|
|
#2521 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za puzzle,mojej nie interesuja Cytat:
kciuki trzymane Cytat:
Dziewczyny te woski YANKEE sranki czy jak je zwal kupujecie na allegro czy z jakiegos sklepu internetowego? tak wiecie zebe nie trafic na podróbke czy jak, ktora nie bedzie pachni |
|||||
|
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48820956]super, Dorotka w nosie ma puzzle
kolejna zdolniacha, brawo! heh, i znów brawa ![]() czymam ![]() pod warunkiem, że ci dziecko zje tę natkę[/QUOTE] No właśnie: ) jeśli dziecko je to ma się zupełnie inna perspektywę. |
|
|
|
#2523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój S nie toleruje zieleniny, ale jak zmiksuje -to nie widać poza tym nie tylko natka jest bogatym źrodłem wit c ![]() Cytat:
![]() no chyba,że masz jakiegoś psa giganta po ktorym trzeba łopatą ogarniać aaaa i kciuki za robote ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- aaaaaaaa powiem Wam rewelacje- jaka zaje...a jest nasza służba zdrowia dzwonie umowić się na ktg (małą jest owinięta pępowiną) prywatnie- odmowiono mi w szpitalu bez wsazań medycznych, tak o dla mojego spokoju też nie wykonują, musialabym przyjechać z jakąś dolegliwością by wykonano mi ktg ch..uj że dziecko jest owiniete pępowiną a ja odchodzę od zmysłów i nie spie po nocach niech to szlag, w przyszłym tyg mam wizytę u gina i będę się upierać by położył mnie do szpitala, ja nie chce osiwieć przepraszam za słownictwo ale zagotowałam się, przecież tu chodzi o życie mojego szkraba |
||
|
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah a wiesz, ze aros jest jest tez na allegro a teraz jest opcja darmowej dostawy?
![]() Marsi brak slow |
|
|
|
#2525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do witaminy to tak jak z zelazem U nas : syntetyczne jest be, lepiej podać w diecie itp.itd ~ zgadzam się ale co jak masz dziecko które nie zje nic z tego co zawiera żelazo? No i cóż, mimo że zgadZam się z tym co wyżej to dałam ten syntetyk. |
|
|
|
|
#2526 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tutaj w De trzeba, ale my musielismy pieska oddac Tesciowej, ale tez nie sprzatalam bo chodzilam z nim na pole Pięknij si e pięknij, powodzenia Cytat:
no widzisz jak to jest jak sie awantury nie zrobi to sie nic nie dostanie Debrah za postepy w jedzeniutez widzę tą promocję, idę do Klubu bo chyba ktos tam wstawił ksiazki ktore polecasz maz ma urlop 8 dni, na tyle nie pojedziemy do Pl, bo mam kurs, ale chociaz na tydzien bym chciala, ale powyzej 2 dni, musze miec zaswiadczenie od lekarza, ze chora czy cos, tak mi babka powiedziala, wiec jedynie zostaje mi zaraz pierwszego dnia isc do lekarza i poprosic zeby wystawil mi zaswiadczenie ze chora jestem i je przetlumacze, ale stresa mam ogromnego, nie lubię takich akcji, i nie wiem, jak mam to powiedziec lekarzowi |
||
|
|
|
#2527 | |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry,
Ja tak troche w butach w padam, ale chcialam sie na szybko odniesc do dyskusji o wit c. nina podobno na ta ze stanlabu trzeba jednak uwazac, bo jednak nie jest to produkt czysto spozywczy, takze nie jest badany pod kontem takich zanieczyszczen, sama taka mam, ale ostatnio troche doczytalam i wstrzymalam sie z jej spozywaniem... Ostatnio tez trafilam na ciekawa dyskusje, ze wszystkie wit c w aptekach sa lewoskretnymi, bo takie musza byc- prawo. Jednak te czyste sa wiadomo duzo lepiej wchlanialne, najlepiej wiadomo wit c z natury, ale wlasnie zadko dziecko czy nawet dorosly jest w stanie pochlonac potrzebne ilosci. Wybierajac wit c warto zwrocic uwage, zeby byla w towarzystwie bioflowonoidy, wtedy jest duzo lepiej wchlanialna. Cytat:
Pozdrawiam z targow transportowych w stolicy przyjechalam za szybko i teraz siedze w kawiarni i czekam, az sie zacznie, gdybym tylko sprawdzila, ze wszystko zaczyna sie o 10 pospalabym co najmniej godzine dluzej |
|
|
|
|
#2528 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2529 |
|
Zadomowienie
|
ILLUSION widze cie
opowiadaj co u was i tlumacz sie dlaczego tak rzadko tutaj zagladasz
|
|
|
|
#2530 |
|
Zadomowienie
|
ale jak aros na allegro
nie moge znalezc :confuse d: ![]() wiecie musze tyle rzeczy zamowic na allegro, ze masakra, musze prezenty dla Natusi na mikolajki, pod choinke, na urodziny, te lajkry i ocieplacze co Szajka wstawiała, ksiazki "od Debrah", Ninag mozesz jeszcze raz wstwic link do nawilzacza swojego, bo mi nie zapisalo na tablecie, a dopiero teraz jak mamy zamaiar jechac bede zamawiac, tyle ze u nas w chalupie cos zimno nie wiemczemu, ale na twarzy mam tarkę i tak juz |
|
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
włąśnie illusion
też Cię widzę, mam nadzieję,że u Was wsio okzapomnialam Wam powiedzieć- wczoraj brzuch mi się obniżył wszyscy to zauważyli
|
|
|
|
#2532 |
|
Zadomowienie
|
Hope, straszne co przeżyłaś, mam nadzieję, że z siostrą będzie wszystko dobrze Gojka, kciuki za pracę ![]() Nawijko, Kubuś bardzo dzielny, jestem pod wrażeniem ![]() Marsi, paranoja z tym ktg ![]() Napisałam w klubie moje bolączki i to też wyjaśnia czemu mnie niema
|
#2533 |
|
Lurker ;)
|
Jezu dziewczyny chyba odkrylam oszustow!! Napisalam na fejsie do babki na ktora firma jest zarejestrowana, ciekawe czy odpisze i co. Dostalam maila, ze mam im przelac spowrotem jakas kase, bo niby ksiegowa sie pomylila. Chuja im przesle, dzwonil koles jak na niego najechalam to nie wiedzial co powiedziec!! Zaraz was nadrobie, ale jestem nabuzowana!
|
#2534 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czy to do kuchni, łazienki. razem robimy praktycznie wszystko, nawet obiad biega, skacze, robi 1000 rzeczy na minute;p ale czasami zdarzają się takie własnie momenty jak dzisiaj, że potrafi zająć się sama czymś na dłużejchociaż gdyby stwierdzić tak ogólnie to jest naprawdę spokojnym dzieckiem;p Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2014-11-06 o 10:05 |
|||||
|
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
Daję do szklanki soczek jabłko, gruszka itp (Gerber) rozrabiam na pół z wodą i daję 0,5 grama wit C (3/4 szklanki mi wychodzi). Robię też z miodem i wodą. Z samą wodą i cukrem jest okropnie kwaśne, a tak to jest takie lekko kwaskowe
|
|
|
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/sliczny-namiot-nam...728394495.html cena dośc okazyjna chyba co? my mamy ale możne komuś sie spodoba
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zamawiałam z e -sklepu, ale widzę że teraz mają jakąś przerwę techniczną. Można telefonicznie zamówić lub mailowo. Oli dawałam 1-2 g podczas przeziębienia, a tak to myślę że 0.5-1 gram będę jej dawać profilaktycznie. A my 3-4 gramy profilaktycznie. |
|
|
|
|
#2538 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2014-11-06 o 10:34 |
|
|
|
|
#2539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
Poszłam włączyć pranie. Mała została z puzzlami. Wracam a tu taki obrazek.
|
|
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
Fewcia : urocze, alez ta aktywność umysłowa jest męcząca:d Moja też śpi od 25 minut.
|
|
|
|
#2542 | |
|
Zakorzenienie
|
Hope mam nadzieję, że badania wszystko wyjaśnią!
Gratuluję ogromne nocnikowych osiągnięc! U nas nadal regres w tym temacie. W żłobku podobno woła i robi. W domu ma to w nosie. Byłyśmy dzisiaj u lekarza, Mała już prawie zdrowa. Uff. Dziękuję Wam za wszystkie rady dotyczące inhalacji, ale niestety nie działają Mała po prostu boi się tej maseczki, dźwięku. Widziała jak ja się inhalowałam, misie, lalki, tatuś i nic. Niestety Kładłam jej końcówkę w nocy obok podusi. Chyba pomogło.---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
![]() Doszła paczka??? Własnie koczę tartę malinową A byłam na diecie
|
|
|
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
Które byście wzięły?:
1. http://allegro.pl/pierwsze-puzzle-ma...695314350.html 2. http://allegro.pl/puzzle-do-pary-zwi...729282959.html 3. http://allegro.pl/pierwsze-puzzle-zw...722758665.html 4. http://allegro.pl/trefl-baby-classic...744640952.html 5. http://allegro.pl/pierwsze-puzzle-ma...749540570.html 6. http://allegro.pl/pierwsze-puzzle-ma...749583531.html 7. http://allegro.pl/puzzle-dla-malucha...751572137.html ?? sama nie wiem, chyba mnie najbardziej przekonuje seria "kto to" Lepsze ramkowe czy bez? |
|
|
|
#2544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
I jak Nina ? podobają się Oli?
|
|
|
|
#2546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie ja dlatego tak się waham, bo nie wiem czy sie wstrzelę w dobry moment - czy kupię albo za proste albo za trudne. Niby trudne są na wyrost i się nie zmarnują, ale za trudne też bez sensu bo nie będzie się bawić.
|
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah ale moja Mała ma je od ponad trzech miesięcy. Zwyczajnie Jej się znudziły chyba. Myślę, że na początek takie puzzle są ok.
|
|
|
|
#2549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A nu nas z inhalacja podobnie byl postep ze nas i siebie zainhalowal a teraz znow ryk Marsi w ostateczności na izbie powiedz ze czujesz slabsze ruchy i musza cie zbadac ale swoja droga to porazka z naszym nfz Debrah fajne wszystkie ante z tfefla sa na arosie chyba za 15 zl
|
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
ok, ja się spróbuje wbić po tej przerwie..
puzzle właśnie Dawid odpakował zamawiałam klocki dla Oliwii i prezent na roczek dla kuzyna Dadusia i przy okazji kliknęłam dla Mlodego te puzzle https://www.mall.pl/puzzle/webhidden...puzzle-pojazdy siedzi i układa dwuczęściowe perfekcyjnie, 3częściowe dobiera tylko kombinuje jak łączyć z 4-częściowymi ma problem Ale mamy też w domu 24częściowe i ładnie jak przyłoże na dane miejsce to układa ![]() a co mu kupić na Gwiazdkę? na Mikołaja juz mam, ale nie wiem co na Gwiazdkę ![]() aha mała, elllmi ja już jakiś czas temu zamawiałam te śniegowce z Decathlonu Młodemu. Mnie odpowiadają - numer 24/25 Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2014-11-06 o 12:30 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.

:confuse d: 

Mała po prostu boi się tej maseczki, dźwięku. Widziała jak ja się inhalowałam, misie, lalki, tatuś i nic. Niestety
A byłam na diecie
na Mikołaja juz mam, ale nie wiem co na Gwiazdkę