|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1415289194 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1415289194 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1415289194 u mnie to samo ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#302 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI
Dziewczyny, pomocy!
Marzy mi się płaszcz jak na zdjęciach poniżej - klasyczny, szary z paskiem. Może widziałyście w którymś sklepie podobny?
|
#303 |
|
Zadomowienie
|
Wankaw to są przypadkowe inspiracje z jakiś instagram mix, nie mam linków, interesujące inspiracje zapisuję na dysku
|
|
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#305 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przede wszystkim jednorzędowego wszędzie teraz widzę dwurzędowe ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
![]() a co tam za karton po nike??? poka ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
a ja bardzo lubię mixe
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
Ja raz miałam wodę różaną z jakiejś perfumerii za granicą kupiłam i była ekstra!c Niestety daaaawno temu się skończyła. Ale polecam! Twarz była gładka i nawilżona.
|
#307 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aż w końcu poddałam się i kupiłam płaszcz zapinany na suwak:http://www.promod.pl/kobiety/plaszcz...240024702.html nie jest idealny, ale jest bardzo ciepły i ten duży kołnież można rozwinać w coś a'la kaptur. musze go jeszcze poprawić u krawcowej (skrócić rękawy i wytaliować). ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- a teraz w promodzie mają promocję -60zł na kurtki i płaszcze. damn it! a ja kupiłam za pełną cenę ale było już tak zimno, że byłam naprawdę zdesperowana!
|
|
|
|
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja noszę już trzeci chyba rok mój szary płaszcz z Zary, podobny krojem do Twojego . Też jest na zamek i do tego wiązany, ma duży kołnierz, który można postawić bądź nosić rozłożony. Bardzo go lubię, dobrze mi służy i nie zamierzam się z nim rozstawać. A kupiłam go na wyprzedaży za jakieś 200zł
|
|
|
|
|
#309 | |
|
Wielce Szanowna Pani
|
Jeszcze ja
Chciałam mieć wolny dzień z TŻ, a On akurat miał wolne 3 listopada, więc pracuję 10 za 3...Cytat:
Ja ostatnio się zainteresowałam możliwościami kosmetologii i już jestem zadowolona- okazało się, że znajoma zrobiła studia i otworzyła gabinet i kocha to co robi, a robi świetnie Także usunęłam sobie naczynko na czole, dzisiaj usunęłam z uda (placek naczynek tak z 6x7cm, także spory, przy krótszych spódnicach ludzie pytali co mi się stało... )Jeszcze zamierzam sobie u niej zrobić peeling na twarz, coby usunąć ślady po nastoletnim wyduszaniu paskudztw, myślę, że bliznowca mi jednego spłyci i będę przecudnie piękna ![]() Nawet jest szansa że TŻ zaciągnę do niej, podpowie mu co robić, żeby ramiona mu wyglądały jak u człowieka, peeling i doradztwo pielęgnacyjne |
|
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ten płaszczyk z Re jest super, płaszczyk - futerko. Ciepły, miły i przeceniony
Któraś chciała go zobaczyc, zdjecie jest ostatnie na moim instagramie.
|
#311 | |
|
Zakorzenienie
|
tajny pokój schadzek
---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
Można ją też dostać na allegro |
|
|
|
|
#312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super się nosi
|
|
|
|
|
#313 | |
|
Wielce Szanowna Pani
|
Dziewczyny, na stylowych jest dużo ciekawych inspiracji
Tu macie link z zestawem klasycznych ciuchów- na start Bez "o" między styl i owi ![]() http://styl owi.pl/27314511
Nie palę od 15.03.2015 "Traciliśmy czas bez siebie" 19.02.2016 Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia" ![]() Edytowane przez Kociaak Czas edycji: 2014-11-08 o 19:43 |
|
|
|
|
#314 | |||
|
Kociara
|
Cytat:
Są suuuper wygodne Zresztą, tak samo te z Venezii - długo wzbraniałam się przed tą firmą, ale urzekł mnie kształt, design i wykonanie. Dziś założyłam je pierwszy raz na dłużej - po pięciu godzinach nie czułam, że miałam na sobie nowe buty Także trochę się spłukałam tymi butami przed świętami, ale jestem mega zadowolona, to były trafione zakupy Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny, chciałam Wam gorąco podziękować za wątek Dziś byłam w swoim ulubionym lumpeksie i zakupy jakie poczyniłam są po prostu idealne ), wybierałam kolory pasujące do posiadanych rzeczy... Nigdy nie miałam jeszcze tak udanych łupów! Moją perełka jest sweter od -uwaga- Alana Paine'a ze 100% włosia wielbłąda (piękny naturalny beżowo-złotawy odcień camel, w klasyczne warkocze). Do tego kilka dobrych jakościowo sweterków i kardiganów oraz klasyczna czarna sukienka z Tiffi (materiał cudo - mięsista, miękka bawełna, krój też świetny - długi rękaw, przylegająca do ciała i na górze taki duży, luźny kołnierz/golf W sklepach zawsze uważnie kupowałam, w lumpeksach już niekoniecznie ale dzięki Wam i kilku postom na Style Digger wiem, że aby uniknąć chaosu i dojść do upragnionego stanu szafy, każdy jej element musi mieć sens i być "po coś"
|
|||
|
|
|
#315 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
wpadlam tutaj sie spytac do Was, czy macie na oku gdzies dostepne slawne i ladnie skrojone szare sukienki a'la fifi (z falbanka u dolu)
? ew. czy ta z fifi jest godna polecenia?
|
|
|
|
#317 | |
|
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
Gratuluję zakupów, wstaw zdjęcia jak możesz Sama bym się przeszła po lumpeksach, ale kruca bomba czasu brak, jak wychodzę z pracy to już zamykają
|
|
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy ktoras z Was uzywala kosmetykow Lierac do twarzy? Ktorej z serii na niedoskonalosci?
Kupilam z linii Prescription plyn do przemywania twarzy i koncentrat na niedoskonalosci korzystajac z promocji w SP, ale po glowie chodzi mi rowniez emulsja matujaca lub high peel. Ani jeden, ani drugi kosmetyk do najtanszych nie naleza, probek w zasadzie brak, wiec szukam opinii gdzie tylko sie da... |
|
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie było...2 x po 34 - widziałam
Edytowane przez monimyszek Czas edycji: 2014-11-09 o 11:52 |
|
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, a z jakiej linii?
Zalezy mi na oczyszczeniu i wygladzeniu skory twarzy domowymi metodami, ale przy uzyciu kwasow, retinolu i wit. C, wiec szukam intensywnie czegos skutecznego, co dolaczy do pielegnacji Effaclarem Duo+ i Flavo C... Eh, nie udalo mi sie oprzec pokusie i...kliknelam plaszcz z H&Mu na all ![]() Ale za te cene zal bylo nie kliknac, szczegolnie, ze w sklepie bezskutecznie poszukuje go od mniej wiecej miesiaca (tak sie usprawiedliwiam )
|
|
|
|
#323 |
|
Zadomowienie
|
Ciemna163 cieszę się i gratuluj udanych zakupów
|
|
|
|
#324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zreszta nie wiem czy ja tez ym w nim tak fajnie wygladala moze to nie tylko kwestia za duzego rozmiaru ![]() Ciemna, zazdroszcze Ci tych lumpeksowych lupow... ![]() btw - szlam z Krakowskiego Przedmiescia specjalnie na te domowe makarony i... o 20 pocalowalam klamke a na ich fb bylo napisane, ze otwarte do 22...
|
|
|
|
|
#325 | ||
|
Kociara
|
Cytat:
Cytat:
Ale i tak warto zajść, jak będzie okazja to polecam ![]() Wstawiam fotki - po pierwsze z czystej frajdy, a po drugie może coś kogoś "zainspiruje"? |
||
|
|
|
#326 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#327 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja kiedyś umiałam oszczędzać, byłam w tym świetna. Potrafiłam uzbierać niezłą kasę, mimo że dorabiałam w weekendy. Teraz, kiedy pracuję normalnie, zarabiam więcej to oszczędzanie jest dla mnie trudne. Niestety wizaż w tym nie pomaga- wystarczy, że zajrzę tutaj czy podpatrzę wątek Zary i już tworzą się we mnie nowe potrzeby Cytat:
Cytat:
Mnie motywuje podwójnie (tj. powinno motywować) to, że żona brata mojego chłopaka jest po AWFie, pracuje jako instruktor fitness i ma naprawdę świetną figurę. Oczywiście zdarzy jej się napomknąć, że ma za duże biodra, ale dla mnie to naprawdę super laska. Dlatego też chciałabym zacząć ćwiczyć, bardziej dbać o ciało... Jednocześnie cały czas mówię "od jutra"... Cytat:
Dzisiaj jadę do Fashion House'a, więc zerknę na buty. Dzięki za radę, zwrócę większą uwagę na to, żeby nie przepłacić. A w tygodniu może wybiorę się do Riviery. Chociaż przyznam, że przez brak stroju ciągle przekładam pójście na siłownię, a chciałabym zacząć już teraz, żeby w Sylwestra mieć smuklejsze ciałko. Cytat:
![]() Cytat:
Z tymże za moje niestety zapłaciłam więcej, kosztowały 340... Bardzo lubię te buty, wygodnie i ślicznie prezentują się na nodze.
|
|||||||
|
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w terenie biegłam z przerwami na marsz, na bieżni bez marszu i ostatecznie średnio wychodzi, że marszobieg mi lepiej wychodzi czasowo niż sam bieg ![]() a nie masz jakichkolwiek adidasównadających się żeby iść na siłownię? bo nie ma co odkładać w czasie
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, macie jakieś doświadczenia z drogerią ezebra? Trafiłam na ich konto na all i mają kosmetyki w baaardzo atrakcyjnych cenach. Nie chce mi się wierzyć, że nie ma w tym haczyka i produkty są świeże
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja brałam u nich parę razy cos, bo maja sklep stacjonarny w Lublinie i nie narzekałam nigdy na świeżość, co innego, że skuszona ceną kupiłam rzeczy zupełnie niepotrzebne i i tak w większości koniec końców stały nie używane. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

Miałam trzy i wszystkie to są wody toaletowe (nie produkują perfum z tego co wiem, ale ceny mają "perfumowe"
). Piękne są ich zapachy, ale już nie kupię. 
aż w końcu poddałam się i kupiłam płaszcz zapinany na suwak: