Nasze blogi kosmetyczne - cz. XXI - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-04, 21:15   #4411
karolcia198506
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XXI

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
mam teraz podobne odczucia.
Niemniej ja i tak pewnie dziecka mieć nie będę bo ani już młódka ze mnie, ani mężowi się specjalnie nie spieszy, a ja już jestem na tym etapie, że tak uwielbiam moją niezależność i luz, że nie wiem czy byłabym w stanie obrócić swój świat o 180 stopni... Tak, wiem, jestem egoistką.
Piona siostro
Stary 2014-11-04, 21:30   #4412
LeejdiNaati
Zakorzenienie

U mnie wreszcie po miesiącu nowa notka Pewnie dawno mnie tu wydziedziczyłyście przez to, że nie pisałam, ale postaram się nadrobić
Stary 2014-11-05, 09:07   #4413
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Niemniej ja i tak pewnie dziecka mieć nie będę bo ani już młódka ze mnie, ani mężowi się specjalnie nie spieszy, a ja już jestem na tym etapie, że tak uwielbiam moją niezależność i luz, że nie wiem czy byłabym w stanie obrócić swój świat o 180 stopni... Tak, wiem, jestem egoistką.

kasiaj litości! jeżeli, ta data, którą masz przy nicku to jest Twój rocznik, to moja sis jest od Ciebie starsza o 4 lata i dopiero 4 miesiące temu urodziła
Nagle się jej przestawiło i jest taki mały bobek oczywiście nie wszystkim się przestawia i nie ma w tym nic złego, bo to jest indywidualna sprawa każdej osoby, ale jak słyszę od sąsiadek, że ja mam tyle lat i jeszcze dziecka nie mam, to mi się nóż w kieszeni otwiera
Bo ja JUŻ powinnam mieć drugie, bo później za późno, a im wcześniej tym lepiej, bo mam więcej siły jak jestem młoda i odchowam, a później będę już wolna i będę sobie mogła robić co chcę - nie wiedziałam, że dziecko wystarczy odchować do 18 roku życia, a później niech robi co chce, odcinam pępowinę i mnie już nic nie interere :P

Edytowane przez dimiti
Czas edycji: 2014-11-05 o 09:09
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 09:27   #4414
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja urodziłam mając skończone 30 lat, dokładnie 30 lat i 4 miesiące, więc luuuzzz. drugie może za 3-4 lata

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
Napisane przez stokrotenka18 Pokaż wiadomość
oo matko "pierwszy ząbek" porażka... Nie wiem, czy to macierzyństwo powoduje 'uraz psychiczny' i chęć chwalenia się i afiszowania "mam czas, siedzę w domu i zazdrośćcie"
Jakby nie było każdy kolejny etap rozwoju dziecka matka przeżywa i to baaaaardzo, nie ma co temu umniejszać. Ale z drugiej strony pisanie na FB o pierwszym ząbku to dla mnie przesada, podobnie jak zamieszczanie zdjęć z USG.
Dla matki jest to fascynujące, ale niekoniecznie musi to interesować jej znajomych.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 09:29   #4415
dimiti
Zakorzenienie

Nie no, ja się nie mam zamiaru przymuszać do czegoś, jeżeli nie jestem gotowa i nie odczuwam, że chce mieć dziecko tylko niektórzy kompletnie tego nie kumają i to mnie denerwuje, wmawianie innym na siłę, co powinni, co jest dla nich dobre i jak mają żyć a takich ludzi niestety jest sporo :/ dobrze, że w rodzinie takich nie mam:P
Stary 2014-11-05, 10:20   #4416
Soso
Zakorzenienie

Cytat:

Za niemłódkę to Ci zaraz przyłożę

Mnie tez brak dziecka w życiu w niczym nie przeszkadza, ale wychodzę z założenia, że jak już będzie (o ile będzie) to wzbogaci nasze życie. Tym bardziej, że mój partner będzie świetnym ojcem, jak już wróci z delegacji
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 11:01   #4417
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Piona siostro
Karola a widziałaś u Ciebie komentarz odnośnie Rossmanna może jest jeszcze nadzieja? na normalną promo w sensie...
Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
kasiaj litości! jeżeli, ta data, którą masz przy nicku to jest Twój rocznik, to moja sis jest od Ciebie starsza o 4 lata i dopiero 4 miesiące temu urodziła
Nagle się jej przestawiło i jest taki mały bobek oczywiście nie wszystkim się przestawia i nie ma w tym nic złego, bo to jest indywidualna sprawa każdej osoby, ale jak słyszę od sąsiadek, że ja mam tyle lat i jeszcze dziecka nie mam, to mi się nóż w kieszeni otwiera
Bo ja JUŻ powinnam mieć drugie, bo później za późno, a im wcześniej tym lepiej, bo mam więcej siły jak jestem młoda i odchowam, a później będę już wolna i będę sobie mogła robić co chcę - nie wiedziałam, że dziecko wystarczy odchować do 18 roku życia, a później niech robi co chce, odcinam pępowinę i mnie już nic nie interere :P
oj no ja wiem, ale jednak wiecie, jak się człowiek wychowa słysząc "ja jak byłam na 5tym roku studiów to już Cię w brzuchu miałam" itp to trochę słabo się robi na myśl, że ja już 30stka... kiedyś w tym wieku to już 3 się miało... A moi i tak mnie już na straty spisali bo już pytać nawet przestali hehe

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-05, 11:07   #4418
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Karola a widziałaś u Ciebie komentarz odnośnie Rossmanna może jest jeszcze nadzieja? na normalną promo w sensie...

oj no ja wiem, ale jednak wiecie, jak się człowiek wychowa słysząc "ja jak byłam na 5tym roku studiów to już Cię w brzuchu miałam" itp to trochę słabo się robi na myśl, że ja już 30stka... kiedyś w tym wieku to już 3 się miało... A moi i tak mnie już na straty spisali bo już pytać nawet przestali hehe
Kaś, ja w marcu 25. kończę i jestem 'dzieciowo opóźniona' względem mojej rodzicielki jakieś... 8 lat Jak sobie pomyślę, że miałabym mieć teraz szkolnego brzdąca to mnie ciarki przechodzą
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 11:32   #4419
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam fajnie by było, ale wątpię że zrobią kolejną promocję tydzień po tej 1+1 do tego tyle pracownic się udziela na wątku Rossa więc jakieś przecieki by były
Stary 2014-11-05, 12:11   #4420
mycha9393
Zakorzenienie

dla mnie ta promocja jest idiotyczna. I tak i tak każdy będzie kombinował.

u mnie post o cuchnącym kiblem wosku
kociara
kosmetyko&świecoholiczka

insta

Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś..
mycha9393 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 12:16   #4421
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Och, ileż tu bratnich dusz
U mnie też już rodzice się pogodzili, że raczej dziadkami nie zostaną Wydaje mi się, że TŻ też jakoś spokojnie to przyjmuje i nawet nie próbuje forsować tego tematu. Zresztą był uświadomiony od początku związku jakie mam podejście do tego tematu.
Też jestem egoistką i lubię mieć spokój (jakkolwiek to nie brzmi), dobrze mi jest tak jak jest, więc po co to zmieniać? A całą swoją miłość przelewam na kotkę (oprócz męża oczywiście ).

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-05, 12:18   #4422
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:

oj to nie fajnie...u mnie tyle dobrze, że rodzice nie pytają ani o ślub, ani o dzieci powiedzieli, że to nasza sprawa i koniec - rodzice M wypytywali, coś przygadywali, ale raz powiedziałam, że ja mam inny wzorzec i rodzenie dzieci w tym wieku mnie nie interesuje, więc przestali

Przynajmniej masz spokój w końcu
Stary 2014-11-05, 12:29   #4423
JossStone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Kaś, ja w marcu 25. kończę i jestem 'dzieciowo opóźniona' względem mojej rodzicielki jakieś... 8 lat Jak sobie pomyślę, że miałabym mieć teraz szkolnego brzdąca to mnie ciarki przechodzą
Moja mama mnie urodziła (pierwsze dziecko) w wieku 24 lat a drugie w wieku 32 lat, więc mam jeszcze czas
Ale szczerze to ja już bym dawno chciała mieć dziecko, zawsze chciałam być młodą mamą, zrobić szybko to co trzeba a potem tylko odchowywać haha
Ale chyba nigdy dziecka się nie doczekam, bo ciągle jest coś do zrobienia, a to trzeba skończyć to, a to trzeba dokupić jeszcze to, poza tym tż mnie potrzebuje przy pracy i co jak się okażę, że ciąża zagrożona i kilka miesięcy będę musiała leżeć? A najbardziej to się boję, że dziecko będzie chore, niepełnosprawne albo upośledzone i nie dam sobie z nim rady.... dziwne, zwłaszcza, że jeszcze ciąży nie planuję, ale strasznie się boję takich rzeczy Tak, więc powiedziałam sobie, że jeżeli do 25 r.ż. nie będę miała dziecka to zrezygnuję z macierzyństwa, bo się potem zamartwię na śmierć
Dziwne to zabrzmiało, bo kobiety po 30. i po 40. normalnie rodzą dzieci, ale w rodzinie mojego ojca niestety było dużo przypadków różnych chorób fizycznych i psychicznych i chyba sama boję się ryzykować

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

U mnie za to co chwila ktoś pyta : już prawie 3 lata po ślubie, kiedy dziecko? Zwłaszcza babcia, ciotki, jeden znajomy ciągle mnie namawia na dziecko (nie z nim ), ale zawsze mu powtarzam, że poczekam aż on będzie miał drugie... I raz mnie wkręcał, że jego dziewczyna jest w ciąży i pokazywał mi test (z pierwszego dziecka :P) haha.

Za to moja mama nie mówi mi wprost, ale jak np. moja była koleżanka z klasy urodziła dziecko to ona cały czas powtarzała "22 lata to taki wiek w sam raz na dziecko", teraz moja kuzynka, która ma 25 lat jest w ciąży i moje mama też co chwilę "No, 25 lat to w sam raz na dziecko, ma faceta, mieszkanie, nie jest dzieckiem" i co chwilę wypowiedzi w tym stylu :P
Jak ktoś mnie się pyta kiedy dziecko to mówię, że mój mam - psa
JossStone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 12:47   #4424
Hosenka*
Zakorzenienie

Nigdy nie ma dobrego momentu, zawsze jest "coś", ale jak przychodzi co do czego, to wszystkie te cosie stają się mniej ważne lub da się je dobrze rozwiązać.

Instagram

Stary 2014-11-05, 12:58   #4425
jessica855
Zakorzenienie

bry! Słonecznie i wietrznie

ja za dziećmi powyżej 1 roku nie przepadam, szkoda, że one tego nie wyczuwają jakoś
bo lgną do mnie strasznie
po 10 minutach moja psychika z nimi jest na skraju wytrzymałości, ja naprawdę nie wiem jak matki wyrabiają z dziećmi.. szczególnie jak mają ich więcej niż 1...

na blogu naskrobałam recenzję maskary Benefit...
jessica855 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-05, 13:20   #4426
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
U mnie też już rodzice się pogodzili, że raczej dziadkami nie zostaną Wydaje mi się, że TŻ też jakoś spokojnie to przyjmuje i nawet nie próbuje forsować tego tematu. Zresztą był uświadomiony od początku związku jakie mam podejście do tego tematu.
Też jestem egoistką i lubię mieć spokój (jakkolwiek to nie brzmi), dobrze mi jest tak jak jest, więc po co to zmieniać? A całą swoją miłość przelewam na kotkę (oprócz męża oczywiście ).
ważne żeby Tobie było dobrze i żebyś była szczęśliwa

Cytat:
Napisane przez jessica855 Pokaż wiadomość

ja za dziećmi powyżej 1 roku nie przepadam, szkoda, że one tego nie wyczuwają jakoś
po 10 minutach moja psychika z nimi jest na skraju wytrzymałości, ja naprawdę nie wiem jak matki wyrabiają z dziećmi.. szczególnie jak mają ich więcej niż 1...

hehe ja nie przepadam właśnie za niemowlakami:P w miarę toleruję dzieci tak od 3 lat, ale te malutkie mnie przerażają chociaż siostrzeniec mój ma 4 miesiące i taki fajny bobek z niego

JossStone a nie myślałaś o takich badaniach genetycznych? moja sis miała robione, właśnie po to aby sprawdzić czy dziecko nie będzie chore itd
Stary 2014-11-05, 13:29   #4427
JossStone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość

JossStone a nie myślałaś o takich badaniach genetycznych? moja sis miała robione, właśnie po to aby sprawdzić czy dziecko nie będzie chore itd
Jakbym planowała to na pewno zrobię badania przed zajściem w ciążę ale właśnie jakby wyszło chociaż 1% szans, to na pewno się nie zdecyduję.

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

No i ja najbardziej lubię dzieci w wieku 6 miesięcy do roku
Stary 2014-11-05, 13:50   #4428
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JossStone Pokaż wiadomość
Jakbym planowała to na pewno zrobię badania przed zajściem w ciążę ale właśnie jakby wyszło chociaż 1% szans, to na pewno się nie zdecyduję.
No ale to nic nie da Nawet jak Twoje wyniki i męża będą ok (nie jesteście nosicielami "złych" genów) to i tak nie ma gwarancji, czy w trakcie rozwoju zarodka nie zajdą jakieś spontaniczne mutacje, na które nie ma sie żadnego (niestety) wpływu.

Badania prenatalne sa bardziej miarodajne, choć tez nie na 100% pewne, bo na podstawie badania krwi matki szacowane jest ryzyko choroby dziecka.

Największą pewność daje amniopunkcja, gdzie badane są wody płodowe. One wykażą czy dziecko ma jakąś wadę genteyczną czy nie.

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2014-11-05 o 13:57
Stary 2014-11-05, 14:03   #4429
JossStone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
No ale to nic nie da Nawet jak Twoje wyniki i męża będą ok (nie jesteście nosicielami "złych" genów) to i tak nie ma gwarancji, czy w trakcie rozwoju zarodka nie zajdą jakieś spontaniczne mutacje, na które nie ma sie żadnego (niestety) wpływu.

Badania prenatalne sa bardziej miarodajne, choć tez nie na 100% pewne, bo na podstawie badania krwi matki szacowane jest ryzyko choroby dziecka.

Największą pewność daje amniopunkcja, gdzie badane są wody płodowe. One wykażą czy dziecko ma jakąś wadę genteyczną czy nie.
Wiem o tym, ale jak się okaże, że albo ja albo tż, albo obydwoje jesteśmy nosicielami jakiś genów to wtedy wiemy, że nie ma nawet co się starać.
A badania prenatalne nawet jak wszystko byłoby ok to i tak bym wykonała

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-05, 14:33   #4430
Imperfecta
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny. Podczytuję was regularnie ale nie bardzo wiem co pisać. Coraz poważniej zastanawiam się nad usunięciem bloga.
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 14:47   #4431
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

No i ja najbardziej lubię dzieci w wieku 6 miesięcy do roku
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Ale jak wyjdzie, że jest wysokie ryzyko, że dziecko będzie chore, to lepiej chyba wiedzieć zanim człowiek się o nie stara i właśnie o to chodzi głównie, bo wiadomo, że na niektóre rzeczy wpływu się nie ma, ale jeżeli można dowiedzieć się i sprawdzić niektóre rzeczy, to lepiej skorzystać
Badania prenatalne też robiła, wiadomo, że trzeba się badać żeby wiedzieć w razie czego

Cytat:
Wiem o tym, ale jak się okaże, że albo ja albo tż, albo obydwoje jesteśmy nosicielami jakiś genów to wtedy wiemy, że nie ma nawet co się starać.
A badania prenatalne nawet jak wszystko byłoby ok to i tak bym wykonała
I właśnie o to chodzi

Edytowane przez dimiti
Czas edycji: 2014-11-05 o 14:49
Stary 2014-11-05, 20:33   #4432
Kle_oo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Podczytuję was regularnie ale nie bardzo wiem co pisać. Coraz poważniej zastanawiam się nad usunięciem bloga.
nie usuwaj zrób sobie dłuższą przerwę i zobaczysz czy chęć do pisania wróci
Kle_oo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 20:39   #4433
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu chcesz usunąć? No coś Ty

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-11-05, 20:53   #4434
JossStone
Zakorzenienie

Cytat:
Nieee nie usuwaj, lepiej już zostaw i pisz coś raz na 1000 lat, a twoje porady będą wisieć w internecie i ratować ludzi w włosowej opresji chociaż mam nadzieję, że wrócisz do blogowania
Stary 2014-11-05, 20:58   #4435
DzikaWozkowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jessica855 Pokaż wiadomość

Też nie przepadam za dziećmi!
Nigdy nie lubiłam dzieci, trochę mnie przerażały, czułam się obok nich jak sparaliżowana lub miałam ochotę rozsmarować na ścianie. Gdybym powiedziała, że to się zmieniło, od kiedy mam własne to bym skłamała. Z Młodym jest ok, ale z innymi dziećmi w ogóle się nie dogaduję.

Imperfecta, nie usuwaj!
Stary 2014-11-05, 21:21   #4436
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Widziałam fajnie by było, ale wątpię że zrobią kolejną promocję tydzień po tej 1+1 do tego tyle pracownic się udziela na wątku Rossa więc jakieś przecieki by były
poszla taka plota i nie wiadomo co robić bo tak to będzie biegania trochę... Trzeba będzie zaplanować taktykę na zakupy.. i się nalatać.
Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
o no właśnie.
Cytat:
Moja mama mnie urodziła (pierwsze dziecko) w wieku 24 lat a drugie w wieku 32 lat, więc mam jeszcze czas
Ale szczerze to ja już bym dawno chciała mieć dziecko, zawsze chciałam być młodą mamą, zrobić szybko to co trzeba a potem tylko odchowywać haha
Ale chyba nigdy dziecka się nie doczekam, bo ciągle jest coś do zrobienia, a to trzeba skończyć to, a to trzeba dokupić jeszcze to, poza tym tż mnie potrzebuje przy pracy i co jak się okażę, że ciąża zagrożona i kilka miesięcy będę musiała leżeć? A najbardziej to się boję, że dziecko będzie chore, niepełnosprawne albo upośledzone i nie dam sobie z nim rady.... dziwne, zwłaszcza, że jeszcze ciąży nie planuję, ale strasznie się boję takich rzeczy Tak, więc powiedziałam sobie, że jeżeli do 25 r.ż. nie będę miała dziecka to zrezygnuję z macierzyństwa, bo się potem zamartwię na śmierć
Dziwne to zabrzmiało, bo kobiety po 30. i po 40. normalnie rodzą dzieci, ale w rodzinie mojego ojca niestety było dużo przypadków różnych chorób fizycznych i psychicznych i chyba sama boję się ryzykować

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

U mnie za to co chwila ktoś pyta : już prawie 3 lata po ślubie, kiedy dziecko? Zwłaszcza babcia, ciotki, jeden znajomy ciągle mnie namawia na dziecko (nie z nim ), ale zawsze mu powtarzam, że poczekam aż on będzie miał drugie... I raz mnie wkręcał, że jego dziewczyna jest w ciąży i pokazywał mi test (z pierwszego dziecka :P) haha.

Za to moja mama nie mówi mi wprost, ale jak np. moja była koleżanka z klasy urodziła dziecko to ona cały czas powtarzała "22 lata to taki wiek w sam raz na dziecko", teraz moja kuzynka, która ma 25 lat jest w ciąży i moje mama też co chwilę "No, 25 lat to w sam raz na dziecko, ma faceta, mieszkanie, nie jest dzieckiem" i co chwilę wypowiedzi w tym stylu :P
Jak ktoś mnie się pyta kiedy dziecko to mówię, że mój mam - psa
wiesz, że tego też się boję co wypisałaś? niby nie mamy historii chorób genetycznych w rodzinie mojej, ale u męża jest jeden przypadek - kuzyn. Syndrom Downa + silny autyzm. Straszne. I nie wiem czy dałabym radę opiekować się takim dzieckiem, bardzo podziwiam ludzi, którzy to robią.
Cytat:
e tam, daj spokój. Na pewno nie ma co usuwać, mi byłoby strasznie szkoda. Jednak to mnóstwo pracy! A czemu o tym myślisz?

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 21:23   #4437
mycha9393
Zakorzenienie

Cytat:

Imp
dlaczego? Tak dobrze się Ciebie czyta!

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
Napisane przez DzikaWozkowa Pokaż wiadomość
Też nie przepadam za dziećmi!
Nigdy nie lubiłam dzieci, trochę mnie przerażały, czułam się obok nich jak sparaliżowana lub miałam ochotę rozsmarować na ścianie. Gdybym powiedziała, że to się zmieniło, od kiedy mam własne to bym skłamała.
Z Młodym jest ok, ale z innymi dziećmi w ogóle się nie dogaduję.

Imperfecta, nie usuwaj!
jakbym o sobie czytała!
Koleżanka mówiła, że nawet w ciązy (wpadka oczywiście) dzieci ją przerażały itp... ale jak urodziła stała się walniętą mamuśką
kociara
kosmetyko&świecoholiczka

insta

Stary 2014-11-05, 21:29   #4438
Imperfecta
Zakorzenienie

Tylko dziewczyny ja nie lubię robić czegoś na odwal się a teraz nie mam czasu nawet na wizażu napisać zbyt wiele a co dopiero blog. Wszytko było pięknie dopóki moje życie polegało jedynie na blogu a teraz nie umiem sobie zupełnie czasu zorganizować kiedy mieszkam z facetem, pracuję i szukam pół godziny w tygodniu żeby włosy umyć a pomalowanie paznokci to już święto wizja włączania w międzyczasie komputera mnie załamuje. Nie wspomnę już o zdjęciach na które nie mam takich warunków jak w domu rodzinnym a nie znioslabym powrotu do takich jakie wstawiałam kiedyś. Myślałam nawet o tym żeby trochę przekwalifikować bloga i napisać o wszystkim i o niczym. Trochę jakby lifestylowy ale mam za nudne życie więc po co ma wisieć i się kurzyć?

Edytowane przez Imperfecta
Czas edycji: 2014-11-05 o 21:31
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 22:12   #4439
mycha9393
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko dziewczyny ja nie lubię robić czegoś na odwal się a teraz nie mam czasu nawet na wizażu napisać zbyt wiele a co dopiero blog. Wszytko było pięknie dopóki moje życie polegało jedynie na blogu a teraz nie umiem sobie zupełnie czasu zorganizować kiedy mieszkam z facetem, pracuję i szukam pół godziny w tygodniu żeby włosy umyć a pomalowanie paznokci to już święto wizja włączania w międzyczasie komputera mnie załamuje. Nie wspomnę już o zdjęciach na które nie mam takich warunków jak w domu rodzinnym a nie znioslabym powrotu do takich jakie wstawiałam kiedyś. Myślałam nawet o tym żeby trochę przekwalifikować bloga i napisać o wszystkim i o niczym. Trochę jakby lifestylowy ale mam za nudne życie więc po co ma wisieć i się kurzyć?
bo napisałaś sporo dobrych postów i szkoda żeby zgineły!
Imp pisz raz na pół roku, ale nie kasuj bloga

ja to jak miałam mniej czasu to tak wszystko planowałam, że pisałam więcej. dziwna jestem, wiem
kociara
kosmetyko&świecoholiczka

insta

Stary 2014-11-05, 22:45   #4440
Kle_oo
Zadomowienie

Nie kasuj czas się znajdzie tylko na razie jesteś na etapie organizacji -potem pójdzie z kopyta
Kle_oo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości