Styczniowe mamusie 2015, cz. VII - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-10, 01:22   #1261
Brawurka_29
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. VII

Tak zdecydowalam się na mamas&papas sola city . Ide 19 po wizycie go zakupić

Uciekam spać. Jutro znowu do pracy ale to ostatnie 5 dni ! Jupiiii

Dobranoc

11.05.09 żegnaj kruszynko
17.03.10 żegnaj kruszynko
wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę
07.05.13 ciąża pozamaciczna
04.05.14 - II kreseczki
20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud córeczka Hannah

Brawurka_29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 07:38   #1262
czarnadamaxd
Rozeznanie

Hej lece zaraz na wizyte i usg
Stary 2014-11-10, 07:45   #1263
kika198513
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarnadamaxd Pokaż wiadomość
Samych dobrych wieści życzę
kika198513 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 08:05   #1264
Karoloo
<3 <3 <3

hej

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Pomyslcie ze ja mam 4 szwagierki 😁

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

A moj tz do 33 rz byl kawalerem i mial tylko raz dziewczyne. Latwo nie mialam i nadal nie mam.
Ha :d zona mojego brata będzie miała 3 szwagierki
A widzisz Twój TŻ przynajmniej jakąś miał a mój ulubieniec NIC, zero null

Cytat:

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 08:08   #1265
ewka555
Zakorzenienie

hej
wczoraj cały dzień Was podczytywałam, ale apka nie pozwoliła mi nic napisać :/
my z tżtem wczoraj 3,5h chodzilismy po ikei, oglądaliśmy kuchnie i teraz ja mam jeszcze większy mętlik w głowie i nie wiem co chcę... czy wyspę, czy barek, czy duży stół brakuje nam kilku m2 w kuchni ehhhh..
ale przynajmniej kupiłam w ikei wanienkę, 2 ręczniczki z kapturkiem, 2 prześcieradełka bawełniane (mam nadzieję, że ok-nie muszą być te frotte?), pościel - ale teściowa kasę na nią dała i misia
potem pojechaliśmy na obiadek i jak wróciliśmy po 17 to nic mi sie nie chciało, a brzuch mi tak stwardniał, że się położyłam...

wczoraj wstawiłam już pierwsze pranie mojej córci - cała pralka białych hehe
dzisiaj dalej piorę, dużo przede mną, a oprócz ciuszków jeszcze jakies kocyki, wózek i fotelik do oprania itd... no i zaczynam prasowanie i układanie.
tż się śmiał że córa się jeszcze nie urodziła, a już został wygoniony ze swojej komody

okropnaa pogoda dziś. leje a chciałam isc do biedry w poszukiwaniu tej książki - albumu

smerfetka ale cudo zrobiłas !
alb jak mała się czuje?
czarnadama trzymam kciuki za wizytę
ewka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 08:20   #1266
kika198513
Raczkowanie

Mam pytanie do dziewczyn, które kupowały torbe do szpitala w pepco. W jakich one są cenach? Moja sie ostatnio rozwaliła i czas kupic nową a w pepco jakoś nigdy nie patrzałam za nimi.
Stary 2014-11-10, 08:20   #1267
Montanka
Rozeznanie

Hejho

Ja dziś ranny ptaszek, bo o 7:20 byłam już po pobraniu krwi
Teraz muszę się wygrzać, bo zmarzłam
To, co zobaczyłam w przychodni przy rejestracji, powaliło mnie na kolana. Takiej kolejki długo już nigdzie nie widziałam. Teraz już się nie dziwię, że jak się dzwoni, to już numerków nie ma

Chciałam się zapisać do prowadzącego, żeby porozmawiać z nim o ekg i że y mi paski do glukometru wypisał, ale nie miałam serca stać tam dwie godziny. Zadzwoniłam więc, a babka mówi, że nie ma już numerków - a kolejka jeszcze przez otwarte drzwi się ciągnęła

Kika, fajna są i kosztują niewiele - 19,90, ale śmierdzą. Ja swoją już drugi raz wietrze na dworze po praniu.

Edytowane przez Montanka
Czas edycji: 2014-11-10 o 08:22
Montanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 08:39   #1268
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Dzień dobry
Wyspałam się, ale tradycyjnie mąż 4.50 przysłał mi smsa "kochanie otwórz mi drzwi, zapomniałem kluczy"

Mam dzisiaj leniwca.
Wczoraj z przymusu musiałam puścić pralkę z ciemnym praniem, za chwilę puszczam biało-mega jasne.
Cytat:
powodzenia

alb jak córka?
ewka u nas jest mgła, ale słonko się przebija i już jest ok 12 st.
Montanka i zakładam, że 90% tej kolejki to niecierpiące zwłoki wizyty starszych osób.
Karoloo hehe szwagier się popisał, winko się nie zmarnuje, bo im starsze tym lepsze A zrobiłaś coś mu do tej kawy?
W 2015 22
W 2016 41
W 2017 36

5.02.2011 Córka 52cm, 2500g
2.01.2015 Syn 56cm, 3300g

lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 08:45   #1269
kleo111
Zakorzenienie

Witam się w 8 miesiącu ciąży Ale ten czas gna do przodu, już niedługo i Maluszek będzie z nami
Jestem wykończona po wczorajszym dniu, szykowanie rodzinnych uroczystości + siedzenie to jednak męcząca sprawa Jeszcze w nocy mnie super zgaga paliła i ratowałam się migdałami
Idę teraz na śniadanko i chyba jeszcze się troszkę zdrzemnę
Miłego dnia Dziewczyny!!!

Instagram
kleo111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 09:00   #1270
Kinqaa
Zakorzenienie

Dobry
Kleeo Gratuluję 8 miesiąca ja za 2 tygodnie w niego wstąpie

Zjadlam śniadanko ..i chwilę jeszcze leze pod kolderka. Zaraz trzeba się ubrać i lecieć z młodą do szkoły :P

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 09:03   #1271
suszarka
Buc

Cytat:
kciuki!
Stary 2014-11-10, 09:09   #1272
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Wyspałam się, ale tradycyjnie mąż 4.50 przysłał mi smsa "kochanie otwórz mi drzwi, zapomniałem kluczy"

Mam dzisiaj leniwca.
Wczoraj z przymusu musiałam puścić pralkę z ciemnym praniem, za chwilę puszczam biało-mega jasne.

powodzenia

alb jak córka?
ewka u nas jest mgła, ale słonko się przebija i już jest ok 12 st.
Montanka i zakładam, że 90% tej kolejki to niecierpiące zwłoki wizyty starszych osób.
Karoloo hehe szwagier się popisał, winko się nie zmarnuje, bo im starsze tym lepsze A zrobiłaś coś mu do tej kawy?

hej

I Ty słyszałaś tego smsa Ja to w nocy nic nie słyszę

A ulubionemu nic nie zrobiłam bo TŻ się koło mnie kręcił

Cytat:
Napisane przez kleo111 Pokaż wiadomość
Witam się w 8 miesiącu ciąży Ale ten czas gna do przodu, już niedługo i Maluszek będzie z nami
Jestem wykończona po wczorajszym dniu, szykowanie rodzinnych uroczystości + siedzenie to jednak męcząca sprawa Jeszcze w nocy mnie super zgaga paliła i ratowałam się migdałami
hej
Za 8 miesiąc

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Stary 2014-11-10, 09:20   #1273
ellyunia
Wtajemniczenie

Karoloo to mój tzw ulubieniec jest młodszy od mojego TŻta, odemnie tez o rok Nikogo nie ma bo jest takim specyfikiem że żadna go nie chce
Ale bracia mają dobry kontakt

Kika torby w pepco chyba po 20 czy 30 zł

ellyunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 09:23   #1274
kika198513
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Montanka Pokaż wiadomość
Hejho

Ja dziś ranny ptaszek, bo o 7:20 byłam już po pobraniu krwi
Teraz muszę się wygrzać, bo zmarzłam
To, co zobaczyłam w przychodni przy rejestracji, powaliło mnie na kolana. Takiej kolejki długo już nigdzie nie widziałam. Teraz już się nie dziwię, że jak się dzwoni, to już numerków nie ma

Chciałam się zapisać do prowadzącego, żeby porozmawiać z nim o ekg i że y mi paski do glukometru wypisał, ale nie miałam serca stać tam dwie godziny. Zadzwoniłam więc, a babka mówi, że nie ma już numerków - a kolejka jeszcze przez otwarte drzwi się ciągnęła

Kika, fajna są i kosztują niewiele - 19,90, ale śmierdzą. Ja swoją już drugi raz wietrze na dworze po praniu.
To w takim razie może wyciągnę dzis Tż po pracy do pepco i kik bo są tam podobno takie wielkie białe misie w dobrej cenie, a chcemy kupić w zemście szwagrowi, niech się z nim bujają tak jak my z miśkiem od nich ehhh Już wiecej nie kupi nikomu takiego badziewia jak zobaczy ile z takim miśkiem problemu. Wiem okropna jestem ale szwagier tak mi zaszedł za skóre, że mi go nie szkoda
W ogóle to odkąd sie dowiedział, że jestem w ciąży to tylko raz powiedział do swojego brata- bedziesz miał teraz przechlapane (on ma jedno i nie ogarnia systemu chyba) a tak to ani razu nawet nie zapytał jak sie czuje. Ma mnie w d..... ja go też!!! Liczył chyba, że dostanie od nas ciuszki dla córki i sie przeliczył. Jego partnerka życiowa z kolei taka dama jest,że jak jej nie powiem cześc to odwraca głowe w druga stronę jak mnie widzi. Heheh smarkula myśli, że będę sie jej kłaniać. A jak przyszli prosić nas na chrzest małej to jak weszła to ani be ani me... Więc staliśmy w korytarzu bo ja obcych na kawe nie zapraszam
Ogólnie o nich to można by ksiązkę napisać. My się śmiejemy że mamy telenowele za płotem. I oni są przykladem-bo gdy dzieci maja dzieci...

Szkoda gadać o nich i sobie psuc nerwy. Co na obiad zrobić???? Help
Stary 2014-11-10, 09:29   #1275
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Hej

Coś mi wczoraj aplikacja nie działała, więc mam sporo do nadrobienia.

Lece was przelecieć :P

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 09:30   #1276
ewka555
Zakorzenienie

dziewczyny, jak bedziecie prasować ciuszki ?
na prawej, czy lewej stronie?
Stary 2014-11-10, 09:38   #1277
alb
Zadomowienie

Hej, wczoraj córce skoczyła temp. do 40,6 chwilę wcześniej zwymiotowała no i baliśmy się podać leki żeby nie zwróciła, ale stwierdziliśmy że dajemy a jak zwymiotuje to dzwonimy po pogotowie. Na szczęście już potem nie wymiotowała i noc już minęła spokojnie. Niestety od rana powtórka z rozrywki. Najpierw rzyg potem podałam paracetamol i czekam aż gorączka spadnie a miała już 39,6. Jestem już umówiona do lekarza ale nie wiem czy się nie skończy na szpitalu jak nadal będzie wymiotować. A taka ilość leków też na pewno na brzuszek nie pomaga dobrze że chociaż pije chętnie - daję jej zaparzony imbir do picia.

Do tego zepsuły nam się drzwi od pokoju a mamy takie wsuwane w ścianę i żeby je naprawić trzeba ścianę burzyć. Teraz się nie da ich zamknąć ani otworzyć i tak częściowo przymknięte są...

A jakbym miała jeszcze za mało atrakcji to w pufie w której trzymam zapasowe koce znalazłam rodzinkę pająków dobrze że to te chude z długimi nogami. Ale muszę wszystko z pufy wyjąć i wyprać. Jeszcze kołdra czeka na wypranie. Wczoraj prałam już pokrycie z sofy i poduszek. Dobrze że mam zdejmowane bo nie wiem jak by ta sofa wyglądała po tym rzyganiu...
alb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 09:56   #1278
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

bajlaga ale moja poducha chyba jest za sztywna, żeby tak ładnie dzidzię położyć, chociaż ponoc się da http://motherhood.pl/sklep/kojec-motherhood-2
Chusteczki nawilżane są też niezastąpione w aucie - do wytarcia kurzu z tapicerki albo do rąk jak się koła pompuje

Aska kurcze muszę to jakoś fajnie obfocić hehe. I wtredy wrzuce

smerfetka póki go (prania) nie słychać to niech krzyczy
OOO wypróbuję, tylko nie wiem czy mnie Twój sposób bardziej nie zmęczy niż przed lustrem haha,.
Śliczne

Kinqaa pewnie ze nie zamierzam zapuszczać włosow Leośkowi. Bedziemy ścinać, a tato już zapowiedział, żę będą sie razem czesać na irokeza a niech robią co chcą hehe
Ejjj dostałam kilka par getrów nieużywanych, ale ciemne szare i granatowe więc powiedzmy ze "męskie" haha - a propo ☠☠☠☠eczki w rurkach hehe

simone mi poduszka mocno pomogła na bóle kręgosłupa. Od kiedy na niej leże w dzień to prawie w ogóle nie boli. No jak za długo posiedze na krzesle to wtedy.

tommorow posoli chodziliśmy, dlatego nam tyle zeszło, ale do Makro po mięso już nie pojechaliśmy mimo ze było po drodze hehe.
No własnie sobie uświadomiłam, żę na 68 kupiliśmy w hm 4 pajace i 3 w mothercare, ale wiosna i latem tez czasem trzeba założyć długie, wiec sie nie martwie
śłiczna czapusia

kleo jak po imprezie?

brawurka co Ty masz z tymi bananami
chociaż ja obżeram się mandarynkami i pomarańczami ostatnio. Nawet o 22-23 potrafie zjesc

lilijka fajne te pudełka z babydream

kika a można sn jak stópkami do dołu?
miałam kupić tą torbę w pepco, ale weszłam, kupiłąm inne rzeczy a o torbie zapomniałam, ale pamiętam, że dziewczyny po 19,90 kupowały

eirene a propo rurek - mój mąż jak widzi takiego "faceta" to zawsze mói jedno "wojsko jednak powinno byc obowiążkowe"
Dziewczyny na mamusiowym też pisały o tych "drgawkach" ponoc jest to normalne u niektórych dzieci i wyrastają z tego

misia ale miałaś dzień

czarnadamaxd za wizyte

ewka nieźle połaziliście po tej ikei
A powiedz pierzesz na ile stopni? tak jak kjest na ubrankach napisane?
bo u mnie na niektórych jest 40, na innych 50, wiec chyba wszystko wstawie na 40, a reczniki i pieluchy na 60

alb bidulka dalej się męczy

No udało mi się nadrobić

Ja dziś kupuje płyn do prania i zaczynamy wielkie pranie

A wczoraj brat zapytał czy chcemy 3 butelki dr browna bo ich dziewczynki nie chciały z nich pic, więc są nowe praktycznie. I dostaniemy od nich mniejsze ciuszki na 56, bo kruszynki już z niektórych wyrosły to dobrze, bo na 56 mamy maluśko

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
Stary 2014-11-10, 09:59   #1279
paulineczka182
Zadomowienie

Hej wczoraj nie było i dzisiaj miałam aż 7 stron do nadrabiania

Ja również nie mam jeszcze na 100% wybranego imienia z moim tż-tem ciężko się czasem dogadać ostatnio stwierdziliśmy, że musimy zobaczyć buźkę naszego maleństwa i w tedy zdecyduje.

Ja np. chciałabym aby mój tż miał rodzeństwo - jest jedynakiem. Ja mam siostrę bliźniaczkę ( jesteśmy dwujajowe ) i mogę szczerze powiedzieć, że to jest moja najlepsza przyjaciółka a tż jest czasem o naszą relacje zazdrosny - co mnie strasznie dziwi - a w sumie nie powinno jak on nie ma porównania.
paulineczka182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 10:00   #1280
Karoloo
<3 <3 <3

Alb biedulka zdrówka dla córci

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Stary 2014-11-10, 10:03   #1281
kika198513
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alb Pokaż wiadomość
Hej, wczoraj córce skoczyła temp. do 40,6 chwilę wcześniej zwymiotowała no i baliśmy się podać leki żeby nie zwróciła, ale stwierdziliśmy że dajemy a jak zwymiotuje to dzwonimy po pogotowie. Na szczęście już potem nie wymiotowała i noc już minęła spokojnie. Niestety od rana powtórka z rozrywki. Najpierw rzyg potem podałam paracetamol i czekam aż gorączka spadnie a miała już 39,6. Jestem już umówiona do lekarza ale nie wiem czy się nie skończy na szpitalu jak nadal będzie wymiotować. A taka ilość leków też na pewno na brzuszek nie pomaga dobrze że chociaż pije chętnie - daję jej zaparzony imbir do picia.

Do tego zepsuły nam się drzwi od pokoju a mamy takie wsuwane w ścianę i żeby je naprawić trzeba ścianę burzyć. Teraz się nie da ich zamknąć ani otworzyć i tak częściowo przymknięte są...

A jakbym miała jeszcze za mało atrakcji to w pufie w której trzymam zapasowe koce znalazłam rodzinkę pająków dobrze że to te chude z długimi nogami. Ale muszę wszystko z pufy wyjąć i wyprać. Jeszcze kołdra czeka na wypranie. Wczoraj prałam już pokrycie z sofy i poduszek. Dobrze że mam zdejmowane bo nie wiem jak by ta sofa wyglądała po tym rzyganiu...
Jejku współczuje Wam. Jak ja zobaczyłam na termometrze 39,6 to nogi sie pode mną ugięły. Zwłaszcza, że u mojej córy gorączka bardzo wolno spada a jak rośnie to już tak mega. U nas sie okazało, że to była trzydniówka - bo potem ją wysypało, tzn na drugi dzień po temp, a temp zniknęła bez śladu. Oby było dobrze i malutka nie musiała zostać w szpitalu. Trzymam kciuki, daj znac co powiedział lekarz.
Stary 2014-11-10, 10:20   #1282
Montanka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
Montanka i zakładam, że 90% tej kolejki to niecierpiące zwłoki wizyty
Ależ oczywiście
Kurczę,mnie jak ktoś nad ranem tak obudzi, to mam po spaniu
Cytat:
Witam się w 8 miesiącu ciąży

Alb, wysoka temperatura. Dobrze, że do lekarza jesteście umówieni. Biedna Mała.

Kika, no to masz plan
Stary 2014-11-10, 10:21   #1283
ewka555
Zakorzenienie

alb kurcze zdrówka dla córci ! mam nadzieje, że zacznie spadać jej temp. i bedzie ok !

ma.ko ja piorę w 60st z dodatkowym płukaniem bo niektóre rzeczy mam używane, od kogoś, a większość to bawełna i dobieram kolory bo mam dużo tych ciuszków - białe, jasny róż, ciemny róż, ciemne :P
pewnie później będę prała na niższej temp, ale ten pierwszy raz wolę tak
a na metki nie patrzę nigdy, nawet jak swoje piore :P zawsze na oko..
ręczniki to ja chciałam na więcej niż 60t dać : P
pewnie i tak ręczniki beda kilka razy prane, zeby zaczeły chłonąć wode, bo wiadomo jak to nowe reczniki
Stary 2014-11-10, 10:25   #1284
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Napisane przez ewka555 Pokaż wiadomość
alb kurcze zdrówka dla córci ! mam nadzieje, że zacznie spadać jej temp. i bedzie ok !

ma.ko ja piorę w 60st z dodatkowym płukaniem bo niektóre rzeczy mam używane, od kogoś, a większość to bawełna i dobieram kolory bo mam dużo tych ciuszków - białe, jasny róż, ciemny róż, ciemne :P
pewnie później będę prała na niższej temp, ale ten pierwszy raz wolę tak
a na metki nie patrzę nigdy, nawet jak swoje piore :P zawsze na oko..
ręczniki to ja chciałam na więcej niż 60t dać : P
pewnie i tak ręczniki beda kilka razy prane, zeby zaczeły chłonąć wode, bo wiadomo jak to nowe reczniki
W sumie ja też mam dużo po kimś, ale wiem po kim, więc spoko.
Ja mam funkcję w pralce prania dla dzieci i tak jest dodatkowe płukanie własnie, wiec juz osobno nie muszę dodatkowo płukać

Ale mysle, ze jeden raz wystarczy wyprać to wszystko, no może tak jak jak mówisz, resznike kilka żeby dobrze chłonęły.

Dobra zabieram sie za zamówienie na all

Leoś 29.12.2014 
Stary 2014-11-10, 10:39   #1285
Eirene1987
Zakorzenienie

hej zaczynam dziś 33 tydzień jeszcze 6 i można rodzić

Kleo111 gratki 8 miesiąca

Kika198513 bardzo dobry pomysł z tym miśkiem dla szwagra niech się męczą z prezentem

Ewka555 ja polarowe i pluszowe ciuszki będę prasować na lewej stronie a takie zwykłe bawełniane na prawej

Alb o jeny współczuję.... biedna się umęczy
i w ogóle atrakcji współczuję jakaś pechowa niedziela.

Paulineczka182 moj mąż ma brata bliźniaka też dwujajowi są (mój tż się śmieje że on ma jedno jajo a brat drugie )
i nie mają zbyt dobrego kontaktu

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 10:54   #1286
Szczeperka
Wtajemniczenie

Witam w 8 miesiącu

Cytat:
Witam w klubie

Cytat:
Napisane przez ewka555 Pokaż wiadomość
dziewczyny, jak bedziecie prasować ciuszki ?
na prawej, czy lewej stronie?
Słyszałam że prasuje się na lewej stronie

Cytat:
Napisane przez alb Pokaż wiadomość

Ale przeżycia... Zdrowia dla córki

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 11:00   #1287
dusiolka
Zakorzenienie

W grudniowkach pierwszy dzieciaczek sie urodził!!!!
dusiolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 11:02   #1288
elvira44
Wtajemniczenie

Cytat:
Gratuluje!!!

http://www.suwaczek.pl/cache/556b2ed503.png
elvira44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 11:09   #1289
kika198513
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dusiolka Pokaż wiadomość
W grudniowkach pierwszy dzieciaczek sie urodził!!!!
Zaczęło sie
Wiesz może na kiedy był TP?

Juz znalazłam na 11.12 czyli miesiąc przed. Nawet wczoraj czytałam o niej

Edytowane przez kika198513
Czas edycji: 2014-11-10 o 11:18
Stary 2014-11-10, 11:10   #1290
ellyunia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
hej zaczynam dziś 33 tydzień jeszcze 6 i można rodzić
jeszcze 5 i możemy rodzić ostatnio gadałam z ginem i mówił że w 37tc (skończonym)dzidzia jest juz donoszona i może spokojnie się urodzić
5 tygodni

ellyunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości