|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV
O co chodzi z rossmanem i tym1+1 ?
Mroznykasztan witaj! !! |
|
|
|
#3902 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupilam sobie zelki, mandarynki, winogrona, pieczywo czosnkowe, sok grejfrutowy i wlasnie zasiadamy z M do filmu ![]() Gratki 18 t ![]() Cytat:
gratulacje
|
|
|
#3903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chodzi o seks, tylko o poglady. zreszta ja mu nie bronie seksu, on sam przystopowal odkad jestem w ciazy, mimo, ze tlumaczylam mu ze to dziecku nie grozi :P ja nie jestem z osob wykazujacych inicjatywe w seksie, on o tym wie. mysle, ze gdyby troche zrozumial mnie i sytuacje w ktorej sie znajdujemy a nie myslal tylko o sobie to by bylo lepiej. ale wiem, ze to jest facet i dopoki dziecka nie bedzie na swiecie ciezko mu sobie to uzmyslowic ![]() ale dzieki za rade. wiem jak wazny jest seks dla facetow, bardzo dobrze wiem ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
i kawe lyknelam prawie na raz. mimo wszystko lody to nie bylo to i chce mi sie miesa czyli nic nowego :P
|
|
#3904 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() u nas tez koniec sielanki Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
fajnie kochana no i jak pracowicie!!! ![]() Cytat:
smacznego ![]() U nas tez foch,takze spoko.standard Cytat:
buzka ![]() Cytat:
![]() No to wrocilismy,u nas cala pralka prania znow Psiak spi bo sie bawil ciagle,ja zaraz do mindimonek zasiade. M sie przypomnialo o co ostatnio mial na mnie focha i jakos sie zdenerwowal i sie wyzywal tu na mnie.i mnie terroryzuje normalnie.stanelam pod domem a podobno blizej bylo miejscr gdzies kolo czerwonego auta i ja stanelam i mowie ze dobrs tutaj bo nie widzialam czerwonego.wysiadlam to mi kazal pokazac gdzie jest czerwone a ja nowie ze to nieistotne no i wyszlismy i patrze a tqm 3czerwone ale to juz widzialam z drugiej strony ulicy i niepotrzebnie to powiedzialam bo sie wsciekl kazal mi wrqcac tam i patrzec ike czerwonych samochodow widac a ja ze nie i szlam do domu to ja oczywiscie najmadrzejsza itd,to mu powiedzialam ze mnie terroryzuje i sie zamknal a twraz na mnie burczal ,bo pytalan czy ze spodni dowod od auta wyciagnal bo do prania wstawilam. |
||||||
|
|
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
Kupując jeden produkt do makijażu drugi w tej samej cenie lub tańszy będzie gratis
Promocja jest chyba od 10 do 19 listopadaCytat:
![]() Małasylwia - nie chcę martwić, ale nie warto liczyć, że facet się zmieni czy to po ślubie, czy po urodzeniu dziecka, chociaż pewnie to sie czasem zdarza Gdzie jest gosiak, Madison? Chyba mają fajny weekend po prostu
Żona mojego męża to fajna babka Edytowane przez Majka232 Czas edycji: 2014-11-09 o 17:01 |
|
|
|
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz nie wytrzymuje normalnie;/ |
|
|
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
Wasi tżci mnie czasem przerażają...
![]() Normalnie jak z jakiegoś filmu. W głowie mi się nie mieści że można tak kobietę traktować i to w ciąży mój też ma jakieś fochy ale jakby mi coś takiego wywinął to bym mu chyba w twarz dała. Współczuję
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
No, brak słów. Są wredni i czasem ma wrażenie, że lubią sprawiać przykrość
a co dziwne wielu Tż z naszego forum ma podobne odchyły
|
#3909 |
|
Zadomowienie
|
Hej, hej pisareczki
![]() Weekend do d.upy tak łaziłam po sklepach, że znów temp dostałam. R się obraził bo zapomniałam kupić mu pokrowiec do telefonu nie trzeba chyba dodawać, że byliśmy nq zakupach razem i on też zapomniał![]() W każdym razir trafiłam na mega wyprzedaż w biedrze i kupiłam sobie i R piżamy i koszulkę nocną po 15zł, botki za 25, dwie koszulki po 9.99, body dla młodych 3pak za 13zł wzięłam 3opakowania rozmiar 62- ale jakieś małe, kocyki z aplikacją zwierzątek z dady były bodaj jakoś w lato w sprzedaży wzięłam dwa ostatnie po 8zł. Mam siwy i turkusowy. Sandały na lato za całe 10zł para - ładne beżowe i turkusowe :p I skarpetki 2pary za 4zł, Zadowolona jestem baaardzo ![]() A dziś wzięłam się za prezenty gwiazdkowe dla dziewczynek - czy ja nie powinnam wyprawki kompletować? i portfel jest szczuplejszy o 300zł, ale małe będą na pewno zadowolone. Lecę nadrabiać. Całusy babole :-*
2003, 2004, 2008, 2013, 2014 - IVF 06.2011 - NATALKA i AMELKA![]() ![]() 12.2012- MARCELEK ![]() 07.2014 - IVF Edytowane przez _Madison_ Czas edycji: 2014-11-09 o 17:12 |
|
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak ja wiem, że z takim uległym ciapkiem co by mnie w brzuch co chwilę całował i nazywał kotkiem to bym zwariowała. Pantoflarz też nie dla mnie
|
#3911 | |
|
Zadomowienie
|
Za to u mamy obżarłam się snikersem
![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
![]() Kocham mojego w☠☠☠☠.. Nerwusa
|
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam 2pak body z biedronki i są z takiej grubej bawełny, więc spoko. Co kupiliście dziewczynkom? Muszę kupić prezent dla chrześnicy Tż która ma prawie 4 latka i nie mam pomysłu
|
|
#3913 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() co kupilas dziewczynkom? |
|||
|
|
|
#3914 |
|
Zadomowienie
|
MAJA, SONIA - każda chciała co innego więc tak Amela - dostanie zestaw klocków lego duplo śpiąca królewna, lalkę bobasa 45 cm, spiewa piosenki i mówi po polsku wstawię potem zdjęcie bo jest śliczny! A cena 28zł. Puzzle księżniczka zosia i klinika dla pluszaków, matę wodną do rysowania - ale to prezent wspólny bo wzieliśmy tę dużą.
Butelkę do lali i klocki sześcienne z obrazkami ![]() Natalia - lalę chou chou mój pierwszy ząbek :p Jeszcze jakieś drobiazgi muszę dokupić Marcelowi. Prezenty spore, ale u nas dzieciaki na resztę świąt dostaję drobnicę. Max do 20-30zł więc gwiazdka jest bogata
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przykro ze twoj sie po slubie nie zmienil :P a moze wcale nie musial i jest idealny? ![]() ![]() u mojego widac poprawe, moze po prostu dojrzal a byc moze przez to, ze wiele wymagam wiecej dostrzega ale dla mnie to jeszcze za malo ciezko wymagac czegos od synusia mamusi ktory mial wszystko podane na tacy :P---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- straszne co? ja narzekam na swojego ale Soniu twoj bije wszystkich na leb :P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
Madison super zakupki
![]() Dziewczyny, co innego ciepły kluch, a co innego jak ktoś nie ma za grosz szacunku do drugiej osoby... Sonia, ja też myślę że to kwestia tego że ty za dobra jesteś i on to wykorzystuje ;*
|
#3917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super sprawa :Pbuziole ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
obydwoje nie odpuszczamy wiec i ciezko jest ale fakt- wkurza, ale nie zamienila bym :P
|
|
#3918 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
fakt, ze ciagle sie go czepiam ze np cos zle Kaprysa zlapal czy co..ale moze ja w taki sposob sobie odreagowuje? albo po prostu taka jestem. nie chce sie go czepiac..ale sie czepiam, jak jest spokoj to za kilka dni musze sie czepic..ale to do czego on mnie doprowadzza to skrajnosc.. bo oczywiscie on sie na wszystko denerwuje i to 200x bardziej niz powinien. |
|||
|
|
|
#3919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
a jak charakterek ciezki i zyc trudno z takim. a ja wiem jak to jest z nerwusem, moj jest dobrym czlowiekiem, ale jak ma nerwy to lepiej nie podchodzic.
|
|
#3920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo moja koleżanka mówiła, że jak kupuje prezenty bratankom to ilość musi być podobna a nie 1 droższy a drugi 3 tańsze, bo to nie przejdzie ![]() U nas synek dostaje fajne prezenty od chrzestnych i dziadków, jeszcze od nas coś więc trochę się tego nazbiera.Teraz muszę coś kupić chrześnicy 2-latki na mikołajki za ok.50 zł Cytat:
Dopiero po okazało sie jakim jest bałaganiarzem Zmiana priorytetów i przewartościowanie pewnych spraw to duża zmiana niestety i trudna, ale może Tobie się uda
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
Moj wrocil juz jakis czas temu. Ja wpierdzielalam pyszniutkie placki ziemniaczane jak przyszedl i wyobrazcie sobie ze wzial mi cos na wynos ale nie wiem,co-nie sprawdzalam.
Nie mam zamiaru sie dawac,spokojnie ![]() Ja dobrze wiem o co chodzi.wydaje mi sie ze on tez. My sie malo klocimy ale jak juz to z piorunami, raz talerze lecialy ale to Malego w domu nie bylo:P |
|
|
|
#3922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie znaczy ze mam sie go "bac" bo on ma nerwa;/ bo to chore. Cytat:
moglby Was wziac razem, przeciez to frajda w restauracji ...wyjsc gdzies.. |
||
|
|
|
#3923 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli ja moglam sie zmienic bedac w ciazy, (nie bylam oaza matczynego spokoju, swoje za uszami tez mam) to on tez moze nie moglabym wymagac jesli bym nie wiedziala ze sie da. ale wiem, ze mozna wystarczy zaangazowanie i dobre checi przede wszystkim.---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
|
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja musze byc bardziej twarda ale juz nie raz probowalam i nie umiem. |
|
|
|
|
#3925 |
|
Zadomowienie
|
O to ta lala
my zestaw 7 wzieliśmy.http://www.mazakzabawki.pl/product-p...po-Polsku.html MAJKA - u nas dziewczyny wszystkie zabawki traktują jako wspólne więc problemu nie ma. Każda dostaje to co sobie wymarzy. No i wiadomo musi być sprawiedliwie cenowo. Jak któraś chce tańsze tak jak Amela to duplo to mówimy by jeszcze o coś mikołaja poprosiła bo Natka chce duży prezent ![]() A od dziadków oni zabawek nie dostają. Tylko pieniążki idą na ich konta. Na start w dorosłość coś będą mieli.
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w wannie
![]() Sonia trza byc twardym. Sylwia moze i przemyslal ale chyba tylko dlatego ze mu sie tom ksiazki skonczyl i kolejny jest malo ciekawy.ale mnie to guzik obchodzi.niech zobaczy jak to jest jak czlowiek chce z ukochanym spedzic czas bo sie zwyczajnie stesknil a tu nie. Moze cos trafi. Madison u mnie za to dziadkowie sa psycho (moi rodzice) i taka fure zabawek dosatej ze to az nieprzyzwoite jest wiec za to my nie dajemy jakis super drogich bo mi ocipieje dziecko:P |
|
|
|
#3927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może taką lalę kupię chrześnicy na mikołajki ![]() Co do Tż to możliwe, ze my jesteśmy teraz nadwrażliwe i my też dajemy im się we znaki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- nie dziekuje ![]() tez prezent dla czterolatki potrzebujemy pod choinke a pomyslu brak
|
|
#3929 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale u nas tylko my kupujemy zabawki i to tylko raz w roku - reszta świąt/urodzin to książeczki i skarpetki czy inna garderoba ale tak do 20-30zł), dziadki kasę na oszczędnościowe, a tzta rodzeństwo, moja siostra to ubrania przeważnie dają i słodycze. Więc myślę, że dzieci nie są jakoś bardzo rozpieszczane w tym temacie
|
|
#3930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla chrześnicy Tż wolałabym coś innego, bo na 3 urodziny dostała od nas zestaw lego duplo, ale mozliwe, ze jednak na lego sie zdecyduję albo na jakąś grę logiczną np. http://allegro.pl/smart-kamelot-gra-...763959484.html http://allegro.pl/dzien-i-noc-gra-lo...729134845.html
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.

Ślubujemy: 21.10.2017 

kupilam sobie zelki, mandarynki, winogrona, pieczywo czosnkowe, sok grejfrutowy i wlasnie zasiadamy z M do filmu 

a co dziwne wielu Tż z naszego forum ma podobne odchyły