|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VI !
Cytat:
Dzisiaj mam listopadową aurę- pochmurno i deszczowo, miła odmiana. ![]() Co do kolorów na choince- my przez długi czas mieliśmy taką we wszystkich kolorach tęczy i bardzo mi się podobała. Od kilku BN mamy czerwono-złotą z domieszką pierniczków/suszonych pomarańczy i innych takich. Ja takie dwukolorowe bardzo lubię, w tym roku zmieniamy trochę kolorystykę. Przeglądając w internecie inspiracje, bardzo spodobały mi się choinki w kolorach bieli i złota.
S Y S T E M A T Y C Z N O Ś Ć ! ! ! Edytowane przez olanna Czas edycji: 2014-11-08 o 07:00 |
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem fanką bawarskiego U mnie zawsze była kolorowa choinka nie wiem jaka w tym roku będzie u siostry
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poniżej fragment z ubiegłego roku
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
U mnie w domu rodzinnym i u męża też była zawsze kolorowa choinka. Ale u nas jest dwukolorowa. W tamtym roku była złoto czerwona i w tym też taka będzie
Mi się bardziej podobają dwukolorowe. Może dlatego, że od zawsze miałam taki miszmasz na choince w domu i teraz to dla mnie odmiana.Idę zaraz do lidla. Mam nadzieję, ze kremu już nie będzie (lepiej dla mojej figury). Ale jak będzie to kupujemy i robimy z niego wafelki. Czytałam mężowi, że któraś z was na taki pomysł wpadła i mu się bardzo spodobał. Jeszcze wymyślił, że każdy obtoczymy w białej czekoladzie i oprószymy wiórkami kokosowymi Patrzyłam wczoraj prognozy długoterminowe i wszyscy i Rosjanie i Amerykanie i Anglicy zapowiadają ciepłą zimę Mam nadzieję, ze jak zawsze się to nie sprawdzi. Choć na razie u nas w Lublinie w ciągu 14 dni zapowiadają około 15 stopni.Widziałam wczoraj świąteczną reklamę z Rodzinką. Zaczęłam krzyczeć, żeby mąż natychmiast przyleciał do pokoju. Wpadł spanikowany, że coś się stało, a ja do niego: Patrz śnieg i choinka jak ślicznie. Tylko się w czoło popukał i poszedł
|
|
|
|
#95 | |||||||||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Cytat:
![]() Słuchaj... Wczoraj wrócił późno wieczorem, widział, że trochę mi smutno, bo nastawiłam się na wypad po bombki, więc szybko się wykąpał i jeszcze chciał jechać na te zakupy! Oczywiście popukałam się w czoło, w końcu musiał coś zjeść, odpocząć. Dziś rano wychodząc z psem wziął portfel. Pytam: po co Ci portfel w parku A on do cukierni po świeży jabłecznik dla żony pędził ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dlatego ja nigdy nie dziwię się, jak można mieć choinkę taką czy siaką. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Za te cholerne upały latem żądam odszkodowania w postaci śniegu i mrozu ![]() Mam tak samo, gdy widzę świąteczną reklamę |
|||||||||
|
|
|
#96 | ||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
U mnie to nie z mojej winy bo za dziecka, ale leczyłam się kilka lat, musiałam nawet przerwać uprawianie mojego ukochanego sportu bo się męczyć nie mogłam Więcej nie zadzwoniła hahaCytat:
|
||
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 |
|
Rozeznanie
|
ja też czytałam wczoraj że ma być najcieplejsza zima w tym roku . chyba zakupie sztuczny śnieg i chociaż na święta opruszę okna
|
|
|
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
Ja lubię kolorowe choinki, ale bez przesady. Mam tak ze bombek ma choince nie multum, ale mało tez nie jest, nie mam ozdób w krzykliwych kolorach i nań kilka takich starych bombek z dusza które dodają uroku. Mam tez duO białych i szyszki. Nie mam ani łańcuchów, ani włosów anielskich i mam białe lampki zeby było spokojniej
![]() Za takimi typowo dwukolorowhni "marketiwymi" nie przepadam, nie lubię jak każda bombka jest ułożona w takiej samej odległości od siebie i każda jest identyczna, a jeszcze to tego sztuczna choinka. Za to podobająi sie białe i złote bombki + do tego jakiej ośnieżone szyszki i jakieś białe piórka
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze, mam nadzieję, że te prognozy się nie sprawdzą
Ale przyznać trzeba, że coś w tym jest, nie pamiętam tak ciepłego listopada... zaraz będzie połowa miesiąca, a ja sobie w półbutach biegam i nie marznę...W marcu upały... to mnie już w ogóle rozwaliło... ![]() Ja dziś umieram, jajniki bolą... ale wzięłam 2x ibuprom max i mam zamiar męża do IKEI wyciągnąć Może jakieś świąteczne cudeńka upoluję? W h&y też zakupy zrobię, -25% nie odpuszczę, mają śliczną tą kolekcję świąteczną A co do koloru choinki to my od 3 lat mamy zawsze przewagę bieli i tylko co roku zmieniam ten drugi kolor, były: -biało srebrna -biało jasnozłota -biało czarno srebrna I w tym roku będzie biało złotobrązowa plus pierniczki Nie mogę się doczekać
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tez jest dwukolorowa, najczęściej czerwono złota.
Ale teraz do mieszkania pasuje biel. I trochę tez srebra może dodam. A H&Y można zaszaleć z tymi kolorami. matko, jak ja kocham ten okres świąteczny. Bo same święta to niekoniecznie, ale to co się dzieje przed |
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja np. nie chcę mieć prawdziwej choinki Wolę sztuczną I niestety jestem perfekcjonistką a co za tym idzie nawet bombki muszą ładnie się na niej prezentować. |
|
|
|
|
#103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Matko, chwilę mnie nie było a tu już tyle postów
![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
|
#104 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam na myśli takie jak sa w supermarketch, gdzie od razu widać, że jest sztuczna Ja też jestem perfekcjonistką No cóż, każdy lubi inaczej ubierać choinkę![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Patrzcie jakie cudeńka znalazłam w nanu nana Szkota tylko, ze te latarenki sa takie drogie;/Wiem, ze to nie tego typu forum, ale moze mi sprawdzicie bo nie mam kogo zapytać co myślicie o tej bluzce? Nie wiem czemu ale bardzo kojarzy mi sie ze świętami i pasuje do oczu
Edytowane przez bella719 Czas edycji: 2014-11-08 o 13:16 |
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#106 |
|
Rozeznanie
|
45 dni
|
|
|
|
#107 |
|
Rozeznanie
|
Jeeeej
Ale ten czas leci, teraz mam wrażenie, że się nie wyrobię ze wszyskim do świąt
Edytowane przez bella719 Czas edycji: 2014-11-08 o 13:15 |
|
|
|
#108 |
|
Rozeznanie
|
Nie dodało sie wcześniej zdj z latarenkami
|
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzie można dostać ?
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Ach, jak ja Was lubię czytać dziewczynki... Jeszcze bardziej czuję klimat świąt
![]() Wczoraj wybrałam się z mężem do Auchan i Empiku w poszukiwaniu kilku świątecznych pierdółek. Niestety nie znalazłam samoprzylepnej taśmy z motywem świątecznym Może macie jakieś namiary na coś ładnego i taniego?Za to kupiłam szary papier, koronkowe serwetki, zieloną taśmę samoprzylepną i taniutkie korzenne ciasteczka <3 Poszukuję jeszcze niedrogich papilotek świątecznych i stempla do ciasteczek. W Empiku mnie zauroczyły, ale chciałabym coś taniej. Dzięki za informację o H&Y!
|
|
#111 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
). Fajnie, mogłabym z Twoim mężem konkurować o miano niezasładzalnego potwora, tylko jemu pewnie nie pójdzie w zadek.![]() Na razie o tych ósemkach nie myślę, ale wiem, że prędzej czy później muszę coś z tym zrobić. Na razie czeka mnie jeszcze leczenie chyba dwóch zębów, później zacznę znowu panikować. Cytat:
Cytat:
Melduję, że Intermarche i Netto pełne świątecznych słodyczy. A w Brichomarche szaleją już z bombkami, latarenkami i innymi ozdobami.
|
|
#112 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeeejjjj, ten wątek to zło!!!!! Po ile te latarenki???? Sa boooooskie!!!!
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#115 |
|
Rozeznanie
|
Zobaczcie kto cały czas śpi mi na kolanach
|
|
|
|
#116 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja też dziś mam jabłecznik - domowy, cieplutki A mężowi się chwali taka dbałość o żonę Mój dziś ze mną sprzątał - nawet sporo zrobiliśmy. A kremu nawet mąż nie może zjeść za dużo - bo za słodki. A on kocha słodycze. Cytat:
A za oknem ciągle pada...Idę chyba odpalić jakiś wosk. Albo świecę. Edytowane przez allmode Czas edycji: 2014-11-08 o 15:49 |
||
|
|
|
#117 | |||
|
Carpe Diem!
|
Cytat:
![]() Mnie się marzy choinka biało-srebrna. Też widziałam wczoraj wieczorem świąteczne reklamy Cytat:
![]() Cytat:
Nie do uwierzenia Ceny latarenek w pl to jakaś paranoja. Ja swoje białe, drewniane kupuję za 10-20 euro. Kiedyś przeglądałam allegro i wcale bym się nie zdziwiła jakby ludzie kupowali latarenki zagranicą i sprzedawali z zyskiem w pl
|
|
#118 |
|
Rozeznanie
|
Ciesz się, że chociaż możesz pisać, bo mój wczoraj wieczorem jakąś godzinę siedział tak: (zdjęcie na dole)
Ale mam dzisiaj leniwy dzień. Pospałam dłużej, trochę lepiej się w końcu czuję, obejrzałam parę seriali, ściągam Friendsów po angielsku i chyba trochę usiądę do ang. Wczoraj rozpisałam sobie alfabet fonetyczny, który muszę wkuć, a dzisiaj rozpiszę jeszcze hiszpański Hiszpana mam od drugiego semestru, ale nie chcę na niego iść taka zupełnie nieprzygotowana
|
|
#119 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
dlatego pisałam z komórki
|
||
|
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
A do mnie przyszły te gwiazdki:
http://www.aliexpress.com/item/Chris...052893679.html Wiem, że któraś z Was pisała, że niefajne ale są super ![]() . Wzięłam wszystkie srebrne i zawieszę między belkami na sznurku![]() . Fajnie jakbym jeszcze miała większe .Jedną większą ze światłem widziałam na stronie ikei .
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

tylko czy ta cena nie jest za wysoka? 

ja jestem fanką bawarskiego
Mam nadzieję, ze jak zawsze się to nie sprawdzi. Choć na razie u nas w Lublinie w ciągu 14 dni zapowiadają około 15 stopni.

A on do cukierni po świeży jabłecznik dla żony pędził 
Za te cholerne upały latem żądam odszkodowania w postaci śniegu i mrozu 

45 dni