|
|
#2971 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar LIV
I pan sprzedawca obiecał sobie kupic pod choinkę, ciekawe czy dotrzyma słowa
![]() Mam nowy kominek do wosków, idę użyć.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kup mu Dermatol i zasupuj rankę. http://www.aptekagemini.pl/dermatol-...zniczy-2g.html Świetnie przyspiesza gojenie ran, delikatnie odkaża i wysusza resztki potencjalne, nie ma zapachu. Moim wszystkie zadrapania, ranki i inne traktuję tym, wet mi kiedyś polecil. Tanie, skuteczne i nie szkodzi. No i sama czasem korzystam
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2014-11-08 o 23:25 |
|
|
|
|
#2973 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i kupuję b. rzadko, bo nie niszczę 2. (tak nazbierałam na tego Hamiltona travelera a od jutra testy Astora 24perfect stay ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
![]() jesu, chce Ci się o tej porze odpalać? ja ledwo żyję, wzięłam szybki szałer z tym pilingiem pinakoladowym Cytat:
na razie próbowałam zasypać mu to alantanem w pudrze, skutki opłakane, dywan do odkurzania i oboje kichamy
|
|
|
#2974 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;48854870]
Spoo nie wiem jak to w YR, ale jeszcze tydzień temu w Deichmannie był kod 'deichmann' i dawał 20% rabatu. Mój bucisz zamiast 259 kosztował 210 ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Też już mam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2975 | |||
|
BAN stały
|
Znad Anatola
![]() Kenwood też ma świetne, co prawda tańsze od Kiczenejda, ale mimo wszystko sporo sobie życzą Kumpel ma w tym stylu, ino starszą wersję (z Anglii przywiózł), bardzo sobie chwali Te jakie fajne Cytat:
![]() Ale zazwyczaj zostawiamy zupy na kuchence, szczególnie te gotowane wieczorem, no i już dawno nie było takiego przypadku ![]() Zakupy to zło Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2976 |
|
Piers do przodu
|
Spoo to jutro będzie to samo na wielu stołach
Ale czytając o samych pozytywach gęsiny to najlepsze rozwiązanie zero cholesterolu, mało trójglicerydów, anty reumatyczne, oskrzelowe, rozgrzewające Gryx raz mi się zdarzyło, że grzybowa mi się zbiesiła po nocy w burzę
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2014-11-08 o 23:48 |
|
|
|
#2977 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() No właśnie, zapomniałyśmy o kubełku dla P. Pewnie dlatego nie ma humoru
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2978 | ||
|
Zakorzenienie
|
a wyciskarkę ma chyba też Kam Cytat:
, raczej z zagniataniem ciasta mi się kojarzy, ubijaniem piany itp.? co to jeszcze robi?2. jutro ja chyba nie zdążę na jutro, bo moja jeszcze nieobrobiona , mam tylko nadzieję, że się nie ześmierdnie Cytat:
, skleroza, czas chyba wykupić te statyny ![]() ale P. to akurat wszystko jedno
|
|
|
#2979 |
|
Piers do przodu
|
Flo - gęsina wiele jest w stanie znieść, tylko nie trzymaj jej za długi w 30 stopniach Celsjusza
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2014-11-09 o 00:23 |
|
|
|
#2980 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ubijanie i zagniatanie na pewno, poza tym gotowanie na parze (w opisie jest trochę, poza tym niektóre typy mają wyposażenie dodatkowe, blender jakiś itp.) ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2981 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale najwyżej skruszeje ![]() Cytat:
2. nabijasz się ze mnie , no cóż, wiem, że trochę to, boso ale w ostrogach trudno ![]() ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- Cytat:
wiem bo straciłam tak kilka potraw i za dziecka, pamiętam, jak u babci mleko prosto od krowy, nastawione na zsiadłe, po burzy było gorzkie
|
|
|
#2982 | |||||
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje, na razie się nie zanosi Cytat:
poza tym mam blisko sklep więc nie chce mi się zamawiać ![]() Cytat:
i oby lało tylko u Ciebie, bo ja nie kce deszczu ![]() ja również ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i czekam na poka ![]() Cytat:
Znad powrotu z kina film (Zagubiona Dziewczyna) mi się podobał aczkolwiek ja mam mało niszowy gust filmowy
|
|||||
|
|
|
#2983 |
|
To ja :)
|
No, tego Kenwooda miałam na myśli, jest super! Robi wszystko, włącznie z podgrzewaniem... Miksuje, blenduje, mieli, ubija, zagniata, trze, kostkuje, uciera, soki przecierowe chyba też robi, no wypas...
|
#2984 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Podobno też nieboszczyk źle wygląda po burzy, tak głosi tzw. wieść gminna ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2985 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. kurcze serio chyba jutro obfocę 3. jak ja chcę do kina i nawet 24 zł na popkorn i kolę wydam Cytat:
we tej misce? czy to się demontuje i inne przystawki som? a z resztę cofam pyt i tak mnie nie stać Kiedy lecicie do Marsy? audycja dziś w radiu Gdańsk była ![]() Cytat:
tak więc jutro będą foty (dokonam cudu w fotoszopie, kopiuj wklej ) ![]() 2. o mam , niestety nie mam na stanie nieboszczyka 3. no słyszę, słyszę
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-11-09 o 01:15 |
|||
|
|
|
#2986 | |
|
|
Cytat:
29-go... Akurat, jak będą warsztaty Sabbath w Warszawie :-(
|
|
#2987 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Chcę tylko zobaczyć, paczenie na luksus mnie podnieca ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Napalam się na biżuterię na allegro, źle ze mną Chociaż... jako did niewielki, chciałem zostać jubilerem
|
||||
|
|
|
#2988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad 2 ad 3 polecam Znad kawy i spadam gdzieś lecz nie wiadomo gdzieeeee
|
|
|
|
|
#2989 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Spod kołdry
![]() A powinnam stanąć do garów
|
#2990 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
U mnie pachnie imbirem, bo testuję nowy kominek YC
|
|
|
#2991 |
|
|
U mnie pachnie powrotem do pracy jutro i wcale mnie to nie cieszy :-(
|
#2992 | ||||||||
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() Cytat:
2. Cytat:
jesteś wyjątek jesteś ![]() 2. Cytat:
pokapoka! nie będziesz żałować , odrobina luksusu jest apsolutnie niezbędna 2.pamiętam jarmuż zalegający w sklepach jako dekoracja półek z jarzynami ale to za czasów prehistorycznych było i nie był na sprzedaż ino do ozdoby ![]() Cytat:
Cytat:
moje regularnie mają jakieś podrapania na buzi bo sie tłuką , a koth gryzie kothę za gardło więc ona ma strupy na podgardlu za to on w rewanżu ma poharatane uszy i nos syfy uczuleniowe się wygoiły na kothowej główce , ale za to coś jej się pod buzią na szczęce znaczy żuchwie znowu zrobiło , ale widzę że już zarasta , może uda się uniknąć wyjścia do pani wet , bo potem dwa dni jest histeria i przeżywanie w domu , wrzaski , płacze , pokładanie się , awantura i fogle koniec świata ![]() Cytat:
2.przeczytałam kominek do włosów i WTF Cytat:
Cytat:
no fięc Baru kochany składam dzięki za Wasze czary ![]() a coś z tym Korsem jest na rzeczy , bo coraz więcej dziewczyn widuję na mieście z korsowymi torepkami , albo ceny spadły albo stopa życiowa masowo rośnie (tiaaaa ) albo chińtyki się dorwały do wzornika ![]() ja tam wczoraj w złotych werandach zadawałam szyku chińtkom torepkom z bazaru
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#2993 |
|
BAN stały
|
Znad kawy
|
|
|
|
#2994 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ta mi się podobała http://www.zalando.pl/michael-michae...1h02h-q11.html
|
|
|
|
#2995 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#2996 |
|
|
Przy rondzie ONZ, chyba w wieżowcu Ernsta. Na stronie Sabb i na Yasmeen, powinno być więcej danych
|
#2997 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
Murszafko zdrowia, kasy na realizację marzeń i zawsze przyjeżdżającego autobusu! Cytat:
ja wczoraj szukając pilota do aparatu znalazłam takie ![]() w dodatku teraz to Polacy podrabiają Chińczyków, w mało romantyczny sposób ![]() a ja miałam pytanie czy nifuroksazyd 200 i smektę podaje się razem czy w odstępach, żeby najlepiej zadziałały? miałam cierpiącego w otoczeniu, już jest niby ok, ale tak na przyszłość ![]() czytam o warsztatach Sabb, bo muszę sobie jakiś wypad czy zajęcie wymyślić na ostatni weekend, ale one się chyba pokrywają z tymi zeszłorocznymi w kraku w dodatku w programie jest 2,5h, a wtedy to było za mało
|
|
#2999 |
|
BAN stały
|
Dzisiaj 25 lat od upadku muru berlińskiego, co mi przypomniało, że swój własny, prywatny kawałek mam gdzieś w domu (tylko gdzie? ostatni raz widziałem go jakieś 10 lat temu...)
|
|
|
|
#3000 |
|
|
Dzięki Betty :-*
Warsztaty zawsze są inne, inne anegdoty, inne ciekawostki, warto być
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

Kumpel ma 

, no cóż, wiem, że trochę to, boso ale w ostrogach 

, niestety nie mam na stanie nieboszczyka
Chcę tylko zobaczyć, paczenie na luksus mnie podnieca