|
|
#2971 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV
Cytat:
|
|
|
#2972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on pewnie sam sie boi i swoje obawy zrzuca troszke na ciebie, bo wiadomo, matka to matka. porozmawiaj z nim, ze oboje bedziecie musieli stawic czola problemom i ze jak bedziecie sie wzajemnie wspierac to dacie rade. i ze potrzebujesz slow otuchy a nie wrecz odwrotnie.. ![]()
To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni, przybrało ludzką postać ... JAŚ Edytowane przez MaŁa_Sylwia Czas edycji: 2014-11-06 o 11:08 |
|
|
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(Ale tego też nie rozumie że mam problem z jelitami ,że jak mnie czasem boli brzuch to tak jakby mi ktoś nożem go dźgał i kroił i momentami mi się słabo robiło i w takich sytuacjach tylko dzwoniłam żeby zadzwonił za chwilę sprawdzić czy nie zemdlałam, to akurat ten argument zrozumie osoba która też ma zespół jelita wrażliwego) Moim zdaniem to nie było przesadzanie owszem boję się ale staram się o tym nie myśleć co będzie bo nie chcę się stresować niepotrzebnie może sobie super dam radę? a może się faktycznie załamię> nie wiem ale jego gadka i brak wiary we mnie lekko mnie zaskoczył i teraz nie wiem czy ja pzesadzam czy on ma racje? ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
|
|
|
#2975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak w ogóle to uciekam od Was w koncu w miedzy czasie wykapalam sie wymalowalam i ide zrobic zakupki i wymienic ten sweter za duzy mam nadzieje ze bedzie rozmiar S na wymiane. Buziaki i milego dnia!!!
"Są rzeczy na tym świecie zbyt piękne, aby podziwiać je samemu. Zbyt cudowne, aby się nimi nie dzielić z innymi" Nasz Filipek jest z nami od 19.04 Edytowane przez Hanka20 Czas edycji: 2014-11-06 o 11:23 |
|
|
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gossip - nie przejmuj się jego gadaniem, na pewno nie chciał nic złego powiedzieć, ale chłopy to nie potrafią w słowa ubrać i wychodzi jak wychodzi... Poradzisz sobie świetnie, jak każda z nas
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis na apce siedze. Obudzilam sie z bolem zatok, gardla i lekka goraczka-normalnie bosko.
---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Glukoze musi zrobic kazda ciezarna.. Ja zeszlym razem zabralam ze soba plasgerek cytruny. Duszkiem z zatkanym nosem wypilam kubeczek glukozy i od razu ten plasterek cytryny wycisnelam na jezyk i bylo calkiem spoko-a ja za mocno slodkim generalnie nie przepadam |
|
|
|
#2978 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
No mnie póki co nic takiego robic nie kazał... nie wiem czy bede robic sie okażę
|
|
|
#2979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
Gossip to smacznych rogalikow
![]() Kochana powodzenia w rozmowie. Madzix nie znam filmu ![]() Zazdro pogody! U NAs zimno!!!:/ Koperco no!mialas nie chorowac ![]() Zdrowirj ![]() A moj w ogole nic nie mowi o ciazy i o dziecku,wiec nie wiem nic w tym temacie. Ja jesten silna i czuje ze dam sobie rade nawet sama chocby nie wiem co. Chocby najgorszy dol,nqjwiecej do zrobienia itd ja nigdy sie nie poddaje. Na pewno bede chciala pomocy,wiadomo. I ja sama tez nie mysle jesCze o tym jak to dziecko bedzie. Ide do lidla na zakupy |
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki nie pocieszyłaś mnie ;P
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
haha przyszedl do mnie jakis kandydat na radnego czy posła i z tekstem, mogę rodziców poprosić
jego mina bezcenna, dał mi 13 lat to aż tak młodo wyglądam ? no tak bez make up i domowy kitek i masz |
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
Rosario ale zeby az tak mlodo? To nie wiem czy gratulowac😛
|
|
|
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2985 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przypomnijcie mi że pod koniec listopada znowu mocz i do krwiopijców abym kupiła pojemnik :P[QUOTE=gossip_girl21;48822 451]Ale nie każda ta glukozę musi robić chyba tylko jak coś z cukrem jest nie tak? ja dziś robię te rogaliki :P wtedy nie robiłam bo mąkę kupowałam 3 dni :P ja dziś muszę z Tż rozmowę przeprowadzić bo zaczął coś wczoraj mówić że ja wygodna jestem i że boi się czy ja sobie dam rade jak się dziecko urodzi z wstawaniem w nocy, czy mu się nie załamię itd. A zaczęło się od tego że mu powiedziałam że chce mieć wózek z możliwością zamontowania fotelika samochodowego bo to bd dla mnie i dla dziecka wygoda... i tak siedzę i myślę o co mu chodziło on chyba jest za mało uświadomiony w wychowanie że prawie każda mamuśka ma kryzys ze zmęczenia, że większość się załamuje... nie wiem o co mu chodziło...muszę się dowiedziec bo mi to spokoju nie daje... alebo się czepiam albo mi się wydaję że on we mnie nie wierzy? bo wspieraniem bym tego nie nazwała jeszcze mnie nastraszył i zaczęłam się przejmować czy faktycznie sobie dam rade? ciekawe myślenie ma Twój Tż... no wiadomo, że na początku kobieta może mieć chwile załamki, niewyspanie, płacz, kolki a mężczyzna jest po to aby wspierać wtedy kobiete i podnosić ją na duchu ![]() Cytat:
robię kisiel na budyniu czy jakoś tak ? ale mam smaki budyń cytrynowy, kisiel truskawkowy i jabłko
|
||
|
|
|
#2986 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biorę Dicoflor, zobaczymy jak będzie. Na wizycie poproszę gina o coś na grzybek żeby miec w domu jakby sie przyplątał.U nas w rodzinie jest 2 Adasiów - 33 lata i 1,5 roku i wystarczy ![]() Cytat:
Cytat:
Udanych zakupów! Cytat:
![]() Cytat:
Teraz już nie jest tak spektakularnie, ech Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Twój Tż, co normalne, też sie boi jak sobie poradzicie oboje, Ty sie nie boisz jak to będzie? To normalne - lęk przed nieznanym ![]() Byłam w galerii, odebrałam kartę w Super Pharmie i kupiłam z 50% rabatem róż Bourjois Wg mnie to dużo, ale mam nadz.że chociaż będę zadowolona. W lidlu kupiłam kilka rzeczy dla Tż bo od dziś moda męska Do apteki juz nie dojechałam, jutro muszę fotki odebrać i skoczę do apteki---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#2987 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=rosarioV;48823550]Nie ma za co
przypomnijcie mi że pod koniec listopada znowu mocz i do krwiopijców abym kupiła pojemnik :PCytat:
|
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
Rosario dobrze robisz
![]() I kazda niestety bada glukoze. Majka oo jakie zakupki
|
|
|
|
#2989 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój też uważa, że skoro nie umieram to tak źle nie jest i mam nie przezywać, a jak boli bardzo to on i tak nic tu nie pomoże i szpital :rolleye s:I też jadaczkę mi zamyka ![]() Smacznego!
|
|
#2990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak Ja się zaraz zbieram ogarniać, bo jadę pobuszować w ciucholandach, mam plan zajść do pracy na małe pogaduchy a potem spotkanie z kumpelą ![]() Muszę jeszcze tylko poodkurzać, bo jutro urodziny TŻ więc dzień pichcenia
|
|
#2991 |
|
Zadomowienie
|
MAJA - co do glukozy to ty jakieś stare info masz
![]() Teraz każda ma pobieraną krew 3x Na początku, po godzinie i po 2h. I nie słyszałam o tych różnych dawkach gluzkozy... Znaczy wiem, że jest 50g i 75g ale u nas wszyscy robią 75g. Fajnie, że ja glukozę mam już za sobą
|
#2992 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Udanych zakupów i spotkań! ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
bo pamięć już nie ta
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w pierwszej ciazy tez mialam robiona po 1h i ta mniejsza dawka. No ale moze sie cos pozmienialo w koncu to troche czasu minelo...
|
|
|
|
#2994 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
na szczęście mówi że jemu to wsio ryba także luzik ![]() Cytat:
Cytat:
![]() my już pozałatwialiśmy sprawy, tżcik konczy kuchenne okno obrabiać i zaraz biorę się za sprzątanko. W koncu firanki i te sprawy. Tylko jeszcze nie wiem kto mi powiesi, chyba tesciówkę poproszę ;D niech pomoże ciężarnej synowej, a co ! ![]() miłego dzionka! Sonia mam nadzieje że humorek lepszy już
|
|
#2995 | |
|
Zakorzenienie
|
hahaha Madison nie dziel się mężem
---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
Mojemu też wsio czy tam coś jest czy nie ![]() a co do posło radnego wiadomo, że namawial ale tez nie wiem na kogo zagłosuję... chyba na jakiegoś znajomego co go znam i wiem jaki jest hehe
|
|
|
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem w szoku bo jak pokazalam M co mi sie udalo dla Fasolki wyha zyc w lumpie to stwierdzil ze bardzo ladne. A jak zapytalam czy nie uwaza ze zdeczko za wczesnie z takimj zakupami to stwierdzil ze to ja wiem ile jakich ciuchow mamy i na pdwno nas z torbami nie puszcze, wiem ile czego potrzeba wiec zdaje sie na mnie. Normalnie malo na zawal nie padlam wczoraj.
|
|
|
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, no to ładnie Ci powiedział Ja jak się budzę o 4 czy 5 na siku to wtedy ten mocz zgarniam do pojemniczka i jest ok
|
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tylko nadzieję, że jak brzuch urośnie i dzidzia zacznie kopać na poważnie to wreszcie mu się coś odmieni i zacznie ze mną kompletować wyprawkę
|
|
|
|
|
#2999 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() milego dnia i udanych lowowCytat:
kupilam rzeczzy na mizerie i na fasolke po bretonsku na jutro, paste elmex i filtry do wody...wiec nic szczegolnego, ale spacer fajny tylko ciezko mi to dzwigac bylo Cytat:
gdyby moj taki byl
|
|||
|
|
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
Kupilam siate ciuchow
nawet ogrodnice trafilam co mi sie na allegro podobaly i ksiazki pytalam meza o przedluzacz do piekarnika to slyszalam ze JEST! Weszlam do domu i cud bo go nie ma.. jade z powrotem..
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.

pije duszkiem i po sprawie 
zmeczenie bedzie i owszem ale usmiech malucha da tak wiele ze zmeczenie minie i bedzie sila na kolejne nocne wstawanie 

Wg mnie to dużo, ale mam nadz.że chociaż będę zadowolona. W lidlu kupiłam kilka rzeczy dla Tż bo od dziś moda męska 

, no to ładnie Ci powiedział