|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: w listopadzie m.in. LRP, Bioderma, Eucerin, Avon, Kobo, Soraya, naturalne i inn
podobają mi się:
!!!najbardziej :Effaclar Duo [+]- posiadam cały NOWY, bez opakowania tekturowego, gdyż się zalało i 42 ml (a więc ponad opakowanie!) w próbkach 21 x 2 ml (saszetki)- jestem w trakcie kuracji dermatologicznej, więc na razie nie będę raczej używać, ale nie muszę wymieniać, mogę zostawić sobie "na potem", więc oddam TYLKO ZA COŚ EKSTRA Szampon Klorane na bazie chininy i witamin B- rewitalizujący i wzmacniający włosy osłabione i wypadające 200 ml, NOWY, W KARTONIKU- data wazności czerwiec 2016- TYLKO ZA COŚ EKSTRA Angielski bez cenzury- słuchaj i mów- płyta CD + mini książeczka z zapisem wszystkich nagranych tekstów- zakupiłam wieki temu w empiku za 24,90 zł- cena z opakowania- stan świetny zerknij do mnie czy znajdziesz coś za powyższe lub chociaż za effaclar- w kosmetykach pozostało niewiele, ciuchów trochę więcej... zapraszam |
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: w listopadzie m.in. LRP, Bioderma, Eucerin, Avon, Kobo, Soraya, naturalne i inn
Jejku przepraszam, myślałam, że Ci odpisałam
Przyznam, że przy cięższych rzeczach wolę większe wymiany, wiadomo dlaczego. Będę dodawała rzeczy powoli, więc może akurat coś dobierzesz. Przesyłkę i tak mogłabym zrealizować po powrocie do kraju więc mam trochę czasu - oczywiście jeśli jeszcze będziesz miała duo i inne rzeczy. Ogólnie interesuje mnie duo/kawałek mydła laurowego i olejek jaśminowy. Jeśli nic nie wybierzesz to trudno. Jeszcze raz przepraszam, że nie odpisałam - na przyszłość krzyczaj na mnie u mnie edit: i jeszcze klorane suchy szampon ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Z aptecznych rzeczy mam micel dermedic z kwasem hialuronowym, ale nie wiem czy szukasz myjołów. Jeśli tak to mogę jeszcze odlać na porządne testy: Aderma sensiphase AR - żel micelarny do naczynkowej. Physiogel zel myjący do twarzy Szukasz czegoś z kolorówki? Mam sporo tylko przetestowanych rzeczy Edytowane przez palau Czas edycji: 2014-11-07 o 19:20 |
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Hej, tonik i pomadkę niestety już wymieniłam, a nie wiem czy za pozostałe rzeczy wymiana nam się opłaci? W sumie podoba mi się u Ciebie np. Jaśmin
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
oj, zapomniałam go usunąć - poleciał wczoraj w świat...
![]() jeszcze jutro przejrzę Twoją wish i pomyślę co mogłabym Ci zaproponować spoza wątku i się odezwę... pozdrawiam |
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Myślę jeszcze nad Orientaną, ale najbardziej mi się podoba ten jaśmin
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej.. gdzieś za tydzień będę miała chwilę, żeby zrobić nowy wątek może wówczas coś wybierzesz. Paletek sleeka nie mam, ani jednej. Z Burżuja nie mam ani jednego kosmetyku
. Nowych raczej nie mam bo jak kupuję to testuję przynajmniej raz, inaczej nie wiedziałabym czy mi pasuje czy nie, dlatego większość rzeczy mam z jednak ubytkiem, minimalnym ale jednak nie są nowe.Jeśli nic nie znajdziesz to trudno, może następnym razem |
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Bio Oil jest chyba w tej średniej wielkości, ale muszę to jeszcze sprawdzić
Chętnie go oddam i wodę Uriage za trzy miniaturki suchego szampony Klorane. Podoba mi się jeszcze u Ciebie Effaclar Duo więc jakbyś była zainteresowana tuszem Bourjois, albo czymś innym, to ja jestem jak najbardziej za
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
Hej, jestem zainteresowana oliwką myjącą oraz książką - angielski bez cenzury? Znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
czy jesteś zainteresowana wymianą ze mną za te szampony?
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze raz ja w sprawie lrp duo
bo widzę, że szukasz naturalnych i aptecznych kosmetyków więc mogę Ci zaproponować jeszcze coś z takich rzeczy: - olej ze słodkich migdałów (50 ml) - odsypka spiruliny - spożywcza i do celów kosmetycznych otwarta tydzień temu więc nowiutka o taka http://auraherbals.pl/p1038,spirulin...szku-200g.html - mogę z pół opakowania dać - odsypka pudru bambusowego z biochemiurody -balsam BOSS intense 75 ml - nowy (to już nie apteczne ani naturalne )mogę jeszcze czegoś w ciuchach poszukać, bo może poza wątkiem coś znajdę (tylko daj znać czy w ogóle coś z ciuchów wchodzi w grę za ten krem) pozdrawiam Edytowane przez rzecz_o_kolorze Czas edycji: 2014-11-08 o 19:06 |
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
Witam,
ja podziękuję jednak za angielski, bo to chciałam tak "przy okazji" ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
torba jest przeciez caly czas. w poscie 20.
taka mala wymiana jest nieoplacalna
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
to podziekuję
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje ale nic nie znalazłam
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
Podobają mi się u Ciebie:
Natłuszczające oliwki myjące Lipikar Olejek do ciała Orientana drzewo sandałowe i kurkuma- została go ponad połowa z 210 ml Orientana ajurweyjska terapia do włosów gęste włosy 55 ml NOWA, ZAFOLIOWANA- TYLKO ZA COŚ EKSTRA Naturalny żel pod prysznic z mydlarni św. Franciszka
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
A co byś powiedziała w takim razie na:
-pełnowymiarowa terapia ajurwedyjska -olejek Orientany -żel z mydlarni Franciszka za szczotkę z jonizacją?
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za jeden olejek orientany? Ten mniejszy.
edit. W sumie to cos moze za dwa mniejsze,zeby wysylka byla oplacalna. Edytowane przez sensualistka Czas edycji: 2014-11-09 o 23:02 |
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
Nie ma problemu, już odpowiadam na wszystkie pytania
![]() Ta szczotka to dokładnie taka jak na tej aukcji http://allegro.pl/niemiecka-szczotka...738177645.html z tego co wiem AEG produkuje tylko jeden model. Kosztowała też dokładnie tyle co na aukcji. Gwarancji niestety nie mogę znaleźć Za to stan jest praktycznie idealny, użyłam jej tylko kilka razy, z moją obecną suszarką po prostu nie mam takiej potrzeby, ale jak od innej mi się naelektryzowały parę razy włosy, to szczotka ładnie dała sobie z tym radę, wygładziła je, czyli że działa
|
#49 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej podoba mi się tylko woda toaletowa karmelizowana gruszka 20ml
Effaclar Duo [+]- posiadam cały NOWY, bez opakowania tekturowego, gdyż się zalało ale moze ukrywasz cos z mojej wish?
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
proponowałam Ci nowy krem do naczynek poza wątkowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ka-na-noc.html
|
#51 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hm nie wiem maseczka love me green + eyeliner lub tusz?
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
chętnie za
tusz YR sexy pulp oraz terapię Orientany 105ml.
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
Świetnie, zaraz wyślę pw
|
#55 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic więcej nie widzę
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
TO jest naturalny krem kupiony w aptece. Nie ma w nim
lejków eterycznych, parabenów i innych konserwantów, oleju mineralnego i pochodnych ropy naftowejsilikonów,alkoholu. glikolu propylenowego, etanoloaminy,ftalanów, karminu, glutenu,syntetycznej kompozycji zapachowej, substancji modyfikowanych genetycznie PEG, SLESi barwników syntetycznych.
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
- Woda toaletowa Yves Rocher Karmelizowana gruszka 20 m - Orientana ajurweyjska terapia do włosów gęste włosy ?
|
|
|
|
#58 |
|
:)
|
Tusz do rzęs Yves Rocher Sexy Pulp kolor czarny, NOWY, ZAFOLIOWANY- TYLKO ZA COŚ EKSTRA
Woda toaletowa Yves Rocher Karmelizowana gruszka 20 ml NOWA- ODDAM TYLKO W WIĘKSZEJ WYMIANIE JEŚLI BĘDZIE MI NA CZYMŚ BARDZO ZALEŻEĆ I CZEGOŚ BRAKOWAĆ Z MOJEJ STRONY coś u mnie? |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:26.

Chętnie go oddam i wodę Uriage za trzy miniaturki suchego szampony Klorane. Podoba mi się jeszcze u Ciebie Effaclar Duo więc jakbyś była zainteresowana tuszem Bourjois, albo czymś innym, to ja jestem jak najbardziej za 

.
lejków eterycznych, parabenów i innych konserwantów, oleju mineralnego i pochodnych ropy naftowej