|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: **** Szafa w listOpadowy wieczÓr ****
za odzież chętniej wymieniam odzież, stąd moje pytanie..
no dobrze, to mogłabym oddać za nie:gry olejek do masażu YR i serum Bioliq ? ewentualnie zamiast olejku lub serum mogé oddac zegarek YR z wymiennymi paskami. zalozylam go tylko raz (bialy pasek) 4740170324.jpg 4740170324_1.jpg P.S. Z powodu mojego wyjazdu w niedlugim czasie zalezy mi na szybkiej wymianie
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2014-11-06 o 14:11 |
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Baletki beżowe
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
Dodaje zdjęcia
![]() Buty były raz ubrane na imprezę. Nie są one pierwszej jakości jeśli chodzi o wykonanie. W lewym bucie na zgięciu odkleiła się podeszwa i w nie których miejscach widać klej. Także proszę zastanów się i daj odpowiedź czy dalej jesteś zainteresowana. |
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
hej
na razie nie planuję dokładki, a z twojej wish mam tylko szlafrok - jest ciepły i puchaty, rozmiar S, z kapturem
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
coś za
PARKA Khaki zimowa ocieplana
MOJA WYMIANKA https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
op
|
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Triatlon składa się z trzech gier (jak zaznaczyłam w wątku jedną z nich sobie wzięłam), pozostałe są nieużywane.
STATKI to gra planszowawzorowanej na tradycyjnej grze w statki, którą chyba zna każdy. JA JESZCZE NIGDY... Imprezowa gra towarzyska która rozkręci każdą imprezę i zapewni dużo dobrej zabawy. Gra umożliwia przełamanie lodów oraz: lepsze poznanie uczestników imprezy. Niezwykle ciekawym elementem gry są karty. Po wylosowaniu gracz musi przeczytać treść która zaczyna się "Ja jeszcze nigdy nie" po czym jest stwierdzenie. Na dole są instrukcje do czeka gracza jeśli stwierdzenie jest prawdą lub fałszem. W skład gry wchodzi: - plansza - 12 pionków i kostka - 64 karty ze stwierdzeniami GRA W BUTELKĘ ma kilka wariantów gry: - gra pytanie czy wyzwanie - gra w butelkę (wersja I) - gra w butelkę (wersja II) - gra w butelkę klasyczna - gra w kolory - odkurzacz więc jeśli pasowałaby Ci wymiana butów za obie gry, olejek do masażu i zegarek z trzema paskami to pisz na pv
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
opp
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
ok, ale daj znać do jutra, żebym wiedziała na czym stoję i czy mam się rozglądać za jakimiś butami
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka !
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
mogę oddać serum zamiast zegarka
i dorzucić ten czerwony..lub do poprzedniej propozycji dorzucić jakiś żel pod prysznic lub coś z miniatur.. albo mam jeszcze szachy, taka mała fajna wersja, z tym że brakuje jednego pionka..
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2014-11-14 o 13:12 |
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
op
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
oppp
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Czym jest ta sowa?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1415100414
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
op
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
hej, i jak? przepraszam, że Cię tak pospieszam, no ale zależy mi na czasie.. a teraz jeszcze mi się internet często zawiesza i czasem nawet nie mam jak odpisać
---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- ok więc jeśli pasowałaby Ci wymiana butów za obie gry, olejek, zegarek z 3 paskami, no i te mini szachy (bez jednego pionka) to zapraszam na pv
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Ona jest długa, czy krótka? Co byś za nią chciała?
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
o[p
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie podziękuję, bo sowa miała być prezentem dla sióstr, ale nie wiem czy będą chodziły, dlatego zrezygnuję
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
op
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
ostatni raz spróbuję
![]() a gdybym dołożyła serum Bioliq wymieniłabyś się? ![]() czyli ode mnie dostałabyś wtedy olejek do masażu, zegarek z trzema paskami, obie gry i serum Bioliq. tylko że zależałoby mi wtedy na szybkiej wysyłce prio.. (wyjeżdżam pod koniec listopada i wolę sobie zostawić mały margines czasu, gdyby np. buty nie pasowały i musiałabym kupić drugie..) proszę o odp.
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
op
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
ale buty w dalszym ciągu nie były używane?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

no dobrze, to mogłabym oddać za nie: