|
|
#91 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Małe co nieco na wymianę :)
Cytat:
(myślę, że Ty też )
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
iwcia, a co byś powiedziała na Soul + pędzel sephora do pudru (i ewentualnie próbkę samoopalacza)
za białą kredkę, próbki :BIODERMA Atoderm, HYDRAIN2 , AGEVITA, kredkę szarą oraz nowiutki żel kąpielowy do ciała i włosów ‘indyvidual blue for him’? |
|
|
|
#95 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Obj. 250ml - cały. Ps. Oferuję jeszcze za Soula Avon CLINICAL THERMAFIRM – krem aktywnie liftingujący – nowy (wartość ok.75zł). + coś do dorzutki
Edytowane przez levante Czas edycji: 2007-07-24 o 11:19 |
|
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
Obiecane fotki z moimi kosmetykami wymiankowymi dla irlandia87:
Ps. Maseczka już 'leci' do iwcia74. Edytowane przez levante Czas edycji: 2007-07-24 o 13:53 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zaraz piszę PW. |
|
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#103 |
|
Rozeznanie
|
Ja bym była zainteresowana tylko 8. Pierre Rene – Exclusive wet & dry compakt foudation 3 in 1, z usterkiem. Odcień – nr2 (kolor
naturalny). 10g odp u mnie.
|
|
#104 |
|
Rozeznanie
|
Herbal Body Scrub nie był używany w ogóle, a Scrub korygująyc był używany 1-2 razy. Scrub kosztował mniej więcej 20 zł, ale ile dokładnie to nie pamiętam... Tym bardziej nie wiem ile kosztuje "Herbal Body Scrub" ponieważ tego produktu nawet w polsce nie było. Wyceniam go na mniej więcej 10-15 zł
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
Kopakt kupiłam za ok.29zł, ale jest napoczęty... Jestem za SPA.
Szukałam scrub na allegro i był tam za 11,99 – szok! Reflektowałabym oba produkty, więc z miłą chęcią dorzuciłabym coś dla Ciebie. Może zerknij raz jeszcze, proszę. Co ty na to? Ps. Ewentualna paczka chyba nie pójdzie za Polskę? |
|
|
|
#107 |
|
Rozeznanie
|
Może 1.trój-pak - krem przeciwzmarszczkowy Q10 na noc + krem przeciwzmarszczkowy Q10 na dzień + krem przeciwzmarszczkowy Q10 pod oczy – 3x 1,5ml, 3. Joanna – Brylantyna w sprayu – połysk i stylizacja (filtr UV, czynnik AVC). 150ml. Używany 2 razy. Kupiony kilka dni temu., 8. Pierre Rene – Exclusive wet & dry compakt foudation 3 in 1, z usterkiem. Odcień – nr2 (kolor
naturalny). 10g za dwa moje produkty? Są nowe i dobre więc troche za nie chce (;
|
|
#108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zrozumiałe oczywiście, że trochę chcesz . Nawet proponuję żebyś dobrała sobie jeszcze jakieś próbki, śmiało . Czekam na Twój wybór. Ps.Rezerwuję wybrane pozycje. |
|
|
|
|
#109 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Już rezerwuje Jak coś to pisz do mnie I zarezerwuj rzeczy dla mnie Albo dorzuć coś od siebie, bo sama to nie wiem co mam wybrać ![]() Odpisz u mnie
|
|
|
#110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#111 |
|
Rozeznanie
|
Za krem glicerynowy już raczej nic sobie nie znajde ..
To potwierdzam. Próbki żadnej już wybrać nie umiem, więc wybierz coś od siebie, dobzre?
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
42. ASTOR - kompakt z lusterkiem - NaturalFit 2in1POWDER, minimalizator zmarszczek, zmatowienie, gładkie i naturalne wykończenie, 7g, kolor nr300, 'ani ciemny ani jasny', zużycie ok.25/30%.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197230 |
|
|
|
#115 |
|
Wtajemniczenie
|
46. AVON – Foot Works – odżywczy krem do stóp z kofeiną. 100ml. Zużycie ok. 1/3 opakowania. 51. AVON – Foot Works – rough skin remover – złuszczający peeling do stóp. 75ml. Nowy!!! 52. AVON – Foot Works – deep moisturising cream – podaruj skórze swoich stóp gębokie nawilżenie i cudowną miękkość. 75ml. Nowy!!! 56. AVON – Passion Dance for women. Nowy!!! 57. AVON – PLANET SPA – śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką. 75ml. Nowa!!! 63. AVIN – podwójne cienie jade. Zużycie niewielkie jak widać na zdjęciu. Niedawno kupione. te rzeczy mnie interesują a co byś chaiała u mnie? (bo ja sobie później skonkretyzuję mje chcienia, to na razie taka wstępna lista )
|
|
#117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
50. ORIFLAME – ocean algae - slender gel – with phytoplankton. Ujędrnianie i wyszczuplanie, antycellulit. 150ml. Zużycie jak widać na zdjęciu – 50%.
54. ORIFLAME – optimals, radiance energy powder scrub. Rozświetlający scrub w formie ‘proszku’, bardzo wydajny. 40g. Jeden raz wypróbowany. Nowo kupiony. 52. AVON – Foot Works – deep moisturising cream – podaruj skórze swoich stóp gębokie nawilżenie i cudowną miękkość. 75ml. Nowy!!! Próbki: 12.żel do mycia twarzy – doskonale oczyszcza skóra (nawet ułatwia golenie) – 1,5ml 22.LA ROCHE-POSAY – Kerium – przeciwłupieżowy szampon-krem z LHA o działaniu mikrozłuszczającym – 10ml Znajdziesz coś za to?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.

może tak nawet lepiej bo jak wrócę i już będę miała od ciebie paczkę to od razu wyślę swoją do Ciebie 

. 

pozdrawiam
)