Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 27. - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-10, 09:27   #1801
kuki9
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 27.

Cytat:
Napisane przez MalinowaMamba Pokaż wiadomość
Mam dosyć mocno naczynkową cere, skłonną do szybkiego przesuszania się, łuszczenia. Niedawno zaczęłam używać peelingów enzymatycznych (ziaja, lirene), ale nie wiem co robię nie tak. Otóż jak już je zmyje to po paru minutach czuje pod palcami tą masę odstających skórek, które się tak jakby nie zdarły . Staram się dokładnie i długo zmywać te peelingi z buzi. Co jest grane?
A dbasz o odpowiednie nawilżenie i natłuszczenie skóry?

Cytat:
Napisane przez Syl993 Pokaż wiadomość
Ja na YC sie ostro przejechalam, normalnie dusza mnie ich zapachy, teraz zakuilam Wood Wick, to swieca z drewienkiem w srodku, wiec pieknie sobie strzela palac sie i zapach nie jest taki duszacy jak w YC(probowalam z kilkoma zapachami, wszystkie stoja i zbieraja kurz, choc chyba je komus odsprzedam), jestem z tych ludzi co Twoj maz i WoodWick wlasnie jest jedyna swieca, ktora w ogole jestem gotowa zaakceptowac. Sa dostepne w TKmaxxach.
Zobaczę te świece jak będę w TK
Tylko ze świecą to jest tak, że muszę wybulić na raz 40 czy 50zł (bo one raczej tańsze nie są) a jeśli zapach jest do niczego to nic z tym nie zrobię. W kominku mogę zmieniać zapachy, są tańsze a w razie czego jeśli woski YC okażą się np za mocne albo beznadziejne to mogę używać olejku eterycznego.

kuki9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 09:35   #1802
JossStone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kuki9 Pokaż wiadomość
A dbasz o odpowiednie nawilżenie i natłuszczenie skóry?

Zobaczę te świece jak będę w TK
Tylko ze świecą to jest tak, że muszę wybulić na raz 40 czy 50zł (bo one raczej tańsze nie są) a jeśli zapach jest do niczego to nic z tym nie zrobię. W kominku mogę zmieniać zapachy, są tańsze a w razie czego jeśli woski YC okażą się np za mocne albo beznadziejne to mogę używać olejku eterycznego.
Ja ogólnie nie rozumiem tego całego fenomenu świec mam małą świecę yc, którą na szczęście dostałam bo 40 zł za świeczkę to przesada, a pachnie tak samo mocno jak świeca z glade za 8 zł kupiona w Rossmannie A i jeszcze jak napisałam na fb sklepu w którym była kupiona, że jak dla mnie trochę przereklamowane, to jakieś laski się na mnie rzuciły, żebym sobie wyczyściła nos, albo że pewnie tylko g**no mi pachnie
JossStone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 09:36   #1803
patusia22
Zakorzenienie

[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;48870438]Macie jakieś sztuczki, aby skórka z kurczaka była chrupiąca? Mi nigdy taka nie wychodzi.[/QUOTE]

moja mama gdy piecze kurczaka w całości- kilka minut przed zakończeniem pieczenia smaruje skórkę keczupem zmieszanym z miodem -skórka jest chrupiąca i pyszna
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 09:46   #1804
kuki9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JossStone Pokaż wiadomość
Ja ogólnie nie rozumiem tego całego fenomenu świec mam małą świecę yc, którą na szczęście dostałam bo 40 zł za świeczkę to przesada, a pachnie tak samo mocno jak świeca z glade za 8 zł kupiona w Rossmannie A i jeszcze jak napisałam na fb sklepu w którym była kupiona, że jak dla mnie trochę przereklamowane, to jakieś laski się na mnie rzuciły, żebym sobie wyczyściła nos, albo że pewnie tylko g**no mi pachnie
Zachciało mi się YC bo ostatnio kupiłam 2 swiece w Ikei i ze słoiczka pachniały ładnie ale po zapaleniu już mniej. Właściwie to wcale. A YC ponoć pachnie.

Ale ceny za świece mają mocno przesadzone dlatego chce wypróbować kominek bo woski można dostać już za 5-7zł więc do przeżycia.

Dziewczyny co sądzicie albo czy spotkałyście się z tym, że sprzęt AGD jest programowany/wykonywany aby działał dokładnie 2 lata (bo wtedy się kończy gwarancja). Miałyście takie przypadki?
Mi się nie chciało w to wierzyć ale wczoraj mi się zepsuła pralka. Dokładnie dzień po drugich urodzinach

Stary 2014-11-10, 10:01   #1805
NinaSimone
Zakorzenienie

Cytat:
Zachciało mi się YC bo ostatnio kupiłam 2 swiece w Ikei i ze słoiczka pachniały ładnie ale po zapaleniu już mniej. Właściwie to wcale. A YC ponoć pachnie.

Ale ceny za świece mają mocno przesadzone dlatego chce wypróbować kominek bo woski można dostać już za 5-7zł więc do przeżycia.

Dziewczyny co sądzicie albo czy spotkałyście się z tym, że sprzęt AGD jest programowany/wykonywany aby działał dokładnie 2 lata (bo wtedy się kończy gwarancja). Miałyście takie przypadki?
Mi się nie chciało w to wierzyć ale wczoraj mi się zepsuła pralka. Dokładnie dzień po drugich urodzinach

Miałam to samo z pralka i blenderem. Do pralki wzywałam majstra i on tez mi to mówił. Działają do gwarancji i koniec. Mnie zerwał sie krzyżak. I pralka na śmietnik. Zalecił kupić pralkę nawet używana, ale niemiecka
I

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
NinaSimone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 10:13   #1806
86lola
Rotmistrz

Cytat:

Tez tak mialam, z prostownica.
Ostatnio ogladalam program, ze specjalnie daja takie czesci w urzadzenia, aby sie szybko zuzywaly, co by za 2-3lata klient musial kupic nowy sprzet.
86lola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 10:16   #1807
JossStone
Zakorzenienie

Cytat:
Jak dla mnie świstak siedzi i zawija w sreberka Ciekawe jakby mieli to zaprogramować? :P Moja mama ma nową lodówkę chyba 5 lat, nic się nie dzieje, pralkę kupiła chyba 7 lat temu i co chwilę się psuła, potem ją po kilku naprawach wymienili na nową i chyba 6 lat śmiga bez zarzutów.
To raczej to, że kiedyś sprzęt kosztował bardzo dużo i nie była to masówka, więc działał lata, a teraz wszystko robi się jak najtaniej, masowa produkcja i wiadomo, że te elementy działają krócej, bo są tanie.
Z tego co pamiętam jako dziecko to ludzie też dbali bardziej, pranie się często wcześniej przepierało jak było z błota, jak coś można było ręcznie wyprać to więcej się prało ręcznie,a teraz wszystko leci do pralki.
Jak się da więcej za porządny sprzęt to śmiga latami. Ja np. odkurzacz kupiłam zelemera za 130 zł, pociągnął trochę ponad rok i do wyrzucenia... a kupiłam z hoovera taki za który dałam dużo wiecej, a przeżył już wiele i nic mu nie jest, a używam go w trudnych warunkach

Edytowane przez JossStone
Czas edycji: 2014-11-10 o 10:19
JossStone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 10:30   #1808
kuki9
Zakorzenienie

Cytat:
Jak dla mnie świstak siedzi i zawija w sreberka Ciekawe jakby mieli to zaprogramować? :P Moja mama ma nową lodówkę chyba 5 lat, nic się nie dzieje, pralkę kupiła chyba 7 lat temu i co chwilę się psuła, potem ją po kilku naprawach wymienili na nową i chyba 6 lat śmiga bez zarzutów.
To raczej to, że kiedyś sprzęt kosztował bardzo dużo i nie była to masówka, więc działał lata, a teraz wszystko robi się jak najtaniej, masowa produkcja i wiadomo, że te elementy działają krócej, bo są tanie.
Z tego co pamiętam jako dziecko to ludzie też dbali bardziej, pranie się często wcześniej przepierało jak było z błota, jak coś można było ręcznie wyprać to więcej się prało ręcznie,a teraz wszystko leci do pralki.
Jak się da więcej za porządny sprzęt to śmiga latami. Ja np. odkurzacz kupiłam zelemera za 130 zł, pociągnął trochę ponad rok i do wyrzucenia... a kupiłam z hoovera taki za który dałam dużo wiecej, a przeżył już wiele i nic mu nie jest, a używam go w trudnych warunkach

No ja wychodzę z założenia, ze jak kupuję sprzęt do prania to piorę w nim wszystko (błota nie mam ani rzygających dzieci) bo nie po to płace X zeta, żeby się babrać w pranie ręczne.

Pralkę kupiłam dobrej firmy, nie za 4 tysiące bo bez przesady no ale swoje kosztowała. Na szczęście wykupiłam do niej przedłużoną gwarancję wiec nie muszę za naprawdę płacić. Tylko zdziwiło mnie to wielce, że akurat dzień po ustawowej gwarancji się zepsuła.

Stary 2014-11-10, 10:40   #1809
201605170931
Konto usunięte

Facebook: od wczoraj nie wyświetla mi zdjęć, reklamy widzę. Z innymi stronami nie ma problemu? Ktoś wie dlaczego tak i co mogę z tym zrobić?
201605170931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 10:46   #1810
Hikaru
Zakorzenienie

Cytat:
Jak sobie pomoc po oparzeniu. spaliłam opuszki palców, zanim włożyłam do zimnej wody zdążyłam zauważyć ze sa białe. posmarowałam maścią z wit a, trzymam w kubku z zimna woda. da sie zrobić coś jeszcze? Jak wyjmuje palce z wody to boli jak cholera. Babli nie ma.
Na przyszłość- oparzenia wkłada się do letniej wody. Rzecz w tym, żeby zrównać temp oparzenia z temp ciała, więc temp ciała nie powinna się znacząco obniżać. W zimnej wodzie ochladza się zdrowa cześć palca i oparzona, więc boli nadal, bo różnica niedz temperaturami nadal jest odczuwalna. Chyba, że będziesz trzymać aż z całego palca zrobi Ci się sopel lodu :P ale mimo wszystko szybciej i lepiej jest złożyć w letnia

Cytat:
Napisane przez wiolusia00 Pokaż wiadomość
Ja kupiłam w Auchan za 8-9 zł kominek i sprawuje się bardzo dobrze. Bardzo podobny jest chyba w Rossmanie za około 10 zł
Ten z roska jest za niski i pali woski. Jak go miałam to żaden wosk mi się nie podobał, bo tak psuł zapach.
.
Hikaru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 10:49   #1811
alkaxy
biegam dla Zabawy

Cytat:
(...)
O, zawsze myślałam, że to bajka. Fakt, blendery pomimo, że drogie i firmowe, żyły sobie chyba po 3 lata i nie chciały więcej. Także kolejny kupiłam tani z Lidla i tyle samo pewnie wytrzyma. Ale wszystko inne przeżywa u mnie sporo po gwarancji.
Nawet lodówka, kupowaliśmy tanią i taką sobie, bo akurat kasy nam było szkoda. Z myślą, że za 2 lata wymienimy, a ma już ponad 3 i nie chce się zepsuć.
alkaxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 11:32   #1812
juli_jka
now or never

Cytat:
Napisane przez MalinowaMamba Pokaż wiadomość
Mam dosyć mocno naczynkową cere, skłonną do szybkiego przesuszania się, łuszczenia. Niedawno zaczęłam używać peelingów enzymatycznych (ziaja, lirene), ale nie wiem co robię nie tak. Otóż jak już je zmyje to po paru minutach czuje pod palcami tą masę odstających skórek, które się tak jakby nie zdarły . Staram się dokładnie i długo zmywać te peelingi z buzi. Co jest grane?
ale trzymasz je tak jak jest na pisane na opakowaniu, kilka minut ?
posprawdzaj, bo ja miałam podobnie i musze trzymać maseczki chwile dłużej iz jest napisane na opakowaniu

korzystała któraś z Was ze strony FASARDI . com?
próbuje dobrać rozmiar i normalnie mieszczę się w M, a tu mi momentami XL wychodzi
Stary 2014-11-10, 11:47   #1813
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 11:54   #1814
Syl993
Zadomowienie

Cytat:

Zdarzylo mi sie to z telefonem i drukarka. Z lustrzanka wyrobilam sie 2 dni przed terminem, jak zaczela dziwnie pracowac, jednak jak wrocila z reklamacji, zarzadano ode mnie zaplaty za naprawe, bo juz po terminie reklamacji do mnie wrocila i nic ich nie obchodzilo, ze przeciez przynioslam ja 2 dni przed koncem, dopiero jak powiedzialam, ze maja mi to na pismie dac to zmienili zdanie. Sytuacja miala miejsce w RTVEuroAGD.
Syl993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 11:57   #1815
201801191006
Konto usunięte

czy istnieje jakaś funkcja, która w excelu będzie mi wpisywała kwotę słownie?
tzn wiem, że taka istnieje ale potrzebuję jakiejś prostej instrukcji, bo niestety to co sobie wygooglowałam mnie chyba przerasta, a jak sobie tego w miarę szybko nie ustawię to oszaleję w pracy od wpisywania tego ręcznie
201801191006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 12:01   #1816
Syl993
Zadomowienie

Cytat:
Dla mnie tez YC jest przereklamowane, jednak to wszystko nakrecaja youtubowiczki, ktore sie tym zachwycaja. Z glade teraz jest swietna swieca swiateczka, cala ich seria swiateczna jest super jednak ta z macarronsami jest cudowna.

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Tylko ze świecą to jest tak, że muszę wybulić na raz 40 czy 50zł (bo one raczej tańsze nie są) a jeśli zapach jest do niczego to nic z tym nie zrobię.
Ja za swiecie WoodWick zaplacilam cos kolo 25zl.
Syl993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 12:24   #1817
201605170931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Chroma, już sprawdziłam tę opcję i wszystko jest wg tego okej. Inne strony działają normalnie
201605170931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 12:32   #1818
NOWA SOWA
Wtajemniczenie

swiece z biedronki w szkle .. sa mega mocne i majka sl;iczne zapachy

NOWA SOWA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 13:14   #1819
annic
Wtajemniczenie

FARBOWANIE
Pod koniec września byłam w salonie fryzjerskim na farbowaniu włosów (wcześniej farbowałam sama farbami drogeryjnymi). Wytłumaczono mi jak mam sobie sama farbować farbą fryzjerską ale ja głupek zapomniałam Pamiętam, że farba była prawdopodobnie ta: http://www.hairstore.pl/loreal-inoa-...60g-p3885.html lub ta: http://www.hairstore.pl/alfaparf-evo...0ml-p4888.html (kojarzę złotą tubkę z farbą).
W pamięci utkwiło mi też, że mam stosować proporcje 1:2 (farba : oksydant), ale w lorealu zalecane są proporcje 1:1, a w alfaparf 1:1,5 ewentualnie 1:2 jeśli to platyna (a ja platynowa nie jestem, mam na włosach brąz).

I teraz pytanie: co mi się stanie z włosami jak zastosuję mieszankę 1:2 wbrew temu że piszą by zastosować 1:1 (lub1:1,5)? Planuję farbować na brąz, mój naturalny to brąz, chcę strzelić podobnie do naturalnego bo problemem nie jest chęć poszalenia z kolorami tylko liczne siwe włosy w czuprynie mimo młodego wieku I która z tych dwóch farb bardziej się nadaje?

Nie mam jak się skontaktować z tamtym salonem.

Wiem, że jest całe forum fryzjerskie, ale pomyślałam że może tu ktoś się choć trochę na tym zna, bo mistrzem w teorii farbowania nie jestem a wobec wizji przekopania się przez masę tematów fryzjerskich wygra lenistwo i sięgnę pewnie po drogeryjne jak mi ktoś pomocnej rady nie udzieli
annic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 13:20   #1820
MalinowaMamba
Zakorzenienie

Przepraszam, nie działa mi cytowanie.

Na noc używam kremu z ziaji regenerujący naczynka, a na dzień iwostin sensibia. Generalnie najbardziej przesuszone mam czoło, nos i policzki. Widać to szczególnie po kąpieli.

Tak, robię tak jak pisze na opakowaniu, nawet dłużej. Mam wrażenie że ziaja sprawdzała się lepiej ale i tak był ten problem...
MalinowaMamba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 13:38   #1821
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez Kaataarzynaa1 Pokaż wiadomość
O właśnie taki model z T. mi się szybko rozciągnął.
Hmm mój jest mniej lekki pewnie to też miało swój udział
No to ja kupiłam teraz właśnie taki gładki, satynowy w Triumphie, ale widzę, że ma inne ramiączka niż ten z Intimissimi. Nie są stretchowe jak w I. , tylko normalne i z dużą regulacją, mam więc nadzieję, że posłuży długo .
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 13:56   #1822
a79790139dd0658ebd8b23ce8e3846ca00e1de31_65bd8201a8975
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez trocka8 Pokaż wiadomość
moja mama zawsze wrzuca kurczaka do mikrofali najpierw, mówi, ze to robi skórkę, ale nie znam szczegółów :O

Cytat:
Napisane przez kisielova Pokaż wiadomość
w trakcie pieczenia udka z kurczaka co jakiś czas delikatnie podlewam (początkowo) wodą, później wytworzonym przez mięso tłuszczykiem.
Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
moja mama gdy piecze kurczaka w całości- kilka minut przed zakończeniem pieczenia smaruje skórkę keczupem zmieszanym z miodem -skórka jest chrupiąca i pyszna
Dzięki
a79790139dd0658ebd8b23ce8e3846ca00e1de31_65bd8201a8975 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 14:23   #1823
kuki9
Zakorzenienie

Cytat:
Zdarzylo mi sie to z telefonem i drukarka. Z lustrzanka wyrobilam sie 2 dni przed terminem, jak zaczela dziwnie pracowac, jednak jak wrocila z reklamacji, zarzadano ode mnie zaplaty za naprawe, bo juz po terminie reklamacji do mnie wrocila i nic ich nie obchodzilo, ze przeciez przynioslam ja 2 dni przed koncem, dopiero jak powiedzialam, ze maja mi to na pismie dac to zmienili zdanie. Sytuacja miala miejsce w RTVEuroAGD.
No ładnie. Ja się właśnie przerzucam między Electroluxem a ubezpieczycielem (bo dodatkową gwarancję mam u nich wykupioną) a pralka mi się zepsuła właśnie na granicy jednej i drugiej gwarancji. Oczywiście obudwa serwisy umywają ręce

Cytat:
Dla mnie tez YC jest przereklamowane, jednak to wszystko nakrecaja youtubowiczki, ktore sie tym zachwycaja. Z glade teraz jest swietna swieca swiateczka, cala ich seria swiateczna jest super jednak ta z macarronsami jest cudowna.

Ja za swiecie WoodWick zaplacilam cos kolo 25zl.
Pewnie, że nakręcają ale tak czy siak mam ochotę spróbować biorąc na klatę fakt, że dałam się ponieść szałowi

O to niedrogo, faktycznie. Jak będę w TK to zobaczę czy są.

Cytat:
Napisane przez NOWA SOWA Pokaż wiadomość
swiece z biedronki w szkle .. sa mega mocne i majka sl;iczne zapachy
Miałam kiedyś świecę z biedry ale jakoś mnie nie urzekła. No nic sprawdzę jeszczeaz bo u nich te świeczki to grosze kosztują.

Stary 2014-11-10, 15:12   #1824
Nikaaa152
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lavi92 Pokaż wiadomość
Od siebie polecam Remington Pearl Wand. Loki/fale robi się błyskawicznie i są baardzo trwałe. I mówi to osoba u której przedtem ŻADNE loki nie utrzymywały się dłużej niż 30min. Dlatego polecam ją wszystkim
Na pewno zwrócę uwagę na ten model

I jeszcze takie ogólne pytanie: przy wyborze lokówki/prostownicy lepiej brać Remingtona czy BaBysill?
Nikaaa152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 15:14   #1825
cholernarejestracja
Copyraptor

Czy któraś z was stosowała może boraks? Chciałam go dodać do prania, żeby wyczyścić pralkę, i chciałam go trochę rozpuścić, żeby nie sypać proszku. Zalałam pół szklanki boraksu wodą a on stwardniał na kamień nie mogę go w żaden sposób z tej szklanki wydobyć, będę go musiała chyba wyrzucić wszędzie pisze, że można zrobić z boraksu pastę (0,5 szkl wody na 1/4 szklanki boraksu), ale jak, jak mi to twardnieje zupełnie? Dobrze, że nie wsypałam od razu do pralki, chyba by mnie TŻ zabił
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 15:22   #1826
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Czy u was w Rossmannie zlikwidowali szafę Manhattanu?
u mnie była w zeszłym tygodniu a dzisiaj juz nie ma
i Bourjois tez nie ma

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 15:25   #1827
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 15:26   #1828
kisielova
ReklaMO(D)żerca.

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
Czy u was w Rossmannie zlikwidowali szafę Manhattanu?
u mnie była w zeszłym tygodniu a dzisiaj juz nie ma
i Bourjois tez nie ma

Manhattanu dzisiaj nie widziałam, Burżuj jest na miejscu.

swoją drogą- u mnie katastrofa jeśli chodzi o ilość produktów. Jeden, może dwa tusze z każdego rodzaju, o podkładach to już nawet nie mówię.
kisielova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 15:40   #1829
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Napisane przez kisielova Pokaż wiadomość

Manhattanu dzisiaj nie widziałam, Burżuj jest na miejscu.

swoją drogą- u mnie katastrofa jeśli chodzi o ilość produktów. Jeden, może dwa tusze z każdego rodzaju, o podkładach to już nawet nie mówię.

ja byłam dosłownie na otwarciu rossmanna i kicha.. ludzi wcale nie było- byłam tylko ja i 2 inne dziewczyny, ale towaru nie bylo wcale... tak jak pewnie się pokończylo tydzień temu tak nie podokładali... pomadek wibo eliksir nie było wcale- nawet testerów. Więc nawet jak człowiek by chciał kupić to i tak nie było co nie wiem jak sklep chce zarobić na promocji jak nic nie ma...

kicha totalna.
A ci, którzy po południu przyszli to chyba nic nie zastali....

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 15:40   #1830
sheryl
szeryfcio

Cytat:

Ja podobnie. Miałam złe doświadczenia ze świecami z Ikei (pachniały tylko w opakowaniu, podczas palenia już nie) i zdecydowalam się na woski). W woskach podoba mi się różnorodność zapachów (chyba nie mają konkurencji pod tym względem) i cena. 6 zł na próbę da się przeżyć. Natomiast po dłuższym czasie wypalania się trochę drapie mnie gardło, chyba to od tego, jestem jakaś wrażliwa na tego typu wynalazki.

Co do AGD; niby tak, ale to nie to, że są zaprogramowane na gorsze , tylko dają teraz części niższej jakości. Na zachodzie ludzie zmieniają sprzęty co 2-3 lata i nikomu nie zależy, żeby to chodziło latami...

Natomiast u mnie w domu sprzęty chodzą po 10 lat. Eksploatowane na maksa chodzą bez awarii, bez napraw. No ale my kupujemy te wyższe modele, które też swoje kosztują i w tym zapewne ich siła, w jakości.
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości