|
|
#1 |
|
(ro)BOT
Wiadomo¶ci: 0
|
Kultowe maski do w³osów z KWC!
Je¶li jeste¶ w³osomaniaczk± i lubisz eksperymentowaæ z produktami do w³osów, to wiesz, ¿e trendy zmieniaj± siê niezwykle dynamicznie, a na rynku pojawia siê nieustannie mnóstwo nowo¶ci... Jednak wiele produktów do pielêgnacji w³osów zyska³o ju¿ miano kultowych i mo¿e pochwaliæ siê ¶wietnymi recenzjami i ocenami w KWC. Przedstawiamy 5 topowych masek do w³osów z KWC. Sprawd¼, czy znasz wszystkie! czytaj wiêcej
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 281
|
Dot.: Kultowe maski do w³osów z KWC!
Bo ja wiem...? Gdzie jest Bioetika? Albo L'Biotica? A co z Stapiz Sleek Line?
Najlepiej na KWC wej¶æ w od¿ywki i wybraæ kolejno¶æ wg "Mój hit" - dla mnie to najlepszy sposób wyszukiwania wszelkich kosmetyków
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 137
|
Kultow± maseczk± od zawsze na zawsze s± ¿ó³tka z naft± kosmetyczn± i olejkiem rycynowym
|
|
|
|
#4 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 55
|
ja polecam wax
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
Dzisiaj bêdê testowaæ Bumble and Bumble z Sephory
Do tej pory fajn± maskê kupi³am w Rossmanie: To³pa do w³osów zniszczonych bez sztucznych sk³adników. Jest do¶æ ciê¿ka, wiêc nak³adam j± od po³owy w³osów, ale super wyg³adza. Ogólnie to zwracam uwagê na naturalny sk³ad kosmetyków do w³osów.
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Ja te¿ mogê poleciæ Henne Wax
|
#7 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 174
|
Liczy³am na fajne zestawienie, tego co FAKTYCZNIE jest hitem, a tu kilka hitów i kilka reklam, no bo dziwnym trafem jest Dove i CeCe które czêsto z wiza¿em maj± wspólne akcje.
Artyku³y na wiza¿u schodz± na psy
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 848
|
Popieram melazjê.
Poziom artyku³ów leci na ³eb, na szyjê. Nie ma po co otwieraæ, a i "pisane" s± tak, jakby jedynym ich celem by³o wrzucenie czego¶ nowego na g³ówn±, niekoniecznie sensownego. |
|
|
|
#9 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 107
|
Cytat:
Zdziwi³o mnie te¿, ¿e na KWC nie ma oddzielnej kategorii "maski" ![]() Moje top 4: 1. NaturVital, Sensitive Hair Mask Aloe Vera Juniper Zimbro 2. Henna Treatment Wax 3. Pettenon Cosmetici, Serical, Crema al Latte (i to nie jest firmy Kallos, nie wiem dlaczego wszêdzie pisz±, ¿e to Kallos 4. L'Biotica, Biovax, Intensywnie regeneruj±ca maseczka do w³osów s³abych ze sk³onno¶cia do wypadania. Edytowane przez Azmika88 Czas edycji: 2014-11-07 o 18:31 |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 36
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Maski z Pilomaxu bardzo lubiê, maskê Latte równie¿. Jednak zdziwi³am siê nie widz±c masek Biovaxu, czy Kallosa..
|
|
|
|
#12 |
|
BAN sta³y
|
Wed³ug mnie taki wybór z KWC nie ma sensu, bo co mnie interesuje recenzja i ocena panienek, które daj± 4 gwiazdki za buteleczkê, zapach, dostêpno¶æ i cenê ? Kwc trzeba czytaæ uwa¿nie by wiedzieæ czy jaka¶ recenzja jest konkretna czy o wszystkim i niczym.
Edytowane przez MascarpOOne Czas edycji: 2014-11-07 o 22:53 |
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 120
|
Moim KWC jest Kallos Keratin;
a pani± ze zdjêcia - bra³abym
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
Szkoda, ¿e nikt nie wspomnia³ o tak fenomenalnych maskach, z wy¿szej pó³ki, ale rzeczywi¶cie dzia³aj±cych, nie tylko w momencie aplikacji i tu¿ po zmyciu, jak Sensai Kanebo Intensive Hair mask (cena ok 220z³ 200ml) oraz Alterna Caviar Anti-aging Replenishing moisture masque (cena 244z³ 160g). Obie maski maj± bardzo komfortow± konsystencjê, lecz nie obci±¿aj± w³osów i nie "oblepiaj±" ich, nadaj± siê równie¿ do w³osów przet³uszczaj±cych siê. Szczególnie ta druga maska o dzia³aniu delikatnie enzymatycznym i regeneruj±cym polecana jest po dekoloryzacji w³osów, które s± szczególnie os³abione. Obie zmywamy wod±. Mogê poleciæ od siebie równie¿ co¶ bardziej przystêpnego cenowo, a rzeczywi¶cie skutecznego. Jest to maska Douglas Protein Repair mask, do w³osów suchych, zniszczonych, idealnie wrêcz nadaje siê na basen, b±d¼ te¿ na wszelkie wyjazdy, kiedy to nasze w³osy poprzez czêsty kontakt z sol± morsk± i s³oñcem, staj± siê os³abione, suche i spl±tane. Wszystkie te produkty dostêpne s± w Perfumerii Douglas. Polecam, ¿eby sobie przetestowaæ, bo rzeczywi¶cie poprawa jest natychmiastowa.
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Karolka1606, szkoda ¿e nie wspomnia³a¶ ¿e reklamujesz Douglasa, twój wpis jest tyle wart co ten reklamowy artyku³.
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 36
|
melazja, masz prawo nie zgadzaæ siê z naszym wyborem kosmetyków do publikacji, jednak ten artyku³ nie jest sponsorowany. Publikacje sponsorowane musz± byæ obligatoryjnie oznaczane jako "materia³ sponsorowany". Je¶li bêdziesz nadal twierdziæ, ¿e to materia³ reklamowy, prosimy o udowodnienie tego.
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 35
|
---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Nie ma tu moich ulubionych masek Biovax do w³osów. Zw³aszcza tej do w³osów blond i z zawarto¶ci± keratyny i jedwabiu. Bardzo ³adnie wyg³adzaj± strukturê w³osa , uelastyczniaj±. Po prostu rewelacja
Edytowane przez Megi_sl Czas edycji: 2014-11-08 o 16:00 |
|
|
|
#18 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
pytanie: kupisz produkt jeszcze raz : nie lub nie wiem I genialna wizazanka tu bach 4 i pól gwiazdki. Przez co¶ takiego te recenzje s± tyle warte co zapewnienie dzia³ania przez producenta wiec wasz artyku³ wygl±da na sponsorowany ot cala historia. Niech kto¶ siê we¼mie do pracy nad tym to przestaniemy siê czepiaæ. |
|
|
|
|
#19 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 72
|
Cytat:
*te¿ za³apa³am siê na ten test, od¿ywka siê u mnie sprawdzi³a, ale nie zaliczy³abym jej do genialnych
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w rankingu z artykulu zdecydowanie brakuje przynajmniej Waxa czy Biovaxa. To jedna z 'obowiazkowych' pozycji do przetestowania dla Wlosomaniaczki
|
|
#21 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Uderz w stó³... |
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 47
|
A gdzie Biovax? To dopiero maski
Dove jest do niczego. Mia³am nieprzyjemno¶æ z seri± Oxygen i to kilku u¿yciach, prawie pe³ny szampon, maskê, od¿ywkê oraz spray odda³am siostrze, bo by³y fatalne :/
|
|
|
|
#23 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
nie bardo rozumiem o czym mówisz, po prostu pracujê w tej Perfumerii od niemal¿e 10 lat i uwierz mi, ¿e jestem osob± obiektywn± i testujê mnóstwo produktów, nie tylko dostêpnych u siebie, ale i u konkurencji, zamawiam te¿ przez internet. Jednak je¶li chodzi o typowe maski do w³osów to s± to moi idole, ale i nie tylko moi, bo równie¿ i moich klientek. Od nich w³a¶nie uczê siê najwiêcej, tak¿e to ¿adna reklama, a obiektywne stwierdzenie. Je¶li nie chcesz, nie musisz siê zgadzaæ z moi zdaniem, a je¶li chcesz siê przekonaæ o tym, czy maski s± rzeczywi¶cie skuteczne to zapraszam do nas po próbkê, oczywi¶cie bezp³atn±. |
|
|
|
|
#24 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 22
|
Maski WAX Pilomaxu to pierwsze maski na polskim rynku (od 1989 roku) s± na pewno kultuowe, czêsto nazwa WAX by³a uto¿samiana z mask± do w³osów. Produkty biovax to maski powsta³e w 2006 roku podszywaj±ce siê pod oryginalny WAX Pilomaxu.
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 139
|
Mleczna maska od Kallosa wymiata. Uwielbiam j± nie tylko za dzia³anie ale i za piêkny mleczny zapach. Kupi³am j± za grosze bo za jakie¶ 13 z³ a jest naprawdê dobra. Polecam!
|
|
|
|
#26 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#27 |
|
Przyczajenie
|
Zawsze chcia³am wypróbowaæ mleczn± maskê od Kallosa ale nigdzie nie mogê znale¼æ mniejszego opakowania ni¿ to litrowe. Lubiê czêsto zmieniaæ maski a takie opakowanie to dla mnie stanowczo za du¿o:/
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 132
|
Ja mia³am litrow± maskê Kallosa, ¶wietnie nawil¿a i od¿ywia w³osy a do tego piêknie pachnie.. jednak te¿ wola³abym, ¿eby mia³a mniejsz± pojemno¶æ. Lubiê zmieniaæ produkty do w³osów, a ta wystarcza naprawdê na bardzo d³ugo..
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ale piszecie o kallosie:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...k-protein.html ? (który wystêpuje w mniejszych opakowaniach) czy o tej masce: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-al-latte.html , któr± wszyscy z kallosem myl±? |
|
|
|
#30 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 666
|
|
|
Nowe w±tki na forum Artyku³y i newsy
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

Niepojête s± pok³ady ludzkiej niekumacji