|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
grzanki z bagietki możesz mazać pesto na to szynka parmeńska/szwarcwaldzka inna podobna, suszony pomidor, czarna oliwka inne z serkiem łososiem koperkiem z camembertem i czymśtam do niego... udekorować kiełkami, ziarenkami
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-11-05 o 21:33 |
|
|
|
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
itp. itd.
|
|
|
#2733 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
a do jaj?
![]() Cytat:
|
|
|
#2734 |
|
Panaroja
|
dla gości
fajna jest też zwykła jarzynowa tylko zalana galaretą z wywaru/rosołku .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#2735 |
|
Wpisz tu zomzing
|
jak najbardziej; jaja faszer z pesto, jaja w pestonezie, sałatka jajo-kalaf-ziemniak z pesto;
było od razu mowic, ze chcesz same jajka :P wylistuj pożądane i zakazane skladniki, to cos dobierzem (ile rodzajow tych salatkow/przekasow chcesz?) |
|
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
a ile tych osób będziesz miała na tym biforku?
z grzankami/kanapkami to didka nie pomoże?
|
#2737 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I zawsze coś z propozycji dla Ciebei sobie kopiuję i wklejam w stosowny kajecik ![]() Jadę na imprezkę we święto i szukam czegoś, co bym mogłą przynieść na domówę. Lubię faszerowane zapiekane pieczarki ale za dużo zachodu jak dla mnie. Wolę coś meeega szybkiego. Mnie smakowałą sałatka z pora, pieczarek smażonych, fasoli czerw i jajek na majonezie. Plus ziel pietruszka dla ozdoby. Ale to jednak takie syte i w sumie robię to ajko obiad czasem. No i smak pieczarkowy trzeba lubić. Cytat:
Acz jej dzępelki to chyba nowość, jeszcze jakby nie sprawdzone, nie lepiej kupić coś co an rynku ma już renomę? Cytat:
Cytat:
Niestety sama nigdy nie robiłam, only w gościach wyżeram. Wow! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
I didu starszy może wykonać pacz wyżej |
||||||||
|
|
|
#2738 | |
|
Zakorzenienie
|
poszczuj starszą didkę
![]() Cytat:
![]() a ło takom http://www.kappahl.pl/article/kurtka_714121 kupiłam pod wpływem impulsu (i rabatu ) i jestem zadowolonaa i jeszcze edit, wygląda jak skóra, prawie wszyscy się nabierają ewent mam do oddania pseudo żakiet ramoneskowy siwy z hm, ale muszę go obejrzeć, czy oprócz kurzu nic mu nie dolega, a i dość duży jest
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-11-05 o 21:55 |
|
|
|
|
#2739 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
bo kombinuje tak zeby dac jaja, duzo jaj, a do tego rózne sosiki i niech se kazdy na jajo nałozy co chce haha! ja sie nie orobie a goscie beda zadowoleni (chyba) sałątków juz nie chce, juz sobie pozapisywalam i ktoras zrobie, a przekaski ze 2-3 take proste bym chciala redzia miala patent na cos z ciasta francuskiego ![]() Cytat:
didka bedzie sprzątac wtedy , nie mam wiecej duzych dzieci na podoredziu ![]() kurde ja to mam takze lubie gotowac ale wszystko tylko jeden raz
|
|
|
#2740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaaaaaaaaaale zonk polega na tym, ze byłam tam dziś i nie ma niiiiiiiiiiiiiiiiic ![]() Jessssu aj ją chce, to jest to!!! Może onlinowo, mam rabaty sraty etc. |
|
|
|
|
#2741 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
jaja z sosami świetny pomysł - ze 4 sosy w roznych kolorach i styka, troch dekoracji rukolowo-warzywn0-winogronowych
|
|
|
|
|
#2742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szwedzki stół na śniadania dla 20+ os. w max 1,5h sama robiłam w międzyczasie 10 telefonów do szefa żeby go obudzić i dopilnować, że dowiezie pieczywo i brakujące składniki
|
|
#2743 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
,co mozna jesczez z fransuskiego?
|
|
|
#2744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dzępelki z hakuro wezmę, chyba, bo zoeva kusi bardzo ale droższa i czytałam że może linieć w komponowaniu
|
|
|
#2745 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o ja pierd..e..uswiadomilas mi ze jescze mnie sniadanie czeka
|
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
Ja se tak myślę, że ja bym zaprosiła jednak pomoc
Jak na to patrzę, i sobie wizualizuję, to na bank bym się czuła pewniej z kimś znającym się an rzeczy Ostatnio stwierdziłam, że mnie urządzanie imrpez na chacie przerasta I zawsze jeździmy do - of kors nie z pustymi rękami etc, ale jednak to pikuśw porównaniu do organizacji. Zwłaszcza że mam ino małzą, i on sprząta. Zatem w kuchni jestem sama ze sobą, a to źle, baaaaaaardzo źle.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-05 o 22:14 |
|
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
posmarować kwaśno śmietano, rzucić niedbale cieniutkie krążki szalotki, pozwijaną szynkę szwarcwaldzką czy inną aligancką, pokruszyć ziołem np.. tymiankiem, ewent serem np. pseudo parmezanem i zapiec
---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- no i na cieście francuskim zawsze doskonale smakuje gruszka + gorgonzola
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
O matulu zrobił mi się rustykalny wizaż po bokach
|
|
|
|
#2749 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
2. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2750 |
|
Wpisz tu zomzing
|
szysko. zalezy jak potniesz, czym pomazesz i co wetkniesz
|
|
|
|
#2751 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no dokladnie, a my jesczez mamy do tego didka wyjacego z powodu braku zainteresowania , dlatego tak drąże i drąze temat bo ja to zarcie musze ogarnac w godzine ,poltor.mam kilka takich przepisow ze mozna je wykonac w 5 minut dosłownie i zawsze wychodzi ze własnie te potrawy robie, np ostatnio taka sałatke wymyslilam (sama! )mix sałąt z biedronki ![]() pomidorce koktailowe jajca pokrojone w cwiartki lub osenki kapary oliwa robi sie to sekunde (nie liczac gotowania jaj) a! i ta sałątka wyglada najlepeij jako warstwowa ![]() ![]() i jest pyszna tuniorowa tez sie robi błyskawicznie ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- no ja wiem...ale to tak jakby mi kto dał kawał drewna i powiedzial ze moge se zrobic zniego wszystko..tylko ja rzeźbic nie umie
|
|
|
#2752 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() oglądam the big bang theory i piję desperadosa ![]() choć chyba dość żałosne to ![]() szkoda gadać ![]() gupia jestem i tyle ![]() Cytat:
Cytat:
fajnie, następnym razem może też poproszę z szuflady bo że macane, otwierane, próbowane rzeczy są to zauważyłam nie tylko w rossie, w naturze też, czemu tak fogle tego wszystkiego nie foliują?---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Polly - jeszcze przypomniała mi się taka sałatka mega prosta i szybka, moja przyjaciółka na imprezy często robi i normalnie hit - wszystko puszkowe: czerwona fasola, groszek i kukurydza - a do tego siekany koperek, wsio. nawet jak nie dla ciebie to dla gości jak najbardziej
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#2753 |
|
Wpisz tu zomzing
|
z foliowanych społeczeństwo zdziera też
|
|
|
|
#2754 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W przekąskach leżę i kwiczę. Ale na posiadówkach to jest właśnie najbardziej pożądany towar. Dlatego te moje nieśmiertelne tortille mam. No ale iiiiile można. samą mnie już znudziły Chyba śliwki suszone owinięte parmeńską szynką, przebite wykałaczką i zapieczone są ok, mi snakowały u kuzyna, ale trzeba lubić. Feta też tam była, taki koreczek, ale sera nie możesz. ![]() Z ciastem francuskim nie pomogę bo dla mnie TO jest zbyt skomplikowane. Zrobienie czegoś z kupnego ciasta francuskiego. To jest sztuka. Świetnie to ujęłaś z rzeźbieniem ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
2 i 3 Eee tam luzik, nie Ty jedna, normaleczka. Jak ja to mówię, szit happens
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-05 o 22:33 |
||
|
|
|
#2755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. następnym razem też poproszę, choć ja kolorówkę rzadko kupuję, tusz tylko i ostatnio pomadkie pierwszą od chyba 15 lat Cytat:
przecież jutro możesz zrobić coś bardziej rozwijającego/konstruktywnego
|
|
|
#2756 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja jestem pewna ze to jest ta piosenka ktorej szukalam, ktora usłyszalam kiedys w knajpie co sie absynt zowie i ktorej szukalam ze 3 lata chyba hehe sałatke zapisalam-wlasnie o ten stopien skomplikowania i czasochłonnosci mi chodzi ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- a fogle to jestem zua, wypodkladzilam sie ,wybłyszczykowalam a moj monsz nie zauwazył zadnej róznicy
|
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozostaje maska gazowa, jak ze sławnego dowcipu ![]() A tak serio, to zrób przydymione oko, rozmaż krechy - gwarantowany seks, tudzież stosowne zainteresowanie (ufff już po 22) Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-05 o 23:21 |
|
|
|
|
#2758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbym się nie odstawiła w suknie, czerwienie, mini, zielenie, koronki.... to chuop mnie skomplemenci, ale tak z obowiązku, doceni że się postarałam a jak wciągnę czarne rurki i czarną bluzkę to już jest zachwyt szczery...
|
|
#2759 | ||||
|
BAN stały
|
Wierzę na słowo
![]() Cytat:
Możesz zamrozić, możesz ususzyć, możesz kupić suszony w torebce (ale to już nie to samo niestety i tak jak oregano albo majeranek wolę z torebki o dziwo, tak suszony koperek czy pietruszka jakoś mi nie pasują smakowo) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trójkąty z puszkowaną brzoskwinią we środku? Tu bym nie przesadzał, parówki z wody i pieczywo z masłem wystarczą ![]() Cytat:
Można też plastry szynki konserwowej posmarować serkiem typu "kremowy", zmieszanym z kszanem, do środka ćwiartka jaja i co tam jeszcze chcesz, zwinąć w rulonik i cześć
|
||||
|
|
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Chociaż są wyjątki - dla tzw zabawy - my się lubimy bawić , więc w ramach tego wszystkiego są i ałtfity, i wówczas mejkap taki i owaki ma sens, ale tak za dnia zza gara w kuchni to najlepsze jest au naturel - tzw raw beauty
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-05 o 23:28 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.

,
itp. itd.

(ale to chyba może oznaczać, iż tak na prawdę, wcale go nie potrzebuję

I didu starszy może wykonać