|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+
Cytat:
Cytat:
Ktosiek awansował na TŻ-a? Navi, ja nawet nie wiedziałam (albo mi się zapomniało) że ty i twój TŻ chodziliście razem do klasy w LO. To tak jak ja z moim Gadem . Super masz parasolkę . I powiedz mi jak ty to robisz że z każdymi zdjęciami coraz piękniejsza jesteś // super makijaż
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Ines no wez przestań
wiem ze wy z Gadem też ![]() parasolka dziękuje niemozliwe jestescie dziewczynyide na obiadek
|
|
|
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Smacznego! Ja obiad zjadłam na działce - karkóweczka z grilla. Mniam.
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
no, moj mial byc wczesniej, ale mama wstala o 15, wiec..
![]() racja-bardziej kolacja ![]() ale sie objadłam jak swintucha, miesko z grilla rowniez+mizeria i wcale duzo nie zjadłam a jestem pełna!! i spac mi sie zachcialo
|
|
|
|
#2585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co tu tak pusto
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie co tak pusto
![]() italiaanka tylko nas po cichu podczytuje ![]() pani moderator, zapraszamy, nie gryziemy!
|
|
|
|
#2587 |
|
Rozeznanie
|
elo
![]() navi ... znowu nowy avatarek? fajnyeee dziewczyny lenia mam totalnego... dopiero 21 i nie wiem co z czasem zrobic... oczywiscie dzisiaj nie cwiczylam bo mi sie nie chcialo, masakra. na bieganie za ciemno juz, jeszcze mnie ktos napadnie, albo cogorsza ja kogos pozdrawiam wszystkie |
|
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
hej Kateanna
![]() cos rzadko do nas zaglądasz ![]() no nowy nowy.. nie wiem czy widac ze jem tam porzeczki, obawiam sie ze nie bardzo ![]() a skad jestes? niebezpieczna dzielnica?
|
|
|
|
#2589 |
|
Rozeznanie
|
hahaha no wlasnie mialam cos mowic ze cos masz na zebach ale nie chcialam wtopić
czytam Was tu co jakis czas, ale nie pisze bo mam cos ostatnio lenia do pisania postow hehe. ogolnie to mi ostatnio rece opadaja jak wchodze na wizaz i widze posty ktore sie z fitnessem nie kojarza, albo sie powtarzaja i sie robi balagan ale na 20+ moze czesciej sie bede udzielac bo widze ze lekkie tematy ![]() a mieszkam w Bielsku, a raczej w okolicy gdzie nie ma zywego ludzia, zarosla, rzeka i jest troche łyso jak sie samemu w nocy wyjdzie
|
|
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
hello
znowu poniedziałek...
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam Kochane
jak tam?co słychać?muszę poczytać to co naspamowałyście
|
#2592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2593 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a u nas tematy rozne, od lekkich po ciezkie, ale lekkich zdecydowanie wiecej ![]() Cytat:
![]() ano ![]() Cytat:
![]() nadrabiania nie masz za wiele bo sie cos dziewczeta ostatnio obijają ![]() |
||||
|
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
Pogoda była, opalona jestem, może nie za bardzo ale przynajmniej coś. Codzienne imprezy i co za tym idzie niezdrowe jedzonko
ale cóż należało mi się a jak![]() Morze trochę za zimne i gdyby nie jazda na bananie to chyba bym się nie odważyła wejść do wody ![]() Wszystko było OK gdyby nie pobudki o 5 lub 6 rano przez cholerne mewy, okropne ptaszyska, okupowały dom na przeciwko nas i co rano tak się nadzierały i nie dawały nam spać Parę zdjęć wkleję jak je pozmniejszam ale ja nie mam się czym pochwalić tak jak jedna z wizażanek co była na bermudach. Tak wogóle to Ka.si gdzie była na wakacjach? któregoś dnia jak pływałam statkiem pirackim o zachodzie słońca widziałam bardzo podobną dziewczynę do niej ale nie miałam odwagi by się zapytać czy to ona.
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
ooo szkoda ze nie zapytalas. ja bym zapytala
no ale ja to juz tak mam, ze wszedzie sie pcham joł tzn pcham sie zeby ludzi poznawac ![]() np Ines zdarzylo mi sie spotkac juz 2 razy (z czego raz o tym nie wiedzialam ) a wawa wcale mala nie jest ![]() ale to tak off top bylo ![]() no, a ka.si nie mowila chyba gdzie jedzie, tyle ze nad morze. ale ten piracki statek by pasował.. a poza tym fajnie ze sie urlop udal, ale te pobudki to jakis koszmar!! ja na mazurach to o tej porze spac chodzilam! a pogode tez mialam idealną.ale opalenizna zaczyna juz schodzic chlip... to dzis pierwszy dzien w pracy? |
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
tak pierwszy dzień
strasznie było dzisiaj wstać o 6 mimo, że tam też podobnie się budziłam ale to co innego, chyba jod mnie zasilał![]() W sumie mogłam się zapytać czy to Ka.si, ta dziewczyna bardzo dobrze się bawiła nie to co ja, dopadła mnie choroba morska, było mi niedobrze a tak fajnie było.
|
#2597 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć słonka
![]() A ja się zanudzam, z wyjazdu chyba nic już nie będzie. Eh poczekam jeszcze tydzień-dwa i zaczynam szukać pracy i mieszkania w Krakowie. Bo się zanudzę. Wczoraj z nudów zaczęłam Harrego Pottera czytać
|
#2598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ani nie czytałam ani nie ogladałam Herrego jakoś mnie nie pociąga.
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
mnie też harry nie wciąga
|
|
#2600 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie też nie, ale założyłam się z bratem, że przeczytam pierwszą część. Fajna bajka, ale nie rozumiem czym się ludzie tak ekscytują.
|
#2601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nic straconego, zapytasz jak wroci ![]() fakt, wstawanie o 6 nad morzem to zupelnie co innego niz do pracy... ![]() Cytat:
podrzucony mnie wyciaga na to do kina ze wzgledu na efekty,ale chyba nie dam sie skusic ![]() jezu ile mam roboty wezcie mi jakiegos kopa na rozped dajcie
|
||
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
a tak wogóle wyczytałam, że jakieś zdjęcia się rozsyłały?
![]() ja też chcę, np. od Navi, bo jak nieee toooo.... swoich nie wkleję ![]()
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
navi z bacika może być ??
![]()
|
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2605 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo dopiero teraz zdjęcia obejrzałam. Oreganka świetnie wyglądałaś. Który to Ktosiek?
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
weselene?chcę oczywiście ale nie wiem czy masz jeszcze mojego maila jak nie to podaję, sweetpinky@op.pl , a właściwie to jak było?
|
#2607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze ![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
sweet juz poszły
|
|
|
|
#2609 |
|
Wtajemniczenie
|
Na tym ostatnim zdjęciu?
![]()
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
Navi ładne zdjęcia
![]() swoje wkleję może wieczorkiem jak znajdę czas bo od dzisiaj zaczyna się jeżdżenie z zaproszeniami tzn dziś wypisujemy z mamą i prawdopodobnie od jutra się zacznie jeszcze w dodatku wszyscy są tak porozrzucani i raczej szybko się to nie załatwi.
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

. 

wiem ze wy z Gadem też

strasznie było dzisiaj wstać o 6 mimo, że tam też podobnie się budziłam ale to co innego, chyba jod mnie zasilał
wezcie mi jakiegos kopa na rozped dajcie