym się nie obraził, bo uwielbiam 

Mnie się kalmary w sezamowym cieście marzą 

brokuły,świeże albo mrożone, obgotować i wystudzić,

i Ty do Chorwacji jeździsz? i nigdy świeżych fig nie jadłaś?
To się w całości je?