|
|
#4501 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Cytat:
to pomaga... mi też tak zawsze głupio Wam pisać ale łatwiej jak się to z siebie wyrzuci ![]() A glukoze przecież przeżyjesz Cytat:
Cytat:
A no pisałaś ale dobrze, jak Wam tak smakują.. i witaminki też tam są ![]() A tż to Ci jakiś striptiz robi
|
|
#4502 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki babeczki kochane. Magnez juz brałam i nic nie działa na mnie...
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
Na mnie też magnez nie zawsze działa.
Nawet teraz mam znowu ból jak na okres i ten magnez nic nie pomaga.
|
#4505 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4507 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jak boli, to biorę od razu No-spę. Nie męczę się. Ale jak tak lekko poćmiewa - to raczej się nie faszeruję
![]() Mój gin też mówił, że Nospa to przyjaciel. Ja natomiast kiedyś natknęłam się na opinie, że dzieci mogą mieć obniżone napięcie mięśniowe gdy się dużo tej nospy bierze, ale nie wiem czy było to podparte jakimiś badaniami itd, więc się nie podniecam za bardzo ta wiadomością. Wszystko z głową ![]() Oglądam na playerze odcinki Kuby Wojewódzkiego, i tak jak mi kiedyś zbrzydł - bo generalnie uważam go za takiego klauna telewizyjnego,który szydzi z ludzi - to trzy odcinki ostatnie świetne - ostatni z Anią Starmach -się uśmiałam, kolejny z Joanną Krupą ![]() A teraz sesja kręcenia bioderkami w łazience ,a potem wyładować pralkę i rozwiesić i może jeszcze białe wstawie i jakoś dzień leci :P
|
|
#4509 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- A właśnie, wkejam Wam filmik, który ostatnio pokazywała nam położna w SR. Na mnie robi mega wrażenie, muszę się tak nauczyć http://youtu.be/KnBZaDWM39w |
|
|
|
|
#4510 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dla Waszych mężów Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
albo po tym kranem, ciekawe ....
|
|||||||
|
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Asiu- klikając w ten link tak czułam, że to będzie ten filmik <3
niesamowite ![]() ![]() Ja wczoraj z mężem rozmawiałam o kąpaniu Malutkiego I na poczatku bedziemy na pewno razem trzęsąc się jak osiki A później chcę by on się zajmował myciem synula ![]() Przystał na to mężuś strasznie mi sie to podoba, jak tata zajmuje sie kapaniem Tak jest u mojej przyjaciolki i zawsze mnie to rozczula<3---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
![]() heeeheheheheAz sobie na yt zaczelam ogladac takie real filmiki z domow i np. https://www.youtube.com/watch?v=HMGbNOKZmxE bym oszalala tyle osob, tyle rąk w wanience pierwsza kapiel u nas to bedziemy tylko my i dzidzius <3 zadnych dodatkowych osob, rad i rąk.....
Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-11-08 o 17:58 |
|
|
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
Aga też oglądałam ten filmik, ale szybko go wyłączyłam. Fakt, za dużo osób, za dużo komentarzy, rozmawiania.....a dziecko słyszy i czuje obce osoby :/. Nie spodobało mi się też jak 3 osoby rozbierały te dziecko...ehh. Też będę tylko ja i tż i mam nadzieję, ze damy radę
|
|
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje Wam za pocieszenie kochane. JUz mi lepiej. Chyba po prostu byłam glodna
Aga faktycznie... W ogole podłożyli tego miska gabkowego pod to dziecko. Wody tam tyle co kot napłakał, ja jestem zwolenniczka większej ilości zeby dziecku było ciepło. Rownież nie chciałabym tylu ludzi przy kąpieli.
|
#4514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety tylko nie każde dziecko jest takie samo i nie każdemu taka kąpiel może się spodobać.
|
|
#4515 |
|
Zadomowienie
|
że podglądają i się nie odzywają to o mnie niby ?
![]() nic się ciekawego nie dzieje, nadal humor pod psem. I to chyba wszystko przez mój wygląd. A konkretnie cycki. Są straszne takie sine z żyłami, a na prawym wyszły mi 4 rozstępy w ciągu jednego dnia ![]() no i dziwnie się z tym coraz większym brzuchem czuje. Ostatni czas jak pracowałam, wiadomo trzeba dbać o sylwetkę, taka praca i wymaganie w miarę szczupłego wyglądu. Wiem, że tam siedzi moje największe szczęście, ale jakoś tak nigdy takiego brzuchola nie miałam. I mój apetyt... Miałam nie jeść słodyczy do glukozy, a wczoraj pochłonęłam żelki i zagryzłam czekoladą z orzechami... A teraz chcę krówki!!! Ale na szczęście ich nie mam. No i muszę się ogarnąć na urodziny do znajomego, bo za pół godziny wychodzimy, a ja w getrach, bluzie i wyglądająca jakbym na imprezę Halloweenową szła. Mała jak tam ? ![]() Inco za wizytę.
|
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co... jakoś humor mi się zepsuł.. podczytywałam sobie niektóre wątki, jakoś mi sie czerwcówki wyświetliły.. a tak takie wiadomości dzisiaj że
Dosłownie 3 dziewczyny poroniły.. u jednej jeszcze nie wiadomo :/ Jedna miała sen że poroniła że dosłownie pojechali rano do szpitala... i okazało się, że serce nie bije od tygodnia około :/ U drugiej nie bije od 2 tygodni :/ A u trzeciej u której jest nadzieja to po prostu serduszko jeszcze chyba nie zaczęło bić i lekarz powiedział, że prawdopodobnie już tego nie utrzyma :/
|
#4517 |
|
Wtajemniczenie
|
wiecie że ja nie wzięłam teraz ani jednej nopy od początku ciąży. teraz dopiero sobie to uświadomiłam.
z zuzia dużo brałam od 32 tygodnia i było wszystko dobrze bez żadnego napięcia
|
#4518 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej laseczki.
Nadrobiłam was, ale dziś to było dużo łatwiejsze niż wczoraj Ewcia super że już taka poprwa i mowa o powrocie do domu ciuszki prześliczne no i oczywiście maskotka jak wszystkie twoje piękności A jak Twój mąż? Wyleczył się już?Asia dziś widziałam "twój wózek" na mieście z tymi czarnymi kołami fajnie się prezentuje. Powiem wam,że coraz więcej białych wózków jeździ ![]() A ja byłam dziś u tego gastrolnga, śmieszny facecik Kazał mi podłożyć pod nogi łóżka po 2 cegły, żeby spać tak jak dzieciaczki na pochyłym. Powiedział, że muszę wprowdzić dietę bezcukrową, poza tym jeść wszystko. 5 posiłków dziennie i właśnie nie chodzić spać z pustym żołądkiem tylko przed snem przegryźć coś. Oprócz tego, przepisał mi jakieś tabletki, których nie było w żadnej aptece,musiałam zamówić i na poniedziałek będą. A i zapytałam jeszcze o wzdęcia, przepisał też coś, ale co to było to powiem wam w poniedziałek. Teraz zmykam na urodzinowe piwo mojego męża
|
|
|
|
#4519 |
|
Zadomowienie
|
Hej! Wpadłam na chwilkę do domu i spieszę Was zapoznać z moim Synkiem (zdjęcia
).Otóż, jak się domyślacie chłopiec pozostał chłopcem. Gin powiedział, że wszystko wygląda OK. Obejrzał buźkę i policzył paliczki (to podobno jakiś marker - jest OK). Mały w międzyczasie pił, ziewał i sięgał nogą głowy Moja szyjka długa i twarda. Kolejna wizyta w Mikołajki ![]() Trochę Was podczytywałam na tel. ale już nie pamiętam, co miałam komu odpisać, poza Hipciem Ewy - śliczny! Zaraz lecę do Rodziców na galę boksu
|
|
|
|
#4520 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzia przykre są takie historie
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
Inco- cudne zdjecia
Super,ze wszystko ok![]() Alunia- Sto lat dla meza ![]() ![]() Madzia ..straszne sa takie wiadomosci... ja nie czytam...bo bym sie smucila...to sa mlode ciaze jeszcze niestety czerwcowe i lipcowe.... Moj malutki od kilku dni inaczej kopie, juz to chyba pisalam, bardziej sie przelewa, rozciaga inne uczucie kopniakow niz wczesniej Smiesznie, bardziej mi brzuch faluje A wczesniej takie strzaly dostawalam :P Mam na cos ochote A nie chce mi sie isc do sklepu, a jakies prazynki bym pochrupala przed tv najpierw musze dojsc do tego, jak podlaczyc nasz dekoder, bo moj maz znow w nocy cisnal w Xboxa i odlaczyl :/ jestem wsciekla bo ja sie nie znam , tam tyle kabliiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
#4522 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale też obiecuję poprawę. A do brzuszka się przyzwyczaisz, patrz na niego codziennie w lustrze to normalnie pokochasz swój brzuszek ![]() Cytat:
Nie wyobrażam sobie co teraz czują te dziewczyny ![]() Cytat:
Synek śliczny |
|||
|
|
|
#4523 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obyś teraz nie musiała zacząć używać ![]() Ja w sumie od początku wzięłam 3 nospy, nie lubię brać tabletek, naprawdę już biorę jak widzę, że nie przechodzi albo bardziej coś boli. Cytat:
Miłego wieczoru i najlepszego dla męża ![]() Cytat:
I cieszę się, że wszystko ok! ![]() Hehe to Tobie także miłego wieczoru ![]() No i tak dosłownie 3 dziewczyny na raz weszły dzisiaj i takie info napisały :/Mi się przypomniało jak ja się dowiedziałam ze jestem w ciąży po czym po tyg dostałam plamień, delikatnych ale się wystraszylam.. poleciałam do pierwszego lepszego gina.. powiedział ze mam polipa co w sumie było pocieszeniem z jednej strony że to od tego, ale z drugiej zrobił usg i zaczął straszyć że pęcherzyk taki regularny że pewnie tego nie utrzymam :/ AAaa i Lui ja się łącze w bólu z rozstępami i cyckami... tez tak miałam i wcale nie jest lepiej, tylko się powiększyły :/
"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014 Edytowane przez emdzik Czas edycji: 2014-11-08 o 18:55 |
|||
|
|
|
#4524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Baby znowu się wściekłam dosłownie... jak mnie brat wkurzył... w ciąży to nie ma się czym uspokoić... masakra postaram się nie zagłębiać w temat bo mnie by rozsadziło ![]() Incognito, ale słodziak. Naprawdę jest przeeeeecudny!
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu spokojnie
nie ma co się przez brata denerwowac
|
#4526 |
|
Wtajemniczenie
|
Inco śliczny synuś
Do gin dzwoniłam nie odebrał, nie oddzwonił i dam spokój. Pójdę w środę do tego dupka w duszy niech mnie zbada będę wiedziała na czym stoje. A do tego czasu będę leżała jak najwięcej i już. Moja też się rusza inaczej. Zmieniła pozycję w której była długo i teraz kopniaki z drugiej strony mnie bolą. W sklepie dziś aż stękłam. I dużo się napisana a malo kopie Już pewnie z kilogram waży moja kluseczka Nie moge się doczekac usg
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze Wam pokażę co kupiłam wczoraj :
http://allegro.pl/show_item.php?item=4769669096 http://allegro.pl/show_item.php?item=4764870161 Kokardki na wózek i na wózek i na łóżeczko nie żebym była jakaś przesądna (z córą nie miałam), ale ogólnie mi się podobają, więc stwierdziłam, że co mi tam poprzyczepiam sobie ![]() Lampka będzie na przewijaku bo tam blisko mamy kontakt i chodzi mi o to, żeby mieć jakieś lekkie światło jak będę wstawać do bobasińskiego ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Dzięki kochana
|
#4528 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Inco synuś cudny
Ala to w sumie dobre wieści od lekarza. Spróbuj podłożyć pod materaz segregator! Wczoraj jak kupowałam poduszke klin, koleś w sklepie podpowiedział, że spokojnie można wsadzić pod materaz segregator, na jedno wyjdzie No, ale i tak kupiliśmy, nie będę żałowć dziecku podusi Ale i tak doradził, że lepiej ją pod materac. A ja jetem lżejsza o prawie 500 zł, i jak nigdy szczęśliwa z braku tej kasy Ale już mam dosłownie wszystko, nawet szlafrok do szpitala, ręczniki jednorazowe. No wszystko już mamy. A tylko jeszcze to tantum rosa, ale to szczegół. Nawet trafiłam prawie nową poduszkę do karmienia motherhood. Brakuje nam tylko mebli a może aż mebli ale to za 2 tygodnie. Wanienki ze stojakiem - może jakieś propozycje? Bo chciałam jednak tą małą z ikei, ale weź dobierz do niej człowieku stojak! No ichyba wsio, jesteśmy chyba gotowi, no prawie, bo remont u małej. A i jeszcze laktator, ale to później, chyba w grudniu, bo Tato mi obiecał "dojarkę" ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
No i kokardki, najważniejsze Ja czekam jak mąż przyniesie z piwnicy karton choinkowy i z niego chyba podkradnę czerwone kokardki :P ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
![]() Nie stresuj się, leż jak najwięcej. Mi już też lepiej, cały dzień przeleżałam jutro też tak planuję. Będzie dobrze, musi być. Musimy mniej myśleć
|
||
|
|
|
#4529 |
|
Rozeznanie
|
IncognitoNick ale słodki syneczek
Jak bym chciała miec jeszcze jakies usg i zobaczyć moją niunie. ewek000 super, że skurczy coraz mniej, oby tak pozostało. Super cuda zrobiłaś. Kasiulka22 bratu się chyba należyJa dzisiaj spałam w nocy może z 3 godziny, więc czuję sie masakrycznie... Nie wiem co jest nie tak, mam nadzieje,ze to jedna z niewielu takich nocy, bo chce jeszcze przed porodem troszke pospac :P |
|
|
|
#4530 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twoja kluseczka to już raczej ponad 1kg waży skoro jesteś u nas 1 na liście a nawet u Ewci przecież Agatka ważyła ostatnio ok 1,2kg :PCytat:
lampka fajna ![]() Asiaaaa wowww, zazdroszczę, że masz już prawie wszystko... U mnie to prawie wszystko przede mną Marta obyś dzisiaj się wyspała
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.

to pomaga... mi też tak zawsze głupio Wam pisać ale łatwiej jak się to z siebie wyrzuci 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
dla Waszych mężów