|
|
#2941 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LIV
Dzięki wielkie, biorę wszystko :-D
|
#2942 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
---- ![]() może uda mi się nie dołować cały ten czas.......
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
zrobię tak http://www.wielkiezarcie.com/recipe11383.html
gęsi jeszcze nie robiłam wg tego przepisu, ale wszelkie inne mięsa wychodzą obłędne
|
|
#2944 | |
|
Konto usunięte
|
Witajcie!
Powitać Flo Cytat:
Ja w sumie na szybkiego wziąłem i to pierwszy lepszy, bo się spieszyłem, a w domu przepadłem To jest ten ![]() W sumie, to nieźle na kobiecie by pachniał Hellou Jeden jedyny serial, który oglądam i to online Golden ściskam Murszafie życzę duuuużo zdrówka, hajsu i seksu i długich nóg i włosów i czego zapragniesz Maja ja też nienawidzę jak się do mnie mówi 'Maciejek' |
|
|
|
|
#2945 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam sentyment do Balenciagi, do Cristobala konkretnei, już sie nie mogę doczekać jak przyjadę do Mam (zaraz) i zleję sie nim do pępka. ![]() Cytat:
![]() Czyli nie mam sie co napalać. Wszystko cacy, i intymność (choć styka mi ta z Narcisów) i powietrze, poza zamszowością - zamsz na mnie śmierdzi ale i od dłuższego czasu działa na mnie migrenogennie. I ten perfumiany i ten w sklepach ze skórzanymi wyrobami. Mam świadków na to, że Bottega Veneta na mnie cuchnie Dzięki, ale to wszystko dzięki Flo, ona ją kupiłą pierwsza i poleciła, mimo iż dnia tego byłamw tym sklepie, szukając takiej i jej nie widziałam ![]() Taka ze mnie klientka sklepowa. ![]() Cytat:
Śmieję się, bo to samo sobie pomyślałam, a potem doczytałąm Twój post Cieszę się jak dziecko. Nie nadrobię bo mam bizi day. W rozjazdach, pogoda paskudna. A jednak androbiłam, czekając na auto, bo chuopin wyjechan.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-08 o 09:39 |
||||
|
|
|
#2946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz co, w sumie taki nostalgiczny nastrój nie ejst zły, myślę, że euforia wróci sama, zawsze tak jest. Tylko pono dół, stres choruje organizm, więc życzę Ci speedy recovery. Cytat:
Genialne!Ad gąska, MAm mi upolowałą, dziś odbieram [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;48848275] Ano po raz kolejny się o tym przekonałem Ja w sumie na szybkiego wziąłem i to pierwszy lepszy, bo się spieszyłem, a w domu przepadłem To jest ten ![]() W sumie, to nieźle na kobiecie by pachniał [/QUOTE]dzięki, nie omieszkam sprawdzić |
||
|
|
|
#2947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja dzisiaj i w poniedziałek w pracy |
||
|
|
|
#2948 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
O kurcze a miaąłm kiedyś przez chwilę i oddałąm
Ależ mam dziś perfumowy głód. Włąśnie ? Cytat:
Cytat:
Ja tego nie lubię Cytat:
2. Też czekam. Wystarczy lista Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
Najbardziej zazdroszczę Ci Cozy |
||||||
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#2950 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) Najbardziej zazdroszczę Wnege, kończy mi się i jakoś nie mogę upolować ![]() Cytat:
nie dołuj się Łatwo powiedzieć wiem, sama mam doła permanentnego, który raczej nie przejdzie ![]() no ale w weekend będę się starać odwracać swoją uwagę, np jutro mamy jechać na dwudniową wycieczkę-niespodziankę ![]() Znad soku |
|||
|
|
|
#2951 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Odnośnie gęsi - właśnie się marynuje od wczoraj. W maślance. Obaczym,co wyjdzie. Przy czym ja nigdy dotąd nie robiłam nic z lidlowo-okrasowych przepisów,zawsze "po swojemu" teraz mnie tak naszło. A mięso lubię krwiste,a surowe jeszcze bardziej
![]() Dwa: jak się gotuje jarmuż na parze? Posolić przed czy po? Posiekać? Czym przyprawić? Mam tylko zwykłe garnki,to co - na sitku? Przepraszam,ale pierwszy raz w życiu mam styczność z tą rośliną,a wyrzucić mi szkoda.
|
#2952 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Joł baru smad głowy bolenia....
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Ogólnie książkę o Beksińskich bardzo polecam ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
2 A co to jest jarmuż Nie żartuję nie mam pojęcia , chyba nigdy nie jadłam , dobry jest? Jaki ma smak?---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Musisz być moim przyjacielem... A nie wiem jak zaproszenie wysłać
|
|
#2953 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Z Lidla ciuchy naprawdę są dobre. Cytat:
Cytat:
A co do czytania tych samych książek i dyskusji, zazdroszczę Właśnie to fajne Czasem z Bratem podyskutuję na temat książki czy filmu, ale to rzadko i bardzoo ogólnie Może by go wciągnąć w takie coś? ![]() Mam 2 pytania albo więcej. 1. Czy do YR online macie jakieś zniżki? Pierwszy raz bym chciała zamawiać i nie chcę przegapić możliwości zapłacenia taniej Darmowa wysyłka tylko od 100 paru zł czy jest jeszcze jakaś inna możliwość? (gdzieś umieszczona małym druczkiem lub tylko dla wtajemniczonych). Ogólnie piszcie wszystko co wiecie Czy jednak najbardziej opłaca się stacjonarnie? 2. Czy ma ktoś z Was wyciskarkę do soków? Możecie coś polecić/odradzić? i jednak pytanie nr 3 (dziś mam więcej czasu więc o wszystko pytam, hurtem )Polecacie/odradzacie jakiegoś robota kuchennego (żeby robił wszystko - ubijał, szatkował, ciął i prasował hoho ). No najlepiej takie urządzenie bardzooo wielofunkcyjne. Murszafko jeszcze tutaj przyjmij ode mnie życzenia urodzinowe
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#2954 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nesko,ja Ci niedawno wysłałam zaproszenie,ale pozostało bez odzewu
![]() Zjem ten jarmuż na surowo,skoro nikt nic nie wie
|
#2955 | ||
|
BAN stały
|
Znad kawy
![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;48848275]Jeden jedyny serial, który oglądam i to online Ja wszystko wyłącznie w tv oglądam ![]() No nieee, nie tak się umawialiśmy ![]() --- Spadam pograbić liście
|
||
|
|
|
#2956 | |||
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. ![]() edit - udało mi się wysłać Ci prośbę o zaprzyjaźnienie - trzeba w profilu zaprzyjaźnianej osoby kliknąć "dodaj do" i dalej wg wskazuwek ![]() o jak ładnie wskazuwek mi się napisało http://fitness.sport.pl/fitness/1,10...RZEPISOW_.html ![]() Cytat:
![]() no dobra , zdarzają się wyjątki ![]() 2.mnie też to czeka w związku z tym mam usilną prośbę - Baaaaru , odprawcie wszelkie możliwe obrzędy żeby u mnie jutro lało od rana do wieczora pliiiiiiiz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2014-11-08 o 17:17 |
|||
|
|
|
#2957 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
2. To Ty zacznij 'a mnie by się przydało.....' ![]() Spoo nie wiem jak to w YR, ale jeszcze tydzień temu w Deichmannie był kod 'deichmann' i dawał 20% rabatu. Mój bucisz zamiast 259 kosztował 210 |
|
|
|
|
#2958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś zlaąłm się ostatnimi kroplami Cristobala ![]() 2. Na wschodzie polski jak mieszkaliśmy, tam rodzice uprawiali jarmuż w ogródku. Był do każdego obiadu. Normalnie gotowany, duszony, z solą i tyle. j.w. Cytat:
|
||
|
|
|
#2959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam że dodawałam Cię do grona znajomych , może kliknęłam coś obok. Lecę sprawdzać Margot jesteś na liście moich przyjaciół.... ![]() Gryxu Ty też jesteś na liście ... No nie wiem co ja źle robię ...
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-11-08 o 18:15 |
|
|
|
|
#2960 | ||
|
BAN stały
|
Dołączam do jarmużowych ignorantów
![]() Kochana jesteś! Bo ten wyjątek to ja jestem, praaawdaaa?! Cytat:
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;48854870]1. Ja zapomniałem jak się telewizor odsługuje [/quote]Cytat:
|
||
|
|
|
#2961 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Jakoś nie lubię promocji YR zawsze mam wrażenie że to takie naciągane trochę tzn mówię stacjonarnie jak przez neta to nie wiem... 3 A to pytanie do Murszafki ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
2 3 A jaki on ,ma smak?
|
|
#2962 |
|
Nindżopesz
|
Joł Baru!
Ściskam zdołowanych, zazdroszczę szczęśliwym i tak dalej ![]() Ja tymczasem macham znad rozkminek prokreacyjnych, hurtowego kupowania książek i grzanego wina ^^ Polly, fajna kolekcja Kameno, a czemuś taka zmartwiona, coś z nowym mieszkaniem nie teges? Moze pisałaś ale nie przeleciałam wszystkiego a rzuciło mi się w oczy ![]() Acha, Inglot mnie jednak uczula, może ktoś reflektuje na potrójną kasetkę cieni z numerami 395 (trochę zużyte), 434 i 153 (ledwo używane)? Ubolewam bo fajne kolory ale puchną mi po nim powieki :/ |
|
|
|
#2963 | |
|
To ja :)
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;48848275]
Murszafie życzę duuuużo zdrówka, hajsu i seksu i długich nóg i włosów i czego zapragniesz [/QUOTE] Dzięki, dzięki,dzięki, biorę wszystko. :-D Cytat:
Robot -najlepszy jest Kitchenaid, ale ma potężne wady w cenie. Ja mam od sierpnia Boscha serii MUM, nie pamiętam, który dokładnie model, ale uwielbiam go -potrafi wszystko i pozwala zaoszczędzić kupę czasu. Wcześniej miałam zwykły malakser Philipsa chyba, też był fajny, ale zajmował masę miejsca i fatalnie się go myło. Co tam było dalej?? Soki? Kiedyś słyszałam o jakimś Oskarze, ponoć nawet z trawy potrafi sok wycisnąć. Ale nie mam pojęcia jak to wygląda i ile kosztuje... YR -polecam się zalogować, nawrzucać do koszyka różnych rzeczy i się wylogować. Następnego dnia powinien przyjść mail z rabatem na te produkty :-D W tytule będzie coś, że nie skończyłaś zakupów, czy jakoś tak
|
|
#2964 |
|
Piers do przodu
|
Ja jarmużu nie jadłam jeszcze
za bardzo hipsterski ![]() Właśnie marynuję biust gęsi oliwą z czochem i ziołami ![]() Gryx zostawiłeś w cieple to się zbiesiło
|
#2965 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Umieram ze zmęczenia, jednak shopping jest męczący
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2966 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Czyli się wyrwałam z tym jarmużem jak Filip z konopi
I powiem Wam jeszcze,że nigdy więcej nie pokuszę się o samodzielne robienie kopytek
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
ja też
bolą mnie biodra, plecy i stopy P. tylko wzruszył ramionami jak zaprezentowałam zakup i stwierdził, że atrakcja to by była jakbym podjechała nowym autem np. dobry baru tak więc mam korsa ciekawe czy i kiedy zacznę żałować zakupu ![]() jarmużu nigdy nie robiłam, ale koleżanka gotowała zupę krem i mówiła, że dobra
|
|
#2968 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Pan sprzedawca b.miły notabene chciał nas namówić na jakies perfumy Korsa. W zamian dostał krótki wykład o niszowcach, następnie spryskalam Mu nadgarstek Sensei edp i zostawiłam kartkę z dokładną nazwą Jak wychodziłam ze sklepu to przez wystawę widziałam, że wącha co chwilę rękę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. niezły był, taki silnie przejęty ![]() i info z ostatniej chwili
|
|
|
#2970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() zapewne nigdy ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

wie ktoś,jak to przyrządzić,żeby było jadalne...?

Któóóóóry? Zdradzisz? Może Teżykowi się kupi 
:cicho :
ale i od dłuższego czasu działa na mnie migrenogennie. 

A jednak androbiłam, czekając na auto, bo chuopin wyjechan.