![]() |
#3571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015 :)
Gratuluję Nomen
![]() Szuuu najważniejsze nie panikować ![]() W jakich cenach tak pi razy grzwi można kupić wózki i foteliki? |
![]() ![]() |
![]() |
#3572 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny
![]() Gratuluje wszystkich udanych wizyt ![]() Lubiekawe witaj ![]() ![]() Szuuu wspolczuje stresu. Na pewno wszystko będzie dobrze ![]() Jestem po wizycie. Widzialam malenstwo ![]() ![]() ![]() niestety gin nie dal mi na USG genetyczne. Ponoć trzeba mieć wyraźne wskazania, by je zrobić na nfz. Powiedzial, ze jeżeli chce to na wlasna rękę prywatnie i koniecznie do dr, który ma certyfikat. Dalej mam tez brać duphaston i bardzo uważać na siebie. Lekarz martwi się, ze wycofali fenka, który w poprzedniej ciąży dlugo bralam. Mam nadzieje, ze nie będzie nic zlego się dzialo. Przepraszam, ze tyle o sobie i nie cytuje, ale by lam strasznie zalatana te ostatnie 3 dni. Obiecuje poprawe ![]()
![]() |
#3573 | |||
Zakorzenienie
|
Jestem po wizycie. Niespodzianki nie było. Serduszka nie widać. Zresztą nie spodziewałam się go dziś. Ale ginka mnie zmartwiła, bo wg niej pęcherzyk powinien być okrągły, a jest owalny. Mam przyjść do niej w poniedziałek do szpitala i tam zrobi znów usg. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3574 |
Zadomowienie
|
Gratuluję wizyt i serduszek
![]() Irmusia trzymam kciuki, żeby wszystko było ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
Konto usunięte
|
Anutka super wiadomość
![]() Irmusia niech Cię ginka nie straszy, mój pęcherzyk też był owalny na ostatnim usg a w nim siedział dzidziuś ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() Edytowane przez d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f Czas edycji: 2014-11-07 o 06:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3576 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Wszystkim gratuluje udanych wizyt i bijących serduszek ![]() ![]()
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3577 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ze względu na obowiązki ciężko mi się wbijać na forum ![]() ![]() ![]() Dzisiaj mam spotkanie 10 lat po maturze.... Ciekawe czy 10 osób chociaż dopisze ![]() ![]()
![]() |
#3578 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W ogóle mam takie smaki na owoce typu ananas, kiwi, grejpfruty, gruszki, cytryny. Chyba można jeść te owoce, co? ![]() Cytat:
![]() Fajne uczucie, co? ![]() Cytat:
![]() Może po prostu taki ma być teraz. A później już będzie w porządku? ![]() Na pewno tak będzie ![]() ![]() Też się powinnam zafarbować ale nie chcę za często i tak myślę, bo pasuje mi na pewno farbnąć się na święta. Później, pod koniec stycznia mam ślub znajomych więc też by pasowało mieć świeży kolor. A u mnie po miesiącu to już tragedia jest. No i jak tu się farbować? No jak żyć? ![]() ![]() A tak w ogóle to po raz 1 od paru dni miałam ochotę na jakieś normalne jedzenie a nie owoce i płatki i jem właśnie bułkę z białym serem i dużą ilością rukoli + herbata ![]()
![]() |
#3579 |
Rozeznanie
|
Irmusia - aj tam z tymi pęcherzykami, mój jest piękny okrągły, ale też pusty w 7 tygodniu i lekarka jakoś nie zachwyciła sie jego kształtem
![]() To jeszcze nic nie znaczy. Właśnie szykuje sie do szpitala, golonko, podmywanko ![]()
#3580 | ||||
Zakorzenienie
|
Ja to samo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dokładnie.. My przez chwile mieliśmy fotelik, ten większy, Coneco.. Bałam się jeździć! potem kupiłam Romer i od razu poczułam się bezpieczniej.. Teraz, ten ostatni tez mamy Romera i jestem zadowolona ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3581 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Gratuluję wczorajszych pozostałych wizyt- Irmusia, będzie dobrze, napewno ![]() Ale dziś ciemno jakoś. Mam dziś duuużo do ogarnięcia w chacie, wczoraj trochę odpuściłam. Nie wiem skąd ten bałagan się robi, codziennie trzeba to samo robic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Non stop jest bałagan, jakby nikt nie sprzątał ![]() A w sumie sprząta się non stop.. Jak nie ja to Tż. Ja to mam wyrzuty sumienia że nie bawie się z małą bo.. idę spać..Jestem taka bez życia, że nie mam siły nawet trzymac lalki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3583 |
Rozeznanie
|
Kaja, ja ok 16 zasypiam przy małym: na dywanie, na fotelu, na siedząco...
![]() ![]() Tylko to taki czujny sen, bo podświadomie chyba wiem, że to mogłoby się skończyć katastrofą, gdyby młody sam rządził dłużej ![]() Chciałabym mieć większe mieszkanie i cały bałagan wciskałabym do jednego pokoju ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kieeedyś mieszkaliśmy w jednym pokoju i był mniejszy bałagan ![]() Ja zasypiam jak Tż już jest, i wtedy sie z nią bawi itd. ale i tak ma wyrzuty sumienia że mało czasu z nią spędzam wiec teraz z nią śpię itd ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3586 | |
Rozeznanie
|
Sprzątanie jest taaaakie nudne... Codziennie trzeba pomywać, odkurzać, co 2 dni myję podłogi, robię pranie, jak nie robię prania to jest prasowanie, TŻ chlapie mi na lustro w łazience,kot wysypuje żwirek, jak odkurzę to Marcin wysypie mi na dywan kaszę mannę/wyleje resztkę mojej kawy, poprawia po mnie kuwetę, bo ja wg niego źle posprzątałam chyba
![]() ![]() Wiem, że narzekam, ale nienawidzę ograniać chaty, bo to się nigdy nie kończy ![]() Dobra spadam, miłego dnia dziewuszki ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
![]() Dobra, już naprawdę spadam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz się poddalam Stwierdzamy ze samo się robi i trudno Właśnie jestem na krzywej cukrowej Bleeeeeee To moja 4 krzywa w życiu ale chyba nigdy nie było mi tak nie dobrze jak dziś. Masakra
![]() |
#3588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie ciągłe zmywanie, wszędzie kubki Tza, zabawki Blanki. Teraz psinka ma szczeniaka więc jest ze szczeniaczkiem, no i jeszcze kot ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3589 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahah u mnie jest to samo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3591 |
Konto usunięte
|
Tassia już krzywa? Czemu tak wcześnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3592 |
Raczkowanie
|
Macie może jakieś hity imprezowe typu ciasto i przekąski? Mój Tż ma we wtorek imieniny-niby nie wyprawiamy ale 12 osób będzie na pewno.... Myślę o serniku i cieście czekoladowym a'la wztka plus roladki z szynki konserwowej, koreczki, tortilki i nie wiem co jeszcze szybkiego....
#3593 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48836008]Tassia już krzywa? Czemu tak wcześnie?[/QUOTE]
Bo w pierwszej ciąży miałam cukrzycę ![]()
![]() |
#3594 |
Konto usunięte
|
Tak właśnie myślałam...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3595 | |
Zakorzenienie
|
Anutka gratki za wizyte
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do sprzatania to ja poki co mam salon + pokoj + kuchnie i lazienke wiec w miare szybko ogarne. Ale jak sie wybudujemy to chyba nie bede robic nic poza sprzataniem - 150 m kw. powierzchni mieszkalnej plus garaze plus piwnica to niecale 300 m kw. do posprzatania ![]() ![]() No i do tego dojdzie jeszcze ogrod 1200 metrow ale prace ogrodowe to dla mnie akurat relaks ![]() Edytowane przez pszczoua Czas edycji: 2014-11-07 o 08:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z ciast zrobiłam tylko muffinki bo u mnie to nieciastowi są. ale polecam sernikobrownies z malinami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciasto na pizzę i koleczka wielkosci jak na pierogi. Zawsze jest czad ![]() Tzatziki i marchewka, seler naciowy, ogórek w paski. Ja robię tez hummus, guacamole i do tego krakersy albo taco Teraz bym zrobiła ciasto z dyni ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3598 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny!
u mnie znowu leje a dzisiaj moja mama przyjezdza i trzeba po nia 50 km na lotnisko jechac, bedzie niezla zabawa... w ramach poprawiania stosunkow rodzinnych jedzie ze mna szwagierka bo maz nie moze sie z pracy urwac... ankaya, nomen u nas to samo a w 3 pokojach jestesmy na razie tylko we dwoje i bez zwierzat - a ciagle wszedzie ciuchy, kubki po kawie i herbacie i okruszki, skad to sie bierze..??? irmusia trzymamy kciuki! a moj pecherzyk tez jest raczej owalny a nikt nic nie mowil... i robalek w nim siedzi.. kaja ja nie znosze wizyt bez zapowiedzi i sama tez nigdy bez zapowiedzi nie wpadam... a mam taka kolezanke co ma mieszkanie ZAWSZE superwysprzatane normalnie perfekcyjna pani domu - oni maja w rodzinie zwyczaj wpadania bez zapowiedzi i kontrolowania/krytykowania ewentualnego balaganu (tzn jej matka, kuzynka i ciotka)... ja bym zabila! a ona mieszkanie "jak wylizane" utrzymuje... anutka super ja juz sie nie moge doczekac az zobacze, ze robalek nabiera ksztaltow dziecka (raczki, nozki...) masija czemu cala poraniona? a twoj tz brody sobie nie goli? moj ma wieksza wprawe w poslugiwaniu sie maszynka niz ja! naprawde, jak on mnie ogoli to ladniej niz mi samej wychodzi ![]() a co do owocow to pewnie ze mozna, czemu nie? (nie szalejmy z "w ciazy nic nie mozna") tylko trzeba umyc/obrac! lubiekawe daj znac, czekamy na niusy!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nienawidzę myć garów ![]() Sprzątanie-tak jak u Was, codziennie! :/ a i tak jest syf. I serio-nie kupujcie nigdy ciemnych mebli! Nigdy!!! Mam takowe w salonie i szlag mnie trafia! No co 3 godziny musiałabym ścierać szafki i stolik żeby nie było widać kurzu! Ach jak głupia za młodu byłam ![]() ![]() ankaya ja polecam tak: tortilla posmarowana serkiem wymieszanym z koperkiem. Na to np. rukola, wędlina albo łosoś, ogórek - zawijam, kroję na kawałki. suchary - kupuję w Biedrze https://www.google.pl/search?q=sucha...l%3B1024%3B768 o takie i robię do tego krem jw. (z koperkiem czy natką pietruszki) na to jakieś warzywko (np. ogórek, rzodkiewka) albo coś mięsnego lub znowu łosoś ![]() do tego ja lubię robić tarty i gościom bardzo smakują ![]() suszone śliwki zawijam w plastry boczku i wstawiam do piekarnika żeby boczek się delikatnie zrumienił - też fajne ![]() albo robię koreczki ale tylko z serem i winogronem ![]() Do tego sałatki, ciasteczka ![]()
![]() |
#3600 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
To ja tez tak robię roladki z tortilli ![]() O i jeszcze własnie tartaletki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.