Marcowe Mamy 2015 cz. 3 - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-06, 09:20   #2431
emily863
Zadomowienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
a może zmieniałaś numer tel? bo ja też przez jakiś okres nie dostawałam smsów, to poszłam do nich i mi zaktualizowali
Nie, nie zmieniałam. Zajrzę na stronę, może jest tam coś o aktualizacji danych.
emily863 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 09:31   #2432
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek221 Pokaż wiadomość
Witajcie Kobitki dawno się nie odzywałam ale w rozjazdach byłam. Właśnie jestem po wizycie u gina i u mnie w brzuszku mieszka Ania więc poproszę o zaznaczenie mnie kolorkiem. Niunia warzy 400 g i jest śliczna, a jak kopie...
Lecę Was czytać
Gratuluję coreczki

ojustyna, to niefajnie Cię potraktowali. Najgorsze, że po porodzie o pełnej dyspozycyjności można pomarzyć, chyba że kogoś dziecko dostanie się do żlobka albo ma dziadków dosłownie na każde zawołanie. U nas 2lata temu pracowała kolezanka, niestety na zleceniu a to był monitoring. Ledwo zaszła w ciążę i się przyznała - zaraz podziękowali jej za współpracę, bo przecież nie mieli w stosunku do niej żadnych zobowiązań.

A ciąża to nie jest najlepszy czas na zakładanie firmy i wcale nie chodzi o kontrole, ale o to że to jest masa załatwiania, terminów, a co za tym idzie stresu. Lepiej żyć skromniej przez jakiś czas

MaMusKa, niezła wydra z tej Twojej teściowej... Skąd się tacy ludzie biorą

crystal, ja planuję oilatum, jakiś krem na odparzenia na wszelki wypadek (ale nie sudocrem, bo ma taki skład, ze sama mam obawy przed jego użyciem, a co dopiero zaaplikować go takiemu dzidziusiowi) i jakiś balsam dla dzieci, bo słyszałam, że dotyk i masaże są bardzo wskazane dla malucha. W razie potrzeby coś dokupię

Że niby dziś taki kontrolny dzień ZUSu? Bo do mnie na domofon ktoś dzwonił jakieś 30min temu, ale byłam w wc, wiec jak to one to się nie dobili

Bozena_87, w centralnej europie w gliwicach jest w smyku sporo wózkow, nie 2 a jakieś 20

Powiem wam, ze mi dzisiejsza pogoda nawet odpowiada nie ma słońca, ale przynajmniej jest czym oddychać. Ja ostatnio czuje sie koszmarnie i non stop mi duszno:/ niech tylko padać nie zacznie
Michiru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 09:45   #2433
EdithS
Zadomowienie

Dziewczyny, moja siostra kąpie małego w emulsji Atoperal, do kupienia w aptece, nie uczula małego i nie podrażnia i ładnie nawilża, a jest tańsze niż oilatum.
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 09:59   #2434
tout-petit-fille
Zadomowienie

Witam Was kochane )

Jestem wreszcie po glukozie!!!!

Cudownieeeee cudownie cudownie, że już po wszystkim. Obie ręce teraz mam bolące, ale to bardziej moja głupota i ta schiza na punkcie żył;P

I teraz w nagrodę, jak wiele z Was dziś, wybieram się na LUMPY!

Miłego dnia dla was wszystkich

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 10:01   #2435
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
Dziewczyny, moja siostra kąpie małego w emulsji Atoperal, do kupienia w aptece, nie uczula małego i nie podrażnia i ładnie nawilża, a jest tańsze niż oilatum.
Dzięki za cynk dobrze wiedzieć, że jest coś równie dobrego, a tańszego

Rozmawiałam wczoraj z TŻtem i potwierdził to, co ja wiedziałam od jakiegoś czasu - po macierzyńskim bd musiała znaleźć sobie coś innego, bo w mojej dotychczasowej robocie nie będzie dla mnie miejsca i na pewno nie wrócę na to stanowisko, co miałam do tej pory. Poza tym po restrukturyzacji działu, ktora niby miała przyniesć korzyści, jest coraz gorzej, a ludzie są traktowani poniżej wszelkiej krytyki. Juz jak odchodziłam na zwolnienie było nie wesoło, a teraz podobno jest jeszcze gorzej
Stary 2014-11-06, 10:05   #2436
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Witam Was kochane )

Cudownieeeee cudownie cudownie, że już po wszystkim. Obie ręce teraz mam bolące, ale to bardziej moja głupota i ta schiza na punkcie żył;P

no i super, mamy to za sobą

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
Dzięki za cynk dobrze wiedzieć, że jest coś równie dobrego, a tańszego

Rozmawiałam wczoraj z TŻtem i potwierdził to, co ja wiedziałam od jakiegoś czasu - po macierzyńskim bd musiała znaleźć sobie coś innego, bo w mojej dotychczasowej robocie nie będzie dla mnie miejsca i na pewno nie wrócę na to stanowisko, co miałam do tej pory. Poza tym po restrukturyzacji działu, ktora niby miała przyniesć korzyści, jest coraz gorzej, a ludzie są traktowani poniżej wszelkiej krytyki. Juz jak odchodziłam na zwolnienie było nie wesoło, a teraz podobno jest jeszcze gorzej
wiesz co, ja mam stały kontakt z koleżanką z jednego biurka w pracy i ona mi też mówi, że jest coraz gorzej, strasznie stresująco i ludzie zaczynają wymiękać i szukać nowej pracy. Ehhhh masakra, jak się o tym słyszy. Wszędzie już jest ten wyścig szczurów... Pracowałam kiedyś w banku i tam to dopiero jest strasznie, pamiętam, że nawet jak do toalety poszłam, to już na mnie dyrektor patrzył, czemu marnuję czas i nie sprzedaję kredytu, tylko sikam!
Stary 2014-11-06, 10:08   #2437
nusiekowa
Wtajemniczenie

Jestem po wizycie w lumpach -akurat trafilam na dostawe I pełno bab było....przeciskały sie łokciami skubane Wróciłam z 5 pajacykami dla młodego, I 3 rzeczami dla siebie (jeden cardigan, drugi taki sweter nietoperek I bluzeczke taka dłuższą czarna pod sweterek ) się piorą

Planuje jeszcze przed szkolłą rodzenia skoczyć do centrum handlowego się pobujac po sklepach troche ale nie wiem jak samopoczucie bo mnie cos glowa zaczyna boleć

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Witam Was kochane )

ale Ci fajnie ,ze już jesteś po -ja ide w przyszłym tygodniu
Stary 2014-11-06, 10:09   #2438
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Ponad 2 miesiące bez samochodu
Co kupiliście jeśli można wiedzieć?
My sprzedaliśmy 2,5 tyg temu i już mam dość
Mąż nie wie na co się zdecydować peugot czy opel.[COLOR="Silver"]

Ja zacznę pranie w styczniu. Na razie niewiele tego jest. Ale pamiętam jak
rozczulał mnie widok tych malutkich ubranek i ten zapach dzieciowego proszku ....
Póki co, nasze pranie wysypuje się z kosza a pralka nie chce się włączyć. Może po 8 latach szlag ją trafił
Mazda 6 kombi

Co do prania, to też mi się wydaje, że za wcześnie nie ma co, bo i tak trzeba będzie prać jeszcze raz
Cytat:
Dziękuję
z dziadkiem nadal jest niestabilnie, musi leżeć w szpitalu, na razie powiedzieli, że najbliższe 10 dni na pewno. Wczoraj dostał gorączkę, nie chciała mu spaść, leki przeciwgorączkowe nie działały, dopiero zimne okłady. Najgorsze jest to, że nie poznaje najbliższych i nie wie, czemu leży w szpitalu, wyrywa się i krzyczy, dlatego żeby nie spadł z łóżka musiał zostać przywiązany pasami. W ciągu dnia na zmianę ktoś z rodziny koło niego czuwa i wtedy ma te pasy odpięte, ale w nocy go znowu zapinają. Przykry widok. A jeszcze pół roku temu tańczył na moim weselu.
Oby dziadkowi szybko się poprawiło
Cytat:
Napisane przez gosiaczek221 Pokaż wiadomość
Witajcie Kobitki dawno się nie odzywałam ale w rozjazdach byłam. Właśnie jestem po wizycie u gina i u mnie w brzuszku mieszka Ania więc poproszę o zaznaczenie mnie kolorkiem. Niunia warzy 400 g i jest śliczna, a jak kopie...
Lecę Was czytać
Gratuluję córeczki
Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Mamusie czytam rozne fora na temat kosmetykow niemowlecych. I kazdy pisze co innego. Co wg was jest dobre na poczatek a co bedzie zbedne? Widze ze liczy sie minimalizm, a mamy kupuja tony kosmetykow
Wyczytalam ze mozna stosowac tylko oilatum, i wtedy mozna obyc sie bez innych kosmetykow. Co macie w planie kupic?
Jesli macie chec to piszcie, chetnie wykorzystam wszystkie informacje. Siostra chce sprawic nam prezent dla maluszka. I pytala o kosmetyki jakie sie kupuje dla dzieci. Powiedzialam ze dam jej znac do konca tygodnia, bo wybor jest duzy, i sama nie mam pojecia.

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

jaki obiadek pyszny
Ja miałam tylko emolium do kąpieli ( to jest właściwie to samo co oilatum), linomag do pupy i na zimę krem do buzi i to wszystko
Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
a ja mam pytanie: czy mogę brać sama magnez czy skonsultować to z ginem? Skurcze mnie łapią po kilka razy dziennie w nogi
Możesz na pewno

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 10:10   #2439
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Was kochane )

Super czyli nie było tak źle. Ja też mam w zasadzie tylko jedną żyłę, ale lekarz jeszcze nic na temat glukozy nie mówił nawet, ciekawe kiedy mnie to czeka powodzenia na łowach
Stary 2014-11-06, 10:21   #2440
ewka5891
Zakorzenienie

Hej

Za 2 godziny mam autobus na lotnisko, przede mną długi i meczacy dzien. Trzymajcie kciuki. Mam nadzieje, że synek bedzie dla mnie łaskawy i dobrze zniesie tyle godzin w trasie. Przez 2 tygodnie bedzie m ie mniej na forum, chyba ze bede u teściowej to bede nadrabiac

Mamuska teściowa niezle poleciała z tekstem

Moja mama rok temu tez miała kontrole z zusu jak była dłużej na zwolnieniu. Kobiety nawet nie zastaly jej w domu ale mogła wychodzic wiec nie było problemu

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 10:24   #2441
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
wiesz co, ja mam stały kontakt z koleżanką z jednego biurka w pracy i ona mi też mówi, że jest coraz gorzej, strasznie stresująco i ludzie zaczynają wymiękać i szukać nowej pracy. Ehhhh masakra, jak się o tym słyszy. Wszędzie już jest ten wyścig szczurów... Pracowałam kiedyś w banku i tam to dopiero jest strasznie, pamiętam, że nawet jak do toalety poszłam, to już na mnie dyrektor patrzył, czemu marnuję czas i nie sprzedaję kredytu, tylko sikam!
Ech.... ciekawe czy u nas w kraju zmieni się to kiedykolwiek, traktowanie kobiet w ciąży w pracy. Ja trafiłam dobrze, na całe szczęście, bo tak to pewnie byśmy kombinowali. Z szefową się dogadałam co i jak. Z tym, że ja pracuję w małej firmie, jest nas przeważnie 6, teraz do pomocy zatrudniła jeszcze 2 dziewczyny. Także na razie nie martwię się o pracę, powrót niby mam zapewniony, ale wiadomo jak to będzie...

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-06, 10:25   #2442
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
no i super, mamy to za sobą

No właśnie, takie gnojenie ludzi nie wiem ile sie zarabia w bankach, choć tam to jeszcze ludzie trzymają sie posad, bo są normalne umowy pewnie, jakies perspektywy. U nas połowa na zleceniu, druga połowa najwyzej 1/2 etatu, szanse na awans znikome, a stawka taka, ze bez nadgodzin tj.wiecej niz te 168h miesiecznie to wiecej niż 1,2tys nie masz. Powinni sie cieszyc, że maja jeszcze w ekipie ludzi, ktorym chce sie jako tako pracować, a przełożeni robia wszystko, żeby dodatkowo życie ludziom ''umilić''

Papalinka, niezle autko
Stary 2014-11-06, 10:29   #2443
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Hej

Za 2 godziny mam autobus na lotnisko, przede mną długi i meczacy dzien. Trzymajcie kciuki. Mam nadzieje, że synek bedzie dla mnie łaskawy i dobrze zniesie tyle godzin w trasie. Przez 2 tygodnie bedzie m ie mniej na forum, chyba ze bede u teściowej to bede nadrabiac

Moja mama rok temu tez miała kontrole z zusu jak była dłużej na zwolnieniu. Kobiety nawet nie zastaly jej w domu ale mogła wychodzic wiec nie było problemu
udanej podróży

Cytat:
dzięki za namiary

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 10:30   #2444
żona_marcina
Rozeznanie

Pozazdrościłam wam i dzisiaj po raz pierwszy poszłam do lumpeksu. A wyszłam tylko po bułki.

Wyszłam z 2 bodziakami, 1 spodenkami i 2 koszulkami dla maluszka. Wydałam całe 10 zł.

A rano podliczyłam sobie, ile już wydałam na nowe ciuszki i byłam w szoku - ponad 700 zł. A kupiłam tylko 9 bodziaków, 6 półśpioszków, 2 czapeczki, 2 opakowania skarpetek, 3 cieplejsze bluzeczki, 1 podkoszulek, 1 spodenki, 1 legginsy, 2 kompleciki i 1 ciepły kombinezonik z polaru w H&M.
Drugie tyle wydałam na odzież ciążową, bo zamierzałam chodzić do pracy jeszcze przynajmniej ze 2 miesiące.

A to przecież dopiero początek wydatków

żona_marcina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 10:35   #2445
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Hej

powodzenia w podróży, szczęśliwej drogi

Co do pracodawców uważam, ze powinni się dobrać wreszcie do tyła tym, którzy zatrudniają większość na umowę zlecenie i tym, którzy podpisują z ludźmi umowę o najniższą stawkę, a potem do ręki dają inne wynagrodzenie. Jak człowiek potrzebuje cokolwiek załatwić, to potem musi udawać lub kombinować np. jak chcesz wziąć kredyt mieszkaniowy to nikogo nie obchodzi ile odstajesz do ręki, liczy się dochód z zaświadczenia. A podejście pracodawcy do ludzi jest po prostu chamskie. Pamiętam, że jak się u mnie ktoś stawiał, to dyrektor zaraz mówił: jak Ci się coś nie podoba, to są tysiące na Twoje miejsce...
brak słów.
Stary 2014-11-06, 10:44   #2446
niunia_ona
Zakorzenienie

jestem po glukozie uff
jedni panikują że strasznie , by tż ze sobą zabierać , że dramat taki a to na serio zwykła woda z cukrem i już , wypiłam posiedziałam i po bólu

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 10:44   #2447
żona_marcina
Rozeznanie

Cytat:
Co do pracodawców uważam, ze powinni się dobrać wreszcie do tyła tym, którzy zatrudniają większość na umowę zlecenie i tym, którzy podpisują z ludźmi umowę o najniższą stawkę, a potem do ręki dają inne wynagrodzenie. Jak człowiek potrzebuje cokolwiek załatwić, to potem musi udawać lub kombinować np. jak chcesz wziąć kredyt mieszkaniowy to nikogo nie obchodzi ile odstajesz do ręki, liczy się dochód z zaświadczenia. A podejście pracodawcy do ludzi jest po prostu chamskie. Pamiętam, że jak się u mnie ktoś stawiał, to dyrektor zaraz mówił: jak Ci się coś nie podoba, to są tysiące na Twoje miejsce...
brak słów.
Szkoda gadać. Wielu moich znajomych mieszka kątem u rodziców bo albo nie stać ich na wynajęcie własnego mieszkania, albo boją sie wziąć kredytu bo nie wiadomo, czy pracodawca im nie podziękuje z dnia na dzień. To jest nie do pomyślenia, żeby człowiek pracujący nieraz po kilkanaście godzin dziennie nie mógł sobie pozwolić na "luksus" własnego mieszkania.

żona_marcina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 10:46   #2448
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Dziewczyny co na katar pomaga ?! Tak mi leci, że chyba zaraz tampony sobie włożę. Grrr!

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
Właśnie były u mnie babki z ZUS z kontrolą która trwała jakieś 5 min żenada nie mają na co kasy wydawać
O co pytały?
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 10:49   #2449
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny co na katar pomaga ?! Tak mi leci, że chyba zaraz tampony sobie włożę. Grrr!

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

O co pytały?
inhalacja solą fizjologiczną

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-06, 10:50   #2450
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
jestem po glukozie uff
jedni panikują że strasznie , by tż ze sobą zabierać , że dramat taki a to na serio zwykła woda z cukrem i już , wypiłam posiedziałam i po bólu
no I gites...mysle ,ze większy problem mają osoby które nie przepadają za słodkim
Stary 2014-11-06, 10:51   #2451
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:

O co pytały?
jest takie powiedzonko- leczony katar trwa tydzien, nieleczony 7 dni Także chyba po prostu musisz zaopatrzeć się w tonę chusteczek...

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 10:54   #2452
kasia_adm
Rozeznanie

Cytat:
Hej

Przyjemnej podróży, przede wszystkim szczęśliwej, bez niespodzianek i grzeczniutkim synkiem
kasia_adm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 10:58   #2453
aaakarolina
Wtajemniczenie

dzień dobry Mamuśki
ale się dzisiaj wyspałam, obuudziłam się równo o 10, nie pamiękiedy ostatnio przespałam tyle godzin

narazie lenie się w łóżku, ale kusi mnie ta promocha w tesco, tam są takie śliczne ciuszki

na 18 ide na gimnastykę dla ciężarnych, bardzo się cięszę, bo czuję się już strasznie duża i ociężała...może trochę ćwiczeń pomoże.

co do kontroli z ZUSu to mnie Panie na pewno nie zastaną bo od miesiąca siedzę u rodziców, bo u mnie w mieszkaniu remont ale za tydzień wracam w końcu do domu

miłego dnia Wszystkim
aaakarolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 10:58   #2454
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
jestem po glukozie uff
super, że gładko poszło

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
no I gites...mysle ,ze większy problem mają osoby które nie przepadają za słodkim
no właśnie
Stary 2014-11-06, 11:00   #2455
lesyeux
Zadomowienie

dziewczynazgitara: wow ale masz pycha obiad. Poprosze na wynos mniam mniam. Ja dzisiaj zupka jarzynowa
Wrocilam z lumpkow kupilam bubci kilka.rzeczy, fotki nie wrzuce bo z tel sie nie da. A zakupilam sweterek z kapturkiem, spodenki alladynki, skarpetki, majtusie z korona. Za wszystko zaplacilam 12zl cudenka mowie wam
Stary 2014-11-06, 11:05   #2456
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
jestem po glukozie uff
Ja jeszcze nie mam zalecenia, żeby zrobić to badanie, ale jest nadzieja, że nie dla wszystkich jest to takie straszne i okropneMasz już z głowy
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 11:07   #2457
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Papalinka-Ooo my właśnie mazdę 6 kombi sprzedaliśmy dobrze mi się nią jeździło.
Synek tp. 15.03.2015

Edytowane przez mordka_1985
Czas edycji: 2014-11-06 o 11:08
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 11:22   #2458
smv
Zakorzenienie

A ja dzisiaj jakas jesten ociezalA mam wrażenie że brzuch mnie ciągnie ;/Idę spać
Stary 2014-11-06, 11:28   #2459
meganka18
Rozeznanie

Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa . Wczoraj dzien zapowiadał sie tak cudownie - informacja ze dzidzius zrowy i ze na 5000 tys chłopak sprawiła Ze usmiechalam sie sama do siebie, śpialam w aucie i tak strasznie sie cieszylam ...
Jednak o 14 miałam spotkanie z profesorem który operował mojego dziadka chciałam zapytać jak sie operacja udała ( wiedziałam juz ze nie dało sie scalić jelita - bo stomie miał nadal założona ale miałam nadzieje ze guza udało sie usunąć )
Lekarz powiedział mi ze zrobili wsYstko co w ich mocy ale guz jest przyczepiony do pęcherza moczowego , sa liczne zrosty a komórki rakowe juz zaaatakowaly wątrobę

Czułam sie jakby ktoś uderZyl mnie w twarz, łzy same popłynęły po policzkach mimo iż staral sie nad sobą bardzo panować.

Profesor powiedział ze jedyna nadzieja dla dziadka na przedłużenie życia jest chemia ( wcześniej została wykluczona ze względu na wiek i problemu z sercem)

Wyszłam z gabinetu i nie mogłam sie uspokoić jeszcze chwile wcześniej dziadek cieszył sie informacja ze bedzie pra wnuczek i prawie sie poplakal ze szczecia jak zobaczymy zdjecie z USG - powiedział ze bedzie sie opiekował jak nami ( mna i siostra)
z dziadkami jestem bardzo blisko bardzo pomagali mojej mamie w wychowaniu nas ...
Wiecie co najgorsza jest ta bezradność

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 11:32   #2460
asiulek8
Wtajemniczenie

Ja mam gotowe ciasto na pizzę, teraz lecę do sklepu po resztę składników

A dzisiaj w sumie lepiej się już czuję, młoda tak boleśnie nie wariuje, więc da się normalnie funkcjonować.

Też bym na lumpki poszła, ale ja nie mam cierpliwości do takiego szperania. Jak sklep w centrum handlowym jest większy niż mój zasięg wzroku, nie wchodzę bo mi się nie chce po prostu chodzić i grzebać .

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości