Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-09, 20:49   #3991
soniuska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Wspaniały człowieczek

przykro mi ;(
Ja bym zadzwoniła do rodziny i odwołała wizytę, mówiąc, że jestem chora. Niech sam świętuje
az tak wredna nie jestm i byc nie umiem.
jednak go kocham mimo wszystko. nawet mimo to co zrobil.
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 20:53   #3992
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
az tak wredna nie jestm i byc nie umiem.
jednak go kocham mimo wszystko. nawet mimo to co zrobil.
Rozumiem, że kochasz, ale to nawet nie byłoby wredne...
Czasem mam wrażenie, że dostajesz przysłowiowy policzek i potulnie nastawiasz drugi...
Nie będę więcej nic radzić, bo Was nie znam osobiście, a Ciebie w podejściu do Waszego związku po prostu nie rozumiem
Stary 2014-11-09, 20:53   #3993
soniuska
Zakorzenienie

wybral sobie na prezent polke na jego gry na ps3. i juz ja dostal,ale kupilam mu jeszcze jenge, bo wiem ze bardzo chcial i mam ochote ja wyciagnac i mu dac i powiedziec wszystkiego najlepszego.

bo ja cholera jasna sie postaralam.
i chce mu to pokazac, ze pomyslalam.. o oczywsiscie jak we wtorek ja wyciagne to bedzie ze kupilam w przeprosiny
Stary 2014-11-09, 20:58   #3994
boleczka93
Zakorzenienie

Sonia nie moge zacytowac kurcze :/
Ale chcialam Ci powiedziec ze strasznie mi przykro czytajac jak sie meczysz. Bardzo dobrze Cie rozumiem ja chyba jestem podobna. Jak ktos mnie bije w policzek to ja nadstawiam drugi.
Ostatnio sie to zmienia bo poczulam ze musze dbac juz nie tylko o siebie i tak jak wspomnialam w ostatnim poscie czuje ze jest duzo lepiej.
Trzymaj sie kochana bo teraz juz nie jestes sama i przedewszystkim pomysl o malcu w brzuszku i sie nie denerwuj buziaki

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 20:58   #3995
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

ojej.. boleczko jaka sliczna dzidzia

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 21:00   #3996
boleczka93
Zakorzenienie

Majka i Mała dzieki

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 21:00   #3997
Majka232
Zakorzenienie

Kto odpadł z Masterchefa, bo przegapiłam :/

na biało napiszcie
Stary 2014-11-09, 21:02   #3998
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Sonia nie moge zacytowac kurcze :/
Ale chcialam Ci powiedziec ze strasznie mi przykro czytajac jak sie meczysz. Bardzo dobrze Cie rozumiem ja chyba jestem podobna. Jak ktos mnie bije w policzek to ja nadstawiam drugi.
Ostatnio sie to zmienia bo poczulam ze musze dbac juz nie tylko o siebie i tak jak wspomnialam w ostatnim poscie czuje ze jest duzo lepiej.
Trzymaj sie kochana bo teraz juz nie jestes sama i przedewszystkim pomysl o malcu w brzuszku i sie nie denerwuj buziaki
dzidzie masz sliczna

jestem miekka..nic nie poradze.i chyba zasne w salonie pod kocem

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Kto odpadł z Masterchefa, bo przegapiłam :/

na biało napiszcie

Samar
odpisalam na bialo
Stary 2014-11-09, 21:04   #3999
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mroznykasztan Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, czy mogę się do Was dołączyć?
Mam na imię Justyna, mam 27lat, to nasze drugie dziecko (pierwsze straciliśmy w 4tc), termin mam na 04.04.15 - jestem w 20tc, czyli półmetek. Dwóch lekarzy powiedziało, że noszę córeczkę, za tydzień mam połówkowe, mam nadzieję, że córa się potwierdzi, choć imienia jeszcze nie wymyśliliśmy ruchy czuję od jakiś dwóch tyg, delikatne puknięcia od środka brzuszka, zazwyczaj wieczorami Czuję się bardzo dobrze, dolegliwości ciążowe mnie ominęły, nawet czuję się lepiej w ciąży jak przed nią. To tak w skrócie o Nas
Życzę każdej Mamusi dobrego samopoczucia aż do rozwiązania!
witaj i gratuluję córeczki

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Hej, hej pisareczki

Weekend do d.upy tak łaziłam po sklepach, że znów temp dostałam. R się obraził bo zapomniałam kupić mu pokrowiec do telefonu nie trzeba chyba dodawać, że byliśmy nq zakupach razem i on też zapomniał

W każdym razir trafiłam na mega wyprzedaż w biedrze i kupiłam sobie i R piżamy i koszulkę nocną po 15zł, botki za 25, dwie koszulki po 9.99, body dla młodych 3pak za 13zł wzięłam 3opakowania rozmiar 62- ale jakieś małe, kocyki z aplikacją zwierzątek z dady były bodaj jakoś w lato w sprzedaży wzięłam dwa ostatnie po 8zł. Mam siwy i turkusowy. Sandały na lato za całe 10zł para - ładne beżowe i turkusowe :p
I skarpetki 2pary za 4zł,
Zadowolona jestem baaardzo

A dziś wzięłam się za prezenty gwiazdkowe dla dziewczynek - czy ja nie powinnam wyprawki kompletować? i portfel jest szczuplejszy o 300zł, ale małe będą na pewno zadowolone.

Lecę nadrabiać. Całusy babole :-*
wow super zakupki

Cytat:
Oglądałam serial Porody. Wzrusza mnie widok nowo narodzonych dzieci, nawet jak nie byłam w ciąży to mnie wzruszał. Ale kobietom rodzącym dużo brakuje do bycia miss

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Chyba moja wizyta 12.11 godz.10.20 jest najbliższa. Jeszcze 3 dni...
te Porody co są na Polsat Cafe? kręcili jeden odcinek w szpitalu u nas w mieście, masakra jak dla mnie, nikomu bym się nie pokazała w takim stanie (oprócz męża oczywiście) za nawet nie wiem za jaką kasę. A oni ponoć płacą stosunkowo b.mało...to tym bardziej mnie to dziwi, że są chetne

też się wizyty nie mogę doczekać jeszcze jutro, wt i w końcu

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Widze ze narzekacie na swoich Tz troszeczke, nie jestem w temacie ale tak tylko ogolnie powiem ze ja na swojego ostatnio nie moge narzekac. Wkur wia mnie czasami ale ogolnie jest ostatnio kochany i cos sie zmienilo na lepsze
Ale to tak na marginesie.
Weszlam wrzucic Wam mojego malego czlowieczka
super człowieczekkla ski:

Sonia-współczuję sprzeczek
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 21:08   #4000
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

Samar
odpisalam na bialo
dziękować, dziękować

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
witaj i gratuluję córeczki

wow super zakupki

te Porody co są na Polsat Cafe? kręcili jeden odcinek w szpitalu u nas w mieście, masakra jak dla mnie, nikomu bym się nie pokazała w takim stanie (oprócz męża oczywiście) za nawet nie wiem za jaką kasę. A oni ponoć płacą stosunkowo b.mało...to tym bardziej mnie to dziwi, że są chetne

też się wizyty nie mogę doczekać jeszcze jutro, wt i w końcu

super człowieczekkla ski:

Sonia-współczuję sprzeczek
Tak te, polskie realia Też bym się nikomu taka nie pokazała. No way
Stary 2014-11-09, 21:11   #4001
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
no i ...bylam na dworze z psem po kapieli, z mokra glowa a co.. jak bede chora to przysiegam ze go zabije.

nie gotuje jutro, pojutrze,.nie gotuje nigdy, dopoki nie bedzie normalnie to ja nie gotuje nic w kuchni,w dupie to mam .

tylko zrobie te rogaliki we wtorek zeby nie bylo problemu z rodzina pozniej.

i nie wiem co jutro zjem, moze kanapki..;//
Sobie ugotuj a on niech spier... ja napewno sobie bym zrobiła cos czego on nie lubi i niech sie wypcha jak jest taki

Cytat:
Wspaniały człowieczek

przykro mi
Ja bym zadzwoniła do rodziny i odwołała wizytę, mówiąc, że jestem chora. Niech sam świętuje
Dokładnie.

Sonia, on jest okropny. Zrób coś z tym bo to nie skończy się dobrze aż mi przykro normalnie...
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 21:14   #4002
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Sobie ugotuj a on niech spier... ja napewno sobie bym zrobiła cos czego on nie lubi i niech sie wypcha jak jest taki

Dokładnie.

Sonia, on jest okropny. Zrób coś z tym bo to nie skończy się dobrze aż mi przykro normalnie...
chyba ide mu wreczyc jego ekstra prezent imieninowy tak jak pisalam wyzej.

ech boli mnie serce
Stary 2014-11-09, 21:18   #4003
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Daj znać, to może i ja się przejdę, bo w dresach kwitnę jeszcze

Moje storczyki mnie nienawidzą chyba, podlewam rzadko, wsadzając w miski z wodą, ( cieplejszą, odstaną) nawożę biohumusem, dbam o korzonki, listki przemywam raz na jakiś czas wodą z cytryną, a one buraki nie kwitną ;( TŻet mówi, że będzie taniej jak sobie patyczki w doniczki powtykam, ale ja się nie poddam!

Robię rosół.

I dziś idę na kabaret, może poprawi mi humor!
ja podlewam moje storczyki jakoś raz na tydzień, nalewam im wody do doniczki, siedzą tak z pół dnia albo cały i potem wylewam wodę nic innego przy nich nie robię i tak: jeden kwitnął nam w maju akurat na ślub i teraz minęło pół roku i puścił nowy pęd, a myślałam, że nic nie będzie z niego już
a drugi miał kwiaty ostatnio w czerwcu i z miesiąc temu puścił pęd z 9 pąkami i już mamy dwa nowe kwiaty, czekam na resztę
koleżanka mi doradziła taki sposób-trzeba kupić sztuczną łodygę storczyka i wsadzić do takiego "gołego"-głupio mu się zrobi i puści swój pęd. I tak zrobiłam przy tym drugim i mam lepsze efekty niż przy tamtym

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
mam to samo.. zreszta szczerze to nie pamietam, kiedy ostatnio byly przytulanki! :P troche mi tego brakuje mimo ze teraz w ciazy bywa roznie z przyjemnosciami jednak jakies potrzeby sa.
u mnie wczoraj były i to z mojej inicjatywy mój TŻ się trochę boi i to ja muszę go zachęcać jak leżeliśmy już przytuleni to wziełam jego rękę i zaczęłam miziać się po sutkach, a on że co ja robie a ja "bawie się" no i dalej nie musiałam go namawiać
Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
A zmieniajac temat czy wybieracie sie jutro do rossmana? bedzie makijaz w promocji 1+1 gratis. Zastanawialyscie sie co kupic? Ja musze jakis podkład i puder brazujacy lub wykanczajacy. Zobacze co bedzie fajnego.
oo super ja muszę kupić tusz i bb cream albo cc aa i róż z bourjois

Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
Witam się w 19w5d z kopniaczkami Kacperkowymi.Cudownie jest poczuć ruchy maluszka
Pozdrawiam Was cieplutki i kiziany w brzusie.
gratki
Stary 2014-11-09, 21:18   #4004
violka848
Zakorzenienie

Hej hej niedzielnie - mam jeszcze 2 dni wolne juuupi!

Majka323 Daj znać co Ci odpisze ten użytkownik allegro od tych komplecików, bo też się na nie czaję Chodzi o te: http://allegro.pl/komplet-hm-i4761043884.html

kamilowe http://allegro.pl/zyta-koszula-do-ka...743683568.html Ja mam tą koszulę w malinową kratkę fajna jest chyba sobie też jeszcze jakąs dokupię

soniuska Współczuję sytuacji... I Ty chcesz mu jeszcze prezent dawać? Ja to bym mogła na złość powiedzieć że coś mu kupiłam ale niedam mu jak tak się zachowuje hehe A obiadów nie bedziesz robić? czemu? Sobie tylko zrób a on niech powącha zapaszki hehe Trochę złośliwości nie zaszkodzi

U nas w Tesco niema tych promocji na te body w pięciopaku Były fajne inne ale typowo dziewczęce albo chłopięce i tu się pojawia problem heh Ja czuję że będzie chłopiec - może w środę się okaże, też niemogę się doczekać wizytki

Madison jak Ci się będzie chciało to wstaw fotki kocyczków a jak nie to jutro zachaczę o Biedronę i tak

Edytowane przez violka848
Czas edycji: 2014-11-09 o 21:23
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 21:24   #4005
Majka232
Zakorzenienie

viola - na razie brak odp. Dam znać o ile odp. Teraz ten uzytkownik nic nie wystawia
Te koszulki są b.krótkie?
Stary 2014-11-09, 21:26   #4006
madzixx88
Zakorzenienie

Sonia-ja bym nie dawała dziś prezentu bez przesady....
Stary 2014-11-09, 21:32   #4007
mori_lee
Rozeznanie

Sonia miałam się nie wtrącać ale normalnie nie mogę. Jesteś uległa bo boisz się urazić jasnie pana. Boisz się ze Cie zostawi? Może to nawet lepiej bo będziesz miała szansę na miłość na jaka zasługujesz i kogoś kto doceni to co robisz. Dajesz sobą pomiatać, w ogóle nie masz do siebie szacunku. Po co udawać że wszystko jest ok ? Skoro nie jest? Jeszcze wypraw mu imieniny, pięknie wyglądaj i koniecznie się uśmiechaj żeby wszyscy dookoła byli szczęśliwi oczywiście oprócz Ciebie. Stworzyłas sobie swój świat który ma być idealny zapominając o sobie. Dla mnie to chore. Nikt za Ciebie życia nie przeżyje, nikt nie będzie odczuwał Twoich przeżyć. Twój wybór czy być szczęśliwa czy nie. Żeby ciężarna po kąpieli z mokra głową wychodziła ze wspólnym psem bo pan i władca ma focha? BRAK SLOW!!!!

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Aa i w nagrodę pokaż mu jeszcze ze cały czas o nim myślisz i daj mu już dzisiaj prezent z najlepszymi życzeniami
mori_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 21:35   #4008
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Oglądałam serial Porody. Wzrusza mnie widok nowo narodzonych dzieci, nawet jak nie byłam w ciąży to mnie wzruszał. Ale kobietom rodzącym dużo brakuje do bycia miss

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Chyba moja wizyta 12.11 godz.10.20 jest najbliższa. Jeszcze 3 dni...
Oj ja tez sie zawsze wzruszam, ba, to mało powiedziane bo becze rzewnymi łzami jak widze takie rzeczy. Teraz w ciazy odczuwam to 2 razy mocniej.

dziewczyny zamawiałyscie kiedys ciuchy z strony dramond.pl lub netmoda.pl?

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 21:38   #4009
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Ja to jestem wredniak jednak - ja bym zrobiła coś co on lubi hehe

Majka Ja mam rozmiar S i sięga mi tak z 10 cm przed kolano - jak na koszulę myśle że jest ok ja mam 168 - pewnie jak brzuch spęcznieje to będzie krótsza

Czy może któraś z was wie jak skasować z avatara ten napis Wizaz?

Edytowane przez violka848
Czas edycji: 2014-11-09 o 21:41
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 21:42   #4010
Majka232
Zakorzenienie

Hanka - Ja nie zamawiałam z tych stron

viola - no przy brzuszku może być zbyt krótka. Ja na pewno coś w tym stylu zamówię i zobaczymy
Z avkiem nie pomogę

Edytowane przez Majka232
Czas edycji: 2014-11-09 o 21:43
Majka232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 21:47   #4011
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Hanka ja nie zamawialam, nie pomoge

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

2 dni bez cwiczen, rozleniwilam sie, bat na dupe dla mnie za to! :p biore sie bo 3 dien to juz przesada, walniemy te intensywniejsze. a co. a potem kapiel i pod koldre

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 21:50   #4012
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Sonia-ja bym nie dawała dziś prezentu bez przesady....
Cytat:
Napisane przez mori_lee Pokaż wiadomość
Sonia miałam się nie wtrącać ale normalnie nie mogę. Jesteś uległa bo boisz się urazić jasnie pana. Boisz się ze Cie zostawi? Może to nawet lepiej bo będziesz miała szansę na miłość na jaka zasługujesz i kogoś kto doceni to co robisz. Dajesz sobą pomiatać, w ogóle nie masz do siebie szacunku. Po co udawać że wszystko jest ok ? Skoro nie jest? Jeszcze wypraw mu imieniny, pięknie wyglądaj i koniecznie się uśmiechaj żeby wszyscy dookoła byli szczęśliwi oczywiście oprócz Ciebie. Stworzyłas sobie swój świat który ma być idealny zapominając o sobie. Dla mnie to chore. Nikt za Ciebie życia nie przeżyje, nikt nie będzie odczuwał Twoich przeżyć. Twój wybór czy być szczęśliwa czy nie. Żeby ciężarna po kąpieli z mokra głową wychodziła ze wspólnym psem bo pan i władca ma focha? BRAK SLOW!!!!

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Aa i w nagrodę pokaż mu jeszcze ze cały czas o nim myślisz i daj mu już dzisiaj prezent z najlepszymi życzeniami
macie racje.
dalej siedze w salonie,on oglada cos w sypialni na kompie..kaprys przyszedl do mnie..przykryje sie kocem i zasne..

Cytat:
Oj ja tez sie zawsze wzruszam, ba, to mało powiedziane bo becze rzewnymi łzami jak widze takie rzeczy. Teraz w ciazy odczuwam to 2 razy mocniej.

dziewczyny zamawiałyscie kiedys ciuchy z strony dramond.pl lub netmoda.pl?
z netmoda zamawialam dres, spoko jest.

dobranoc kochane, niech ten dzien sie juz skonczy :/
Stary 2014-11-09, 21:52   #4013
violka848
Zakorzenienie

Dobranoc Sonia spokojnej nocy
Stary 2014-11-09, 21:54   #4014
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Mohje dziecko 8 sztuk bodow to obrzygalo w ciagu jednego dnia czasami a gdzie jeszcze pranie i suszenie.Nie zawcze tak bylo, ale 5-6 razy dziennie przebieranie to byl standard wlasnie przez pierwsze miesiace.
Pralam codziennie i suszylam zelazkiem, bo mialam chyba tylko 6 pajacy, 9 spiochow i 9 bodow\kaftanikow na 56.
Jakbym miala tak malusiuio jak ty chesz kuoic to bym je chyba musiala w przescieradlo owinac.
No i własnie dlatego sie Was pytam, bo ja niedoswiadczona w temacie jestem. Ale juz mnie sprowadziły co po niektóre na ziemie, wiec zakupie wiekszy zapas

SONIA współczuje kłopotów z TŻ. Moim zdaniem powinniscie usiasc i porozmawiac. Powiedz mu wszystko to, co Cie gryzie, co Ci sie nie podoba. Jesli bedziesz tak wszystko tolerowała, to nic dobrego z tego nie wyniknie. Uważam, ze szczera rozmowa w zwiazku to podstawa

Stary 2014-11-09, 22:00   #4015
Majka232
Zakorzenienie

Sonia - śpij dobrze

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Też idę się położyć - dobranoc dziewczynki

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Stary 2014-11-09, 22:03   #4016
Hanka20
Zakorzenienie

http://netmoda.pl/product-pol-3920-N...r_funnel#close

Mnie konkretnie ten sweter interesuje, ale sie zastanawiam, czy nie bedzie za duzy, te wymiary które podaja przy rozmiarze M/L sa troche kurcze jak dla mnie zbyt duze, ale z drugiej strony bede rosła teraz. Co myslicie?

Soniu i nie mialas kłopotów z przesyłka?

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Dobranoc kobitki wyspijcie się! I do jutra bo zapewne znowu się tu spotkamy Wzajemna grupa wsparcia

Stary 2014-11-09, 22:06   #4017
madzixx88
Zakorzenienie

dobranoc

ja właśnie zrobiłam sernik na zimno
Stary 2014-11-09, 22:12   #4018
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
No i własnie dlatego sie Was pytam, bo ja niedoswiadczona w temacie jestem. Ale juz mnie sprowadziły co po niektóre na ziemie, wiec zakupie wiekszy zapas

SONIA współczuje kłopotów z TŻ. Moim zdaniem powinniscie usiasc i porozmawiac. Powiedz mu wszystko to, co Cie gryzie, co Ci sie nie podoba. Jesli bedziesz tak wszystko tolerowała, to nic dobrego z tego nie wyniknie. Uważam, ze szczera rozmowa w zwiazku to podstawa
Ja też zawsze mówię że rozmowa to podstawa. Ale z niektórymi się nie da bo się zaraz drą

Sonia, oby twój tż się ogarnął bo jak Wasza dzidzia będzie się w takiej atmosferze wychowywać to współczuję
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 22:25   #4019
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
http://netmoda.pl/product-pol-3920-N...r_funnel#close

Mnie konkretnie ten sweter interesuje, ale sie zastanawiam, czy nie bedzie za duzy, te wymiary które podaja przy rozmiarze M/L sa troche kurcze jak dla mnie zbyt duze, ale z drugiej strony bede rosła teraz. Co myslicie?
Bardzo fajny sweter- z rozmiarem nie pomogę - napewno będziesz rosła a sweter raczej jest grubszy i nie będzie się rozciągał, najwyżej będziesz chodzić rozpięta z samym paskiem na brzuchu hehe
Fajne bluzy mają np ta
http://netmoda.pl/product-pol-3626-N...G-KAPTUR-.html
ale też niewiedziałabym jaki rozmiar wziąć hmm
Stary 2014-11-10, 00:29   #4020
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mroznykasztan Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, czy mogę się do Was dołączyć?
hej termin masz ten co ja

Cytat:
Jednak ja wiem, że z takim uległym ciapkiem co by mnie w brzuch co chwilę całował i nazywał kotkiem to bym zwariowała. Pantoflarz też nie dla mnie
no je tez nie moglabym byc z takim, probowalam dla swojego dobra, ale krotko wytrzymywalam

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
To mnie meczy katar od dwoch miesiecy i dzisiaj o tym poczytalam, ze to jednak moze byc nie przeziebienie tylko katar hormonalny. I niby ma przejsc po porodzie.Työlko jak mam przec z zatkanym nosem
mialam tak w pierwszej ciazy i marinerem musialam sie wspomagac, bo inaczej nie moglam oddychac, teraz odpukac tak nie mam, ale to dopiero pollowa ciazy...

Sonia, a jak bylo zanim zaszlas w ciaze? Kazdy ma lepsze lub gorsze momenty, a facetom odbija jak maja kobiete w ciazy, po porodzie w wiekszosci przypadkow sie to zmienia, wiec nie martw sie, pogadaj z nim i powiedz mu jak sie czujesz, moze sie przeprowadz do mamy na jakis czas by go nastraszyc

Lekka dzieki za podpowiedz, pewnie ZZL wybiore, bo to jednak 2 lata, ja nie mlodnieje

Sylwia łowco okazji!

Jutro czesc mebli juz przewozimy i jest taki balagan... nie cierpie tego

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości