|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 |
Ha ha ha ha ha
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.21 Plus offtopy, bo tak chcemy!
No tak, wspóllokatorka mogła im oddac swój pokój, a spać w twoim (po ustaleniu z tobą oczywiście).
A nawtykałaś jej? ![]()
![]() |
#4202 |
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.21 Plus offtopy, bo tak chcemy!
Podejrzewam, ze po prostu wczoraj po imprezie, bo mieli wyjsc na miasto, tam spali, a na kacu wlaczyl im sie dzien grzyba i nie ruszania sie z lozka az do mojego powrotu. O ktorym lolz, wiedzieli i jeszcze pozniej dzwonilam o te klucze. Brak godnosci czlowieka.
Dostala mocne sugerundo, generalnie siedzi cicho u siebie to sie domysla, a powzana rozmowe przeprowadzimy jutro. Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2014-11-09 o 22:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4203 |
Ha ha ha ha ha
|
Cytowanie mi zdechło
![]() aisha21 - dlatego polecam zaczęcie od siebie i swojego otoczenia; bo zrzucenie bomby na Chiny i Indie nie wchodzi CHYBA w grę ![]()
![]() |
#4204 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() A tak ogólnie to współczuję sytuacji. Mało fajnie się znajomi zachowali. Skoro wiedzieli, że wracasz, to naprawdę mogli się ogarnąć i przenieść do pokoju współlokatorki ![]()
![]() |
#4205 |
Konto usunięte
|
Uwielbiam nosic stanik.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4206 |
Konto usunięte
|
Zostają do jutra i dołączyla jeszcze jedna osoba. Ciekawa jestem jak sobie teraz poradzą we 4 w jednym pokoju z jednoosobowym lozkiem xd
|
![]() ![]() |
![]() |
#4207 |
Konto usunięte
|
Okej jenak wizaz nie dziala
Nie polecam kremu czekoladowo bananowego tzn taki ala nutella firmy kruger czy jakostak. Kupilam w przyplywie tesknoty za milky wayem i obezydliwe jest |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4208 |
Konto usunięte
|
Harleyka, nie ważne jak sobie poradzą, ważne, że orgia nie będzie u ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4209 |
Konto usunięte
|
magyarparaszt robię co mogę, a i tak ciągle wydaje mi się, że to za mało. Żadne sprawy nie są w stanie mnie tak wciągnąć jak problemy zwierząt, to jest moja największa słabość. Nic nie poradzę, że mam świra na ich punkcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4210 |
Konto usunięte
|
weszli jak mnie nie bylo to moze nie beda krepowac sie jak jestem i poloza sie obok jak pojde spac xd
|
![]() ![]() |
![]() |
#4211 | ||
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do pogrubionego to tak, widziałam nawet kiedyś film bodajże pety, nie mogłam na to patrzeć ani słuchać, dziesiątki jak nie setki psów obdartych ze skóry w jednej siatce powędrowały do gorącej wody, myślałam, ze mi pęknie serce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4213 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie wiedząc,że milka w tubce jest mam podróbkę i byłam zdziwiona pozytywnie bo mi ta podróbka smakuje.I idę jutro po jeszcze bo się kończy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4214 |
Konto usunięte
|
harleyka, za**bałabym na miejscu :O co za chamstwo
|
![]() ![]() |
![]() |
#4215 |
Konto usunięte
|
Mjos, dzieki za informacje!
No to teraz mi slabo jak poczytalam o tych skorach. Ja nie moge ogladac czegos takiego, bo grozi mi to zejsciem smiertelnym na zawal. Myslalam, ze skory sa produktem ubocznym...przyznam, ze niektore rzeczy kupuje ze skory naturalnej, bo sa po prostu lepszej jakosci, nie ma sie co oszukiwac, sztuczne buty ba zime/jesien to jest dramat dla moich stop. Ale po takich rewelacjach to czuje sie fatalnie. Dodam tylko, ze nie jestem wege, chociaz chwile bylam. Od paru lat nie jem miesa ssakow - jem kurczaka i ryby. Ale nawet jak ktos je mieso to nie znaczy, ze sie zgadza z tym jak ten caly syf wyglada. Nie wiem co teraz zrobic:/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4216 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4217 |
Konto usunięte
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;48870829]Dodam tylko, ze nie jestem wege, chociaz chwile bylam. Od paru lat nie jem miesa ssakow - jem kurczaka i ryby. Ale nawet jak ktos je mieso to nie znaczy, ze sie zgadza z tym jak ten caly syf wyglada.
Nie wiem co teraz zrobic:/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Ja od wielu lat nie jadłam mięsa, ostatnio zaczęłam jeść trochę ryb (czuję, że naprawdę są mi potrzebne) i nawet nie wiem dokładnie z czym to jest związane. Może dlatego, że teraz mam dużo pracy umysłowej, każdego dnia poświęcam 8-10 godz. i mój organizm zaczął domagać się wsparcia dla mózgu, poza tym oczywiście inne pomagające w nauce produkty i suplementy. Najlepsza jest guarana, dzięki niej nie czuję zmęczenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4218 |
ma zielone pojęcie
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;48870829]przyznam, ze niektore rzeczy kupuje ze skory naturalnej, bo sa po prostu lepszej jakosci, nie ma sie co oszukiwac, sztuczne buty ba zime/jesien to jest dramat dla moich stop.[/QUOTE]
Co kto lubi i zależy, jaki sztuczny materiał ma na myśli, bo znaleźć można zarówno kiepskie, jak i świetne syntetyki. Ja od lat chodzę w butach z tzw. sztucznej skóry i bardzo je sobie chwalę ![]()
#4219 |
O RLY?
|
Młoda kobieta (ok. 30 lat) jest śmiertelnie chora. Rozmawiałyśmy w większym gronie i powiedziała, że chciałaby żeby jej mąż za kilka lat ułożył sobie z kimś życie - żeby nie był sam. I zaczęły się komentarze, że ona wcale go nie kocha bo gdyby kochała wymogłaby obietnicę, że do końca życia będzie sam i nigdy by się nie zgodziła na inną kobietę w jego życiu.
Dziwi mnie to.
#4220 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-11-10 o 13:39 Powód: <złe_słowo> |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4221 |
Zakorzenienie
|
Przegrać życie
![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Przegrać życie po raz drugi ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Przynajmniej w samochodzie. Nie wiem czy to tutaj pisałam,ale znam agentkę,która na ławce pod blokiem ![]()
#4222 |
Konto usunięte
|
szlag by mnie trafił gdyby jakaś laska z gachem się &^%$# w moim łóżku!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4223 | |
Ha ha ha ha ha
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;48870829]Mjos, dzieki za informacje!
No to teraz mi slabo jak poczytalam o tych skorach. Ja nie moge ogladac czegos takiego, bo grozi mi to zejsciem smiertelnym na zawal. Myslalam, ze skory sa produktem ubocznym...przyznam, ze niektore rzeczy kupuje ze skory naturalnej, bo sa po prostu lepszej jakosci, nie ma sie co oszukiwac, sztuczne buty ba zime/jesien to jest dramat dla moich stop. Ale po takich rewelacjach to czuje sie fatalnie. Dodam tylko, ze nie jestem wege, chociaz chwile bylam. Od paru lat nie jem miesa ssakow - jem kurczaka i ryby. Ale nawet jak ktos je mieso to nie znaczy, ze sie zgadza z tym jak ten caly syf wyglada. Nie wiem co teraz zrobic:/ [/QUOTE] Jeśli Ci zależy, to najlepiej małymi krokami eliminować produkty odzwierzęce. To, co dzieje się na farmach mlecznych to też horror. Jeśli chodzi o obuwie to chyba tak, jak mówi Chatul - nie brać nieskórzanej chińszczyzny czy Dajśmana, tylko poszukać wegańskich butów (jak glupio to nie brzmi, są vegan shoes ![]() Sama przyznam, że mam kilka par skórzanych butów jeszcze z czasów "przed", ale oczywiście nie zamierzam ich wyrzucić. Cytat:
Ja się suplementuję olejem Sacha Inchi ( http://www.wega24.pl/rainforest-ekol...l-omega-3.html ), ale w sumie nie jest najtańszy, więc można i lnianym.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4224 |
Konto usunięte
|
Magyaparaszt, a powiedz mi jak sie w Indiach zapatruja na takie traktowanie krow? Przeciez tam sie nie spozywa wolowiny, sa to swiete zwierzeta. Jedynie mniejszosc muzulmanska je spozywa, no ale to mniejszosc wiec i skala niewielka w porownaniu z calym krajem.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4225 | |||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4226 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny przelecialam po 3 stronach z weganskimi butami i musze powiedziec, ze one sa po prostu nieladne (oczywiscie jak dla mnie)
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4227 |
ma zielone pojęcie
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;48875909]Dziewczyny przelecialam po 3 stronach z weganskimi butami i musze powiedziec, ze one sa po prostu nieladne (oczywiscie jak dla mnie)
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] A jakie strony już oglądałaś? I jakich butów szukasz (chociaż mniej więcej – glany, kozaki, półbuty etc)?
#4228 |
Konto usunięte
|
Greenplanet, vegetarianshoes.co.uk i vegan line. No patrze np. Za botkami i kozakami. Takie zeby byly modne ale i klasyczne w swoim kroju. Z kozakow to np. Lubie z wysoka cholewka, na plaskim obcasie, ksztalt w migdalek. Zgrabne maja byc. Glanow to nie, nie moj styl kompletnje, a wlasnie zauwazylam, ze z "kozakow" to glownie maja na takich stronach glany. Tak pod okreslony styl sa te buty robione. A ja bym chciala, zeby to byly buty modne, na topie, takie jak w "normalnych" sklepach czy magazynach modowych z tym, ze weganskie. Istnieje cos takiego?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4229 |
ma zielone pojęcie
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;48876216]Greenplanet, vegetarianshoes.co.uk i vegan line. No patrze np. Za botkami i kozakami. Takie zeby byly modne ale i klasyczne w swoim kroju. Z kozakow to np. Lubie z wysoka cholewka, na plaskim obcasie, ksztalt w migdalek. Zgrabne maja byc. Glanow to nie, nie moj styl kompletnje, a wlasnie zauwazylam, ze z "kozakow" to glownie maja na takich stronach glany. Tak pod okreslony styl sa te buty robione. A ja bym chciala, zeby to byly buty modne, na topie, takie jak w "normalnych" sklepach czy magazynach modowych z tym, ze weganskie. Istnieje cos takiego?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Powiem szczerze, że nie wiem, bo ja akurat jestem stałym glanonoszem ![]() Tak na szybko znalazłam takie strony, może coś dla siebie na nich wypatrzysz: http://buty-mustang.pl/ (Nie wszystkie buty tam są wegetariańskie, ale przy każdych jest informacja o tworzywie, z którego są zrobione). Wegetariańskie i wegańskie obuwie można też tutaj kupić http://www.beyondskin.co.uk/, ale trzeba się liczyć z przesyłką z zagranicy. Jeśli dobrze kojarzę, to też przynajmniej część butów firmy Melissa jest wegańska ![]()
#4230 |
Konto usunięte
|
Na e-buty też można wybrać z jakiego materiału mają być
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.