![]() |
#181 |
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
też właśnie czytałam, że przedłuża ten kontrakt :/ czyli moja strategia Vettel zamiast Heidfelda legła w gruzach ? ył ..
a wiecie, że Heikki Kovalainen (ten, którego lubię z niewyjaśnionych powodów ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hm... co oni tak wszyscy w tym pazdzierniku sie urodzili? A w kwietniu nie ![]() Czytalam, ze byc moze Ferrari odwola sie od decyzju FIA w sprawie afery szpiegowskiej. mi sie wydaje, ze to i tak nic nieda, decyzji pewnie nie zmienia :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam dzis cos mniej smiesznego ale napewno sie spodoba ![]() Lewis ![]() Oraz dwa avki z Lewisem
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Alonso musze przyznac wyszedł bardzo bardzo:p; Avki ![]() 1- Lewis 2- Kimi
![]() |
#186 | |||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() heh a ja nie mam braci i mam spokój ![]() Cytat:
o tak, zgadzam sie w pełni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
hm, nie kojarze takiej foty ![]() Cytat:
o Jezu ![]() Cytat:
![]() z 88 to Kubica wygląda jak nie Kubica ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ahhh, Kimi ![]() Cytat:
dobra ta marsylianka ![]() jak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robert menel ![]() ja tez z października ![]() Cytat:
sikam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
to Kubice mamy z głowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dokładnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja Ci nie pozwole uciec ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() to ja trzecia ![]() Cytat:
witaj Madzia ![]() ![]() ![]() Cytat:
o Jezusie, leże i już nie wstane ![]() Cytat:
![]() cepy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Wtajemniczenie
|
1- Nels Piquet Jr
![]() 2,3- Alonso 4,5- Robert
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() uffffff, wreszcie udało mi sie nadrobią wątek ![]() ![]() ![]() dziękuje że sie tak tu udzielacie ![]() ![]() a za tydzień kolejne GP ![]() a i ankieta ![]() 1.Monika 2.Jarosław ( Podkarpacie) 3. Kimi Raikkonen ![]() 4.jak wyżej ![]() 5.Nick H. 6. nie mam jeszcze ![]() 7.Kimiego ![]() 8.Baszczu ![]() 9.Wlazły 10. only Wisełka Kraków ![]() 11. prawie 19 12. za emocje, adrealine, szybkość no i przystojnych kierowców ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Izuś rozpieszczasz nas
![]() ![]() ![]()
![]() |
#191 |
Wtajemniczenie
|
#192 |
Zadomowienie
|
oo Luna wreszcie wyszła z ukrycia
![]() witamy ponownie ![]() Iza śliczne avki ![]() ![]() Luna, a którego października przyszłaś na świat ? ![]() ![]() jak na razie w mediach nic nie potwierdzają czy Nick H. przedłużył kontrakt..., zawsze to jakaś nadzieja, ale wydaje mi się, że tak łatwo nie odejdzie z bmw, a szkoda... :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja tez jestem z pazdziernika ![]()
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
Iza fotki i avki sa poprostu bossskie
![]() ![]() Im wiecej sie na nich patrze... tym bardziej chcialabym ich miec hyhy ![]() o Luna, witam ![]() ![]() ![]() ![]() To Wy wszyystkie jestescie z pazdziernika? Bo narazie tak na to wychodzi :P Przynajmniej ja sie wyrozniam, bo jestem z kwietnia, haa! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja z grudnia ![]() i wklejam prawdziwego Ice Mana w Ice bolidzie ![]()
![]() |
#196 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zadomowienie
|
to widze, że tu mafia październikowa się niedługo zrobi
![]() a Ty Bożenko poszukaj sobie kogoś kto urodził się w kwietniu bo Kasia zawładnęła już Roberta ![]() ide się pakować, potem jeszcze do Was zajrzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() EDIT: Albo Felipe Massą ![]() Angel, już sie pakujesz ? ![]() ![]()
![]() |
#199 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale ci co mi sie podobaja nie urodzili sie w kwietniu... ![]() To ja juz sie z Toba pozegnam, bo pozniej mnie nie bedzie. A wiec zycze Ci udanego pobytu w Grecji, samych slonecznych dni i zeby udalo Ci sie obejrzec GP Wegier ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Angel - dużo słońca, błękitnej wody w morzu i wolnych leżaków na plaży. hehe, poprostu udanego pobytu ![]() Cytat:
![]() [kochajmy się jak bracia, a liczmy się jak Żydzi.] Nie no, wypożycze Ci go na jakiś raz w tygodniu, i tak zostanie mi jeszcze Lewis ![]() ![]() ![]() A tak apropo Kimiego - to jakoś nadzwyczajnie mi się nie podoba ![]() ![]() ![]()
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
dziewczyny kochane jesteście
![]() będę za Wami tęsknić ![]() może jeszcze jutro wejdę, ale nie wiem bo lot niby mam o 23 dopiero, ale pewnie jutro przypomnie mi się mnóstwo rzeczy, które powinnam zrobić dzisiaj a nie zrobiłam powiem Wam szczerze, ze wcale mi się nie chce tam jechać :/ najgorsze, że będę sama i w zasadzie szkoda, że nie moge teraz zrezygnowac. ehh |
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |||||||
Zakorzenienie
|
a ja lubie jak wrzucasz
![]() Cytat:
![]() ja jestem z 23 października ![]() ![]() nom zobaczymy co Nick zrobi ![]() Cytat:
![]() I know ![]() ![]() Cytat:
nom w końcu musiałam wpaść ![]() ![]() no wychodzi na to że październik górje, tylko Ty jedna inna ![]() aaaaaaale Ice men ![]() ![]() Cytat:
też nie umiem ![]() Cytat:
mafia październikowa rządzi ![]() Cytat:
dobre ![]() Kimi tak powiedział ? ![]() ![]() Cytat:
trzymaj sie kochana, udanego wypoczynku ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Powiedział, powiedział
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja dzisiaj mam zły dzień. Wogóle mi sie nic nie chce. Koleżanka zachorowała i ide ją odwiedzić w szpitalu. Z przyjaciółką się pokłóciłam, a właśnie z nią mam jechać. ![]() ![]() Dziwny dzień będzie.
![]() |
#204 |
Zadomowienie
|
Kasiu nie martw się, napewno pogodzisz się z przyjaciółką, chyba, że okaże się taka jak moje to uwierz, że już lepiej czasem siedzieć sama niż przyjaźnić się z nieodpowiednimi ludźmi, chociaż mam nadzieję, że wszystko się ułoży
![]() jadę sama właśnie z powodu tej mojej ' przyjaciółki' która zmarnowała mi całe wakacje. jeny mam w pokoju taaki wielkie bałagan, że nie wiem jak ja się do końca spakuję ![]() nie wiem czy potem zdąże jeszcze wejść na kompa, więc chciałam się z Wami pożegnać ![]() ![]() ![]() mam nadzieję, że Wy też będziecie się dobrze bawić ![]() i nie martwić się będę trzymać kciuki za Roberta ![]() nie zapomnijcie o mnie przypadkiem bo tak łatwo się nie dam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wybaczcie wielkiego, brzydkiego oftopusa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Wtajemniczenie
|
Witam, mam nadzieję, że nie zapomniałyście o mnie?
![]() Byłam przez weekend u brata mamuśki, a on tam nie ma neta więc:/ Zresztą czasa nie było, bo dom żeśmy meblowali ![]() Dzieczyny jestem na skraju praktycznie załamania, taka jestem wkurzona, że prawie pół pokoju zdemolowałam ![]() ![]() Angel - nie żebym Cię wyganiała, ale szalej szalej tam in da Greece ![]() ![]() ![]() Chyba, że jeszcze dziś nas odwiedzisz to rewelacyjnie ![]() kas!a - rozumiem Cię, mam nadzieję, że się pogodzisz z przyjaciółką, ja ze swoją już 2miesiac się godze i jakoś nam to nie idzie ![]() ![]() No i ten IceMan ![]() Mafia Październikowa - ![]() Dziewczyny nie będę pokolei cytować każdej wypowiedzi, ale miałam sporo nadrabiania przez dwa dni, no i dosyć mi poprawiło to humor ![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() No i naturalnie mam coś dla Was ![]() 1. Naturalnie Kimi ![]() 2. Widziałam tu dyskusje, nt. jak niegdyś wyglądał Heidfeld, no i tu właśnie z Robercikiem.. Zwróćcie uwagę, na kolor kombinezonu, Nick chyba nie pierze swojego w Dosi? ![]() 3. Moim zdaniem świetne zdjęcie, zwłaszcza że to bolid Kubicy ![]() 4. Dj z wiejskiej imprezy ![]() 5. Hmm ![]() 6. Chyba Schumi nie przepadał za IceMan'em ![]()
![]() |
#206 |
Wtajemniczenie
|
Jak myślicie, pijany był?
![]() http://www.youtube.com/watch?v=WJ17wzNoBLE
![]() |
#207 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pewnie już po fakcie ale może sie pogodzicie ? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() hm, a spójrz na to z jego strony ... może rzeczywiście nie ma sensu wracać na jeden weekend z tak daleka ![]() ![]() fajne to zdjęcie z szampanem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zadomowienie
|
dziewczyny nie wiem co Wam napisac, po prostu
![]() ![]() to już moje ostatnie godziny na wizażu więc musze się z Wami po raz kolejny pożegnać, tym razem już poważnie ![]() pewnie będę cały czas myśleć, która mi tam już podrywa Lewisa i reszte ![]() nie będę cytowała wszystkich wypowiedzi, ale dziękuję Wam jeszcze raz za tyle ciepłych słow ![]() Wy też się dobrze bawcie i korzystajcie póki mnie nie ma z Kimiego, myslę że przeznaczenie w tym przypadku nie będzie mieć nic przeciwko ![]() ehh, paaa kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jak tak mozesz mowic o Kimasiee? Zwykly facet phi ;P A z ta kupa to on zaszalal ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Na peewno o Tobie nie zapomnimy! ![]() Wybaczamy ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Luna dobrze napisala, moze rzeczywiscie lepiej bedzie jak na jeden weekend nie bedzie wracal do Polski, bo te Stany wkoncu nie sa tak blisko ![]() ![]() ![]() A fotki sa swieetne ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
Luna, albo nie chce mu się wracać, bo stwierdził, że nie ma do czego, i w ogóle sobie tak kogoś znalazł
![]() ![]() ![]() Fajnie, że się fotki podobają ![]() Angel, nie martw o nic się popilnuję Kimiego osobiście ![]() ![]() ![]() Aha Luna, nie wiedziałam, że Biała Gwiazda ma kibiców na Podkarpaciu ![]() ![]() ![]() ![]() No i nowości ![]() 1. Jakie w ogóle ładne zdjęcie Christiana Kliena ![]() ![]() 2. Kimi ze swoją 'małżonką' .. ![]() 3. Za co Schumi łapie Fredka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.