|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV
|
|
|
|
#3992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem mam wrażenie, że dostajesz przysłowiowy policzek i potulnie nastawiasz drugi... Nie będę więcej nic radzić, bo Was nie znam osobiście, a Ciebie w podejściu do Waszego związku po prostu nie rozumiem
|
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
wybral sobie na prezent polke na jego gry na ps3. i juz ja dostal,ale kupilam mu jeszcze jenge, bo wiem ze bardzo chcial i mam ochote ja wyciagnac i mu dac i powiedziec wszystkiego najlepszego.
bo ja cholera jasna sie postaralam. i chce mu to pokazac, ze pomyslalam.. o oczywsiscie jak we wtorek ja wyciagne to bedzie ze kupilam w przeprosiny |
|
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
Sonia nie moge zacytowac kurcze :/
Ale chcialam Ci powiedziec ze strasznie mi przykro czytajac jak sie meczysz. Bardzo dobrze Cie rozumiem ja chyba jestem podobna. Jak ktos mnie bije w policzek to ja nadstawiam drugi. Ostatnio sie to zmienia bo poczulam ze musze dbac juz nie tylko o siebie i tak jak wspomnialam w ostatnim poscie czuje ze jest duzo lepiej. Trzymaj sie kochana bo teraz juz nie jestes sama i przedewszystkim pomysl o malcu w brzuszku i sie nie denerwuj buziaki
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
ojej.. boleczko jaka sliczna dzidzia
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
Majka i Mała dzieki
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
Kto odpadł z Masterchefa, bo przegapiłam :/
na biało napiszcie
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem miekka..nic nie poradze.i chyba zasne w salonie pod kocem ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Samar odpisalam na bialo |
|
|
|
|
#3999 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kręcili jeden odcinek w szpitalu u nas w mieście, masakra jak dla mnie, nikomu bym się nie pokazała w takim stanie (oprócz męża oczywiście) za nawet nie wiem za jaką kasę. A oni ponoć płacą stosunkowo b.mało...to tym bardziej mnie to dziwi, że są chetne ![]() też się wizyty nie mogę doczekać jeszcze jutro, wt i w końcuCytat:
![]() kla ski:Sonia-współczuję sprzeczek
|
|
#4000 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękować, dziękować
![]() Cytat:
Też bym się nikomu taka nie pokazała. No way
|
|
#4001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Sonia, on jest okropny. Zrób coś z tym bo to nie skończy się dobrze aż mi przykro normalnie...
|
|
#4002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ech boli mnie serce
|
|
|
|
|
#4003 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic innego przy nich nie robięa drugi miał kwiaty ostatnio w czerwcu i z miesiąc temu puścił pęd z 9 pąkami i już mamy dwa nowe kwiaty, czekam na resztę ![]() koleżanka mi doradziła taki sposób-trzeba kupić sztuczną łodygę storczyka i wsadzić do takiego "gołego"-głupio mu się zrobi i puści swój pęd. I tak zrobiłam przy tym drugim i mam lepsze efekty niż przy tamtym Cytat:
mój TŻ się trochę boi i to ja muszę go zachęcać jak leżeliśmy już przytuleni to wziełam jego rękę i zaczęłam miziać się po sutkach, a on że co ja robie a ja "bawie się" no i dalej nie musiałam go namawiaćCytat:
ja muszę kupić tusz i bb cream albo cc aa i róż z bourjois ![]() Cytat:
![]()
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej niedzielnie - mam jeszcze 2 dni wolne juuupi!
![]() Majka323 Daj znać co Ci odpisze ten użytkownik allegro od tych komplecików, bo też się na nie czaję Chodzi o te: http://allegro.pl/komplet-hm-i4761043884.htmlkamilowe http://allegro.pl/zyta-koszula-do-ka...743683568.html Ja mam tą koszulę w malinową kratkę fajna jest chyba sobie też jeszcze jakąs dokupię ![]() soniuska Współczuję sytuacji... I Ty chcesz mu jeszcze prezent dawać? Ja to bym mogła na złość powiedzieć że coś mu kupiłam ale niedam mu jak tak się zachowuje hehe A obiadów nie bedziesz robić? czemu? Sobie tylko zrób a on niech powącha zapaszki hehe Trochę złośliwości nie zaszkodzi ![]() U nas w Tesco niema tych promocji na te body w pięciopaku Były fajne inne ale typowo dziewczęce albo chłopięce i tu się pojawia problem heh Ja czuję że będzie chłopiec - może w środę się okaże, też niemogę się doczekać wizytkiMadison jak Ci się będzie chciało to wstaw fotki kocyczków a jak nie to jutro zachaczę o Biedronę i tak
Kropka powitamy ok 23.04.2015 Edytowane przez violka848 Czas edycji: 2014-11-09 o 21:23 |
|
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
viola - na razie brak odp. Dam znać o ile odp. Teraz ten uzytkownik nic nie wystawia
Te koszulki są b.krótkie?
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
Sonia-ja bym nie dawała dziś prezentu
|
#4007 |
|
Rozeznanie
|
Sonia miałam się nie wtrącać ale normalnie nie mogę. Jesteś uległa bo boisz się urazić jasnie pana. Boisz się ze Cie zostawi? Może to nawet lepiej bo będziesz miała szansę na miłość na jaka zasługujesz i kogoś kto doceni to co robisz. Dajesz sobą pomiatać, w ogóle nie masz do siebie szacunku. Po co udawać że wszystko jest ok ? Skoro nie jest? Jeszcze wypraw mu imieniny, pięknie wyglądaj i koniecznie się uśmiechaj żeby wszyscy dookoła byli szczęśliwi oczywiście oprócz Ciebie. Stworzyłas sobie swój świat który ma być idealny zapominając o sobie. Dla mnie to chore. Nikt za Ciebie życia nie przeżyje, nikt nie będzie odczuwał Twoich przeżyć. Twój wybór czy być szczęśliwa czy nie. Żeby ciężarna po kąpieli z mokra głową wychodziła ze wspólnym psem bo pan i władca ma focha? BRAK SLOW!!!!
---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Aa i w nagrodę pokaż mu jeszcze ze cały czas o nim myślisz i daj mu już dzisiaj prezent z najlepszymi życzeniami |
|
|
|
#4008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny zamawiałyscie kiedys ciuchy z strony dramond.pl lub netmoda.pl?
|
|
#4009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Majka Ja mam rozmiar S i sięga mi tak z 10 cm przed kolano - jak na koszulę myśle że jest ok ja mam 168 - pewnie jak brzuch spęcznieje to będzie krótsza![]() Czy może któraś z was wie jak skasować z avatara ten napis Wizaz?
Kropka powitamy ok 23.04.2015 Edytowane przez violka848 Czas edycji: 2014-11-09 o 21:41 |
|
|
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
Hanka - Ja nie zamawiałam z tych stron
viola - no przy brzuszku może być zbyt krótka. Ja na pewno coś w tym stylu zamówię i zobaczymy Z avkiem nie pomogę
Żona mojego męża to fajna babka Edytowane przez Majka232 Czas edycji: 2014-11-09 o 21:43 |
|
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
Hanka ja nie zamawialam, nie pomoge
![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- 2 dni bez cwiczen, rozleniwilam sie, bat na dupe dla mnie za to! :p biore sie bo 3 dien to juz przesada, walniemy te intensywniejsze. a co. a potem kapiel i pod koldre
|
#4012 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dalej siedze w salonie,on oglada cos w sypialni na kompie..kaprys przyszedl do mnie..przykryje sie kocem i zasne.. Cytat:
dobranoc kochane, niech ten dzien sie juz skonczy :/ |
||
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc Sonia spokojnej nocy
|
#4014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() SONIA współczuje kłopotów z TŻ. Moim zdaniem powinniscie usiasc i porozmawiac. Powiedz mu wszystko to, co Cie gryzie, co Ci sie nie podoba. Jesli bedziesz tak wszystko tolerowała, to nic dobrego z tego nie wyniknie. Uważam, ze szczera rozmowa w zwiazku to podstawa
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
Sonia - śpij dobrze
---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Też idę się położyć - dobranoc dziewczynki ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Też idę się położyć - dobranoc dziewczynki ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Też idę się położyć - dobranoc dziewczynki ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Też idę się położyć - dobranoc dziewczynki ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Też idę się położyć - dobranoc dziewczynki
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
http://netmoda.pl/product-pol-3920-N...r_funnel#close
Mnie konkretnie ten sweter interesuje, ale sie zastanawiam, czy nie bedzie za duzy, te wymiary które podaja przy rozmiarze M/L sa troche kurcze jak dla mnie zbyt duze, ale z drugiej strony bede rosła teraz. Co myslicie? Soniu i nie mialas kłopotów z przesyłka? ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Dobranoc kobitki wyspijcie się! I do jutra bo zapewne znowu się tu spotkamy Wzajemna grupa wsparcia
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
ja właśnie zrobiłam sernik na zimno
|
#4018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sonia, oby twój tż się ogarnął bo jak Wasza dzidzia będzie się w takiej atmosferze wychowywać to współczuję
|
|
#4019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajne bluzy mają np ta http://netmoda.pl/product-pol-3626-N...G-KAPTUR-.html ale też niewiedziałabym jaki rozmiar wziąć hmm
|
|
#4020 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
termin masz ten co ja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Sonia, a jak bylo zanim zaszlas w ciaze? Kazdy ma lepsze lub gorsze momenty, a facetom odbija jak maja kobiete w ciazy, po porodzie w wiekszosci przypadkow sie to zmienia, wiec nie martw sie, pogadaj z nim i powiedz mu jak sie czujesz, moze sie przeprowadz do mamy na jakis czas by go nastraszyc ![]() Lekka dzieki za podpowiedz, pewnie ZZL wybiore, bo to jednak 2 lata, ja nie mlodnieje ![]() Sylwia łowco okazji! ![]() Jutro czesc mebli juz przewozimy i jest taki balagan... nie cierpie tego |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.

przykro mi ;(
buziaki 

kla ski: