Kultowe maski do w³osów z KWC! - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Artyku³y i newsy

Notka

Artyku³y i newsy Dyskusje o artyku³ach i newsach zamieszczanych na naszym portalu.

Narzêdzia
Stary 2014-11-06, 21:59   #1
redakcja
(ro)BOT

Wiadomo¶ci: 0

Kultowe maski do w³osów z KWC!

Je¶li jeste¶ w³osomaniaczk± i lubisz eksperymentowaæ z produktami do w³osów, to wiesz, ¿e trendy zmieniaj± siê niezwykle dynamicznie, a na rynku pojawia siê nieustannie mnóstwo nowo¶ci... Jednak wiele produktów do pielêgnacji w³osów zyska³o ju¿ miano kultowych i mo¿e pochwaliæ siê ¶wietnymi recenzjami i ocenami w KWC. Przedstawiamy 5 topowych masek do w³osów z KWC. Sprawd¼, czy znasz wszystkie! czytaj wiêcej
redakcja jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-07, 09:20   #2
kmjk
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 281
Dot.: Kultowe maski do w³osów z KWC!

Bo ja wiem...? Gdzie jest Bioetika? Albo L'Biotica? A co z Stapiz Sleek Line?

Najlepiej na KWC wej¶æ w od¿ywki i wybraæ kolejno¶æ wg "Mój hit" - dla mnie to najlepszy sposób wyszukiwania wszelkich kosmetyków
kmjk jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-07, 10:03   #3
zaneciaaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 137

Kultow± maseczk± od zawsze na zawsze s± ¿ó³tka z naft± kosmetyczn± i olejkiem rycynowym
zaneciaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-07, 10:25   #4
calissa
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 55

ja polecam wax
calissa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-07, 10:40   #5
OlaOlenka87
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 6

Dzisiaj bêdê testowaæ Bumble and Bumble z Sephory Do tej pory fajn± maskê kupi³am w Rossmanie: To³pa do w³osów zniszczonych bez sztucznych sk³adników. Jest do¶æ ciê¿ka, wiêc nak³adam j± od po³owy w³osów, ale super wyg³adza. Ogólnie to zwracam uwagê na naturalny sk³ad kosmetyków do w³osów.
OlaOlenka87 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-07, 11:35   #6
dream7
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 484
GG do dream7

Ja te¿ mogê poleciæ Henne Wax
Stary 2014-11-07, 13:17   #7
melazja
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 174

Liczy³am na fajne zestawienie, tego co FAKTYCZNIE jest hitem, a tu kilka hitów i kilka reklam, no bo dziwnym trafem jest Dove i CeCe które czêsto z wiza¿em maj± wspólne akcje.
Artyku³y na wiza¿u schodz± na psy
melazja jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-07, 17:58   #8
cottonpuma
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 848

Popieram melazjê.
Poziom artyku³ów leci na ³eb, na szyjê. Nie ma po co otwieraæ, a i "pisane" s± tak, jakby jedynym ich celem by³o wrzucenie czego¶ nowego na g³ówn±, niekoniecznie sensownego.
Stary 2014-11-07, 18:27   #9
Azmika88
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 107

Cytat:
Napisane przez kmjk Poka¿ wiadomo¶æ
Bo ja wiem...? Gdzie jest Bioetika? Albo L'Biotica? A co z Stapiz Sleek Line?

Najlepiej na KWC wej¶æ w od¿ywki i wybraæ kolejno¶æ wg "Mój hit" - dla mnie to najlepszy sposób wyszukiwania wszelkich kosmetyków
Zrobi³am tak jak napisa³a¶ i mnie zdziwi³o, ¿e na pierwszym miejscu jest Garnier Fructis Goodbye Damage, od¿ywka wzmacniaj±ca

Zdziwi³o mnie te¿, ¿e na KWC nie ma oddzielnej kategorii "maski"
Moje top 4:
1. NaturVital, Sensitive Hair Mask Aloe Vera Juniper Zimbro
2. Henna Treatment Wax
3.
Pettenon Cosmetici, Serical, Crema al Latte (i to nie jest firmy Kallos, nie wiem dlaczego wszêdzie pisz±, ¿e to Kallos Redakcjo - poprawcie b³±d)
4. L'Biotica, Biovax, Intensywnie regeneruj±ca maseczka do w³osów s³abych ze sk³onno¶cia do wypadania.

Edytowane przez Azmika88
Czas edycji: 2014-11-07 o 18:31
Azmika88 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-07, 18:46   #10
Anna000000012345
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 36

Cytat:
Napisane przez Azmika88 Poka¿ wiadomo¶æ

3.
Pettenon Cosmetici, Serical, Crema al Latte (i to nie jest firmy Kallos, nie wiem dlaczego wszêdzie pisz±, ¿e to Kallos Redakcjo - poprawcie b³±d)
Rzeczywi¶cie, ju¿ poprawione
Anna000000012345 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-07, 21:14   #11
karuss9
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3

Maski z Pilomaxu bardzo lubiê, maskê Latte równie¿. Jednak zdziwi³am siê nie widz±c masek Biovaxu, czy Kallosa..
karuss9 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-07, 22:52   #12
MascarpOOne
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 4 235
GG do MascarpOOne

Wed³ug mnie taki wybór z KWC nie ma sensu, bo co mnie interesuje recenzja i ocena panienek, które daj± 4 gwiazdki za buteleczkê, zapach, dostêpno¶æ i cenê ? Kwc trzeba czytaæ uwa¿nie by wiedzieæ czy jaka¶ recenzja jest konkretna czy o wszystkim i niczym.

Edytowane przez MascarpOOne
Czas edycji: 2014-11-07 o 22:53
MascarpOOne jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-08, 00:28   #13
Morfinistka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 120

Moim KWC jest Kallos Keratin;
a pani± ze zdjêcia - bra³abym
Stary 2014-11-08, 00:50   #14
Karolka1606
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4

Szkoda, ¿e nikt nie wspomnia³ o tak fenomenalnych maskach, z wy¿szej pó³ki, ale rzeczywi¶cie dzia³aj±cych, nie tylko w momencie aplikacji i tu¿ po zmyciu, jak Sensai Kanebo Intensive Hair mask (cena ok 220z³ 200ml) oraz Alterna Caviar Anti-aging Replenishing moisture masque (cena 244z³ 160g). Obie maski maj± bardzo komfortow± konsystencjê, lecz nie obci±¿aj± w³osów i nie "oblepiaj±" ich, nadaj± siê równie¿ do w³osów przet³uszczaj±cych siê. Szczególnie ta druga maska o dzia³aniu delikatnie enzymatycznym i regeneruj±cym polecana jest po dekoloryzacji w³osów, które s± szczególnie os³abione. Obie zmywamy wod±. Mogê poleciæ od siebie równie¿ co¶ bardziej przystêpnego cenowo, a rzeczywi¶cie skutecznego. Jest to maska Douglas Protein Repair mask, do w³osów suchych, zniszczonych, idealnie wrêcz nadaje siê na basen, b±d¼ te¿ na wszelkie wyjazdy, kiedy to nasze w³osy poprzez czêsty kontakt z sol± morsk± i s³oñcem, staj± siê os³abione, suche i spl±tane. Wszystkie te produkty dostêpne s± w Perfumerii Douglas. Polecam, ¿eby sobie przetestowaæ, bo rzeczywi¶cie poprawa jest natychmiastowa.
Karolka1606 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-08, 11:54   #15
melazja
Raczkowanie

Karolka1606, szkoda ¿e nie wspomnia³a¶ ¿e reklamujesz Douglasa, twój wpis jest tyle wart co ten reklamowy artyku³.
Stary 2014-11-08, 13:46   #16
Anna000000012345
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 36

Cytat:
Napisane przez melazja Poka¿ wiadomo¶æ
Karolka1606, szkoda ¿e nie wspomnia³a¶ ¿e reklamujesz Douglasa, twój wpis jest tyle wart co ten reklamowy artyku³.
melazja, masz prawo nie zgadzaæ siê z naszym wyborem kosmetyków do publikacji, jednak ten artyku³ nie jest sponsorowany. Publikacje sponsorowane musz± byæ obligatoryjnie oznaczane jako "materia³ sponsorowany". Je¶li bêdziesz nadal twierdziæ, ¿e to materia³ reklamowy, prosimy o udowodnienie tego.
Anna000000012345 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-08, 15:58   #17
Megi_sl
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 35

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Nie ma tu moich ulubionych masek Biovax do w³osów. Zw³aszcza tej do w³osów blond i z zawarto¶ci± keratyny i jedwabiu. Bardzo ³adnie wyg³adzaj± strukturê w³osa , uelastyczniaj±. Po prostu rewelacja

Edytowane przez Megi_sl
Czas edycji: 2014-11-08 o 16:00
Megi_sl jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-08, 22:56   #18
MascarpOOne
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 4 235
GG do MascarpOOne

Cytat:
Napisane przez AnnaJot Poka¿ wiadomo¶æ
melazja, masz prawo nie zgadzaæ siê z naszym wyborem kosmetyków do publikacji, jednak ten artyku³ nie jest sponsorowany. Publikacje sponsorowane musz± byæ obligatoryjnie oznaczane jako "materia³ sponsorowany". Je¶li bêdziesz nadal twierdziæ, ¿e to materia³ reklamowy, prosimy o udowodnienie tego.
Mo¿e i nie reklamowany ale nikt recenzji nie kontroluje, nie s± usuwane wpisy typu : plusy: tani, dostêpny wszêdzie, ekstra konsystencja, wydajny minusy: nie robi w sumie nic, efekt tylko po u¿yciu.
pytanie: kupisz produkt jeszcze raz : nie lub nie wiem
I genialna wizazanka tu bach 4 i pól gwiazdki. Przez co¶ takiego te recenzje s± tyle warte co zapewnienie dzia³ania przez producenta wiec wasz artyku³ wygl±da na sponsorowany ot cala historia. Niech kto¶ siê we¼mie do pracy nad tym to przestaniemy siê czepiaæ.
MascarpOOne jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-09, 20:52   #19
inga22
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 72

Cytat:
Napisane przez Azmika88 Poka¿ wiadomo¶æ
Zrobi³am tak jak napisa³a¶ i mnie zdziwi³o, ¿e na pierwszym miejscu jest Garnier Fructis Goodbye Damage, od¿ywka wzmacniaj±ca
To bardzo proste... Niedawno by³ wielki test tej od¿ywki, której próbki (po 100 ml) dosta³o 300 wiza¿anek, z których ka¿da mia³a obowi±zek napisaæ recenzjê*. Nagle przyby³o kilkaset recenzji (teraz jest ich 1140!!!), z których jaki¶ procent stanowi³y te bardzo entuzjastyczne. Ale ¿e by³ to % z bardzo du¿ej liczby recenzji, od¿ywka wystrzeli³a w rankingu. Zwróæ uwagê na to, ¿e ¶rednia ocen Fructisa - 3.58 - nie powala. Inne naprawdê kultowe od¿ywki maj± oceny powy¿ej 4 (Garnier AiK - 4.04, Nivea Long Repair - 4.08, Crema al latte - 4.02, Stapiz 4.09).

*te¿ za³apa³am siê na ten test, od¿ywka siê u mnie sprawdzi³a, ale nie zaliczy³abym jej do genialnych
inga22 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-10, 08:08   #20
joaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 401
GG do joaa

Cytat:
Napisane przez inga22 Poka¿ wiadomo¶æ
To bardzo proste... Niedawno by³ wielki test tej od¿ywki, której próbki (po 100 ml) dosta³o 300 wiza¿anek, z których ka¿da mia³a obowi±zek napisaæ recenzjê*. Nagle przyby³o kilkaset recenzji (teraz jest ich 1140!!!), z których jaki¶ procent stanowi³y te bardzo entuzjastyczne. Ale ¿e by³ to % z bardzo du¿ej liczby recenzji, od¿ywka wystrzeli³a w rankingu. Zwróæ uwagê na to, ¿e ¶rednia ocen Fructisa - 3.58 - nie powala. Inne naprawdê kultowe od¿ywki maj± oceny powy¿ej 4 (Garnier AiK - 4.04, Nivea Long Repair - 4.08, Crema al latte - 4.02, Stapiz 4.09).

*te¿ za³apa³am siê na ten test, od¿ywka siê u mnie sprawdzi³a, ale nie zaliczy³abym jej do genialnych
U mnie GD tez sie sprawdzila, najlepiej w polaczeniu z maska ProSalon. Moje lekkie sianko zrobilo sie naprawde miekkie i gladkie Tak tylko podpowiadam, jakby ktorejs nie pasowala solo - sprobowac fuzji z inna

A w rankingu z artykulu zdecydowanie brakuje przynajmniej Waxa czy Biovaxa. To jedna z 'obowiazkowych' pozycji do przetestowania dla Wlosomaniaczki

volleyhead z lo¿y >£ONA FAJT?!<

If you're going crazy just grab me and take me
I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere

joaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-10, 17:02   #21
melazja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AnnaJot Poka¿ wiadomo¶æ
Ha ha, ja nic nie muszê udowadniaæ a komentarze poni¿ej pokazuj± ¿e moje zdanie nie jest odosobnione. Nie twierdzê ¿e jest to zamówiony artyku³, tylko ¿e zestawienie zawiera produkty firm, które dziêki wspó³pracy z wami posiadaj± du¿o recenzji w KWC, a nazywanie ich tylko z tego powodu kultowymi jest nadu¿yciem.
Uderz w stó³...
Stary 2014-11-10, 17:24   #22
paulla777
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 47

A gdzie Biovax? To dopiero maski Dove jest do niczego. Mia³am nieprzyjemno¶æ z seri± Oxygen i to kilku u¿yciach, prawie pe³ny szampon, maskê, od¿ywkê oraz spray odda³am siostrze, bo by³y fatalne :/
paulla777 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-10, 18:48   #23
Karolka1606
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez melazja Poka¿ wiadomo¶æ
Droga Melazjo,
nie bardo rozumiem o czym mówisz, po prostu pracujê w tej Perfumerii od niemal¿e 10 lat i uwierz mi, ¿e jestem osob± obiektywn± i testujê mnóstwo produktów, nie tylko dostêpnych u siebie, ale i u konkurencji, zamawiam te¿ przez internet. Jednak je¶li chodzi o typowe maski do w³osów to s± to moi idole, ale i nie tylko moi, bo równie¿ i moich klientek. Od nich w³a¶nie uczê siê najwiêcej, tak¿e to ¿adna reklama, a obiektywne stwierdzenie. Je¶li nie chcesz, nie musisz siê zgadzaæ z moi zdaniem, a je¶li chcesz siê przekonaæ o tym, czy maski s± rzeczywi¶cie skuteczne to zapraszam do nas po próbkê, oczywi¶cie bezp³atn±.
Karolka1606 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-12, 14:45   #24
Kilinina
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 22

Maski WAX Pilomaxu to pierwsze maski na polskim rynku (od 1989 roku) s± na pewno kultuowe, czêsto nazwa WAX by³a uto¿samiana z mask± do w³osów. Produkty biovax to maski powsta³e w 2006 roku podszywaj±ce siê pod oryginalny WAX Pilomaxu.
Kilinina jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-13, 14:18   #25
princesska87
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 139
Red face Dot.: Kultowe maski do w³osów z KWC!

Mleczna maska od Kallosa wymiata. Uwielbiam j± nie tylko za dzia³anie ale i za piêkny mleczny zapach. Kupi³am j± za grosze bo za jakie¶ 13 z³ a jest naprawdê dobra. Polecam!
princesska87 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-13, 23:33   #26
Azmika88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez princesska87 Poka¿ wiadomo¶æ
Mleczna maska od Kallosa wymiata. Uwielbiam j± nie tylko za dzia³anie ale i za piêkny mleczny zapach. Kupi³am j± za grosze bo za jakie¶ 13 z³ a jest naprawdê dobra. Polecam!
Mówisz o tej masce: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...k-protein.html ?
Stary 2014-11-14, 09:30   #27
patka00
Przyczajenie

Zawsze chcia³am wypróbowaæ mleczn± maskê od Kallosa ale nigdzie nie mogê znale¼æ mniejszego opakowania ni¿ to litrowe. Lubiê czêsto zmieniaæ maski a takie opakowanie to dla mnie stanowczo za du¿o:/
patka00 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-14, 23:04   #28
92ana
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 132

Cytat:
Napisane przez patka00 Poka¿ wiadomo¶æ
Zawsze chcia³am wypróbowaæ mleczn± maskê od Kallosa ale nigdzie nie mogê znale¼æ mniejszego opakowania ni¿ to litrowe. Lubiê czêsto zmieniaæ maski a takie opakowanie to dla mnie stanowczo za du¿o:/
Ja mia³am litrow± maskê Kallosa, ¶wietnie nawil¿a i od¿ywia w³osy a do tego piêknie pachnie.. jednak te¿ wola³abym, ¿eby mia³a mniejsz± pojemno¶æ. Lubiê zmieniaæ produkty do w³osów, a ta wystarcza naprawdê na bardzo d³ugo..
Stary 2014-11-14, 23:58   #29
Azmika88
Zadomowienie

Dziewczyny, ale piszecie o kallosie:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...k-protein.html ? (który wystêpuje w mniejszych opakowaniach) czy o tej masce:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-al-latte.html , któr± wszyscy z kallosem myl±?
Stary 2014-11-16, 20:30   #30
201703061208
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 666

Cytat:
Napisane przez calissa Poka¿ wiadomo¶æ
ja polecam wax
to prawda, dobre s±.
Calisso wiadomo¶æ czeka
201703061208 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Nowe w±tki na forum Artyku³y i newsy

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-02-10 13:50:32

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.