|
|
#2761 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIV
|
|
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - bo ty mi nigdy nie mówisz, że mnie kochasz, jestem piękna, ważna etc... - powiedziałem raz - wystarczy jak zmienię zdanie, to powiadomię.
|
|
#2763 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, jesteś moim, odnalezionym po tajemniczym rozdzieleniu, bratem syjamskim
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
![]() :conf used:Małż zna żonę na pamięć, jest opatrzony, mówię tylko o wizualnym aspekcie, kochanka jest jak cukierek o nowym smaku, nowe perfumy, nowy ciuch, przez jakąś chwilę jara, nie da się nie zauważyć . Tudzież kochanek, to działa w dwie strony. Nowe = zauważalne, skupiające uwagę etc.Trzeba charakterystycznego boom! żeby skupić uwagę ponownie. Podkładzik to nie jest metoda Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-05 o 23:35 |
|
|
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na podkład, meteor, podkreślone rzęsy i usta jest reakcja, ale cienie, biżuteria, dodatki, ozdoby już nie robią takiego wow ale dopuszczam, że ja dobrać tego nie potrafię ![]() za to niespodziewane wow jest w zwykłych czarnych ciuchach...
|
|
#2765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam podobnie. I wszyscy są zadowoleni Jakbym była facetem, to bym chyba była takim właśnie ![]() A jeszcze tak ad to wszystko o czym tu piszemy Ciuchy, mejkapy, aparycja, no jacha po coś tam jest, coś może działać - nie jest bez znaczenia etc, ale czasem jest włąśnie kompletnie bez znaczenia. W większości wypadków liczy się/przeważa spojrzenie, mina, look, body language. Mejkap tylko to może podkreślić, i to moja "rada" Tzw "badlook"
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-05 o 23:58 |
|
|
|
|
#2766 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem o co chodzi... mnie jeszcze żaden nie poznał... bo jak im się wydaje, że wiedzą i widzieli wszystko, to zawsze coś zaskoczy... ale to może jeszcze nie ten staż... ![]() zobaczymy jak będzie w obecnym przypadku ![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- właśnie się zaczęła setna audycja Trzeciej Strony Księżyca
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
podczas pełni tylko dzięki niej zasypiam i bezczelnie zasypiam w trakcie
![]() a rano lecę po playlistę ![]() no czasem uda się wytrwać do końca ![]() ale wolę zasnąć podczas niż przegapić...
|
#2769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem na nogach od 4.45 AM i wciąż mi mało siadłam dopiero ok 22.00 Najchętniej zrobiłabym wszystko co na mnie czeka w pełnię, przez całą noc, żeby mieć jutro dzień wolny Kiedyś się sprawdzała ta metoda ![]() Jeszcze herbatka Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-06 o 00:41 |
|
|
|
|
#2770 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2772 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Aż mi się "Barwy grzechu" przypomniały, to dopiero był serial! I jeszcze taki jeden był dobry, z taką wyrachowaną blond Weroniką, która miała siostrę bliźniaczkę we klasztorze, ale sobie przypomnieć tytułu nie mogę* No i "Maria z przedmieścia", klasyka gatunku, nawet mój dziadek oglądał ![]() * Edit: To "Marina" była! I jeszcze "Przyjaciółki i rywalki" i "Miłość i nienawiść" Wy się śmiejecie pewnie, ale wkręcić się w telenowelę jest bardzo łatwo (to jak kokaina zupełnie), więc proszę mnie nie potępiać ![]() --- Dobranoc Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2014-11-06 o 01:31 |
|
|
|
|
#2773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja cały czas mam wrażenie, że Ty się ze mnie natrząsasz Pierwsze słyszę takie nazwy ![]() Dobrej dobrej ja jestemw połowie herbatki |
|
|
|
|
#2774 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Serio-serio, nie ściemniam, telenowele południowoamerykańskie to cząstka mego życia Jeszcze "Cena marzeń"! Ha! Szukałem pod hasłem "Rubi" (tak jedna z bohaterek miała na imię), coś mi świtało jednak po latach ![]() Wczuj się w ten klimat Edit: Opis pod filmikiem mnie rozwalił "Okropny wypadek głównej bohaterki. Niestety na piętrze krzycząc do Alejandra że niedopuści do ślubu jego i Maribel Rubi straciła równowage i wypadła za barierke. Lecąc z wysokości upadła na nogę w szklany stół a jej twarz została zmasakrowana. A zresztą sami zobaczcie ;-)" Cytat:
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2014-11-06 o 01:49 |
||
|
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2776 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
zresztą, teraz widzę w necie że jego też są różne wersje ![]() 2. ![]() 3. Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#2777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja zawsze wybieram po kolorze butelki i wybieram kosmetyk z samego końca, bo te z brzegu na bank otwierane ![]() Murszafko oby Ci zdrowie dopisywało i wszystko co wymarzone się spełniało!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-11-06 o 09:51 |
||
|
|
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też z końca, ale te z końca też dokładnie oglądam... ![]() lecę myć okna z zewnętrznej strony
|
|
#2779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc na chrzcielne spotkanko to chyba dobrze, że stół będzie zastawiony czymś więcej niż krakersem To oczywiście przenośnia, chodzi mi o talerze pojedynczych kęsów. 2. No się domyślać mogę, mniej więcej co za uczucie
|
|
|
|
|
#2780 |
|
BAN stały
|
Znad zamiaru zrobienia sobie kawy (
) W ten sposób nie będziemy rozmawiać ![]() ![]() Słońce u Was? U nas pochmurno i szans na przejaśnienia nie widać
|
|
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
joł baru
![]() Cytat:
bo jakby kochana coś zmieniła też by nie zauważyli. 2 TAK ! A najlepiej iść na makijaż do inglota Jak mój mąż wszedł do sklepu odebrać mnie to stwierdził że poznał mnie po kurtce przewieszonej przez krzesło na którym siedziałam...
|
|
#2782 | |
|
Panaroja
|
snad pokrzywy
![]() normalnie - robisz zwykłą jarzynową a z wywaru od gotowania jarzyn robisz gararetę przy pomocy żelatyny , wlewasz stygnącej trochę do salaterki oblewając boki , jak podstygnie wsadzasz sałatkę , zalewasz resztą stygnącej gararety , ziu do lodówki żeby zastygło i cześć . Można se w stygnącą gararetę dekoracje jakieś powtykać coby cudniej było , a najfajniej wygląda w szklanej misce jak wszystko po bokach widać ![]() Cytat:
Polly a jak didek , przestał ryczeć ? coś się wyjaśniło ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
i to jakie
![]() aż mi się słabo zrobiło od tego machania rękami... pora na kawę i małe śniadanie
|
#2784 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Taka prawidłowość, u nas tez się jakoś chmurzy, ale ciepło.
|
|
#2785 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A tak poza tym, podobno najlepsza jest sałatka na warzywach z rosołu, tj. takich w odpowiednim czasie wyciągniętych (Gesslerowa tak radzi), no i to w sumie logiczne, że lepsze warzywo z rosołu, niż z wody
|
|||
|
|
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
No tak a potem stanął obok mnie i zapytał : Neska jesteś tam gdzieś w środku? Kocham Go
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze 2 pokoje zostały
|
|
#2788 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Może wytrzyma aż skończysz
![]() Niech mnie ktoś powstrzyma albo co - właśnie se strzeliłam odlewkę Statkusa
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
a ja znad drożdzy
Oby nam na zdrowe włosy poszło Zjadłabym jakąś sałatkę ![]() A kanapkę mam z domowymi powidłami śliwkowymi ![]() Matka mi dała i inne żarcie wciska bo "zabiedziłaś się! anoreksję masz!!! do szpitala cię zawieziemy!!!" Dobrze, że teraz słysze to marudzenie tylko co 2 tygodnie ![]() No co ja poradzę, że zdrowo jem, więc nie mam 90 kilo jak rodzice? ![]() Aktualnie 53 i aż szkoda, że zima i grube portki i swetry ukrywają, oby do lata się utrzymało
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-11-06 o 11:20 |
|
|
|
#2790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Wierzę absolutnie Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.

Tudzież kochanek, to działa w dwie strony. Nowe = zauważalne, skupiające uwagę etc.

, bo W. będzie zazdrosna 

) 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Dobrze, że teraz słysze to marudzenie tylko co 2 tygodnie
Wierzę absolutnie