|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2
Myślę,że już nikomu nie chce się gadać o tym więcej..
Kto ma ochotę na kłótnie niech sobie nowy wątek albo klub założy..i tam spędza "mile" czas..
#4112 |
Zakorzenienie
|
szczerze? Ja dziś przez cały dzień zastanawiam sie nad dłuższym urlopem od tego forum.
Ten watek był od jakiegoś czasu oaza dla mnie....miejscem gdzie czułam sie swojo, gdzie lubiłam przebywać i chetnie gadałam o ![]()
#4113 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a co najlepsze na początek dla malucha?
Pajace, śpiochy,półśpiochy?? Czy takie komplety w stylu bluzeczka i spodnie są praktyczne? Pięknie wyglądają,ale co się wykorzystuje w praktyce??
#4114 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#4115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny zróbmy tak : przez weekend odpocznijmy i wróćmy nowo narodzone bez kłótni i wrócimy do rozmów o dupie marynie ![]()
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4117 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czyli pajacyki rozpiane z gory na dol przez środek sa ok? Bo juz nie zaczailam..sa tez tylko takie odpiane miedzy nozkami..hmm
Noszę serce Twoje przy sobie...Noszę je w moim sercu... <3 Karolek<3 Moje Serduszko <3 Edytowane przez majaa86 Czas edycji: 2014-11-07 o 21:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4119 | |||||
Zakorzenienie
|
Śliczna!
![]() Cytat:
Widzisz, tym razem, pechowcu, los Ci sprzyja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam 10,7 ![]() W ogóle, jest tu ktoś jeszcze z anemią? Zagłosowałam. Ty to bijesz na głowę wszystkie z zakupami ![]() Słodziaki! Cytat:
![]() Ja wolę mleczną ![]() A najbardziej to wychlałabym browara, mam pełną lodówkę!!!! ![]() Cytat:
![]() Czytam dyskusję z przymrużeniem oka - lubię tu być, poczytać, co u Was, napisać coś, poradzić się, ale jest to jednak miejsce wirtualne. Sama na co dzień mam wystarczająco swoich zmartwień i problemów, żeby jeszcze się takimi pierdołami przejmować. Nawet o nich nie piszę, bo nie jestem typem osoby zwierzającej się. ![]() No cóż, jak wyżej. Zeżarłam już śledzie i na to zarzuciłam winogrona ![]() Za chwilę zmykam na kanapę poczytać gazetę, bo siedzenie 8 godzin przy kompie + jeszcze "nadgodziny" na Wizażu to jednak przegięcie pały ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez TienShan Czas edycji: 2014-11-07 o 21:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie: pajace rozpinane z góry na dół lub z góry do kroku oraz zestaw body + półśpiochy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4122 | ||
Zadomowienie
|
Ojj 2 dni mnie nie było i nie jestem w stanie nadrobić a zatrzymałam się przy "aferze usuwającej", dziękuję że mimo mojej niskiej aktywności postowej zostałam przyjęta do nowego klubu, jeśli jeszcze to kogoś interesuje to porządek w klubie był potrzebny, ale z drugiej strony ilość postów nie świadczy o zaangażowaniu, ja bym chciała więcej pisać ale nie mam możliwości bo ciągle pracuję, ale staram się być na bieżąco i przynajmniej raz dziennie coś napisać
Cytat:
Cytat:
![]() ola_la_co do krążka moja koleżanka miała założony w 5 tygodniu! jak zdjęli to od razu na porodówkę ją wzieli i urodziła zdrową córeczkę, ale od tego 5 tygodnia 0 sexu ![]()
![]() |
#4123 |
Zadomowienie
|
TienShan a jak z rozmiarówką?
#4124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kupowałam 5 pajacy, 5x body na krótki, 5x body na długi, jakieś 2-3 pary dresików, ze 2-3 bluzy na rozmiar 56, podobnie na 62, choć tu miałam chyba więcej rzeczy już bo też dostałam ale mój synek przez 2 miesiące mieścił się w rozm, 56, urodził się 3200 i 53cm
![]() |
#4125 |
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() ![]()
#4126 | |
Rozeznanie
|
Wybaczcie, że się wam jeszcze wetnę, ale bezczelności nie zdzierżę. Nie w takiej formie.
Nie miałam zamiaru wszczynać awantury (i ciekawa jestem jakie to niby wszczęłam ![]() Sama się domaga omawiania spraw na Priv. Napisałam 2 wiadomości i sobie poszłam, bo nie chciałam ciągnąć dyskusji. Część dziewczyn mnie poparło, że to niefajne wyciągać info stąd i rozdmuchiwać gdzie indziej. Na co znowu oczywiście rozdmuchanie sytuacji na wątku staraczkowym. To są wiadomości pierożkowej: Cytat:
Jak pisałam: skoro takie tematy są ochoczo poruszane ofen to ciekawe jak nam obrabiasz dupy w swoim klubie do którego pilnie strzeżecie dostępu. Mi czytając te wiadomości od razu się taka myśl nasuwa. Cóż może mam uraz. Sorry, że to dosadnie ujmę, są tu super osoby, za którymi mi będzie tęsko, ale odechciało mi się nawet czytać ten wątek. Bo dawno nic mnie tak nie wkur.... jak te komentarze i to co przeczytałam w klubie starym. Dawno. A nie zamierzam z powodu głupiego forum się denerwować. I sorry, że wam zaśmieciłam wątek, ale są takie sytuacje kiedy człowiek po prostu wybucha, i ja chyba właśnie wybuchłam i rzygam tym całym wizażem i dwulicowością z jaką się tutaj spotkałam. Czas najwyższy znaleźć sobie inne zajęcie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyno Ty, żyjesz chyba w jakimś innym świecie? Toczysz jakas prywatna krucjatę przy okazji rozwalając wątek. Co Cie interesuje co pisze w swoim prywatnym klubie? Nie wiem masz jakis kompleks? Jak dla mnie jestes trollem który chce rozpętać awanturę - gdybys chciała faktycznie wyrazić swoje zdanie, zrobiłabys to bez ofensywnych postów i wypisywania elaboratow o jakiejś mojej upadłej moralności. Powinnaś sie cieszyć ze krytykuje Twoje zachowanie otwarcie - nie bede sie z tym chować bo Ciebie naszło na szpiegowanie mojego watku. Tobie wolno jeździć po mnie tutaj a mnie po Tobie u siebie juz nie?? A w starym klubie wyraziłam swoje zdziwienie po co poruszyłaś temat - i obstaje przy swoim ze chciałaś po prostu komuś popsuć dzien bo chyba sama masz zły. Powodzenia z cytowaniem moich wypowiedzi z innych wątków (co jest notabene niezgodne z regulaminem ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4128 |
Zadomowienie
|
Chciałam skomentować tylko jedną rzecz - Pani Pierożkowa zauważyłaś, że to przez Twoje komentarze już trzy czy nawet więcej osób przestanie się udzielać w wątku, a nie jak sugerujesz, przez Migotkę?
A wracając do tematu ubranek - pochwalę się wam co ostatnio zamówiłam ![]() http://imagizer.imageshack.us/a/img661/5497/OHsNza.jpg http://imagizer.imageshack.us/a/img838/7954/rudm.jpg http://img05.allegroimg.pl/photos/or.../46/4751384629 |
![]() ![]() |
![]() |
#4129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Wchodze czytam i nie wierze czyście do końca oszalały czy to sprawa hormonów??? Chce by wątek istniał a nie mam chęci czytać te wasze wywody. Pierożkowa przykro mi ale zgadzam się z większością mieszasz Ty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4130 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja jakoś nie potrafię jeszcze się tak cieszyć z tej ciąży, zwlekam z kupieniem sobie spodni ciążowych i innych ubrań. Myślę, że po usg będę już bardziej pozytywnie nastawiona. U nas dzisiaj w nocy pierdyliard pobudek, młoda non stop na cycu :/ a później jak jadła śniadanie to zaczęła się wydurniac przy stole i rąbnęła okiem o kant stołu i ma spuchniete oko ![]() ![]() Nawet nie odniose się do całej awantury, bo to już niepoważne jest. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4132 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
migotka pisała o wątku, który przez kluby się rozwalił. Też na nim byłam. I mam wrażenie, że sytuacja się powtarza. Przykro ![]()
![]() |
#4133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4134 |
Raczkowanie
|
A ja nie wiem o co chodzi...
![]() Jestem na wątku od początku i zamierzam być do końca,ale niestety pracuję na dwie zmiany (zL4 zrezygnowałam na razie bo czuję się zaskakująco dobrze) , mam dwójkę dzieci w wieku szkolnym, cały dom na swojej głowie(bo mąż tyle pracuje ze mam go tylko na noc praktycznie ) i nie mam czasu codziennie zaglądać na forum. I tak się jakoś nieswojo poczułam jak nadrabiałam dzisiaj posty |
![]() ![]() |
![]() |
#4135 |
Zakorzenienie
|
sama popisze ze sobą.
Świetna firma jeśli chodzi o body i pajace http://allegro.pl/r-62-george-body-k...684236051.html . |
![]() ![]() |
![]() |
#4136 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Długi weekend, pewnie będą pustki. Ja zaraz biorę się za sprzątanie, ale już tak się biorę od pół godziny. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4137 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
Czytam o ruchach dziecka i się zastanawiam czy będę wiedziała, że to to...
![]() |
#4138 | |
404 Not Found
|
Cytat:
EDIT: a nie, faktycznie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4139 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4140 |
Zakorzenienie
|
no jak to? pisze lokalizacja: Wielka Brytania . ale wiesz... mm obecnie budyń zamiast mózgu:P
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.