|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2
Czarna- od razu lepiej
![]() ![]() A co do brzuszków to już taki czas ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3722 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3723 |
Zakorzenienie
|
Hejka nie było mnie cały dzień a widzę że sporo zmian jest
![]() Laski zluzujcie trochę z obrażaniem się, że nie ma Was w klubie czy na pierwszej stronie - chyba nie to jest najważniejsze w tym całym wątku tylko raczej chodzi o wspieranie siebie nawzajem w tym trudnym i pięknym czasie...... Ja już przez jedną taką kłótnie przechodziłam i uwierzcie, że to jest totalna błahostka. W każdym czasie jest możliwość dopisania czy wysłania zaproszenia - przecież to nie jest kwestia życia i śmierci..... Ja się dzisiaj trochę schodziłam i jestem mega zmęczona. Młoda trochę daje popalić w nocy, ale wyszła jej druga dwójka, więc ma już całe 6 zębów. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3724 |
Zadomowienie
|
u nas zimno
pierozkowa wszystkich bez wyjatku psow boisz sie czy tylko duzych?
#3725 |
Zakorzenienie
|
Brownsugar gratulacje!
Ogólnie jestem w szoku, że aż tyle z Was poznaje płeć na tym pierwszym usg ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3726 |
Wtajemniczenie
|
mnie kiedyś kundel dziabną w nogę.. do tej pory mam bliznę
![]() Czarnulka, śmieję się;P ale mój urósł na pewno i od razu pomyślałam o tym jak pisałas, że rośniesz ![]() w ogóle to dzisiaj zaczęłam 13 tc ![]() kurde już bym włosy pomalowała..
#3727 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3728 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mi się sprawdziło z córką. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Co do kłótni to dajcie na luz ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3730 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[QUOTE=Madeleine05;4881352 0]Cześć dziewczyny! Chciałam się pochwalić, że miałam dzisiaj usg genetyczne i wszystko jest w porządku! Przezierność w normie, kość nosowa obecna, reszta wyników też w porządku. Lekarz powiedział, że nie muszę robić Pappa, bo widzi, że to zdrowe dziecko ![]() ![]() [QUOTE] Za wizytę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gaduły nadrabiałam Was prawie 3 godziny...szał ciał dosłownie. Takiego zakończenia się nie spodziewałam- widzę hormony szaleją. U mnie w sumie też- TZ mnie drażni samym siedzeniem obok ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- scotasia to Ci na pewno pomogłam w wyborze ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3731 |
Zakorzenienie
|
Czatuje na telewizor wyprzedaż za 1 godz. i 15 min
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3732 |
Zakorzenienie
|
Macie zołzy!
![]() Przed chwilą upiekłam, z jabłkiem, białą czekolada i budyniem. Częstujcie się ![]()
#3733 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ciesze się, ze wizyty udane ![]() ![]() W ogóle czuje sie jak idiotka. Po dniu roboty, zkaupach itp. wchodze sobie spokojnie na wizaż, patrze aferka w klubie. Któraś pisze, że czeka aż reszta dziewczyn się wypowie więc wypowiedziałam się. Teraz nadrabiam wątek i doczytałam, zę klubu starego nie ma. Więc po co wypowiedzi innych i opinie skoro została podjeta decyzja nagle o powstaniu nowego? Mogłyscie poczekać na opinie chociaz do jutra. Druga sprawa - jestem na wątku od początku, moze to potwierdzić Nadzieja i Ola na przykład a nie widzę zapro. Nie jestem godna zaufania po 3 miesiącach udzielania się? Hmmm... Ale widzę, że decyzja zapadła, dyskusja zamknięta więc EOT. Tylko moje spostrzeżenia, ktore być moze nie zostaną wzięte pod uwagę. Dla ścsłości - nie obraziłam się tylko nie rozumiem co tu się dzieje. Ide zjeść kolację bo bejbol głodny. Zaszalałam dziś i kupiłam troche ciuchów ciążowych. I dostaniemy od cioci wózek, nosidełko do samochodu, rozek i pare innych , dzieciecych gadżetów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3734 |
Zakorzenienie
|
Mimi trafią zaproszenia jutro- gwarantuje,
Po prostu Iluzja nie wysłała do wszystkich nim poszła dziś z wizażu ![]()
#3735 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3736 |
Zakorzenienie
|
Ej laski, wy macie mnie rozpoznawać, a reszta wizażu niech myśli, że zaginęłam
![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Ja się właśnie zapchałam sernikiem ![]() ![]()
Op. 11.03.2019. ![]() Lift + Motiva Ergonomix Full 500cc ![]() Edytowane przez Nadzieja87 Czas edycji: 2014-11-06 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Co warto mieć przy dziecku to czajnik z regulacją temperatury. Sprawdza się przy mm i nie tylko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3738 |
Rozeznanie
|
Co do argumentacji Nadzieji o nowym klubie - jak dla mnie ok.
Co do zasad podanych przez Olę - dla mnie ok. Po wizycie: wszystko w jak najlepszym porządku, wszystko sprawdzone. Organy wymiary 2 strony wydruku:P Dzieć ma 6,2 cm ![]() Pobrali mi też krew na test pappa i hcg bo było w pakiecie. Więcej napiszę wam jutro bo padam ze zmęczenia. Dobranoc laseczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3740 | |||||
Raczkowanie
|
O Matko!
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
i współczuję Ci trochę tego pędu w pracy, w miarę możliwości odpoczywaj jak najwięcej i dbaj o siebie... ja zakupów dzieciowych jeszcze nie robie, jakoś się boję, ale bardzo bym chciała ![]() Nadzieja ![]() Nie zazdroszczę Ci dzisiejszej akcji z ginem, ale dobrze że go zmieniasz, szkoda tylko że :dupa: z kasy :/ Pierożkowa ![]() ![]() ![]() Jak Was dzisiaj zostawiałam ok godz. 11 była cisza i spokój i tylko niecierpliwe oczekiwanie na dzisiejsze wizyty... Po powrocie do domu, odpalam wizaż, widzę chyba z 8 stron do nadrabiania, to sobie myślę że wizyty udane i dużo emocji z nimi związanych musiało być.... a tu się okazuje, że emocje a i owszem są, ale nie takie jakich się spodziewałam ![]() temat zakończony więc nie będe się tu rozwodziła, powiem tylko, że mi przykro i podpisuję się obiema rękoma pod tym co napisała mimi Kupiłam sobie dzisiaj troszkę "ciążowych" rzeczy, dzisiaj fajne legginsy były w lidlu, jedne udało mi się upolować i to dopiero chyba w czwartym lidlu ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3741 |
Zakorzenienie
|
Migotka, duży dzidzius
![]() ![]()
#3742 |
Raczkowanie
|
Miałam chwile przerwy bo byłam w kuchni wzięło mnie też na wyroby cukiernicze ;p ale ja nie tak ambitnie jak Kasienka
![]() ![]() ![]()
#3743 |
Wtajemniczenie
|
Ja pierniczę!!!!! po całym dniu czytania (z przerwami na wyjścia itp) w końcu nadrobiłam chyba z 10 stron i już mi łeb odpadł
![]() Ja nawet nie wiem o czym była rozmowa w klubie bo od wczoraj jestem mega zalatana, ale dziękuję za zapro do nowego ![]() wchodzę-patrzę-czytam i nie wierzę ale HAJA ![]() Powiem co ja myślę, nie będę się udzielać co do kłótni bo mam wystarczająco swoich problemów, nerwów, stresów itp i jeszcze mam się tu stresować jakąś pierdołą, że tak powiem. Dziewczyny wrzućcie na luuz, to tylko wątek, klub tu mamy się wspierać a nie wojować, wystarczy na spokojnie wytłumaczyć i na pewno dziewczyny Was do listy dopiszą i do klubu zaproszą, tylko spokój - bo on nam jest potrzebny ![]() Aaa i nie uważam, że skoro piszę o tym, że wymiotowałam lub co kupiłam i o wózku lub jedzenie to nabijam sobie posty lub piszę byleby pisać, no chyba po to tu jestem żeby móc się wygadać Wam i pogadać o wszystkim, wymienić doświadczenia itp potrzebuję tego wątku, bo dużo się dowiaduję, a to, że zdarzy mi się w danym dniu dużo pisać to co , mam taką potrzebę a nie robię sobie frekwencję ![]() ![]() Co do klubu to również uważam, że trzeba obserwować kto się udziela itp, bo mamy tam swoje zdjęcia, brzuchów, dzieciaków i informacje o naszym życiu i problemach więc tego ![]() Lija łooo opowieść mrożąca krew w żyłach, ale widać, że jesteś silna i córa też ![]() nie wiem już co miałam pisać, bo tyle stron poszło... ![]() ![]() Dziewczyny bardziej doświadczone - co oznacza macica napięta w ciąży oczywiście ?
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3745 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Lili ma dopiero 6 ząbków? ![]() ![]()
![]() |
#3746 | ||||
Wtajemniczenie
|
Przeczytałam Was po łebkach (co by się za bardzo nie zdenerwować
![]() Ale najpierw: Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
U nas też ok ![]() ![]() Która to pisała, że ma być pęcherz pełny do usg? ![]() ![]() Badanie było dopochwowe i przez brzuch. Trwało chyba z pół godz, masakra, tak mnie wymęczył ![]() ![]() ![]() Także wielkie uuuffffff ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3747 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mam nikomu za złe,że pisze o kupowaniu czy jedzeniu..sama to robię..nie zrozumcie mnie źle..napisałam tylko dla porównania z wypowiedzią,że niektórzy tylko o wizytach piszą..
![]() |
#3748 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() poszłam dzisiaj do roboty na chwilę (5 godzin tam siedziałam...), wracam do domu, odpalam wizaż, i ![]() Przeczytałam wsio, cieszę się, że akcja się wyciszyła i nie odgrzewam kotleta ![]() Lija jestem w szoku... koniec końców cieszę się, że sytuacja opanowana i że dałyście radęz córcią przetrwać sytuację ![]() ![]() ![]() Migotka super wieści ![]() Brownsugar gratulejszyn synusia i cieszę sie, że sytuacja z krwiakiem się poprawia ![]() Kasieńka <MLASK> biere ![]() Czarna Nadzieja ![]() ![]() Dziewczyny przepraszam, że nie odniosę się do większej ilości postów ale kalafior mnie znowu dopadł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3749 |
Raczkowanie
|
Scotasia
![]() ![]() ![]()
#3750 |
Zakorzenienie
|
Eeeej!! Czarna nadzieja?! Podoba mi się
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.