Mamusie Majowe 2015!! cz. 2 - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-07, 20:50   #4111
majaa86
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2

Myślę,że już nikomu nie chce się gadać o tym więcej..

Kto ma ochotę na kłótnie niech sobie nowy wątek albo klub założy..i tam spędza "mile" czas..

<3 Karolek<3 Moje Serduszko <3
majaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 20:52   #4112
Nadzieja87
Zakorzenienie

szczerze? Ja dziś przez cały dzień zastanawiam sie nad dłuższym urlopem od tego forum.
Ten watek był od jakiegoś czasu oaza dla mnie....miejscem gdzie czułam sie swojo, gdzie lubiłam przebywać i chetnie gadałam o maryni nawet...tymczasem nagle zostało mi to brutalnie zabrane...a dziś zaczęłam sie czuć na wizażu co najmniej dziwnie.
Stary 2014-11-07, 20:54   #4113
majaa86
Zadomowienie

Dziewczyny a co najlepsze na początek dla malucha?

Pajace, śpiochy,półśpiochy?? Czy takie komplety w stylu bluzeczka i spodnie są praktyczne? Pięknie wyglądają,ale co się wykorzystuje w praktyce??

Stary 2014-11-07, 20:56   #4114
jagodowa07
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
Widzę, że kluby idą łeb w łeb

Ja tam uważam, że powinien zostać stary klub, już się nazbierało w nim trochę informacji i bez sensu teraz to przenosić. Opcja z jednym aktywnym a drugim martwym się nie sprawdzi wg mnie, zawsze ktoś coś będzie chciał dodać. Można usunąć burzliwą dyskusję i już. A później już ogarniać tylko ilość członków i to czy w ogóle nas odwiedzają. Bo co, 2 dni temu któraś dostała zaproszenie a teraz do nowego już nie? Głupio trochę
popieram Ja się biedna, nowa wizażynka pogubiłam, nie wiem jaki klub działa, jaki nie. Chciałam dodać zdjęcie bebzola i nie wiem gdzie Moje pierwsze forum, taka byłam zadowolona, a tu zonk. Jesteśmy dorosłymi ludźmi, to nie gimnazjum, do tego jesteśmy mamusiami i to całkiem poważnymi, więc nie warto bawić się w takie kłótnie, fochy... Maja ujęła to najlepiej

Cytat:
Napisane przez majaa86 Pokaż wiadomość
Moje zdanie..

Zaczęło się od zmian, które moim zdaniem nie były potrzebne..przez to ujawniły się osoby,które mają charakter tzw "przywódcy"..i zrobił się klops..bo jedna tak druga tak i wyszło wielkie g..za przeproszeniem..

Ja ze swojej strony jestem bardzo wdzięczna dziewczynom, które założyły ten wątek --> czytaj Czarnulka i tym,które potem tak pięknie się angażowały-->Santilia, Iluzja, Ola..

Układ był ok a cała sytuacja powywracała wszystko do góry nogami..

Niech każda z nas schowa swoją dumę do kieszeni i niech sobie da spokój i wróćmy do normalnego działania..

Iluzja-rozumiem Twój niesmak..ale nie denerwuj się przez jeden komentarz..myslę,że mimo wszystko wg Ciebie są tu osoby,z którymi nadal chcesz być na tym wątku,bo warto..więc WRACAJ!

Migotka-czytaj jak wyżej..mogę powiedzieć Ci to samo..nie ma co uciekać,bo są tu "cenne" osoby
Stary 2014-11-07, 20:56   #4115
majaa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
szczerze? Ja dziś przez cały dzień zastanawiam sie nad dłuższym urlopem od tego forum.
Ten watek był od jakiegoś czasu oaza dla mnie....miejscem gdzie czułam sie swojo, gdzie lubiłam przebywać i chetnie gadałam o maryni nawet...tymczasem nagle zostało mi to brutalnie zabrane...a dziś zaczęłam sie czuć na wizażu co najmniej dziwnie.
zgadzam się..też mam dziwne odczucia..ale warto chyba zostać dla Nas???

Stary 2014-11-07, 20:56   #4116
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
o nieee! już dwie dziewczyny odeszły i Ty też chcesz? nie!!! kto nam da tyle dawki śmiechu i co chwilę będzie pokazywał co zakupił nowego, nie nie!

Dziewczyny zróbmy tak : przez weekend odpocznijmy i wróćmy nowo narodzone bez kłótni i wrócimy do rozmów o dupie marynie

21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..'
godz.15:00

29.05.2015 wyczekiwany dzień..
Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
godz. 14:41
ruskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 21:05   #4117
scotasia
Wtajemniczenie

Cytat:

Pajace, śpiochy,półśpiochy?? Czy takie komplety w stylu bluzeczka i spodnie są praktyczne? Pięknie wyglądają,ale co się wykorzystuje w praktyce??
Ciężko cokolwiek podpowiadać, bo każdej z nas może co innego bardziej pasować Moje zdanie: Jeśli pajacyki, to takie rozpinane całościowo. Bo są takie, co mają napki wzdłuż brzuszka a potem skręcają w jedną nóżkę (ale wyjasniłam ) coś takiego np. http://zszywka.pl/p/cudny-pajacyk-dz...k-5178094.html - dla mnie to było mało wygodne. Body na początek najlepsze rozpinane kopertowo. Takie kompleciki spodenki + body fajne dla mnie na dzień. Jakoś w nocy wolałam założyć półśpiochy albo pajacyk, żeby stópki "odpoczęły" od skarpetek. Dziewczyny pisały, że kaftanik + spiochy mało praktyczne i wygodne są.

Dobranoc
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 21:07   #4118
majaa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Ciężko cokolwiek podpowiadać, bo każdej z nas może co innego bardziej pasować Moje zdanie: Jeśli pajacyki, to takie rozpinane całościowo. Bo są takie, co mają napki wzdłuż brzuszka a potem skręcają w jedną nóżkę (ale wyjasniłam ) coś takiego np. http://zszywka.pl/p/cudny-pajacyk-dz...k-5178094.html - dla mnie to było mało wygodne. Body na początek najlepsze rozpinane kopertowo. Takie kompleciki spodenki + body fajne dla mnie na dzień. Jakoś w nocy wolałam założyć półśpiochy albo pajacyk, żeby stópki "odpoczęły" od skarpetek. Dziewczyny pisały, że kaftanik + spiochy mało praktyczne i wygodne są.

Dobranoc
Tylko czy kaftanik to taki rozpinany na środku czy taka bluzeczka z zatrzaskami na ramieniu też podpada pod kaftanik?

Czyli pajacyki rozpiane z gory na dol przez środek sa ok? Bo juz nie zaczailam..sa tez tylko takie odpiane miedzy nozkami..hmm

Edytowane przez majaa86
Czas edycji: 2014-11-07 o 21:09
Stary 2014-11-07, 21:08   #4119
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
wybrana, z Asosa, pokazywałam ją kiedyś Wam
Śliczna!

Cytat:
Napisane przez sylwia01485 Pokaż wiadomość
A przed pobraniem pielęgniarka mnie pyta - a chce pani robić te testy, przecież to statystyka. Lepiej coś dziecku kupić.
W ogóle wszystkie przyniosłyście mi szczęście, bo ktoś odwołał wizytę i mam 13 listopada w czwartek u mojego gina Zapytam o te testy pappa. Już się uspokoiłam trochę Później wyślę pw do Santi.
I ma kobita rację!
Widzisz, tym razem, pechowcu, los Ci sprzyja

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
aural ja bym chętnie poszła do teatru Kwadrat, są nowe sztuki, których nie widziałam.
Ja codziennie przechodzę obok filharmonii i też chciałabym się jakoś ukulturalnić, bo ostatnio kiepsko z tym

Cytat:
Napisane przez irenka78 Pokaż wiadomość
Odebrałam wyniki wszystko ok, nawet hemoglobina imponująca jak na mnie
A ile masz tej hemoglobiny?
Ja mam 10,7
W ogóle, jest tu ktoś jeszcze z anemią?

Cytat:
Głosujemy mamuśki
Zagłosowałam.

Cytat:
Ty to bijesz na głowę wszystkie z zakupami
Słodziaki!

Cytat:
Dziewczyny doradzcie proszę jaki rozmiar ubranek na początek kupować maluchowi?? Nie mam bladego pojęcia..
56 będą dobre na początek, rzadko komu są od razu potrzebne 62

Cytat:
Napisane przez Santilia Pokaż wiadomość
kto chce białej, bąbelkowej czekolady?
Ja wolę mleczną

A najbardziej to wychlałabym browara, mam pełną lodówkę!!!!

Cytat:
Napisane przez ruskaa Pokaż wiadomość
ja już mam dość czytania o tym zasranym klubie, przepraszam ale człowiekowi aż ręce opadają jak ciągle są kłótnie :P
A ja może wyjdę na ignorantkę, ale mnie ta sytuacja bawi nieco
Czytam dyskusję z przymrużeniem oka - lubię tu być, poczytać, co u Was, napisać coś, poradzić się, ale jest to jednak miejsce wirtualne. Sama na co dzień mam wystarczająco swoich zmartwień i problemów, żeby jeszcze się takimi pierdołami przejmować. Nawet o nich nie piszę, bo nie jestem typem osoby zwierzającej się.

Cytat:

no nie gadaj, wiadomo, że to było w nerwach może wróci

No cóż, jak wyżej.

Zeżarłam już śledzie i na to zarzuciłam winogrona Napiłabym się teraz czegoś dobrego.
Za chwilę zmykam na kanapę poczytać gazetę, bo siedzenie 8 godzin przy kompie + jeszcze "nadgodziny" na Wizażu to jednak przegięcie pały

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 21:11   #4120
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:

Ja używałam pajaców na noc. Śpiochy miałam jedne, bo dostałam i nie używałam. Bluzeczki na krótki rękaw dopiero jak mi dziecko chodzić zaczęło (wcześniej wkurzało mnie to, że się podwijają) i to na lato wyłącznie. Tak to body. I ja akurat kopertowych nie lubiłam, zwykłe miałam z napkami z boku przy szyi albo i bez - nie miałam problemu z zakładaniem małemu. Na body jakaś bluzeczka na dugi rękaw jak najbardziej, choć u noworodka wygodniej będzie z rozpinaną bluzą spodenki lubiłam, półśpiochów nie.

Edytowane przez TienShan
Czas edycji: 2014-11-07 o 21:13
TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 21:12   #4121
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko czy kaftanik to taki rozpinany na środku czy taka bluzeczka z zatrzaskami na ramieniu też podpada pod kaftanik?

Czyli pajacyki rozpiane z gory na dol przez środek sa ok? Bo juz nie zaczailam..sa tez tylko takie odpiane miedzy nozkami..hmm
Kaftanik to taka bluzeczka, więc musisz do niej dobrać śpiochy zapinane na ramionach, bo inaczej (np. w półśpiochach czy jakichś spodenkach) plecki wyjdą na wierzch i będziesz co chwilę poprawiać. No i dziecku może być niewygodnie.

Jak dla mnie: pajace rozpinane z góry na dół lub z góry do kroku oraz zestaw body + półśpiochy.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-07, 21:16   #4122
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Ojj 2 dni mnie nie było i nie jestem w stanie nadrobić a zatrzymałam się przy "aferze usuwającej", dziękuję że mimo mojej niskiej aktywności postowej zostałam przyjęta do nowego klubu, jeśli jeszcze to kogoś interesuje to porządek w klubie był potrzebny, ale z drugiej strony ilość postów nie świadczy o zaangażowaniu, ja bym chciała więcej pisać ale nie mam możliwości bo ciągle pracuję, ale staram się być na bieżąco i przynajmniej raz dziennie coś napisać

Cytat:
Napisane przez xescalax Pokaż wiadomość
Zmień lekarza bo widzę, ze jest całkowicie niepoważny... Szkoda Twojego zdrowia i okruszka... Ja się zastanawiam czy mój teraz na wizycie w końcu założy mi kartę ciąży, jeśli tak to i tak chyba muszę zmienić lekarza... Aż się boję iść....
mi kartę zalożył przy 3 wizycie gdy mógł okreslić, że bije serduszko

Cytat:
Napisane przez Iluzja00 Pokaż wiadomość
A skoro jestesmy juz w temacie lekarzy.
To Wy na kazdej wizycie macie mierzona szyjke?
Bo ja to ostatnio we wrzesniu
ani razu nie miałam

ola_la_
co do krążka moja koleżanka miała założony w 5 tygodniu! jak zdjęli to od razu na porodówkę ją wzieli i urodziła zdrową córeczkę, ale od tego 5 tygodnia 0 sexu
Stary 2014-11-07, 21:17   #4123
majaa86
Zadomowienie

TienShan a jak z rozmiarówką?

Stary 2014-11-07, 21:21   #4124
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość

ola_la_
co do krążka moja koleżanka miała założony w 5 tygodniu! jak zdjęli to od razu na porodówkę ją wzieli i urodziła zdrową córeczkę, ale od tego 5 tygodnia 0 sexu
tak wcześnie?? szok
Cytat:
TienShan a jak z rozmiarówką?
ja kupowałam 5 pajacy, 5x body na krótki, 5x body na długi, jakieś 2-3 pary dresików, ze 2-3 bluzy na rozmiar 56, podobnie na 62, choć tu miałam chyba więcej rzeczy już bo też dostałam ale mój synek przez 2 miesiące mieścił się w rozm, 56, urodził się 3200 i 53cm

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 21:28   #4125
majaa86
Zadomowienie

Dziękuję:roza :

Stary 2014-11-07, 22:48   #4126
migotka_m
Rozeznanie

Wybaczcie, że się wam jeszcze wetnę, ale bezczelności nie zdzierżę. Nie w takiej formie.

Nie miałam zamiaru wszczynać awantury (i ciekawa jestem jakie to niby wszczęłam). Miałam nieprzyjemność być w jedną wplątana, gdzie okazało się, że w wątku wszystkie laski były dla siebie milutkie, a poza wątkiem istniał klub dla wybranych gdzie po reszcie jechano jak po łysej kobyle. I to jedyna jaką pamiętam. Może dlatego tak mnie wyczuliła na takie sytuacje jak ta z pierożkową.

Sama się domaga omawiania spraw na Priv. Napisałam 2 wiadomości i sobie poszłam, bo nie chciałam ciągnąć dyskusji. Część dziewczyn mnie poparło, że to niefajne wyciągać info stąd i rozdmuchiwać gdzie indziej.

Na co znowu oczywiście rozdmuchanie sytuacji na wątku staraczkowym. To są wiadomości pierożkowej:

Cytat:
Wiecie co, ręce cycki i dupa opadają - pamiętacie jak Wam wczoraj pisałam o sytuacji na Majówkach? Otóż wyczaił to jeden Strażnik Teksasu i poszła się tam na Majówki poskarżyć na mnie, że śmiałam komentować sytuację tutaj (i to nawet nie w klubie tylko na wątku ogólnym OH NIE!) Podkreślając wielokrotnie jak to się jej moje zachowanie nie podoba
Nie wierzęęęęę no po prostu nie wierzeęęęęęęęęęęęęę

------------

Poza tym Wolfie ja jej napisałam że jak ma jakieś wąty to zapraszam na priv bo po co mieszać w to cały wątek, ale laska ewidentnie do czegoś prowokowała nie wiem miała ochotę na jakiś publiczny lincz mojej osoby? I jeszcze to co napisała "każdy już sobie indywidualnie oceni Twoje zachowanie" WTF? Co to jakiś sąd sąsiedzki? Ale w sumie jestem mało zdziwiona bo to nie jest pierwsza afera na wizażu którą ta osoba rozkręciła, powiedziałabym że nawet kolejna. Ja nie mam problemu z mówieniem głośno i publicznie jak coś mi nie odpowiada. Nie robiłam tu żadnego pojazdu po Majówkach tylko powiedziałam Wam o sytuacji i tyle. Pośmiałyśmy się i chyba z kilka postów dalej zmieniłyśmy temat.

----------
I zasadniczo świetnie, naprawdę. Super zachowanie.

Jak pisałam: skoro takie tematy są ochoczo poruszane ofen to ciekawe jak nam obrabiasz dupy w swoim klubie do którego pilnie strzeżecie dostępu. Mi czytając te wiadomości od razu się taka myśl nasuwa. Cóż może mam uraz.

Sorry, że to dosadnie ujmę, są tu super osoby, za którymi mi będzie tęsko, ale odechciało mi się nawet czytać ten wątek. Bo dawno nic mnie tak nie wkur.... jak te komentarze i to co przeczytałam w klubie starym. Dawno. A nie zamierzam z powodu głupiego forum się denerwować.

I sorry, że wam zaśmieciłam wątek, ale są takie sytuacje kiedy człowiek po prostu wybucha, i ja chyba właśnie wybuchłam i rzygam tym całym wizażem i dwulicowością z jaką się tutaj spotkałam. Czas najwyższy znaleźć sobie inne zajęcie.
migotka_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 03:14   #4127
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez migotka_m Pokaż wiadomość
Wybaczcie, że się wam jeszcze wetnę, ale bezczelności nie zdzierżę. Nie w takiej formie.

Nie miałam zamiaru wszczynać awantury (i ciekawa jestem jakie to niby wszczęłam). Miałam nieprzyjemność być w jedną wplątana, gdzie okazało się, że w wątku wszystkie laski były dla siebie milutkie, a poza wątkiem istniał klub dla wybranych gdzie po reszcie jechano jak po łysej kobyle. I to jedyna jaką pamiętam. Może dlatego tak mnie wyczuliła na takie sytuacje jak ta z pierożkową.

Sama się domaga omawiania spraw na Priv. Napisałam 2 wiadomości i sobie poszłam, bo nie chciałam ciągnąć dyskusji. Część dziewczyn mnie poparło, że to niefajne wyciągać info stąd i rozdmuchiwać gdzie indziej.

Na co znowu oczywiście rozdmuchanie sytuacji na wątku staraczkowym. To są wiadomości pierożkowej:

I zasadniczo świetnie, naprawdę. Super zachowanie.

Jak pisałam: skoro takie tematy są ochoczo poruszane ofen to ciekawe jak nam obrabiasz dupy w swoim klubie do którego pilnie strzeżecie dostępu. Mi czytając te wiadomości od razu się taka myśl nasuwa. Cóż może mam uraz.

Sorry, że to dosadnie ujmę, są tu super osoby, za którymi mi będzie tęsko, ale odechciało mi się nawet czytać ten wątek. Bo dawno nic mnie tak nie wkur.... jak te komentarze i to co przeczytałam w klubie starym. Dawno. A nie zamierzam z powodu głupiego forum się denerwować.

I sorry, że wam zaśmieciłam wątek, ale są takie sytuacje kiedy człowiek po prostu wybucha, i ja chyba właśnie wybuchłam i rzygam tym całym wizażem i dwulicowością z jaką się tutaj spotkałam. Czas najwyższy znaleźć sobie inne zajęcie.

Dziewczyno Ty, żyjesz chyba w jakimś innym świecie? Toczysz jakas prywatna krucjatę przy okazji rozwalając wątek. Co Cie interesuje co pisze w swoim prywatnym klubie? Nie wiem masz jakis kompleks? Jak dla mnie jestes trollem który chce rozpętać awanturę - gdybys chciała faktycznie wyrazić swoje zdanie, zrobiłabys to bez ofensywnych postów i wypisywania elaboratow o jakiejś mojej upadłej moralności. Powinnaś sie cieszyć ze krytykuje Twoje zachowanie otwarcie - nie bede sie z tym chować bo Ciebie naszło na szpiegowanie mojego watku. Tobie wolno jeździć po mnie tutaj a mnie po Tobie u siebie juz nie?? A w starym klubie wyraziłam swoje zdziwienie po co poruszyłaś temat - i obstaje przy swoim ze chciałaś po prostu komuś popsuć dzien bo chyba sama masz zły. Powodzenia z cytowaniem moich wypowiedzi z innych wątków (co jest notabene niezgodne z regulaminem )

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 05:58   #4128
Madeleine05
Zadomowienie

Chciałam skomentować tylko jedną rzecz - Pani Pierożkowa zauważyłaś, że to przez Twoje komentarze już trzy czy nawet więcej osób przestanie się udzielać w wątku, a nie jak sugerujesz, przez Migotkę?

A wracając do tematu ubranek - pochwalę się wam co ostatnio zamówiłam
http://imagizer.imageshack.us/a/img661/5497/OHsNza.jpg
http://imagizer.imageshack.us/a/img838/7954/rudm.jpg
http://img05.allegroimg.pl/photos/or.../46/4751384629
Madeleine05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 06:54   #4129
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie sperawdziły się pajace do spania bo plecki zakryte. Na dzień bluzeczka i spodnie lub półśpiochy.Śpiochy sa beeee. Na noc zamiast koca super są śpiworki.

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ----------

Wchodze czytam i nie wierze czyście do końca oszalały czy to sprawa hormonów??? Chce by wątek istniał a nie mam chęci czytać te wasze wywody. Pierożkowa przykro mi ale zgadzam się z większością mieszasz Ty.
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-08, 07:06   #4130
Kinga_20
Zakorzenienie

Hej

Ja jakoś nie potrafię jeszcze się tak cieszyć z tej ciąży, zwlekam z kupieniem sobie spodni ciążowych i innych ubrań. Myślę, że po usg będę już bardziej pozytywnie nastawiona. U nas dzisiaj w nocy pierdyliard pobudek, młoda non stop na cycu :/ a później jak jadła śniadanie to zaczęła się wydurniac przy stole i rąbnęła okiem o kant stołu i ma spuchniete oko a jak płakała biedna - pierwsze limo pod okiem w jej życiu i mam nadzieję, że ostatnie. A jakby tego było mało to dzisiaj mamy imprezę rodzinną, więc pięknie będzie wyglądała

Nawet nie odniose się do całej awantury, bo to już niepoważne jest.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 07:22   #4131
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
Hej

Ja jakoś nie potrafię jeszcze się tak cieszyć z tej ciąży, zwlekam z kupieniem sobie spodni ciążowych i innych ubrań. Myślę, że po usg będę już bardziej pozytywnie nastawiona. U nas dzisiaj w nocy pierdyliard pobudek, młoda non stop na cycu :/ a później jak jadła śniadanie to zaczęła się wydurniac przy stole i rąbnęła okiem o kant stołu i ma spuchniete oko a jak płakała biedna - pierwsze limo pod okiem w jej życiu i mam nadzieję, że ostatnie. A jakby tego było mało to dzisiaj mamy imprezę rodzinną, więc pięknie będzie wyglądała

Biedna mała. Oby to było ostatni raz ale z doświadczenia wiem, że raczej będzie dużo takich wypadków.
Stary 2014-11-08, 07:29   #4132
Izuniaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madeleine05 Pokaż wiadomość
Chciałam skomentować tylko jedną rzecz - Pani Pierożkowa zauważyłaś, że to przez Twoje komentarze już trzy czy nawet więcej osób przestanie się udzielać w wątku, a nie jak sugerujesz, przez Migotkę?

A wracając do tematu ubranek - pochwalę się wam co ostatnio zamówiłam
http://imagizer.imageshack.us/a/img661/5497/OHsNza.jpg
http://imagizer.imageshack.us/a/img838/7954/rudm.jpg
http://img05.allegroimg.pl/photos/or.../46/4751384629
Piękne rzeczy ja jeszcze nic nie kupiłam... jakoś tak...
Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
Hej

ojj współczuję.... boli ją? a co to za imprezka?

migotka pisała o wątku, który przez kluby się rozwalił. Też na nim byłam. I mam wrażenie, że sytuacja się powtarza. Przykro
Stary 2014-11-08, 07:33   #4133
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izuniaa89 Pokaż wiadomość
Piękne rzeczy ja jeszcze nic nie kupiłam... jakoś tak...

ojj współczuję.... boli ją? a co to za imprezka?

migotka pisała o wątku, który przez kluby się rozwalił. Też na nim byłam. I mam wrażenie, że sytuacja się powtarza. Przykro
No przykro. Mam propozycję trzeba być mądrzejszym dlatego te które się uważają za mądre dojrzałe kobiety mają wrócić .
Stary 2014-11-08, 07:49   #4134
smerfetka2000
Raczkowanie

A ja nie wiem o co chodzi...
Jestem na wątku od początku i zamierzam być do końca,ale niestety pracuję na dwie zmiany (zL4 zrezygnowałam na razie bo czuję się zaskakująco dobrze) , mam dwójkę dzieci w wieku szkolnym, cały dom na swojej głowie(bo mąż tyle pracuje ze mam go tylko na noc praktycznie ) i nie mam czasu codziennie zaglądać na forum.
I tak się jakoś nieswojo poczułam jak nadrabiałam dzisiaj posty
smerfetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 07:55   #4135
fistaszek24
Zakorzenienie

sama popisze ze sobą.
Świetna firma jeśli chodzi o body i pajace http://allegro.pl/r-62-george-body-k...684236051.html .
Stary 2014-11-08, 07:57   #4136
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
sama popisze ze sobą.
Świetna firma jeśli chodzi o body i pajace http://allegro.pl/r-62-george-body-k...684236051.html .
Ooo, i 100% bawełny, fajne.

Długi weekend, pewnie będą pustki. Ja zaraz biorę się za sprzątanie, ale już tak się biorę od pół godziny.
Stary 2014-11-08, 08:01   #4137
Izuniaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
sama popisze ze sobą.
no tak, tylko ta aukcja to wielka brytania.. szkoda

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
Ooo, i 100% bawełny, fajne.

Długi weekend, pewnie będą pustki. Ja zaraz biorę się za sprzątanie, ale już tak się biorę od pół godziny.
ja sobie robie dzisiaj dzień dziecka. i po porannych zakupach leże w łóżku z laptopem.

Czytam o ruchach dziecka i się zastanawiam czy będę wiedziała, że to to...
Stary 2014-11-08, 08:01   #4138
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

ja sobie robie dzisiaj dzień dziecka. i po porannych zakupach leże w łóżku z laptopem.

Czytam o ruchach dziecka i się zastanawiam czy będę wiedziała, że to to...
Gdzie Wielka Brytania, Polska normalnie.

EDIT: a nie, faktycznie.
Stary 2014-11-08, 08:02   #4139
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Wysyłają do polski 10 szt. przesyłka 12 zł.
Stary 2014-11-08, 08:03   #4140
Izuniaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzie Wielka Brytania, Polska normalnie.
no jak to? pisze lokalizacja: Wielka Brytania . ale wiesz... mm obecnie budyń zamiast mózgu:P

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości