|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mimo że liście z drzew spadają, Jeże z motywacji nie opadają-Jeżowy wątek po ra
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;48863628]Nic nie mów o solarze, podoba mi się taki za...1190 zł..
![]() idę poćwiczyć, jestem z siebie dumna bo w tym tygodniu tylko jeden dzień przerwy miałam. [/QUOTE] Ja się nijak za ćwiczenia nie potrafię zabrać
|
#2822 |
|
Miss Pudernica
|
Dot.: Mimo że liście z drzew spadają, Jeże z motywacji nie opadają-Jeżowy wątek po ra
Daj znać jak było i jakie ceny, bo też mam w planie
Jestem już w mieszkaniu, jutro o 7.15 mam PB do Tż. zaraz rozpakuję wałówkę, serial i odpoczywam.
|
#2823 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam się
i lecę Was nadrobić.---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- goszzi, tulę! Mam nadzieję, że gorsze dni już za Tobą [1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;48859569]właśnie skończyłam skalpel+tiffany, idę się myć, poczytam trochę i spać, dobranoc i gratuluję pierwszych widocznych zmian ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na czym byłaś w kinie? ![]() No i fajnie, że zabawa się udała
|
||
|
|
|
#2825 |
|
Wtajemniczenie
|
Co za beznadziejny dzień
|
|
|
|
#2826 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Wzięłam drugi raz popołudniową zmianę (wcześniej koleżanki miały co chwilę), w sumie po to by nie mieć czasu się zamartwiać ale przeczytałam wątek na intymnym o zboczencu i sobie nawkręcałam głupot
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
Ahafiya co jest?
|
#2828 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2829 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;48870096]
co jest? [/QUOTE]Zacięłam się, że w tym roku już uda mi się kupić motocykl, ciągnę pracę, mimo że chwilami już nie wyrabiam. Ostatnio jestem strasznie zmęczona, ale to też nawał nauki. Napomknęłam w rozmowie z mamą (akurat zadzwoniła jak wyszłam z pracy, po 21) że jestem zmęczona. Nigdy więcej nic takiego nie zrobię! Oczywiście zaczęło się ze dla motocykla (znienawidzony w domu temat) zrujnuję sobie studia, zdrowie i w ogóle wszystko. dzisiaj sie poryczałam w mieszkaniu, po tej rozmowie A w ogóle to motocykle są dla facetów. Też im się córka trafiła. Studia dla facetów, pasje dla facetów. Faktycznie do kitu. Autostopu też nie lubią Edytowane przez Ahafiya Czas edycji: 2014-11-09 o 23:22 |
|
|
|
#2830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To Twoje życie I Ty masz być szczęśliwa, nie rodzice ![]() Taaaaaa, miałam zrobić 2 projekty, zrobiłam 1 a potem projektowałam sobie napis na torbę ekologiczną Wysłąłam do firmy żeby mi jej wizualizację zrobili i napisali czy cena taka sama jak na allegro kładę się pać, dobranoc dziewczynki
|
|
|
|
|
#2831 |
|
Konto usunięte
|
Mimo że liście z drzew spadają, Jeże z motywacji nie opadają-Jeżowy wątek po ...
Oszalałam chyba zeby w wolny dzien umawiać sie do lekarza na 9 i to jeszcze na drugim końcu Warszawy
![]() Miłego dnia! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2832 |
|
Konto usunięte
|
Hej
Wczoraj coś mi Wizaż wariowal i nie mogłam nic napisać Zaraz czytam referacik i mierze czas ile mi to zajmie, potem idę spotkać się z kumpela, może skoczymy zobaczyć promo w Rossie Miłego dnia! Wysłane przez gołębia
|
|
|
|
#2833 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ide do roboty
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dzis mam wolne Czekam aż tz się obudzi w końcu ;p
|
#2836 |
|
Konto usunięte
|
Muszę iść do neurologa, ale zanim to zrobię to sie jeszcze skonsultuje na wszelki wypadek ze znajoma okulistka. Boje sie, neurolog kojarzy mi sie od razu z guzem mozgu
(Czekam przy fontannie aż otworzą sklepy o 10 ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz mnie szit jakiś strzeli
|
|
|
|
#2838 |
|
Konto usunięte
|
Dorcia, przecież myślałaś, że będziesz sama i pewnie i tak to niedługo byś sprzątnęła, więc mogłaby się tak nie czepiać.
Muszę zacząć uczyć się Mam o 19 korki online, ale czekam jeszcze na przelew. |
|
|
|
#2839 |
|
Konto usunięte
|
Dorcia, mieszkasz z jakaś pedantka? Dziwna dziewczyna.
Nie idę jednak na piwo - zdołowalam sie tym lekarzem, nie kupiłam płaszcza i w ogóle mam ochotę odpocząć. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2840 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Nicru, o co chodzi z tym zboczeńcem? Ahafiya, to może troszkę przystopuj i odłóż zakup motocykla o jakiś czas. Nie warto, żebyś się tak zamęczała, bo motocykl będzie Ci się z tym ciągle kojarzył, a nie z przyjemnością i wolnością. Nou, trzymaj się i nie dołuj się od razu Pobiegałam nakręcona wczorajszą pozytywną energią z zawodów. I zrobiłam jeszcze wczoraj 10km na rowerku. ![]() Jadę za niedługo do Rossmana, a do tego momentu pouczę się słówek na rosyjski. A w piątek chyba pojadę do Warszawy, a w weekend wspieram dkms
|
|
|
|
#2841 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też chyba muszę zrobic testy, ostatnio miałam w wieku przedszkolnym, a w tym roku dostałam silnej alergii skórnej Cytat:
ale super, też bym kiedyś chciała ![]() na "Bogach", robi wrażenie Cytat:
przytulam mocno, dobrze, że masz swoje plany i pasje ![]() Nou , spokojnie, nie nakręcaj się i broń Boże nie czytaj niczego o problemach neurologicznych w internecie ![]() to się wymądrzyłam, a sama się boję iśc do lekarza... zbieram się zaraz na zakupy z mamą. super było wczoraj, poczułam się znowu jak młody człowiek z liceum całkowicie się zrelaksowałam, baterie naładowane, mogę dalej działać
|
|||
|
|
|
#2842 |
|
Konto usunięte
|
Mimo że liście z drzew spadają, Jeże z motywacji nie opadają-Jeżowy wątek po ...
Juz właśnie wyczytałam, ze to co podobno mam jest zaawansowanym objawem rak, a tak na co dzien występuje u 20% ludzi i nie powinnam sie martwić, wiec trochę mi lepiej. Litości, ja nigdy nie miałam problemów neurologicznych, nawet głowa mnie boli raz na rok i to przy niskim ciśnieniu, wiec to chyba niemożliwe...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2843 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mimo że liście z drzew spadają, Jeże z motywacji nie opadają-Jeżowy wątek po ..
nou, przestań sobie wkręcać! Ja wyczytałam sobie, że mam zapalenie wyrostka robaczkowego po moich objawach, a to było zapalenie pęcherza.
nie zamartwiaj sie na zapasa tak w ogóle, to hej |
|
|
|
#2844 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mimo że liście z drzew spadają, Jeże z motywacji nie opadają-Jeżowy wątek po ..
nou- dziewczyny mają rację, bez sensu czytać. Ja w ten sposób na zajęciach wynalazłabym u siebie już milion chorób, jedna gorsza od drugiej
|
|
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
Nou, nie czytaj nic, bo zeswirujesz
![]() Kurde, mama oststanio sie potknęła na schodach i upadła na ramię, od tamtej pory boli niemiłosiernie. Dzwoniła przed chwilą że była u lekarza i idzie teraz do chirurga na nastawienie barku ponoć to boli, okropnie, nawet czasami dają znieczulenie...
|
|
|
|
#2846 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie co? W sumie o 13 powinnam powoli wychodzić na autobus do pracy, a ja na tą chwilę jeszcze leżę w łóżku
Tylko śniadanie zjadłam, ale nadal jestem w piżamie, bez makijażu, no i nie mam nic do jedzenia do pracy. A jeszcze powinnam zrobić zakupy na jutro, bo sklep nieczynny. Fajnie Cytat:
![]() Cytat:
Nie będzie mi się kojarzył źle. Najwyżej z ciężką pracą dla spełnienia marzeń, ale u mnie czasami działa zasada, że im ciężej coś osiągnąć, tym osiągnięte bardziej cieszy ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
Ahafiya, co Ty w ogóle studiujesz
, przepraszam, ale umknęło mi gdzieś
|
|
|
|
#2848 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nawet na którymś wizażowym wątku usłyszałam "zmień jak najszybciej na pielęgniarstwo!!!"
Edytowane przez Ahafiya Czas edycji: 2014-11-10 o 13:04 |
|
|
|
|
#2849 |
|
Konto usunięte
|
Mam dwa staniki i rozmiar 60G
![]() Macie racje, nie będę czytać Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2850 |
|
Konto usunięte
|
nou, ale jesteś chudzinka pod biustem.
a jaki rozmiar najczęściej nosiłaś?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.

[/QUOTE]

i lecę Was nadrobić.

koleżanki siostry fajne, pobawiliśmy się

To Twoje życie
Wysłąłam do firmy żeby mi jej wizualizację zrobili i napisali czy cena taka sama jak na allegro

prawie w ogóle na pleśnie( a umieram dziś po deszczu