Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-11-08, 09:42   #4951
jagoodka21
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 117
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Hej dziewczyny.
Przepraszam Melonade, ¿e wczoraj nie podalam wagi... je¶li to mozliwe to przepisz mi z ostatniego tygodnia bo nawet nie wiem i nie mam jak siê zwa¿yæ.

Dziewczyny mam takiego do³a. ...
W tym tygodniu dowiedzia³am siê, ¿e 6-letni syn kuzyna ma raka z³o¶liwego: ( brak mi s³ów: (
A jakby tego by³o ma³o, poklocilam siê ze swoim t¿. Prowadzimy razem firmê i jak siê zaczynaj± k³opoty tam, to i w naszym zwi±zku.
Teraz ju¿ wiem,¿e to by³ du¿y b³±d....
Oczywi¶cie dietê szlag trafi³. Jem ze smutku i ci±gle jestem g³odna.
Help!
Stary 2014-11-08, 09:44   #4952
mooonik
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 366

Hej.

Michalova no super

Melonik Twoje æwiczenia jak tam?

ja wczoraj w³±czy³am kickboxing z FB i chyba bêdê czê¶ciej takie zestawy æwiczyæ, bo fajne, ma³o skakania, a zmêczenie podobne

gratulujê wszystkim spadków

mi³ego dnia

nie znoszê osób, które MUSZ¡ mieæ zawsze racjê

Julitka

mooonik jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-08, 10:04   #4953
Dotka90
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 36 831

Michalova, super!
Ja nadal nie dotarlam na ta silownie codziennie cos mi wypada :/ aktualnie mam przez tydzien na przechowanie psa mojego brata, wesolo jest :P

Jagodka, musicie oddzielac zycie zawodowe od prywatnego, inaczej to nie ma racji bytu...

Wys³ane z mojego LG-P700 przy u¿yciu Tapatalka
Dotka90 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-08, 10:37   #4954
michalova
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 627

Jagodka, straszna informacja. nic nie boli mnie bardziej ni¿ chore dzieci. wspó³czujê bardzo, naprawdê. nawet nie wiem co napisaæ...

dziêki za gratulacje. kupi³am karnet który troszkê szarpn±³ moj± kieszeñ, a w³a¶ciwie kupili¶my dwa karnety. wiêc teraz nie ma odwrotu, muszê chodziæ. ten trener proponowa³ ¿e u³o¿y mi trening ale to nie dla mnie. wolê póki co aeroby, szybko zniecheci³abym gdybym mia³a robiæ æwiczenia si³owe. muszê tylko za te moje ramiona jeszcze siê wzi±æ i bêdê zadowolona
Stary 2014-11-08, 10:46   #4955
Dotka90
Zakorzenienie

Michalova, sprobuj silowych, sa bardzo fajne ja ni elubilam ale polubilam no i najlepsze efekty dawal u mnie silowy + cardio

Ja na silce chce zeby mi ktos wlasnie ulozyl trening

Stary 2014-11-08, 11:23   #4956
michalova
Wtajemniczenie

na razie zostane przy aerobach, planujê te¿ kilka sesji w body space ale to jak bêdê mia³a lepsz± kondycjê. pó¼niej te¿ interwa³y wprowadzê. no i mo¿e w koñcu przekonam siê do tych si³owych. choæ wczoraj by³a dziewczyna na si³owni której metamorfozê przeprowadzi³ ten trener i jak patrzy³am jak æwiczy to jeszcze bardziej siê zniechêci³am do tego typu aktywno¶ci. ale nie mówiê ¿e nigdy nie spróbujê, mo¿e mi siê spodoba jak siê bardziej wkrêcê w si³owniê
Stary 2014-11-08, 13:11   #4957
Dotka90
Zakorzenienie

A czemu sie zniechecilas?

Uff w koncu podjechalam popytac co i jak, maaatko jaki fajny trener byl od razu mi na Ty mowil no i fajnie bo mowi ze 12-17 jest najmniejszy ruch a ja wlasnie po pracy chcialam chodzic

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-11-08, 13:21   #4958
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Napisane przez mooonik Poka¿ wiadomo¶æ
Hej.

Michalova no super

Melonik Twoje æwiczenia jak tam?

ja wczoraj w³±czy³am kickboxing z FB i chyba bêdê czê¶ciej takie zestawy æwiczyæ, bo fajne, ma³o skakania, a zmêczenie podobne

gratulujê wszystkim spadków

mi³ego dnia
Powiedz co¶ wiêcej o tym kickboxingu, hm?
Mo¿e jaki¶ link?

Moje æwiczenia dobrze, ale dzisiaj @, umieram, nawet odwo³a³am wszystkie plany . Le¿ê w ³ó¿ku i cierpiê, tak¿e æwiczeñ nie bêdzie ... ale pod koniec albo po na pewno wracam do æwiczeñ!

michalova daj szansê trenerowi. Nie ka¿dy ma tak± okazjê, a przecie¿ On powinien wszystko dopasowaæ do Ciebie. Ja uwielbiam treningi si³owe i uwa¿am, ze nie ma lepszych, dlatego bym Ci proponowa³a chocia¿ spróbowaæ, ale jak nie chcesz to przecie¿ powinna¶ z Nim porozmawiaæ i On Ci powinien dobraæ wszystko wed³ug Twoich potrzeb i preferencji.

Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-08, 18:09   #4959
mooonik
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 366

Melonik wczoraj robi³am to https://www.youtube.com/watch?v=Vve4BVTZ0QU
takie boksowanie no na kanale FB jest kilka ró¿nych filmów do wyboru

Dzi¶ w³±czy³am sobie 2 ró¿ne filmy od nich, standing abs i kickboxing - oba po 10minut, a na koniec dysza³am jak po biegu

nie znoszê osób, które MUSZ¡ mieæ zawsze racjê

Julitka

mooonik jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-08, 19:28   #4960
michalova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
Powiedz co¶ wiêcej o tym kickboxingu, hm?
Mo¿e jaki¶ link?

Moje æwiczenia dobrze, ale dzisiaj @, umieram, nawet odwo³a³am wszystkie plany . Le¿ê w ³ó¿ku i cierpiê, tak¿e æwiczeñ nie bêdzie ... ale pod koniec albo po na pewno wracam do æwiczeñ!

michalova daj szansê trenerowi. Nie ka¿dy ma tak± okazjê, a przecie¿ On powinien wszystko dopasowaæ do Ciebie. Ja uwielbiam treningi si³owe i uwa¿am, ze nie ma lepszych, dlatego bym Ci proponowa³a chocia¿ spróbowaæ, ale jak nie chcesz to przecie¿ powinna¶ z Nim porozmawiaæ i On Ci powinien dobraæ wszystko wed³ug Twoich potrzeb i preferencji.
osobi¶cie uwa¿am ¿e nie ma siê co zmuszaæ do konkretnej aktywno¶ci fizycznej je¿eli siê jej nie lubi. bie¿nia sprawia mi przyjemno¶æ a przy tym mam nadzieje bêdzie przynosiæ efekty. je¿eli mi siê znudzi ten rodzaj aktywno¶ci to bêdê próbowaæ innych. na razie zostanê przy aerobach
bo mi siê taka forma æwiczeñ podoba a ten trener to trochê po znajomo¶ci wiêc te¿ g³upio mi trochê nadu¿ywaæ jego dobrej woli. normalnie jeden trening kosztuje u niego 40 z³ je¿eli jest robiony na si³owni w której pracuje, w ka¿dej innej silowni kosztuje 100 z³. a mój m±¿ ma za darmo i ja te¿ tak bym mia³a. ale tak jak mówiê, znudz± mi siê aeroby albo nie bêdzie wiêkszych efektów - spróbujê æwiczeñ si³owych.

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Poka¿ wiadomo¶æ
A czemu sie zniechecilas?

Uff w koncu podjechalam popytac co i jak, maaatko jaki fajny trener byl od razu mi na Ty mowil no i fajnie bo mowi ze 12-17 jest najmniejszy ruch a ja wlasnie po pracy chcialam chodzic

zniechêci³am siê bo na w³asne oczy zobaczy³am te æwiczenia. wolê bardziej dynamiczn± formê aktywno¶ci. a te æwiczenia które ona wykonywa³a by³y do¶æ statyczne.
Stary 2014-11-08, 20:37   #4961
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

Cytat:

Dzi¶ w³±czy³am sobie 2 ró¿ne filmy od nich, standing abs i kickboxing - oba po 10minut, a na koniec dysza³am jak po biegu
Lubie cardio kick-boxing. Obecnie robiê program miesiêczny z trenerem MMA. Ale to zachowa³am w pamiêci na przysz³o¶æ. Dziêki!

Ja dzi¶ ¶rednio z diet±. Rano - owsianka. Potem do 13 ostra zasuwa w domu: pod³ogi z przesuwaniem mebli, kafelki, ³azienki. Dom niewielki, ale u Narzeczonego by³o roboty: przysz³a te¶ciowa bez nogi a faceci do wieczora w pracy - rozumiecie. A jak nie umiem przej¶æ obok ba³aganu obojêtnie. Bratowa narzeczonego chcia³a zrobiæ zdjêcie ¿e sprz±ta. Ja mówiê, ¿e wychowuje sobie mê¿a
Dalej warzywna z kawa³kiem kie³basy - zabielana naturalnie
Potem pó³torej jab³ka oraz dwie kromki z szynk±, pomidorem i ogórkiem.
Orzeszki (narzeczony jad³ chrupki a ja ani jednej - proszê mnie pochwaliæ)
Na kolacje by³y pierogi, ale pierne ¿e nie wiem. Zjad³am serek homo i pomidora.

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-08, 21:42   #4962
michalova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ
Lubie cardio kick-boxing. Obecnie robiê program miesiêczny z trenerem MMA. Ale to zachowa³am w pamiêci na przysz³o¶æ. Dziêki!

Ja dzi¶ ¶rednio z diet±. Rano - owsianka. Potem do 13 ostra zasuwa w domu: pod³ogi z przesuwaniem mebli, kafelki, ³azienki. Dom niewielki, ale u Narzeczonego by³o roboty: przysz³a te¶ciowa bez nogi a faceci do wieczora w pracy - rozumiecie. A jak nie umiem przej¶æ obok ba³aganu obojêtnie. Bratowa narzeczonego chcia³a zrobiæ zdjêcie ¿e sprz±ta. Ja mówiê, ¿e wychowuje sobie mê¿a
a pewnie, ¿e Ciê pochwalê
moje menu:

1. tost z razowca z wêdlin± z indyka, suszonymi pomidorem i kie³kami. mandarynka.
2. plaster twarogu polt³ustego z otrêbami i rodzynkami.
3. papryka faszerowana makaronem pe³noziarnistym, piersi± kurczaka, cebul± czerwon± i marchewk±.
4. jogurt naturalny, bu³ka z ziarnem, banan (zjad³am to w czasie meczu bo byli¶my z t¿ na siatkówce)
5. trochê sa³atki z mixem sa³at, oliwkami, pomidorami koktajlowymi, oliwkami i serem ¶ródziemnomorskim. pó³ bu³ki z ziarnem.

czy która¶ z Was jest z Czêstochowy? dzisiaj moja dru¿yna gra³a z dru¿yn± z Czêstochowy w³a¶nie (w koñcu wygrali ) ale tak beznadziejnych kibiców nie widzia³am jeszcze nigdy. ogólnie kibice siatkówki to kulturalni ludzie, doping wygl±da zupe³nie inaczej ni¿ na meczach pi³ki no¿nej. a tu takie zdziwienie, bo przyjechali ci kibice z Czêstochowy, najpierw zwyzywali nasz± dru¿ynê, pó¼niej sêdziego, pó¼niej Polski Zwi±zek Pi³ki Siatkowej, a na koniec swoj± dru¿ynê. oczywi¶cie u¿ywaj±c ca³y czas wulgaryzmów. a¿ mnie by³o wstyd i siatkarze Czêstochowy te¿ siê denerwowali. akurat siedzieli¶my zaraz przy boisku a nad nami byli Ci kibice z Czêstochowy. naprawdê ¿enuj±ca sytuacja.
Stary 2014-11-08, 21:47   #4963
pannaatopowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez michalova Poka¿ wiadomo¶æ
a pewnie, ¿e Ciê pochwalê
moje menu:

1. tost z razowca z wêdlin± z indyka, suszonymi pomidorem i kie³kami. mandarynka.
2. plaster twarogu polt³ustego z otrêbami i rodzynkami.
3. papryka faszerowana makaronem pe³noziarnistym, piersi± kurczaka, cebul± czerwon± i marchewk±.
4. jogurt naturalny, bu³ka z ziarnem, banan (zjad³am to w czasie meczu bo byli¶my z t¿ na siatkówce)
5. trochê sa³atki z mixem sa³at, oliwkami, pomidorami koktajlowymi, oliwkami i serem ¶ródziemnomorskim. pó³ bu³ki z ziarnem.
No dziêkujê za pochwa³ê.

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
Stary 2014-11-09, 02:03   #4964
Melonade
Zadomowienie

Cytat:

Ta pani taka trochê bez ¿ycia, ale æwiczenia niez³e . Przy mojej kondycji to chyba nie do wykonania .

---------- Dopisano o 03:02 ---------- Poprzedni post napisano o 02:58 ----------

Cytat:
osobi¶cie uwa¿am ¿e nie ma siê co zmuszaæ do konkretnej aktywno¶ci fizycznej je¿eli siê jej nie lubi. bie¿nia sprawia mi przyjemno¶æ a przy tym mam nadzieje bêdzie przynosiæ efekty. je¿eli mi siê znudzi ten rodzaj aktywno¶ci to bêdê próbowaæ innych. na razie zostanê przy aerobach
bo mi siê taka forma æwiczeñ podoba a ten trener to trochê po znajomo¶ci wiêc te¿ g³upio mi trochê nadu¿ywaæ jego dobrej woli. normalnie jeden trening kosztuje u niego 40 z³ je¿eli jest robiony na si³owni w której pracuje, w ka¿dej innej silowni kosztuje 100 z³. a mój m±¿ ma za darmo i ja te¿ tak bym mia³a. ale tak jak mówiê, znudz± mi siê aeroby albo nie bêdzie wiêkszych efektów - spróbujê æwiczeñ si³owych.

zniechêci³am siê bo na w³asne oczy zobaczy³am te æwiczenia. wolê bardziej dynamiczn± formê aktywno¶ci. a te æwiczenia które ona wykonywa³a by³y do¶æ statyczne.
Pewnie, ¿e nie ma siê co zmuszaæ do czego¶, czego siê nie lubi, bo i tak siê to szybko porzuci. Ale z tego co mówi³a¶, zrozumia³am, ¿e nie próbowa³a¶ sama takich æwiczeñ wykonywaæ, a do spróbowania akurat ka¿dego zachêcam. Wa¿ne, ¿eby w ogóle co¶ siê ruszaæ. Powiedzia³abym, ¿e dopiero przy "normalnej wadze" (mam na my¶li po prostu wagê w normie wg BMI itp.) jak siê nadal chce chudn±æ to wtedy mniej mo¿na wybrzydzaæ . A póki jest siê puszystym i siê zaczyna to ka¿dy ruch jest dobry .
Bie¿nia na pewno da efekty. Szczególnie interwa³y. Tylko te¿ nie przesadzaj z d³ugo¶ci± treningu!

---------- Dopisano o 03:03 ---------- Poprzedni post napisano o 03:02 ----------

Cytat:

za powstrzymanie siê!

Stary 2014-11-09, 16:49   #4965
pannaatopowa
Zakorzenienie

Co takie puchy tutaj, co?
Ja mia³am pierwszy cheat day.
¦niadanie: owsianka z jab³kiem, rodzynkami oraz pestkami dyni
Potem: parê herbatników oraz 3bit i kawa z cykorii z mlekiem
Obiad: Miêso wieprzowe (nie wiem co to by³o, co¶ te¶ciowa wyci±gnê³a) z gulaszem z soczewicy, ry¿em i buraczkami.
Podwieczorek: 10 g trufli, 45 g chipsów, jab³ko
Kolacja: co¶ z jajkami.

Co s±dzicie?

No i æwiczy³am. 40 minut treningu mma.

Stary 2014-11-09, 17:27   #4966
Bella2212
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 009

Ja ogl±dam w³a¶nie program "polka na diecie". Dzisiaj prze¿ywam zatrucie pokarmowe i dopiero co wsta³am z ³ó¿ka i zjad³am kisiel...
Stary 2014-11-09, 17:45   #4967
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Co takie puchy tutaj, co?
Ja mia³am pierwszy cheat day.
¦niadanie: owsianka z jab³kiem, rodzynkami oraz pestkami dyni
Potem: parê herbatników oraz 3bit i kawa z cykorii z mlekiem
Obiad: Miêso wieprzowe (nie wiem co to by³o, co¶ te¶ciowa wyci±gnê³a) z gulaszem z soczewicy, ry¿em i buraczkami.
Podwieczorek: 10 g trufli, 45 g chipsów, jab³ko
Kolacja: co¶ z jajkami.

Co s±dzicie?

No i æwiczy³am. 40 minut treningu mma.
Nie do¶æ, ¿e weekend, to jeszcze d³ugi weekend, mo¿na siê by³o spodziewaæ ciszy .

Stary 2014-11-09, 17:59   #4968
fenomenolog
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 15

To ja siê odezwê
Schud³am 56kg, chwalê siê :P
www.jemywedwoje.blogspot.com
fenomenolog jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-09, 18:08   #4969
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fenomenolog Poka¿ wiadomo¶æ
To ja siê odezwê
To jak ju¿ siê chwalisz to powiedz co¶ wiêcej .

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-09, 18:17   #4970
fenomenolog
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 15

Rok ciê¿kiej pracy, æwiczeñ, wyrzeczeñ, z³o¶ci i w koñcu rado¶ci. Napiszê do Ciebie na priv.
www.jemywedwoje.blogspot.com
fenomenolog jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-09, 18:56   #4971
Bella2212
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 009

Cytat:
Napisane przez Bella2212 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja ogl±dam w³a¶nie program "polka na diecie". Dzisiaj prze¿ywam zatrucie pokarmowe i dopiero co wsta³am z ³ó¿ka i zjad³am kisiel...
Kisiel nie chcia³ zostaæ ze mn± na d³u¿ej i wróci³... Ale siê dzi¶ mêczê...
Cytat:
To ja siê odezwê
Cytat:
Rok ciê¿kiej pracy, æwiczeñ, wyrzeczeñ, z³o¶ci i w koñcu rado¶ci. Napiszê do Ciebie na priv.
Ja te¿ jestem ciekawa, mo¿esz do mnie napisaæ? Schudlas o 56 LG czy do 56 kg? Jak skóra (to mnie najbardziej interesuje?)
Stary 2014-11-09, 19:09   #4972
GrubaBlondyna
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 14

A¿ sobie zrobi³am osobiste konto :P
Schud³am na razie 56kg, w planach jest wiêcej. Skóra coraz lepiej sobie radzi, nie chudnê gwa³townie, dlatego nie mam problemów z wisz±cymi pelikanami, brzuchem na kolanach, czy cyckami, które mogê zarzuciæ sobie na plecy. Poczytaj sobie u mnie na blogu, dzisiaj pierwszy raz wesz³am na to forum i zaintrygowa³o mnie ono. Widzia³am sporo m³odych, narzekaj±cych dziewcz±t, którym nie chce siê po prostu wzi±æ w gar¶æ. Wkurza mnie co¶ takiego, dlatego stwierdzi³am, ¿e zalogujê siê, a co tam!
GrubaBlondyna jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-09, 19:18   #4973
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
A czemu nie napiszesz tutaj?
Planujesz do³±czyæ do naszego w±tku, chcesz siê jeszcze odchudzaæ(o 20-30kg) ?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-09, 19:21   #4974
GrubaBlondyna
Przyczajenie

Napisa³am jako GrubaBlondyna. Zrobi³am sobie swoje konto, bo tamto nale¿a³o do mojego faceta. O odchudzaniu wolê pisaæ z w³asnego

Edytowane przez GrubaBlondyna
Czas edycji: 2014-11-09 o 19:22 Powód: przejêzyczenie
GrubaBlondyna jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-09, 19:23   #4975
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez GrubaBlondyna Poka¿ wiadomo¶æ
A¿ sobie zrobi³am osobiste konto :P
Schud³am na razie 56kg, w planach jest wiêcej. Skóra coraz lepiej sobie radzi, nie chudnê gwa³townie, dlatego nie mam problemów z wisz±cymi pelikanami, brzuchem na kolanach, czy cyckami, które mogê zarzuciæ sobie na plecy. Poczytaj sobie u mnie na blogu, dzisiaj pierwszy raz wesz³am na to forum i zaintrygowa³o mnie ono. Widzia³am sporo m³odych, narzekaj±cych dziewcz±t, którym nie chce siê po prostu wzi±æ w gar¶æ. Wkurza mnie co¶ takiego, dlatego stwierdzi³am, ¿e zalogujê siê, a co tam!
Jak Ciê wkurza to mo¿e nie czytaj? Szkoda siê z³o¶ciæ bez powodu .
Gratulacje, ¿e Ci siê uda³o. Pamiêtaj tylko, ¿e nie znasz historii osób w internecie i nie wiesz co komu w psychice siedzi.
Forum jest miêdzy innymi po to, ¿eby sobie ponarzekaæ, po¿aliæ siê i wyrzuciæ z siebie ca³e to z³o. Czasem wystarczy trochê ponarzekaæ, ¿eby siê lepiej poczuæ. A tutaj wiemy, ¿e inne osoby prawdopodobnie zrozumiej± nasze frustracje.
No bo co jest ciê¿kiego w niejedzeniu s³odyczy chocia¿by? No nic, proste, nie kupujesz, nie bierzesz do rêki i nie jesz, nie?

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Napisa³am jako GrubaBlondyna. Zrobi³am sobie swoje konto, bo tamto nale¿a³o do mojego faceta. O odchudzaniu wolê pisaæ z w³asnego
Ale nadal nie wiem, jaki masz tu cel. Jak przysz³a¶ po wsparcie w dalszym odchudzaniu to zapraszam do przeczytania pierwszego posta i zaznajomienia siê z zasadami.
Jak przysz³a¶ nam doradziæ to wal konkretami.
A jak przysz³a¶ reklamowaæ bloga to s³abo.

Stary 2014-11-09, 19:24   #4976
GrubaBlondyna
Przyczajenie

Cytat:
A czemu nie napiszesz tutaj?
Planujesz do³±czyæ do naszego w±tku, chcesz siê jeszcze odchudzaæ(o 20-30kg) ?
20-30kg to by³oby przegiêcie w moim przypadku. Wystarczy mi jakie¶ 10 i bêdê wygl±da³a bardzo dobrze. Mogê do³±czyæ do w±tku, na razie uczê siê wiza¿owania, bo raczej unika³am tego forum. Pozdrawiam!
Stary 2014-11-09, 19:28   #4977
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
20-30kg to by³oby przegiêcie w moim przypadku. Wystarczy mi jakie¶ 10 i bêdê wygl±da³a bardzo dobrze. Mogê do³±czyæ do w±tku, na razie uczê siê wiza¿owania, bo raczej unika³am tego forum. Pozdrawiam!
To przeczytaj pierwszy post i czekam na PW.

Stary 2014-11-09, 19:37   #4978
GrubaBlondyna
Przyczajenie

Cytat:
To przeczytaj pierwszy post i czekam na PW.
Posz³o (chyba)
Stary 2014-11-09, 19:54   #4979
michalova
Wtajemniczenie

biedna Bella. trzymaj siê. jutro ju¿ na pewno bêdzie lepiej!
GrubaBlondyna, piêkny wynik. opowiedz konkretnie jak to zrobi³a¶
Stary 2014-11-09, 19:58   #4980
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Posz³o (chyba)
Tak jest, nawet odpisa³am.

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
biedna Bella. trzymaj siê. jutro ju¿ na pewno bêdzie lepiej!
GrubaBlondyna, piêkny wynik. opowiedz konkretnie jak to zrobi³a¶
To samo chcê od Niej wyci±gn±æ.

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.