|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
|
|
|
|
#2882 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no burdel nad burdelamitrzym się i pisz kolejne odwołanie/skarge, inaczej się nie da bosko Cytat:
i matowiłam go przedreformulacyjną viperą odbijającą światło Cytat:
ad2. no czekałam, kiedy ktoś zapyta ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a z tym korsem to nie wiem czy kupię, wciąż się waham , tyle kasy i kopie tych najsłabszych ![]() i spadam
|
|
|
#2883 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Zresztą już to postanowienie wysłałam do naszego radcy prawnego, żeby mi jakieś odwołanie sklecił, ale musiałam się wyżalić bo szlag mnie trafił jak otworzyłam to pismo
|
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit Wstawiłam do albumu zdjęcie z wesela mojej szwagierki, robione przez fotografa wynajętego do robienia zdjęć. Rodzina mojego męża chyba mnie nie lubi? Czy mi się tylko wydaje ![]() Miłej zabawy
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-11-07 o 12:35 |
|
|
|
|
#2885 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No nie lubią Cię
|
||
|
|
|
#2886 | |
|
BAN stały
|
Tutanhamon tylko
Cytat:
![]() --- Spadam robić śledzie w śmietanie |
|
|
|
|
#2887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no, na forum to jak najbardziej |
|
|
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Na swoje usprawiedliwienie powiem że była z 4 rano.... Na miejscu fotografa nie dałabym klientowi takiego zdjęcia bo wstyd... A kasę zgarnąć za to ... No ale... ZEMSTA BĘDZIE SŁODKA I PODANA NA ZIMNO bo i ja robiłam zdjęcia ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Doszły do mnie Mauboussin Mauboussin, aleeee dziwne są.... Na razie nie jestem pewna czy są dla mnie czy nie, ale jakby zmontować jakieś spotkanie to odstąpię Ci 1-2 ml, albo jak dłużej potestuję ... Dziwne są , na pewno są migrenogenne bo na mają bardzo mocny benzoes, bardzo naturalną vanilię, paczyli zero jak dotąd
|
#2889 |
|
grozi wypollizowaniem
|
czytalam, ale to było bardziej do golden bo pisala ze nie wie jak to sie odbywa
|
|
#2890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2892 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#2893 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Floooooooo, a kupisz mi po drodze w Somoninie dwie tarki do stóp??? Te co kupiłam jak byłam u Ciebie w wakacje
![]() Poszłam dosłownie na 10 min do sklepu i oczywiście w tym czasie był listonosz i zostawił awizo Ja to mam pecha.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2894 |
|
Wtajemniczenie
|
A jak się ogląda album Neski?
Margota Golden A, popatrzyłam aż na opis produktu tekstylnego z Tchibo - tam jest przecież informacja: "wyjmowany element grający" albo coś podobnego :rotlf:
|
|
#2895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Mam identyczne odczucia co do Mabusenka. Cytat:
Przypomniało mi się, że miałam Cię zapytać o tą Balenciagę L'Essence, fiołkową chyba. W ferworze kurtkowym zapomniałam podejść powąchać. Ciekawi mnie, bo ma nuty, których szukam, słodycz fiołka, ale ma też nuty, które niekoniecznie lubię, częściej nei lubię, niż lubię - wetiweria i cedr Mogłąbyś opisać zapach?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-07 o 13:21 |
||
|
|
|
#2896 |
|
Wtajemniczenie
|
Do mnie jeszcze nie dotarł, ale z tego, co pamiętam: fiołkowy, lekko świeży na początku, lekko pudrowy na końcu, elegancki.
---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- I też biegam bez makijażu Chociaż lepiej wyglądam w.
|
|
#2897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 ![]() :cicho :2 Nie mam go jeszcze u siebie. Z pamięci ma zero słodyczy, wyczuwałam wetiwer, który uwielbiam w damskich perfumach. Pudrowość w nich nie jest słodka tylko taka trochę zamszowa. Fiołków to tam jest zero według mnie, ale ja mam wizję fiołka taką jak Parabelka czyli takiego którego w perfumach nie ma. Nie widzę również podobieństw do she wood.Końcowe nuty są takie hmmm seksownie intymne, nie fizjologiczne...Nie słodkie, wytrawno kurzowo zamszowe ...I jest tam coś co bardzo lubię w zapachach ,jest w nich dużo powietrza ![]() Jak przyleci odlewnka to najwyżej poprawię. ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Ja też już lepiej wyglądam w makijażu
|
|
#2898 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
upolował i biust i nóżki jeszcze tylko rogal świętomarciński i Poznań mi zawita do chaty ![]() A gdzie utknęłaś podwiązki??
|
|
#2899 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze w małych drogeriach sprawdź i ziołosklepach Cytat:
a kurtka świetna, dobrze że nie mam w pobliżu skąd się bierze rabat i ile można dostać? ![]() Cytat:
2. bo ma Ogonek_ w nicku i kiedyś była tu dyskusja o kości ogonowej Polly ![]() Cytat:
![]() Cytat:
) upolowałam i skrobię go do wszystkiego Cytat:
![]() dlatego unikam, a jak chce mieć zdjęcie, to wężyk w łapkę i za którymś razem wychodzi. nie nadużywam tym samym czyjejś cierpliwości ![]() Cytat:
![]() jak idę do miasta, to krem i puder, chyba że jest bardzo źle niestety im gorzej tym większe prawdopodobieństwo, że wpadnę na kogoś kogo nie widziałam 10 lat i mnie zatrzyma. i wtedy to jest bardzo krępujące ![]() jak wychodzę do ludzi, to pełna tapeta
|
|
#2900 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
I dziękuję osobiście uważam, ze maja burdel w papierach - to raz, dwa - przeciągają sprawę ze względów proceduralnych, licząc chyba na to, ze dla świętego spokoju zapłacę. A takiego wała ![]() Cytat:
![]() U mnie tylko biust, wydłubałam sobie fajny przepis i zamierzam piec. Na rogala też miałam smaka, ale nie było
|
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż u mnie było odwrotnie w tym roku składając pita połapałam się, że zeszłoroczny nie doszedł do us (miałam niewielki zwrot, ale myślałam że listonoszka babci dała). myślałam że mi karę dowalą, ale przez to że się sama zgłosiłam, to darowali. nawet ten zaległy podatek mi zwrócili ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- doczytałam gość pewnie z gatunku: jestę fotografę
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
Bo dla mnie to szok, bo jakby ktoś tak zrobił to ok ,wiadomo w ferworze walki różnie bywa. Ale gość przegląda zdjęcia, poprawia, sortuje...I sprzedaje...
Zapomniałam dodać że obok mój mąż siedzi i był równie niewyraźny
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2905 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
omg
|
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie poznałam, ale się domyśliłam a widziałaś jakie dzieła fotografii dzieci przynoszą ze szkoły/przedszkola? zwłaszcza jak nauczyciele zapomną powiedzieć kiedy będą zdjęcia.... ![]() jeszcze wciskają takie babole w formacie a4
|
|
#2907 |
|
grozi wypollizowaniem
|
znad podziwiania mojej kolekcji flaszek
,obwąchałam je wszystkiem i stwierdzilam ze to jest kolekcja doskonała , no moze brakuje w niej czegos zielono-drzewno-ziemnego, bo choc Corsica furiosa daje rade to hednak jest tylko w odlewce i jednak nie dokonca to jest to co chcialam
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Flo, mam nadzieję,ze kiciucha się wygrzebie ![]() ![]() Co ja gadam, wygrzebie się. Przeciez Ciebie spotkala... Rejcz, kurtka świetna, gratuluję. Fason idealny |
|
|
|
#2909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() tak się zastanawiam, czemu mi nikt tej katanki nie gratuluje ![]() a wiem na Rejcz pewnie lepiej leży ![]() Winnnnn kupiłam tarki
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.

no burdel nad burdelami

Albo tylko z samym pudrem i ew korektorem po oczami 

Mogłąbyś opisać zapach?

) upolowałam i skrobię go do wszystkiego
osobiście uważam, ze maja burdel w papierach - to raz, dwa - przeciągają sprawę ze względów proceduralnych, licząc chyba na to, ze dla świętego spokoju zapłacę. A takiego wała