|
|
#3001 | |||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar LIV
mam stado sikorek na balkonie
Cytat:
faktycznie po co retuszować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
taki jest plan ![]() plus może pozbycie się w końcu zasikanej przez kotę wykładziny i znalezienie wylęgarni moli ![]() Cytat:
udanego odwracania uwagi Cytat:
wyślę Ci zaproszenie oki? też chciałabym zobaczyć niewyraźną Neskę ![]() Cytat:
niemrawo, ale staram się ![]() 2. ja mam tę http://visvitalis.com.pl/pl/p/Wycisk...224-Biala/1803 i Rozterka chyba też ma tę samą tylko srebrną ![]() Cytat:
zważywszy, że ten rok od początku jest jakiś dziwny, stresiki z każdej strony (oprócz roboty, tfu! tfu!), osobiste, zdrowotne, rodzinne, finansowe, z chatą chyba wszystko teges ale to oczywiście też pewnego rodzaju stres... więc chyba po prostu za dużo tego wszystkiego na mnie jedną i ostatnia sytuacja (kolega z którym spędziłam kilka euforyczno-depresyjnych weekendów nie chce/nie może się więcej spotykać) okazała się gwoździem do emocjonalnej trumny..... czy jakoś tak
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
|
|
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja mam 5h w jedną stronę i chyba wolę poczekać na coś całkiem nowego aktualnie zdecydowanie mocniej pragnę i pożądam takich warsztatów
|
|
#3003 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
a cóż jest hipsterskiego w zdrowych warzywach ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
złoto dają, czy trzeba mieć swoje
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
czasem trzeba
u mnie zostawił cos co wygląda jak dziura w bucie, ale tło paluchem musiał rozmazać i efektami specjalnymi podkręcić ![]() nie, nie był to bokeh zrobiony przez obiektyw ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- w cenie jest 50g srebra i przemiłe towarzystwo gdyby nie wzmianka o alko to bym próbowała żeby pup mnie skierował na taki kursik ![]() widziałaś wzmiankę: "Uczestnicy, którzy nie zechcą się podzielid z innymi swoją wiedzą i umiejętnościami będą musieli zapłacid podwójną stawkę ;-) "
|
#3005 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
doczytałam, Floooooo, gratuluję korsa
![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- fogle to skończyło mi się piwo i żarcie, chyba czas wziąć prysznic ubrać się i wyjść..... nie robiłam tego od jakichś 48 h
|
|
|
|
|
#3006 | |||
|
BAN stały
|
Też bym chciał, ale ze względu na koty wychodzące, pomysł średni ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Chodzi pewnie nie o aspekty zdrowotne, co o nagły, jarmużowy "boom" Coś w stylu "cytrusy? pfff! spożywam wyłącznie dziką różę, zbieraną ręcznie na wschodnich stokach Babiej Góry przez bezzębną znachorkę"
|
|||
|
|
|
#3007 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#3008 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
a nie da się zamontować karmnika poza kocim zasięgiem? w necie na stówkę jakieś patenty na to są
Cytat:
|
|
|
|
|
#3009 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak się wszystko skończy, to i tak stwierdzam, że może jednak jutro wyjdę ![]() Cytat:
po prostu wciągnęło mnie wyginanie drutu
|
|
#3010 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
bosz, właśnie naliczyłam w kuchni na wierzchu 15 puszek i 3 butelki po piwie
|
|
|
|
#3011 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3012 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ale wzięłam prysznic i założyłam świeże ciuchy to plus ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3013 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3014 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
No u mnie dopiero jutro
, mam nadzieję, że mi wyjdzie jadalnie (choć jeszcze nie wiem jak ją przyrządzę ).I nawet Ci powiem czemu na razie nie... głównie dlatego bo dużo o tym myślisz, świeża sprawa i tak na razie być musi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cukier? ![]() Nieważne, że niemrawo Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||
|
|
|
#3015 |
|
Nindżopesz
|
Drogi Baru, och bosz, och bosz, chyba zaszłam
Czy Euthyrox może przekłamywać wynik i dawać pozytywny?
|
|
|
|
#3016 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3017 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
2.puchnie pewnie od gwałtownych zmian ciśnienia , a to pewnie niesie ze sobą zmianę koloru związaną z wynaczynianiem płynów ustrojowych i takie tam ale chyba tylko trzymani w domu tak mają ,bo w lodówce nie sądzę Cytat:
![]() 2.w odstępach Cytat:
macham znad przeżarcia obiadem i planu zrobienia ciasta marchefkowego
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
zna się ktoś na obiektywach w systemie m42?
|
#3019 | |
|
Zakorzenienie
|
Snad czytania Beksińskich nuuuuudzi mi się
![]() Cytat:
Super że wszystko ok---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- A jak?!?
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-11-09 o 17:08 |
|
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
|
|
#3022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ano jest, masakra dla nóg i kręgosłupa, dlatego zawsze robię przerwy na lancz i kawę
pochwal się łupami ![]() Cytat:
2. Ja go rozumiem ![]() 3. Pokaaaaaaaaaa! Choć ja mogę nie docenić, bo ja się nie znam na tym poziomie mody Cytat:
Nasz wczoraj oberwał torbami na zakupy aż go zmiotło na ziemię na buty, albowiem nie chciało mi sie zaświecić światła w przedpokoju, wiadomo siatkarka , i mamy taką pufę, na której już wieeeki nie spał - a pufa czarny, Czarny - czarny No i wyszło jak wyszło, ale spoko pozbierał się i wrócił. Śpi do teraz. Nie wiem czy nadrobię albowiem wyskoczył mi imprezowy długi weekend Uwielbiam spontany Niestety to skutkuje brakiem czasu na przyszykowanie czegoś do jedzenia - zatem ca-te-ring welcome to, sialala
|
||
|
|
|
#3023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Ja jestem po już dawno , Negatyw na stra 165 dopiero . Muzeum kupiło od niego obrazy za Syrenkę taki samochód jakby co A jak Twoje odczucia odnośnie lektury? ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
było osobno tak 2-3h, chociaż farmaceutka mi wmawiała, że bez różnicy.
a ja pamiętam, że jak brałam nifuroksazyd i antybiotyk, to lekarka mi kazała chyba 4h odczekać, bo antybiotyk się wchłonie czy coś...
|
#3025 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ke? ![]() Tak dokładnie to już nie pamiętam, ale na pewno nie tak, jak myślałaś Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3027 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostrzę sobie od miesiąca ponad już zęby na Zaginioną Dziewczynę, bo takie zagadki lubię - zabił nie zabił etc. Uwielbiałam Diabolique, Morderstwo doskonałe etc. No ale my jednak na sofce, wersja eng już jest, ale muszę wytrzymać i poczekać na pol, dla chuopa ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Oby
|
||||
|
|
|
#3028 |
|
Piers do przodu
|
Drogi Baru jaki żel ze świetlikiem czy co inne dobre na opuchnięte powieki??
ostatnio nieważne jak długo śpię to się budzę zapuchnięta na maxa
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
chcę podpiąć jakiś kultowy manualny obiektyw pod dslr i się pobawić
![]() z tym kultowym nie przesadzajmy, bo fundusze ograniczone, ale jak mi się spodoba, to kto wie... na razie jestem bliżej dobrze zachowanego heliosa niż zeissa po przejściach ![]() problem w tym, że tych obiektywów jest w pytkę, ale większość jest słabo opisana i nie umiem się połapać czy to m42 czy jakiś inny system...
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
Betty
Powiem Ci że jeśli chodzi o TB to sprawa dziwna jest ... Bo jego znajomi opowiadając o nim tworzyli tak sprzeczne wizerunki jego osoby, że szok... Spotkałam osobiście Anię raz jak przyszła do ośrodka z synem na imprezę dla dzieci którą organizowaliśmy na Ochocie... Nie było jak pogadać bo byłam papugą ...
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-11-09 o 17:26 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.

przynajmniej u nas

Super że wszystko ok

ostatnio nieważne jak długo śpię to się budzę zapuchnięta na maxa