|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Listopad. SZYBKOWĄTEK. płaszczyk, kozaki, sukienka limonkowa Zara, naszyjnik,itp.
Zapraszam
![]() 1.Klasyczny płaszczyk/kurteczka rozm S/M stan bardzo dobry, bez żadnych wad : [B] 2.Nowa z metkami Biała spódniczka ołówkowa z baskinką MOHITO ![]() ![]() rozm 38 Ma podszewkę, bardzo porządna zdjęcia z pokazu Mohito, za coś super Taka jak ta różowa- MOJA JEST BIAŁA Kobaltowe body Bershka Już bez metki rozm L, ale polecam na S-M Duży, orientalny naszyjnik. ![]() ![]() Super wygląda do zwykłego t-shirtu Bardzo porządny, robi mega wrażenie Był drogi, więc za coś fajnego Edytowane przez LadyJagoda Czas edycji: 2014-11-07 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad. SZYBKOWĄTEK. płaszczyk, kozaki, sukienka limonkowa Zara, naszyjnik,it
Kozaki typu worker z House
rozm 38 z tyłu zip ubrane kilka razy, mają obtarcie po wewnętrznej stronie, ale nie rzuca się w oczy. Wygodne ![]() ![]() Mega ciepły, gruby, duży szal Orsay kremowy, kosztował 79 zł Śnieżnobiała asymetryczna mgiełka Bershka rozm XS |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad. SZYBKOWĄTEK. płaszczyk, kozaki, sukienka limonkowa Zara, naszyjnik,it
.
---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- ZAPACHY Suddenly Madame Glamour 40/50 ml (słynna imitacja Coco Mademoiselle), |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
hej. coś u mnie za buty house?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
dziękuję za propozycję - bluzeczka śliczna, ale nie bardzo dla dziesięciolatki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za Śnieżnobiała asymetryczna mgiełka Bershka
rozm XS ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej, dzieki za odzew
![]() Kozaki nawet ze mna wymienialas ![]() A szalika szukam troszke innego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za odpowiedź
![]() Mogę wymienić wodę toalet., ale jeszcze dla pewności mogłaby prosić o wymiary tej mgiełki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
poza wątkiem mam jedynie podkład astor skin match kolor nude 200
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:45.