|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVI
Cytat:
polecam sklep w galerii pomorskiej, tam trafiam na mila pania ktora nawet probki czasem daje nie lubie za to sklepu w realu- jesli nie robisz duzych zakupow to juz nie jestes tak dobrze obsluzona i mile traktowana. Dlatego omijam ten sklep
|
|
|
|
|
#1202 |
|
Raczkowanie
|
I ja sie skusiłam, zwłaszcza na 2w cenie 1
IdNazwa produktuIlośćWartość 76247So Elixir Purple Woda perfumowana 50 ml1 105.00 zł 47846Balsam intensywnie regenerujący na noc1 19.90 zł 85016Delikatny tonik kwiatowy121.00 zł 87300Żel do mycia twarzy1 21.00 zł 60087Dwufazowy płyn do demakijażu oczu Pur Bleuet1 24.00 zł 18016Kremowy żel pod prysznic Karmelizowana gruszka1 16.90 zł 18677Pastylka do kąpieli Karmelizowana gruszka1 4.00 zł 1PREZENT85016Delikatny tonik kwiatowy 1PREZENT87300Żel do mycia twarzy 1PREZENT60087Dwufazowy płyn do demakijażu oczu Pur Bleuet 1PREZENTF55241Polarowy kocyk 1PREZENTF10619Balsam odbudowujący do skóry bardzo suchej 1PREZENTWartość produktów: 211.80 zł Koszt przygotowania: 0.00 zł Koszt wysyłki: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "FF5011" / -100.00 zł Wartość zamówienia: 111.80 zł Punkty PAYBACK: 111 Edytowane przez katarzynka2605 Czas edycji: 2014-11-09 o 12:10 |
|
|
|
#1203 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do stacjo w Pomorskiej, to rzadko tam bywam, ale zwykle jest ok. Bez szału, ale żadna nie jest niemiła. Raz tylko miała jedna dziewczyna chyba gorszy dzień, bo taka "burkliwa" była ![]() Trudno orzec- ja mam najbliżej do CH Rondo i tam najczęściej chodzę. Ale jak widzę taką w okularach, to raczej omijam
|
|
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
I ja uległam promocji 2 w cenie 1 i działającemu jeszcze kodowi -100 zł
Opłaciłam od razu z góry, aby nie mieć możliwości rozmyślenia się ![]() Wyobrażacie sobie, że nigdy dotąd nie miałam koncentratu nawilżającego? Teraz będę miała okazję go wypróbować ![]() Balsam po goleniu do skóry wrażliwej 1 32.00 zł Krem zapobiegający wysuszaniu skóry 1 35.00 zł Odżywka odbudowujaca 1 11.90 zł Odżywka chroniąca blask włosów farbowanych 1 11.90 zł Delikatny szampon z wyciągiem z hamamelisu 2 23.80 zł Dwufazowy płyn do demakijażu oczu Pur Bleuet 1 24.00 zł Koncentrat nawilżający 1 72.00 zł Balsam po goleniu do skóry wrażliwej 1 PREZENT Krem zapobiegający wysuszaniu skóry 1 PREZENT Dwufazowy płyn do demakijażu oczu Pur Bleuet 1 PREZENT Koncentrat nawilżający 1 PREZENT Polarowy kocyk 1 PREZENT Krem przeciwzmarszczkowy intensywnie regenerujący 1 PREZENT Wartość produktów: 210.60 zł Koszt przygotowania: 0.00 zł Koszt wysyłki: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "FF5011" / -100.00 zł Wartość zamówienia: 110.60 zł Punkty PAYBACK: 110
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam właśnie wiadomość od brata, że udało mu się kupić dla mnie wodę Czarne Owoce
Szkoda tylko, że muszę czekać do świąt, ponieważ dopiero wtedy się zobaczymy
|
|
#1206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że akurat kupiłam żel pod prysznic i mydło do rąk, bo mam ochotę pobiec tutaj do stacjonarki we Fr i kupić sobie parę rzeczy z tych nowych limitek. |
|
|
|
|
#1207 |
|
Konto usunięte
|
Ja 2 dni temu wykonczylam mydlo do rak z limitki z poprzedniego roku i wyciagnelam kolejne z tego roku. Wyciagnelam kakao i pomarancze. Stwierdzilam ze wachajac z butelki ten taki slodki ulepek byl, totalnie nie moj zapach, ale ze chlodno 2 dni temu sie zrobilo, to stwierdzilam, ze zima to najlepszy moment na zuzycia takiego kosmetyku. Czerwone i czarne owoce zuzyje pozniej, moze juz cieplej sie bedzie robic, wiosna nadchodzic, to wtedy tego ulepka nie dam rady uzywac, beda owoce. Pierwszy mycie rak zaskoczylo mnie totalnie. Po odkreceniu pompki, zapach nie zrobil na mnie wrazenie, wrecz odwrotnie, ale przy myciu rak stalo sie inaczej. zapach jota w jote przypominajacy mi limitowana czekolade z zeszlego roku z nadzieniem pomaranczowym. Normalnie jak bym ja jadla. Czuc czekolade i pomarancze, ale o dziwo, juz nie jest to taki ulepek typu blehhhh
wrecz przeciwnie, slinka zaczela mi leciec i probowalam sobie przepomniec z czym mi sie ten zapach kojarzy, bo go znam, ale co to jest. I nagle mnie olsnilo i ta czekolada mi sie przypomniala. Gorzka czekolada i polplynne nadziennie pomaranczowe w kazdej kostce. Tak samo pachniala ta swiateczna czekolada, co to sobie w zeszlym roku sprawilam.
Edytowane przez 201608040942 Czas edycji: 2014-11-09 o 13:04 |
|
|
|
#1208 |
|
Raczkowanie
|
Pytanie do białostoczanek: czy w sklepie na Hetmańskiej są czerwone i czarne owoce? Byłam w Alfie we czwartek i nie było ich, więc może na Hetmańskiej są?
Skusiłam się na paletkę brązów za 2. poziom Czy tylko mi cienie tak wolno idą czy wszystkim? Mam paletkę brązów po 0,6 g każdy odcień i nie wiem kiedy skończę, bo nie zawsze korzystam z brązów.
|
|
|
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1210 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
co do zamówień-nie zamierzam nikogo rozliczać, bo możecie robić nawet 200 na miesiąc, Wasze pieniądze i wolny wybór, ale zgadzam się z cosmetix. Odrobina zdrowego rozsądku nie zaszkodzi, kosmetyki szybko się psują i znam np. koleżanki które co miesiąc wyrzucają worek nieotwartych, przeterminowanych o wartości kilkuset zł. Mi serce się kraje, bo raz to b. nieekologiczne, dwa-te pieniądze można było sensowniej spożytkować, ale do tych dziewczyn to jakoś nie dociera. Lubią chyba samo latanie po sklepach i ten tzw. shopping, czyli zakupy bez umiaru
|
|
|
|
|
#1211 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki ![]() Właśnie do Ronda - Realu miałam jechać, bo najbliżej z niej do Filharmonii Pomorskiej, a będę tam na koncercie Anny Marii Jopek. Jednak skoro Pomorska ma lepszą obsługę, to przyjadę wcześniej i tam podjadę
|
|
#1212 |
|
Rozeznanie
|
na mojej karcie jest komplet pieczątek na poziomie drugim - co polecacie wziąć, oprócz maseczki Hammam, (które mam dwie w zapasach
) albo co Wy bierzecie za II poziom? ![]() III poziomu nie zamierzam zbierać - wg mnie nie warto...
|
#1213 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1215 |
|
Rozeznanie
|
Ja kupiłam dzisiaj jeszcze w stacjonarnym żel pod prysznic męski i dostałam gratis to pudełko na herbate...
-35% maja na wybrane produkty
|
#1216 |
|
Rozeznanie
|
Mama wlasnie ja konczy, pytalam sie ja o dzialanie, mowi, ze na pewno mniej wlosy wypadaja, ale nie jest to jakis spektakularny efekt. Dodatkowo uzywa szamponu przeciw wypadaniu wlosow z YR.
Ale jak spytalam czy zamowic jej jeszcze jedno opakowanie, powiedziala ze jak bedzie w promocji to tak, bo jakis efekt pozytywny zauwazyla
|
|
|
|
#1217 |
|
Raczkowanie
|
Ja zazwyczaj brałam wodę toaletową z serii Les Plaisirs Nature, a dokładniej mój ukochany Kokos z Malezji
Na trzeci poziom też nie zamierzam wchodzić
"The purpose of our lives is to be happy." Edytowane przez greenblueviolet Czas edycji: 2014-11-09 o 20:01 |
|
|
|
#1218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1219 |
|
Rozeznanie
|
które perfumy są takie fajne, lekkie, orzeźwiające, owocowe?
albo dla mężczyzn? coś takiego delikatnego? byle nie slodkie...
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
Może wody kolonskie?
|
#1221 |
|
Rozeznanie
|
A ktore są warte uwagi? Patrzylam u mnie w yr, ale właściwie nic nie ma...:/
wiec nawet nie ma jak powąchać...;(
|
#1222 |
|
Zadomowienie
|
ja się własnie wkopałam w 3 poziom :/ kremów do twarzy nie uzywam z yr, perfumami już rodzinę obstawiłam i jedyne, co by mi pasowało, to masło ujędrniające, ale jeden sloik zużyłam i szału nie ma :/
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj byłam w stacjonarce i jednak wzięłam ten gruszkowy żel pod prysznic (obiecuję, że przez najbliższe pól roku nie kupię żadnego!). Zrealizowałam zniżkę na krem rumiankowy (będzie na prezent) i odebrałam puszkę
![]() Przeszłam na II poziom i dowiedziałam się, że teraz pieczątki są ważne 3 lata :hura: _________________________ _________________ Pociągnięte z mojego małego traktora 8) |
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Czarne i czerwone owoce będą w sprzedaży od 17 listopada. Chyba że szukałaś testerów, to w każdej stacjonarce powinny ju być.
|
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Czy orientujecie się jak często pojawiają się kody na darmową MdB (lub inne wody)? Kupuję w esklepie od kilku miesięcy i chyba raz na miesiąc coś było..?
Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka
|
#1227 |
|
Naczelna wampirzyca
|
Dostałam dzisiaj maila od YR z kodem DUET - kod uprawnia do darmowej dostawy od 89 zł i działa do 16 listopada. No i skupili w jednym miejscu produkty 2 w cenie 1, to daję link:
http://www.yves-rocher.pl/swiateczne_2_w_cenie_1 |
|
|
|
#1228 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczeta, czy macie juz swoje weekendowe zamowienia w toku? Bo ja wciaz swojego piatkowego nie mam wgl w historii, moze zrobli sobie w YR dluzszy weekend
|
#1229 |
|
Rozeznanie
|
Powinno się pojawić - moje składane w piątek rano pojawiło się dopiero teraz (ale jako zawieszone z powodu braku produktów).
|
|
|
|
#1230 |
|
Raczkowanie
|
Ja zamawiałam w czwartek wieczorem i od piątku po południu mam cały czas w toku.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:33.

polecam sklep w galerii pomorskiej, tam trafiam na mila pania ktora nawet probki czasem daje
Co do stacjo w Pomorskiej, to rzadko tam bywam, ale zwykle jest ok. Bez szału, ale żadna nie jest niemiła. Raz tylko miała jedna dziewczyna chyba gorszy dzień, bo taka "burkliwa" była
Opłaciłam od razu z góry, aby nie mieć możliwości rozmyślenia się 

wiec nawet nie ma jak powąchać...;(