|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXII
łączę się z tymi, które dziś miały ch*jowy dzień i najchętniej cały by przepłakały
jechałam w autobusie i gdyby nie ludzie, to bym się poryczała. Dzisiaj po raz pierwszy uświadomiłam sobie, że ta znajomość na 100% się zakończyła, że już nigdy nie będziemy mieć kontaktu, że najwyraźniej dobrze mu w takim stanie - gdy mnie olewa, tak jakbym nigdy nic dla niego nie znaczyła. nie rozumiem dlaczego ludzie niegdyś sobie bliscy nie potrafią się rozejść w cywilizowanych warunkach tylko jedna ze stron wybiera totalną olewkę i nawet słowa na pożegnanie nie usłyszysz. To mnie boli najbardziej, ciężko mi sobie z tym poradzić.
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2014-11-08 o 22:50 |
|
|
|
#2732 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moim zdaniem tak naprawdę wygląda to tak, jakbyś była w związku z jego rodzicami a nie z nim. Wątek lawirujących rodziców - ich zachęt, próśb i gróźb jest tutaj zatrważający.. On nie potrafi postawić na swoim, a jak już to robi, to wychodzi na to, że jednak nie potrafi się zmierzyć z dorosłością i jednak rodzice mają rację. Takie błędne koło, bo jest pod płaszczykiem mamusi -> próbuje się wyrwać -> nie wychodzi mu -> zostaje pod płaszczykiem. To nie jest coś, co można przeskoczyć. Ty już jesteś w takim wieku, że myślisz o czymś poważniejszym i zaczynasz wybiegać w przyszłość i martwić się o związek, mieszkanie, wspólne życie. A tymczasem on próbuje wziąć życie w swoje ręce i jak rozpieszczony dzieciak po kilku próbach kończących się fiaskiem zasiada przed komputerem i spędza dnie na graniu? ![]() Coś jest bardzo "nie halo".. Poza tym no nie oszukujmy się, on jest młodszy i mniej zaradny od Ciebie. W tym wieku taka różnica wieku jest mimo wszystko zauważalna i działa bardziej na niekorzyść. Z czasem ona się zaciera, ale no jesteśmy jeszcze młodymi ludźmi i nasza psychika i charakter wciąż się kształtują. I widać, że Ty już jesteś w fazie wstępnego ustatkowania a on z kolei nie potrafi nic zdecydować i nic zrobić, bo wszystkiego czego się podejmie kończy się jak się kończy.
|
|
#2733 |
|
Rozeznanie
|
Czuje sie okropnie osamotniona
nie wiem jak przetrwam ta noc
|
|
|
|
#2734 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
powinnyśmy się wszystkie spotkać na piwie i zatopić smutki
|
#2736 |
|
Rozeznanie
|
ryczę z tego bólu.... bo to najgorszy ból z możliwych gdy,osoba którą kochasz Cię totalnie olewa, trwa w zwiazku z Tobą, nie okazując żadnych uczuć.... nie wiem czemu on mi to robi
czuje ze powinnam odejsc ale ja nie mam odwagi codziennie przed snem obiecuję sobie,że przez niego już nie zapłaczę, że będe silna, każdego dnia rano budzę się wściekła ,że mam zapuchniete oczy od płaczu.... nie mam sił naprawde ..... Czuje sie taka bezradna nie wiem co ja mam zrobić z tym wszystkim, jak go zacząć olewać, totalnie mieć w dup...ie.
Edytowane przez izolcia Czas edycji: 2014-11-08 o 23:33 |
|
|
|
#2737 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja mama wyprała tę pieprzoną poszewkę z ckliwym napisem od niego.. Chciałam ją wyrzucić a ona znowu mnie powstrzymała. Że a może się zejdziemy..
Trochę mi jej szkoda. Bardzo go lubiła..
|
#2738 |
|
Konto usunięte
|
Powinnyśmy! dziewczyny kochane jestem po winie, wracałam od koleżanki która mieszka kolo niego i tak podeszłam pod blok tylko zajrzeć czy stoi samochód..stał, potem byłam już na przystanku i szła dziewczyna która wyglądała jak ta jego....emilka....zawolal am "Emila", a ona się zatrzymała, odwróciłam się szybko, potem znów się odwróciłam na nią a ona stała i czekała czy cos powiem, chyba to była naprawdę ona, musiałam trafić z imieniem, udalam że to nie ja i stalam jakby nigdy nic. Poszla w strone jego bloku a ja wyryczalam się na ulicy, aż mnie boli cos w środku,masakra. Proszę nie mówcie że jestem żałosna, zawolalam ją bo mam taką obsesję, jestem chora, mam tego juz dość, jego,jej. ;( alkohol traci moc...Nie pale 5 dni. Nie gadam z nim 3 tygodnie. boję się iść spać, zaraz się wyrycze, poczucie własnej beznadziei zapamiętam chyba na zawsze
![]() Sent from my GT-I8190 using Wizaz Forum mobile app Edytowane przez 59948cd2ebf6af35ac1fc5fcbd1b9d76a13fc081_60625bf257f97 Czas edycji: 2014-11-09 o 00:36 |
|
|
|
#2739 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2740 |
|
Przyczajenie
|
Hej. Też jestem po rozstaniu pół roku i ciągle mnie ciągnie do byłego.
Jednego dnia jestem szczęśliwa, drugiego ryczę. Wczoraj wracałam z uczelni i płakałam w autobusie, miałam słaby dzień. Dziś już jest lepiej. Ciągnie mnie do tego chłopaka, podglądam go na fejsie i gdy widzę, że pisze z jakąś laską to zbiera mnie na płacz. Ja wczoraj cały dzień płakałam, a on sobie z kumplami imprezował. Wiem, że nie mogę mu tego zabronić, ale mnie to boli, że ja tu się użalam nad sobą, a on się bawi w najlepsze.. |
|
|
|
#2741 |
|
Konto usunięte
|
Od prawie dwóch lat ciągle wracam na ten wątek. Tym razem jednak to już naprawdę koniec i to z mojej winy. Mam już dość własnej głupoty
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2742 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() - przez 2 tygodnie nie ma dla mnie czasu ,mimo że mówił ze w ten weekend przyjedzie. Nie przyjechał. Głupia rozmowa miedzy nami była. Dzisiaj napisał do mnie wysyłając obrazek z napisem '' ładna pogoda,ale Ty jeszcze piękniejsza...'' Nie skojarzyłam o co mu chodziło. - Nie mamy o czym rozmawiać,dziś powiedziałam ze słabo rozmowny jest jak zawsze, on minkami zaczął odpowiadać, to powiedziałam ok myślalam ,ze powiesz coś ciekawego,porozmawiamy ale jak zawsze nic nie mówisz ostatnio odpowiedź oczywiście '' ja też myślałem że coś wiecej powiesz ale Ty nic jak zawsze' cokolwiek powiem,obraca przeciwko mnie czuje sie fatalnie z tym- nigdy nie powie mi czegoś miłego np.że tęskni , kocha.... nigdy sam z siebie od jakiegoś miesiąca! jedynie przed snem napisze '' dobranoc Kochanie'' i to tyle.... - dzisiaj zmył się podczas rozmowy, co prawda ja mu nie odpisałam, gdy zapytał : ''to co to za tematy?'' bo powiedziałam,że mam wiele tematów do rozmów, on na to że myślał ,że nie mam wcale i powiedział ,że mam nawijać ,bo on nie ma o czym gadać... przykro mi się zrobiło. odczekałam 10 min i napisałam coś tam bez sensu ale on w tym czasie zszedł na offline. więc kiszka. do teraz go nie było a ja wiem domyślam sie co robi. - podejrzewam że ten sobotni wieczór hucznie spędza w gronie znajomych, kolegów. Za mną nie tęskni, żeby tęsknił,kochał inaczej by to wszystko wyglądało !! nie zbiera mi sie na płacz, bo nie mam sił już płakać nawet. Edytowane przez izolcia Czas edycji: 2014-11-09 o 00:39 |
|
|
|
|
#2743 |
|
Raczkowanie
|
Ja czuje sie jak debilka...złamałam się i cały wieczór miałam go włączonego na fb i czekałam, aż napisze...jak idiotka...to nie może się już powtórzyć ! :/ To on powinien tesknic za tym wszystkim i rozmowami ze mna... ;/
|
|
|
|
#2744 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2745 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Potrzebowałam spojrzenia osoby, która nie jest z mojego środowiska i nie ocenia go przez to jaki jest dla mnie cudowny (bo poza tym naprawdę jest). I tak nad tym pracuje i jest dużo lepiej niż było rok temu, ale to chyba i tak nie wystarczy, ECH.
|
|
|
|
|
#2746 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, może stwórzcie sobie bloga? Ja swojego stworzyłam i tam spisuję swoje myśli , postępy itd. Chciałabym pomóc tym też innym.
Ale wiem, że są tu dziewczyny, które wypisują i wypisywały swoje żale, smutki itd na blogach i było im naprawdę lżej. Ja właśnie tworzę druga notkę na mojego bloga i mnie energia rozpiera
|
#2747 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co ja mam zrobić... głowa pełna myśli,męczy mnie to ![]() blog fajna sprawa, ale nie mam weny ani ładnego słownictwa by bazgrać.... zaczęłam czytać książke 50 twarzy Greya... jeden rozdział zaczęłam,leży na półce. jutro bede miała zajęcie
Edytowane przez izolcia Czas edycji: 2014-11-09 o 01:45 |
|
|
|
|
#2748 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W związku nic tak naprawdę nie jest z winy jednej strony... Co się dokładnie stało Kochana? Widziałam w wątku powiedz to tutaj że długi czas czekałaś na telefon - przypomina mi to moją własną sytuację... Cytat:
![]() Mnie śniło się że do siebie wróciliśmy... Tragedia jakaś... Tak sobie myślę, że w sposób w jaki przytulał mnie w tym śnie nigdy nie przytulał mnie na żywo.
|
|
|
#2749 |
|
Zadomowienie
|
Nie mogę się pozbierać, kolejna noc przepłakana. Myślałam, ze będę silniejsza, ale tak nie jest. Wcale. Tęsknię za nim okropnie, mam ochotę wybaczyć mu to wszystko, byle tylko chciał mnie przytulić. Wiem, jestem glupia, ale totalnie od wczoraj sobie nie radzę.
|
#2750 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam bloga, ale nt. swojego zainteresowania
Mnie pomaga pisanie tutaj o tym, co przeżywam odnośnie rozstania, tu wypisuję najmniejsza głupotkę nawet i od razu mi lżej. Pomaga mi to bardziej nawet niż rozmowa z przyjaciółmi.Dziś ze mną ok. Jakieś tam mini wspomnienie z rana się pojawiło, jeszcze nie miałam dnia, żeby mi się coś nie przypomniało, ale nastrój ok. Gotuję sobie jajka, byłam na spacerze z psem w tej mgle, zaraz obejrzę grę o tron, zajadając śniadanko, chatę mam dla siebie, to będzie fajny, produktywny dzień ![]() Uściski dla wszystkich smutnych dziś! Idźcie na godzinny spacer
|
|
|
|
#2751 |
|
Rozeznanie
|
obudziłam się i czuje pustke smutek , po tym jak wczoraj mnie olał, po tym jak nie zrobił nic zeby chociaz na chwile sie zobaczyc . Ta sytuacja uswiadomila mi,że jemu na mnie wcale nie zależy i powinnam go olać konkretnie,brak mi sił
|
|
|
|
#2752 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja też traktuję ten wątek jako formę terapii, ale może blog też byłby dobry. KIEDYŚ o każdym zmartwieniu opowiadałam jemu, ale to z każdym dniem staje się coraz bardziej odległym wspomnieniem. Fajna ta Gra o tron bo też bym coś obejrzała? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2753 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie.
Dobrze, ze jestesmy tu razem i siebie wspieramy. Tez mialam sny o nim, dziś, wczoraj . Dziennie. Ciągle mysle i leze w lozku. Brak chęci do życia. Musimy wierzyć, ze to minie i znajdziemy ludzi bardziej wartościowych! A póki co warto skupić się na sobie i swoich obowiązkach lub przyjemnościach. Gra o tron- serial polecam, ksiazki nie czytałam. |
|
|
|
#2754 |
|
Wtajemniczenie
|
Serial fajny, ale książki jak zawsze lepsze
Chciałam poczekać aż Martin napisze całą sagę i dopiero obejrzeć, ale ileż można czekać na kolejną część Poza tym kilka dni temu mnie naszło, żeby coś obejrzeć i padło na to.
|
|
|
|
#2755 |
|
Rozeznanie
|
Wkurzyłam się. Przeczytałam swoje wszystkie wpisy w tym wątku... uświadomiłam sobie,że od 2 miesięcy (tak, 2 miesiecy) NIC się nie polepszyło, tylko pogarszało.
Uświadomiłam sobie też,że mój facet jest egoistą. Myśli tylko ,żeby mu było dobrze, a z moimi uczuciami ,potrzebami zupełnie się nie liczy. 2 miesiące... a przez ten czas okazuje mi mniej czasu, serca i uczuć.... nie mam już wątpliwości. On przestał kochać, tylko tkwi w tym, bo wie ,że będzie sam jeśli odejdzie. Ale ja wiem,że żadna kobieta nie bedzie z nim szczęśliwa. Chyba ,że sie zmieni. ''Czuję się przez ciebie brudny Choć podobno jesteś taka czysta Pic na wodę, fotomontaż Życiowy burdel posprzątam Przysięgam z ręką na sercu sobie, muszę I znów budzę się I nie ma cię I już cieszę się I jest mi źle Nigdy więcej cię nie dotknę nich mnie diabli jeśli nie Tak czy inaczej nigdy już o tobie nie zapomnę To jest niekończąca się opowieść o tobie i o mnie'' https://www.youtube.com/watch?v=aMrv1FinZys ta piosenka dokładnie opisuje co teraz czuję
Edytowane przez izolcia Czas edycji: 2014-11-09 o 11:43 |
|
|
|
#2756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2757 |
|
Raczkowanie
|
Melduję się! U mnie dziś fatalny nastrój. Wczoraj byłam na imprezie ze znajomymi, było miło, ale potem coś się zepsuło. Tj. uświadomiłam sobie, że nie tylko trudno być po rozstaniu, ale trudno być znów na etapie poszukiwania miłości. Nie jest to ani łatwe, ani przyjemne. Jakoś w ogóle tak się składa, że ja dłużej byłam singielką niż z kimś w związku. Trudno było poznać kogoś interesującego. Do tego teraz często gadam z takim moim dawnym kolegą, jest miło, fajnie, ale nie rozmawia mi się tak dobrze jak z Eksem, nie ma tej nici porozumienia. Z nikim, nawet z koleżanką mi się nie rozmawiało tak dobrze jak z nim. Tęsknię za tym, żeby mnie przytulił, wsparł mnie, podroczył się ze mną.
izolcia, cały czas Ci powtarzam, że Twój facet zachowuje się tak jakby w ogóle nie miał dziewczyny. On robi wszystko, żebyś to Ty go rzuciła, bo on nie będzie miał wtedy wyrzutów sumienia. killka, dzięki za wsparcie Choć jest to przykre, bo on SAM do mnie pisze, a potem olewa! Ja nie wiem, czy mnie testuje, czy sprawia mu to przyjemność, czy mi pokazuje, że jestem zwykłą koleżanką. Moja mama mówi, że on jest rąbnięty, że sam nie wie, czego chce. Trochę jeszcze się podołuję, wypiję kawę i pójdę się przejść. Jest straszna mgła, ale kto wie...może nawet pójdę w okolice, gdzie mieszka. |
|
|
|
#2758 |
|
Rozeznanie
|
Szczerze? czuję w sobie złość. Bo jakbyśmy wtedy się rozstali, te 2 miesiące temu, to teraz na pewno byłabym na innym etapie, może bolałoby ale byłabym bliżej jak dalej a tak ?!! znów nie wiem na czym stoję, jestem wściekła ,że tak marnował mój cenny czas. A przez te 2 miesiące nie zrobił NIC. zupełnie NIC,żeby budować tą miłość i ten związek. Widzę doskonale ,że mu nie zależy. Zamierzam się odciąć od niego. Męczy mnie nawet kontakt z nim, bo ten kontakt jest ale bez żadnych elementów żebym była ważna, nigdy nie powie nic miłego, że tęskni albo kocha. Kobieta tego potrzebuje... no tak zapomniałam ,że on nie ma w sobie uczuć.
Będzie biegał i płakał za mna - znam jego charakter. Ale jak odejde to na zawsze. Nie lubię odgrzewanych kotletów. Dzisiaj odcięłam się, na fb nie mam zamiaru wchodzić, bo nie chcę widzieć go dostępnego i widzieć jak ma mnie w d... i nawet się nie odezwie, a jak odezwie to rozmowa na zasadzie '' co u Ciebie? dobrze, a u Ciebie ? no też , zapracowany dzień miałem '' tak wyglądają nasze rozmowy a gdy zwracam uwagę,że miałam nadzieje ze chociaz raz coś ciekawego powie to oczywiscie zrzuca to na mnie twierdząc ze myslal ze ja cos powiem ale ja nic jak zawsze... no on nie ma tematów do rozmów ze mną ,a to jest już główny dowód na to ,że się wypalił i nie lubi ze mną rozmawiać,bo po prostu nie chce. |
|
|
|
#2759 |
|
Raczkowanie
|
izolcia, facet który kocha, który szanuje swoją partnerkę, który ją też i lubi nie zachowuje się w ten sposób. Jak dla mnie to może zerwać ten związek nawet w sposób, który zawsze krytykowałam tj. urwać kontakt, z dnia na dzień, nie pisać, nie dzwonić, nie odbierać jego telefonów, nie odpisywać mu.
Ehhh...ja jeszcze wczoraj zepsułam bransoletkę, którą dostałam od niego. Muszę ją jak najszybciej naprawić. Szkoda tylko, że dziś niedziela i że niczego nie załatwię. |
|
|
|
#2760 |
|
Rozeznanie
|
Po tym dzisiejszym śnie ryczę od rana. Tak strasznie za nim tęsknię
Nie umiem sobie z tym poradzić
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.

jechałam w autobusie i gdyby nie ludzie, to bym się poryczała. Dzisiaj po raz pierwszy uświadomiłam sobie, że ta znajomość na 100% się zakończyła, że już nigdy nie będziemy mieć kontaktu, że najwyraźniej dobrze mu w takim stanie - gdy mnie olewa, tak jakbym nigdy nic dla niego nie znaczyła. 

Idźcie na godzinny spacer